FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Poli AEK Timisoara 3-3 (1-0)

«112131415»
spiridusu27.04.2010 17:50

ce rahat bagati in seama toti alcolistii nu va inteleg...

danimarcu27.04.2010 19:48
Asta ce a ajuns Steaua e vina voastra, hai ca intra Nordul in voi, sa nu fugiti !

Asa se vede de acolo?Sau poate prafurile sunt de vina?...

[...]!Cred ca esti fiul nelegitim a lui Gigi Becali,ca altfel nu inteleg de unde ai mostenit atata branza in loc de creier!...

godsaveultras27.04.2010 21:39

@allyylla

hai ca de data asta ti-am scris corect numele,semn ca m-am plictisit.tu stii ce e bucuria?iti dau un exemplu poate asa percepi ceva.la handbal am fost bucuros atat pentru faptul ca am cantat pentru niste sportivi care merita cat si pentru succesul lor iar la fotbal mi-a parut bine cand elevii lui Mihai Stoichita au primit golul de 2-2 si cand au fost condusi cu 3-2.mi-a parut bine si pentru faptul ca acei cocalari care populeaza zona stadionului de unde am ajuns sa vad meciurile erau efectiv distrusi de faptul ca echipa a pierdut sansa unui titlu.nu-mi spune, tu te-ai bucurat cand jelev a egalat!

p.s. ai fost cumva la meciul baietilor de la handbal?daca nu,iti pare rau sau esti in continuare trista pentru faptul ca nu ai ajuns?! hai, "succesuri" pe mai departe!

Allyylla28.04.2010 10:04
@allyylla

hai ca de data asta ti-am scris corect numele,semn ca m-am plictisit.tu stii ce e bucuria?iti dau un exemplu poate asa percepi ceva.la handbal am fost bucuros atat pentru faptul ca am cantat pentru niste sportivi care merita cat si pentru succesul lor iar la fotbal mi-a parut bine cand elevii lui Mihai Stoichita au primit golul de 2-2 si cand au fost condusi cu 3-2.mi-a parut bine si pentru faptul ca acei cocalari care populeaza zona stadionului de unde am ajuns sa vad meciurile erau efectiv distrusi de faptul ca echipa a pierdut sansa unui titlu.nu-mi spune, tu te-ai bucurat cand jelev a egalat!

p.s. ai fost cumva la meciul baietilor de la handbal?daca nu,iti pare rau sau esti in continuare trista pentru faptul ca nu ai ajuns?! hai, "succesuri" pe mai departe!

nts nts, cata moralitate in ce ai zis tu. Aproape imi vine sa renunt la religia mea si sa te iau pe tine ca si indrumator spiritual. Profun, profund. Nu am vazut cand Jelev a egalat, am aflat abia a2a zi. Unii mai au si probleme. Ia nu mai incerca tu atat sa iti bati capsorul cum si cand m'am bucurat eu. Foarte bine ca te-ai bucurat la golul timisoarei. Incet incet devi mai mult antibecaliot decat stelist ;) esti pe drumul cel bun. Continua tot asa.

Deja devine razboi: eu sunt mai stelist decat tine, io's mai cu 3 coarne decat celalalt. Bravo, felicitari.

Si cu asta pun punct discutiei. Conversatia asta imi scade IQ-ul cu 10 puncte. :)

PS: Oamenii inteligenti, nu se plictisesc, dragule.

andyro28.04.2010 10:31

Invazia de clone si becalioti ma face sa cred ca suntem pe drumul cel bun.

Draga mea (?), faptul ca pe tine te doare ca am ajuns sa ne bucuram la golurile adversarilor e la fel de interesant pentru mine (si pentru public, in general) ca scaderea coeficientului tau de inteligenta. Cum iti doresc doar binele, iti pot sugera sa nu te mai implici in conversatii de genul asta, pentru ca n-am vrea sa ajungi la punctul in care IQul sa iti ajunga foarte jos - tie ti-ar fi mai greu sa te exprimi, iar eu mi-as pierde sursa de amuzament zilnic. As merge chiar mai departe si ti-as recomanda sa te opresti acum si sa nu risti sa incepi inca o conversatie, pentru ca acel punct s-ar putea sa fie mult mai aproape decat crezi.

P.S. Chiar imi erai simpatica la inceput, dar sarcasmul cere sarcasm, iar fetitele cu ifose de Bamboo au un loc bine definit.

