Pentru cei care se duc azi la casasele de bilete sa intrebe si ei daca mai sunt bilete si sa ne spuna si noua pe pe foorum ![]()
Pentru cei care se duc azi la casasele de bilete sa intrebe si ei daca mai sunt bilete si sa ne spuna si noua pe pe foorum ![]()
Pentru cei care se duc azi la casasele de bilete sa intrebe si ei daca mai sunt bilete si sa ne spuna si noua pe pe foorum![]()
Unde sa mai fie bilete? ![]()
din informatiile pe care le aveti...vor protesta si cei de la Nord?
am fost la stadion si mi -am cuparat bilet erau destule bilete
Impreuna cu Radu am fost si eu la stadion si mi-am luat bilet la t2 nu se vanduse multe bilete sper ca maine sa se vada cat mai multe.
Care vrea un bilet handbal sa imi trimita un mesaj pe privat am unu in plus nu mai imi vine un prieten? astept sa vad daca se ofera cineva
din informatiile pe care le aveti...vor protesta si cei de la Nord?
Nu,n-avem informatii d`astea si nici nu ne intereseaza ce face Nord-ul.
Nu,n-avem informatii d`astea si nici nu ne intereseaza ce face Nord-ul.
Uuuu... ce dur ai fost ![]()
Pe astia sper sa-i batem, ca prea au facut circ cu redeschiderea valizei lui peste ...
Ma astept la o victorie la limita, ceva gen 1-0 sau 2-1.
Acest meci are o conotatie deosebita prin prisma razboiului declansat de Fecali si continuat de Jabba care vrea sa mergem putin si prin Liga II....
Acum hai sa vedem care-i diferenta intre acesti doi bipezi.....Primul a incercat cu valiza,al doilea incearca sa-si duca Bragadirul in UCL prin avocati...
Personal nu este nici o diferenta....poate doar de exprimare, amandoi merita sa ajunga in negura uitarii.....Ah,sa nu uit de Mitica....Oare cand scapam
de acesti pitecantropi ai fotbalului romanesc???
Si totusi imi doresc o victorie cu Poli....
FORZA Steaua!!!!
Vinde,pleaca,mori!!!
Unii dintre voi nu isi doresc titlul, dar isi doresc sa castigam meciurile cu jumatate din echipele din Liga 1.
Tz3pI ..... vi la handbal ?
Tz3pI ..... vi la handbal ?
Mah, te rog eu, iesi afara, e frumos, e cald, du-te la padure, astea - ai aproape 20 de postari pe topicul asta (fara sa pun si clona la socoteala) si mai e o zi pana la meci. Inteleg ca ai luat buletinul si esti fericit, dar racoreste-te - daca ai ceva de spus, spune, nu posta doar ca sa te afli in treaba. Nu intereseaza pe nimeni ca ai fost tu si Radu si ti-ai luat bilet, pe Tzepi pot sa-l intrebi si pe privat ce ai de intrebat, etc, etc.
Eu propun sa le stergeti postarile care nu-si au rostul.
Unii dintre voi nu isi doresc titlul, dar isi doresc sa castigam meciurile cu jumatate din echipele din Liga 1.
toti isi doresc titlul, majoritatea sunt doar ipocriti, spun ca vor sa piarda echipa si cand pierde ii iau la p#la pe jucatori sau scuipa tetevizorul de nervi
Sunt si unii care nu-si doresc titlul, problema e ca sunt si unii asa cum ai zis tu. Pai ori e alba, ori e neagra. Macar sa se hotareasca.
Daca, din castigarea titlului - calificarea directa in UCL, nu s-ar lua nici-un ban, atunci toti ne-am dori ca Steaua sa ia titlul.
Eu imi doresc ca Steaua sa ia campionatu, chiar m-as bucura sa castigam acei bani dati de UEFA, dar..... cand ma gandesc in buzunarul cui ajung acei bani, si cum sunt folositi, momentan.... parca imi doresc altceva....
asta nu inseamna ca daca imi doresc titlul, Steaua 100% il va castiga, sau invers
Slabe sanse să câștige acest meci Steaua, după cum a evoluat in ultimele partide un 0-0 este excelent
.
de multe ori nici nu mai stim ce vrem:sa cistigam si atunci cistiga si oierul sau sau sa pierdem in speranta ca vom scapa de el.dar daca nu scapam de el si ne umplem de penibil[vezi meciurile cu dinamu si tigani]?ce bine ar fi ca miine sa avem un stadion plin si toti sa strige contra oierului si slugii lui Stoichita-limbi.de citeva meciuri la trib.0[acolo stau] au aparut foarte multe fete noi si ciudate care sunt sustinatori ai oierului si antrenorului.dar nu-i bai,ca suntem si noi destui vechi si n-avem teama de ei,decit ca astia fluiera atunci cind se striga impotriva oierului.sper sa fim cit mai multi miine seara pe stadion,sa ne facem auziti cit mai tare.
