Clar.. Sanse la campionat nu mai avem , macar sa prindem locul 2 !
Da. Sa vina Realu' pe Ghencea. Sa jubilam !
Plm de copchii si de chibitzii.
Da. Sa vina Realu' pe Ghencea. Sa jubilam !
Plm de copchii si de chibitzii.
Oricum vorba lui i0nutz .. rezultatul este mincinos ... Asta este:|
Si Arbitrii au fost varza...
Din zbor, nu? Sau cum il prindem? Aaa, am inteles. Mergem la pescuit, cu o momeala buna l-am prins. Imi place logica ta. Si acum sa vad, daca luam locul doi ce? Toate bune si faine. jijel isi ia banii, noi fericiti ca poate poate vom prinde si grupele UCL :-? si mai departe? Ne facem de cacao prin Europa.
Da, cum ziceam, imi place logica ta.
Dar asa, dupa mintea si sufletelul tau, jocul Stelei o plaseaza in mod corect pe locul doi?.. :-j
Strict dupa aspectul jocului, Steaua nu merita sa evolueze in UCL. Tot dupa aspectul jocului - EXCLUSIV aspectul asta - cine merita ?
Allyylla Jocul Stelei in acest moment nu este nici pentru locul 3 ...
Dar poate , poate prindem locul 2 ... face Jiji cateva valize... si luam locul 2:))
Ia si tzaranu ceva bani , ramane la Steaua , ne face viatza grea si tot asa ... pana nu moare asta nu pleaca de la Steaua..
Strict dupa aspectul jocului, Steaua nu merita sa evolueze in UCL. Tot dupa aspectul jocului - EXCLUSIV aspectul asta - cine merita ?
Nimeni de la noi din campionat...Dar cred ca asta o stia majoritatea...
Asta ne este valoarea. Punct. Dar vorbind de Steaua, pentru ca totusi Steaua este echipa care ne intereseaza pe noi... Ea nu merita de nici un chip si de nici o culoare.
Allyylla Jocul Stelei in acest moment nu este nici pentru locul 3 ...Dar poate , poate prindem locul 2 ... face Jiji cateva valize... si luam locul 2:))
Ia si tzaranu ceva bani , ramane la Steaua , ne face viatza grea si tot asa ... pana nu moare asta nu pleaca de la Steaua..
Si asa ai tu impresia ca o echipa ar trebui sa castige locul secund? Asa ai tu impresia ca o vicecampioana trebuie sa isi faca fericiti suporterii? Sunt dezolata
A fost o dupa amiaza frumoasa, chiar si la TV.
Felicitari baietilor de la handbal !
Si acum sa vad, daca luam locul doi ce? Toate bune si faine. jijel isi ia banii, noi fericiti ca poate poate vom prinde si grupele UCL :-? si mai departe? Ne facem de cacao prin Europa.
Ti-ai cam raspuns singura la ceea ce ziceai mai sus,ca nu intelegi de ce se bucura unii cand ia Steaua gol sau pierde un meci,lucru care poate nu e normal,de care nu cred ca e incantat cineva.Sau nu isi doreste cineva neaparat asta,e mai mult poate o eliberare a frustrarilor acumulate in timp...Dar cand stii ca Jiji abia asteapta sa puna mana pe banii din Liga,nu conteaza cum joaca echipa acolo,cand vezi ca nu mai scapi de Jiji,care vede Steaua ca o afacere,sa castige daca se poate bani si de aici,atunci in disperare te gandesti ca poate fara ceva rezultate,fara o calificare intr-o cupa europeana s-ar putea sa ne lase naibii odata,sa putem incerca sa reinviem spiritul Stelei,care a cam apus de mult timp....Nu cred ca si-a facut cineva un scop aici in a pierde Steaua cat mai multe meciuri...Dar ca sa scapi de raul ce-l mare,trebuie poate si sacrificii de genul asta...
Ti-ai cam raspuns singura la ceea ce ziceai mai sus,ca nu intelegi de ce se bucura unii cand ia Steaua gol sau pierde un meci,lucru care poate nu e normal,de care nu cred ca e incantat cineva.Sau nu isi doreste cineva neaparat asta,e mai mult poate o eliberare a frustrarilor acumulate in timp...Dar cand stii ca Jiji abia asteapta sa puna mana pe banii din Liga,nu conteaza cum joaca echipa acolo,cand vezi ca nu mai scapi de Jiji,care vede Steaua ca o afacere,sa castige daca se poate bani si de aici,atunci in disperare te gandesti ca poate fara ceva rezultate,fara o calificare intr-o cupa europeana s-ar putea sa ne lase naibii odata,sa putem incerca sa reinviem spiritul Stelei,care a cam apus de mult timp....Nu cred ca si-a facut cineva un scop aici in a pierde Steaua cat mai multe meciuri...Dar ca sa scapi de raul ce-l mare,trebuie poate si sacrificii de genul asta...
Da, dar indiferent de motive, nu pot sa ma bucur. O rabufnire de orgoliu tot mai am in mine.
Da, dar indiferent de motive, nu pot sa ma bucur. O rabufnire de orgoliu tot mai am in mine.
Da,asa e...Poate cuvantul folosit in acest caz, "bucur" ,nu e cea mai potrivita alegere.Cum ziceam,nu cred ca e cineva care sa fie incantat cu adevarat cand Steaua ia gol,pierde un meci,e mai mult o rabufnire,cand vezi in ce hal a ajuns echipa si tot ceea ce inseamna Steaua...
O rabufnire de orgoliu tot mai am in mine.
Ai coa!e, da.