Stanici28.04.2010 11:56
Ia nu mai incerca tu atat sa iti bati capsorul cum si cand m'am bucurat eu. Foarte bine ca te-ai bucurat la golul timisoarei. Incet incet devi mai mult antibecaliot decat stelist ;) esti pe drumul cel bun. Continua tot asa.

Din felul decent in care te exprimi, ma gandeam ca ti-ai dat, pana acum, seama ca doar semnul "=" se poate pune intre antibecaliot si stelist. Ramane reaua-vointa sau supararea ca pozele in prosop cu Steaua nu mai au vizionari daca echipa nu are rezultate.

Allyylla28.04.2010 11:59
Invazia de clone si becalioti ma face sa cred ca suntem pe drumul cel bun.

Draga mea (?), faptul ca pe tine te doare ca am ajuns sa ne bucuram la golurile adversarilor e la fel de interesant pentru mine (si pentru public, in general) ca scaderea coeficientului tau de inteligenta. Cum iti doresc doar binele, iti pot sugera sa nu te mai implici in conversatii de genul asta, pentru ca n-am vrea sa ajungi la punctul in care IQul sa iti ajunga foarte jos - tie ti-ar fi mai greu sa te exprimi, iar eu mi-as pierde sursa de amuzament zilnic. As merge chiar mai departe si ti-as recomanda sa te opresti acum si sa nu risti sa incepi inca o conversatie, pentru ca acel punct s-ar putea sa fie mult mai aproape decat crezi.

P.S. Chiar imi erai simpatica la inceput, dar sarcasmul cere sarcasm, iar fetitele cu ifose de Bamboo au un loc bine definit.

Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc si pe tine. Off, soarta potrivnica, shit happens. Nu's chiar fana Bamboo sau a personajelor de acolo. Ai putea oricand, dar oricand sa te uiti la o comedie sau in oglinda. [pentru sursa ta de amuzament, dragule] Alegerea ta :*.

In alta ordine de idei, nu te intereseaza, nu citesti. Cine te pune sa iti pierzi aproximativ un minut din viata citind ceea ce postez eu?

Si imi pare rau sa te contrazic, nu's nici clona, nici becalioata, te cam precipiti cu concluziile. Tocmai din cauza "caracterelor" "puternice, ca al tau si ca al celuilat domnisor am preferat sa stau, sa citesc si sa ma crucesc sau sa rad, depinde.

Eu va urez tuturor spor la treaba cu "razboiul" asta vis a vis de oricine nu va impartaseste viziunea per complet. Da, a fost o idee buna cum ati inceput si ce ati facut si da a fost o idee buna continuarea, e o idee si mai buna faptul ca nu va lasati "batuti", dar consecintele sunt o tragedie.

Allyylla28.04.2010 12:04
Din felul decent in care te exprimi, ma gandeam ca ti-ai dat, pana acum, seama ca doar semnul "=" se poate pune intre antibecaliot si stelist. Ramane reaua-vointa sau supararea ca pozele in prosop cu Steaua nu mai au vizionari daca echipa nu are rezultate.

Mi se pare mie sau e greu de inteles ca nu rezultatele sunt cele care conteaza? Cel putin in aceste momente. Si daca e sa o luam pe rezultate, cum poti sa te bucuri cand castiga echipa, dupa ce 90% din timpul meciului sta cu posteriorul in poarta, 10% danseaza sau priveste la don'soarele din peluze/tribune etc? Ma gandeam sa iti fac o comparatie dintre x si y, dar imi e sa nu se inteleaga din nou altceva, ca intotdeauna de fapt.. cum ziceam.. Spor la treaba! :-j

Prefer sa fiu numita "becalioata" si sa nu fiu, decat sa fiu numita "suporter al Stelei" si sa fiu o ipocrita.

dayra28.04.2010 12:15
Prefer sa fiu numita "becalioata" si sa nu fiu, decat sa fiu numita "suporter al Stelei" si sa fiu o ipocrita.

Ar trebui sa suferi ca cel care poarta numele din care a derivat apelativul preferat de tine celui de "suporter al Stelei" traieste in tara asta si ca a pus mana pe un club ca Steaua.