pac-pac,ne ciuruiesc si astia.....Steaua 0-3 Timisoara:))Doamne ajuta!!!PLEACA DIN Ghencea!!
de multe ori nici nu mai stim ce vrem:sa cistigam si atunci cistiga si oierul sau sau sa pierdem in speranta ca vom scapa de el.dar daca nu scapam de el si ne umplem de penibil[vezi meciurile cu dinamu si tigani]?ce bine ar fi ca miine sa avem un stadion plin si toti sa strige contra oierului si slugii lui Stoichita-limbi.de citeva meciuri la trib.0[acolo stau] au aparut foarte multe fete noi si ciudate care sunt sustinatori ai oierului si antrenorului.dar nu-i bai,ca suntem si noi destui vechi si n-avem teama de ei,decit ca astia fluiera atunci cind se striga impotriva oierului.sper sa fim cit mai multi miine seara pe stadion,sa ne facem auziti cit mai tare.
cineva spunea "Cupa Romaniei, Cupa UEFA/Europa League, sau alta competie in afara de Champions League NU NE INTERESEAZA, si o vom trata ca atare", dupa cativa anisori in care nu am facut nimic in nici-o competitie, de ce ar conta anul asta titlul? Ce am avea de pierdut? Ce amintiri placute avem de sezonul trecut? dar de acu doua sau trei sezoane? Cand ne-am bucurat ca am luat ultimul trofeu? Nu credeti ca a trecut prea mult timp?
cat despre "fetele noi si ciudate" ar trebui ignorate, nu le bagati in seama, nu merita, atata timp cat nu sunt agresive/violente, nu reprezinta nimic, decat simpli spectatori, nu are rost sa ne batem capul cu ei.
ca o parere personala, pot spune ca cea mai mare problema nu este gibonu, problema se afla la noi in curte - NU SUNTEM UNITI - asta este singura problema. Daca eram uniti, gibonul era istorie. Din pacate noua ne place sa ne certam pe forum, in loc sa facem ceva benefic pentru echipa..... pacat.
Inca ceva, a fost facut un pact ca sa poata intra toti cei interzisi pe stadion(numai conteaza cine la facut, cum la facut,........) dar acel pact a fost calcat in picioare de nenumarate ori de catre gibon, si nu am facut nimic....... am preferat din nou sa nu mai venim pe stadion, sa ne certam pe forum, sa ne acuzam sa ne jignim....... bla, bla, bla..... pacat. Inca o data spun ATATA TIMP CAT NU VOM FII UNITI SI VOM PREFERA SA STAM ACASA, NU VOM REALIZA NIMIC.
AFARA CU FECALI DIN Ghencea.
va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns .
Eu sunt din Pitesti si as vrea sa merg cu niste prieteni la meciul cu Timisoara dar imi e teama sa nu pierdem timpul , banii si sa nu vedem nici meciul....pentru ca am mai fost si la meciul cu turcii de la Fener si am stat la Peluza Nord....si nu stiu daca nu cumva am fost interzisi sau au fost doar cei cu abonamente ?
Daca ai stat in Peluza Nord la meciul cu Fener, in mod sigur nu esti interzis. Doar cei din Peluza Sud sunt interzisi, deci poti sa vi linistit.
va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns .
Eu sunt din Pitesti si as vrea sa merg cu niste prieteni la meciul cu Timisoara dar imi e teama sa nu pierdem timpul , banii si sa nu vedem nici meciul....pentru ca am mai fost si la meciul cu turcii de la Fener si am stat la Peluza Nord....si nu stiu daca nu cumva am fost interzisi sau au fost doar cei cu abonamente ?
ati putea venii mai devreme, si daca sunteti interzisi va puteti intoarce sa vedeti meciul acasa, nu cred ca pierdeti foarte multi bani.
(eu am fost la turci, la meciul cu fener, pe banii mei -drum, cazare, bilet la meci- si nici macar n-am vazut meciul pentru ca am fost scosi afara din stadion........atunci pot spune ca am pierdut timp, bani,....)
Joaca Steaua zici ca-i BARCELONAAAAAAA...si Stoichita zici ca-i Guardiolaaaaaaaa
chikilakachikiceaaa
meci de x