trist...mi-e dor de Steaua! mori jigodie..mori odata ca ne-ai distrus tot
trist...mi-e dor de Steaua! mori jigodie..mori odata ca ne-ai distrus tot
astia au mancat rahat de egaleaza de fiecare data in min 90 X(X(X(
Asta ce a ajuns Steaua e vina voastra, hai ca intra Nordul in voi, sa nu fugiti !
Mai usor bai &^&^*^%%
ce s-a intamplat in tribuna?
Cum spuneam si mai devreme,avem un bulan cum rar mai vezi, oricum e de bine, ungurii sunt campioni si ciobanul din parti bani:)
cand au dat ma gol?:|scriam si eu aici sa aud ca e 3-3..si cine s-a gasit sa dea gol..:-j
S-a intamplat ce a trebuit sa se intample, fara sUD in stadion !
cine vrei sa-ti spuna? stai sa ajunga baietii acasa si aflam.
din ce am vazut eu, niste badigarzi si-au luat un numar de scaune in freza.
Asta ce a ajuns Steaua e vina voastra, hai ca intra Nordul in voi, sa nu fugiti !
da ma ovinule, noi suntem de vina: kellerman l-a vazut pe toja pe un dvd si eu i-am zis sa-l cumpere, pe Ov. Petre, Adrian l-a pus sa joace fundas central cu Dinamo, iar de Tininho si Grzelak se ocupa armanovici...
Da' oare prin canada nu cade netul ca pe la noi?
da ma ovinule, noi suntem de vina: kellerman l-a vazut pe toja pe un dvd si eu i-am zis sa-l cumpere, pe Ov. Petre, Adrian l-a pus sa joace fundas central cu Dinamo, iar de Tininho si Grzelak se ocupa armanovici...
Pot fi eu preparator fizic ?
Btw : sa-l opreasca cineva pe steauatoronto asta ca e teribil omu`.
Lasa-ne canadianule !
3-3?.. incredibil...
Oaie, ia-te iar de bautura ca parca erai mai citov inainte...
Ce meci de rahat,nimic la nimic.
Si cand am mai auzit si pe desteptii aia de comentatori,ca ce meci super,ce joc bun,ce atmosfera...
Oaie, ia-te iar de bautura ca parca erai mai citov inainte...
hai oaie poate vin pana in quebec
va urma . Lipie Live : "Iar am jucat bine dar plm nu avem noroc , de aia egalam in min 95 ... ocazii multe , ca Barcelona ... "
Pot fi eu preparator fizic ?Btw : sa-l opreasca cineva pe steauatoronto asta ca e teribil omu`.
Lasa-ne canadianule !
Face de rusine mandrul neam canadian, ovinul, mi-e rusine ca e conational cu mine...
3-3?.. incredibil...
Off Topic : Sa-l ft pe ala care-mi sterge postarile
ti se sterg postarile daca sunt injurii
Da-l dracu de meci cu pisatu lor de echipa, Stelismul a fost azi la Polivalenta, restul putem uita.
Pana nu pleaca toti oligofrenii astia din club n-are rost sa ne mai enervam aiurea.
Face de rusine mandrul neam canadian, ovinul, mi-e rusine ca e conational cu mine...
Sa scapam de el !
Sa scapam de el !
Cum ?
Alooo???Alcoolicii anonimi?Veniti repede sa-l luati pe asta ca ne-am saturat de el
hai oaie poate vin pana in quebec
vino, oaie, ca-ti tai lana de pe tine si-ti rup si capul, copilas impertinent!!!
Sa fiu scuzat pentru off-topic,dar omul asta ne calca pe nervi.
Du-te ma la nord si canta tu pentru echipa si lasa-ne pe noi.
ON: Trista egalare.Cat bulan au unii care cica joaca fotbal.
vino, oaie, ca-ti tai lana de pe tine si-ti rup si capul, copilas impertinent!!!
Oaie, eu stiu de ce te-ai mutat in Quebec, ca e tiganie mare acolo, si stiu ca esti mare fan al acestei natii, oaie neagra