Cat timp Steaua e in realitate Fc Steaua nu vad de ce un gol al adversarilor n-ar fi sarbatorit cum se cuvine. Naivilor le reamintesc faptul ca Marele Dobitoc ne-a comunicat in repetate randuri ca aceasta e echipa e a LUI, ca EL face absolut totul la club si ca jucatorii ies pe teren in primul rand pentru EL. In aceste conditii in care la echipa conteaza NUMAI EL si nu profesionismul, spiritul de lupta, valoarea sau legatura cu suporterii e clar ca aveam de-a face o echipa (Fc Steaua) ce si-a permis sa-si insuseasca identitatea Stelei neluand insa in consideratie absolut deloc valorile steliste.
Ce se intampla acum in Ghencea poate fi descris printr-o comparatie : sa presupunem - pura imaginatie ! - ca un megabogatas african ar cumpara maine Mercedes - Benz si ar incepe sa produca acolo doar masini ieftine, putin fiabile si nesigure. Unii, mai naivi, s-ar inghesui sa-si cumpere astfel de masini "ca e Mercedes, vere, masina de jmeker !". Altii insa ar face diferenta intre vechile Mercedes si noile caricaturi de masini produse acolo, refuzand sa aprecieze un jaf de masina doar pentru ca poarta o sigla celebra. Exact asta face Jiji : profita de o sigla celebra si de naivitatea unora mai putin inzestrati pentru a incerca sa-si promoveze propria creatie. O creatie care nu mai are absolut nici o legatura cu marele club ce a fost Steaua Bucuresti.
Ai coa!e, da.
Ultima data cand am verificat, nu aveam
. Sunt fata, totusi ![]()
Ce trebuie sa facem este sa nu mai venim la meciuri.
CITAT(SteauaToronto @ Apr 25 2010, 09:25 PM) *S-a intamplat ce a trebuit sa se intample, fara sUD in stadion !
[...] Auzi, ba, asa trebuia...
S-a intamplat ce a trebuit sa se intample, fara sUD in stadion !
Pisatule, meciul de handbal l-ai urmarit? Ai vazut ce a facut sudul acolo? daca nu, asteapta ca apar filmulete...
In rest, o seara foarte ultra. Multumim echipei Steaua. Steaua MFA.
La fotbal? Cand le strigam pisatilor de la t2 sa incurajeze echipa la 2-2 se uitau ca tampitii la noi. Ca ei stiu doar la gol sa incurajeze si tot pe noi ne blameaza..
S-a intamplat ce a trebuit sa se intample
Eu cred ca lumea care a frecventat saptamana asta Sala Mihai Viteazu si Sala Polivalenta are alta parere.
[...]
Toata lumea te ia la plua betivule.
Nu te intrebi niciodata de ce?
citez un prieten "bai cum sa aplaude tribuna I,la schimbare, un jucator al Stelei dupa "celebrul" 5-1 din g******i?" chiar asa de cretin a ajuns "publicul"?
@emigrantul canadian (steauatoronto)
bai tarfa, mai bine fara tine decat fara SUD!nu te jignesc doar transmit ce reprezinti pentru mine si cand tu o sa stii ce inseamna PS atunci o sa iti dau un dvd cu meciul disputat ieri la handbal.te mai si lauzi ca ai deplasari mai mult decat altii insa tu te-ai schimbat precum oaia la lana!ce tupeu fantastic ai de-i cataloghezi pe altii oaie!
@un a doi de l,doi de y,doi de l si un a
tu de fapt ce vrei?!
concret:de unde draq apar specimenele astea? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KKtule, ai macar idee cum a fost atmosfera la handbal? De ce crezi tu ca e mai bine fara SUD in stadion?
Despre meci,unii jucatori si-au aratat din nou limitele sportive,cand crezi ca joaca bine,te trezesc la realitate.Cum a zis un coleg de pe forum,la Steaua nu joaca nimeni mai mult de 2 meciuri,iar unii nu joaca vreunul,asa zice eu.Ambele echipe au avut acel noroc tipic mediocritatii,pentru ca ambele sa declare ca de fapt ar fi meritat sa castige.Probabil ca Unirea termina pe 2,ceea ce este foarte bine.
Baieti,toate ok cu protestele impotriva lui Migi,in ultima vreme se crease chiar un plan bun de proteste inteligente.Parerea mea,totusi,este ca deja nu mai trebuie injurat si violentele trebuie sa dispara de pe stadion,ca acestea sunt doar un motiv in plus de a-i da apa la moara acestui cioban ce crede ca Steaua este de drept a sa.
Sa nu fiu inteles gresit,l-am injurat si eu cam de 2-3 ani,dar acum sunt doar disperat sa plece si nu vad cele de mai sus o solutie,la fel de exact cum nici nu sunt eu capabil sa aduc una in practica.
Ma uit la postarea ta si vad cata ura si dusmanie ai pe Peluza Sud !
Esti de tot kkt-ul daca ai ajuns sa scrii sUD precum d INAMO.
@SteauaToronto, nu ti-e dor de Romania ? Sa vii pe la stadion, prin peluza, sa incurajezi echipa, astea. Hai fa un efort si vino in vara asta, iti spun eu ca o sa merite.
Pacar ca idiotu ala de la Timisoara n-a degajat spre zapata cand au iesit din aparare, si din cauza lui a dat Steaua gol in ultimul minut....
PS: Sa-i dea cineva ban lui SteauaToronto, ingrijitorul de peroane de metrou in canada, cel care ne minte ca e bancher si ne spurca prin mesaje private pe forum. Spala bancile de metrou din canada cred, si da cu mopul si se crede superior.