Stanici28.04.2010 13:02
Mi se pare mie sau e greu de inteles ca nu rezultatele sunt cele care conteaza? Cel putin in aceste momente. Si daca e sa o luam pe rezultate, cum poti sa te bucuri cand castiga echipa, dupa ce 90% din timpul meciului sta cu posteriorul in poarta, 10% danseaza sau priveste la don'soarele din peluze/tribune etc? Ma gandeam sa iti fac o comparatie dintre x si y, dar imi e sa nu se inteleaga din nou altceva, ca intotdeauna de fapt.. cum ziceam.. Spor la treaba! :-j

Se pare ca nu poti sau nu vrei sa intelegi ceea ce ti-am scris. O dai intr-una cu ipocrizia. Pai, sa facem un exercitiu.

Sa spunem ca pe o suportera stelista o duce, cat de cat, capul. Posedand si niscai bun simt, isi da seama ca jijigodia este raul suprem al Stelei (flegmele pe blazonul clubului, modul dezastruos, "luataresc" de management, etc. - vezi miile de articole in acest sens de pe acest site precum si crunta realitate din teren). Dar, problema: jijigodia nu va pleca de la Steaua daca intrezareste sansa de a-si scoate niscai bani. Sansa respectiva materializandu-se in conditiile ocuparii unei pozitii inalte in clasament, pozitie care permite parte mai mare din drepturi TV, europa, sponsori, atragerea suporterilor de rezultate in locul stelistilor pur-sange, alea-alea. Pozitia inalta in clasament vine odata cu eventualele rezultate bune ale echipei. De unde se poate trage concluzia ca rezultatele bune ii fac bine jijigodiei. Si, cum jijigodia este raul suprem al Stelei, rezultatele bune ii fac rau Stelei, de fapt. Si eu tin prea mult cu Steaua ca sa ma bucur cand i se intampla ceva rau clubului pe care il ador din frageda copilarie, ca sa ma bucur de un rezultat de moment si sa uit ca, pe termen lung, Steaua pierde si sufera. O las pe respectiva suportera, cea care nu e ipocrita, sa intre in extaz.

Marius28.04.2010 13:36
PS: Oamenii inteligenti, nu se plictisesc, dragule.

dar se pot prosti.

din cauza conversatiilor adica

saptemai28.04.2010 15:17

prima poza este gasita pe google images, iar barbatul din poza are pe piciorul drept o vanataie similara cu a mea (concentrica, pielea luata)

ma intrebam de unde plm am eu pe stangul ditamai vanataia concentrica, cu pielea exfoliata, pe sub pantaloni...

a doua poza este cu piciorul meu.

si inca un link cu ceva f.asemanator: http://4.bp.blogspot.com/_AwWdcNwFCWU/SYGF...Picture+065.jpg

duminica, au tras.

back_knees02.JPG_300x300.jpg

DSC00041.JPG

clausblaus28.04.2010 15:52
Se pare ca nu poti sau nu vrei sa intelegi ceea ce ti-am scris. O dai intr-una cu ipocrizia. Pai, sa facem un exercitiu.

Sa spunem ca pe o suportera stelista o duce, cat de cat, capul. Posedand si niscai bun simt, isi da seama ca jijigodia este raul suprem al Stelei (flegmele pe blazonul clubului, modul dezastruos, "luataresc" de management, etc. - vezi miile de articole in acest sens de pe acest site precum si crunta realitate din teren). Dar, problema: jijigodia nu va pleca de la Steaua daca intrezareste sansa de a-si scoate niscai bani. Sansa respectiva materializandu-se in conditiile ocuparii unei pozitii inalte in clasament, pozitie care permite parte mai mare din drepturi TV, europa, sponsori, atragerea suporterilor de rezultate in locul stelistilor pur-sange, alea-alea. Pozitia inalta in clasament vine odata cu eventualele rezultate bune ale echipei. De unde se poate trage concluzia ca rezultatele bune ii fac bine jijigodiei. Si, cum jijigodia este raul suprem al Stelei, rezultatele bune ii fac rau Stelei, de fapt. Si eu tin prea mult cu Steaua ca sa ma bucur cand i se intampla ceva rau clubului pe care il ador din frageda copilarie, ca sa ma bucur de un rezultat de moment si sa uit ca, pe termen lung, Steaua pierde si sufera. O las pe respectiva suportera, cea care nu e ipocrita, sa intre in extaz.

Mura-n gura,mai clar decat atat nu se poate!

MoWeed28.04.2010 17:08

@Stanici

Nu stiu de ce presimt ca ai avea mai mari sanse sa faci cainele tau sa inteleaga ca rezultatele bune fac, in acest moment, rau Stelei pe termen lung. Parerea mea e ca cine nu a inteles pana acum asta este irecuperabil. Probabil indivizii ca domnisoara de mai sus, ar sustine echipa si ar dori cu ardoare un titlu si daca fecali s-ar pisa pe stema Stelei in fata lor. La propriu, ca la figurat se pisa de ea de ceva vreme...

blindica28.04.2010 17:52

offtopic:

Allyylla vs Dayra,ar fi interesant un meci de box organizat de Eduard Irimia.Bilete doar cu buletinul.

Azzido28.04.2010 20:07

@Saptemai

sincer, ce ai tu acolo nu prea imi seamana a impuscatura. daca era glont sau alice era mult mai grav, iar politia romana sau jandarmeria nu cred ca au alte arme neletale.

saptemai28.04.2010 20:59

pai n-au fost gloante sau alice, ci d-alea de cauciuc.

n-am fost bulanit la stangul si chiar si in cazul in care as fi fost, nu mi se lua pielea pe sub haine. de aia am cautat pe net sa vad cum arata o astfel de vanataie.

nu ma trezesc mancand rahat, si nici n-am nimic de castigat ca nu vreau nici despagubiri nici atentie.

ia aminte, poza e facuta azi, la 3 zile, si de observat am observat-o marti dimineata cand era cam de 8cm in diametru si mov de jur-mprejur.

am si pe dreptul si sunt d-alea clasice, verzi, uniforme, old-school. :)

anti gigi28.04.2010 21:17
offtopic:

Allyylla vs Dayra,ar fi interesant un meci de box organizat de Eduard Irimia.Bilete doar cu buletinul.

o bate dayra foarte rau,e mai ultras ca multi baieti,sto pe ea dayra

danimarcu28.04.2010 21:33
offtopic:

Pe mine m-ar interesa doar finalul meciului,cand fac schimb de tricouri... :naughty:

@saptemai:esti un drogat si un vagabond,de-aia ti-au aparut vanatai pe picior! :D

godsaveultras28.04.2010 22:27

@allyylla

am sa incerc sa fiu cat mai scurt nu de alta dar IQ-ul tau nu are nicio vina pentru faptul ca e relativ si din cate se pare coboara,lucru confirmat de tine,dar asta nu cred ca se intampla din cauza discutiei.inainte sa le transmiti altora sa nu se mai grabeasca la a trage concluzii mai bine ai face-o tu.nu stiu care e mai ipocrit dintre unul care isi expune trairile asa cum sunt sau altul care sta analizeaza ,face pe marele moralist,in cazul tau marea moralista,si dupa mai are si dileme.putin imi pasa mie de trairile tale emotionale,de cand si cum le ai si nici nu am facut vreo referire la faptul ca as fi mai stelist cumva decat tine sau altii.pentru mine antibecalismul si stelismul sunt in doua "camarute" total separate si independente, ca acum au o anumita legatura asta e!probabil ca nu sunt un om inteligent insa sunt ferm convins ca tu ai grija sa fii.crede-ma ca nu ai vrea sa-ti fiu "indrumator spiritual" pentru ca nu sunt mereu atat de profund si exista sansa ca dupa inca doua sedinte de spiritism sa ne rasturnam chiar la viteza de 69 de km la ora! :kisstogether:

@ andyro,stanici,dayra,Marius,clausblaus,moweed

e doar o alta cauza pierduta in multime!

p.s. castiga dayra prin k.o. si astfel schimbul de tricouri devine si mai interesant :bananadance:

SteauaToronto29.04.2010 02:36

@sapte mai cat ai lucrat la photoshop pentru pozele alea...esti penibil

Bogdan29.04.2010 04:53

E genial toronto asta. :))

Stanici29.04.2010 06:32
offtopic:

La bustu' gol, ca la profesionisti.

m1Tz0r29.04.2010 07:50
@sapte mai cat ai lucrat la photoshop pentru pozele alea...esti penibil

Penibil esti tu retardatule ca te bagi in seama aiurea in loc sa-ti vezi de treaba ta

alexx8629.04.2010 10:06

dar cu bordurile ce ati avut?

si aici exista politica pumnului in gura? cum are cineva o parere diferta, cum este luat pe sus..

PS: nu il mai asociati pe Becali cu ciobanii, ii jigniti

«112131415»