FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Poli AEK Timisoara 3-3 (1-0)

«12345615»
ViNdE pLeAkA mOrY21.04.2010 17:43

sper sa fim cat mai multi si la hambal si la fotbal :D eliberam Steaua nu mai noi putem impreuna cu toti

bogdanbog21.04.2010 17:58

La handbal baieti, nu la ''hambal'' ;)

Arian21.04.2010 18:08

Bilete FC Steaua - FC Timisoara

FC Steaua anunta ca biletele pentru partida dintre FC Steaua si FC Timisoara contand pentru etapa a 29-a a Ligii I, sunt disponibile la casele de bilete ale stadionului incepand de joi, 22 aprilie.

La acest meci, o persoana poate achizitiona maxim un bilet, doar pe baza BI/CI in original.

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Joi, 22 aprilie - 10:00 - 18:00

Vineri, 23 aprilie - 10:00 - 18:00

Sambata, 24 aprilie 10:00 - 18:00

Duminica, 25 aprilie - incepand cu ora 10:00

Preturile biletelor pentru meciul cu FC Timisoara sunt urmatoarele:

Peluze - 10 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei

Reamintim ca accesul in stadion se face numai pe baza biletului si a cartii de identitate a persoanei care le prezinta la intrare.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

FC Steaua le atrage atentia spectatorilor care vor sa participe la partida Steaua - FC Timisoara sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.

FC Steaua Bucuresti

john_8621.04.2010 18:16

de ce numai sectoarele 17-20?

Arian21.04.2010 18:19
de ce numai sectoarele 17-20?

Am sters. Nu scrie asa in comunicat. Dar sa va luati bilete in sectoarele 17-20. :D

radusteaua2321.04.2010 18:22

alea unde o sa stam noi ce nu intelegi :))

ViNdE pLeAkA mOrY21.04.2010 18:42

pt cine nu stie la sala polivalenta se ajunge cu 11 :D de la capat pana la brancoveanu

sile-jardel21.04.2010 19:17

abia il astept pe LIMBBI-Stoichita,ma pun in spatele lui si ........o sa-l intreb de sanatate tot meciul!!!sluga nenorocita ce e,numai pentru declaratiile alea contra noastra merita alergat pe cimp prin spatele stadionului.sa nu-si mai dea el cu parerea despre suporterii Stelei,limbist imputit

Tanaru` Young21.04.2010 19:51
care sunt liderii cu care au discutat jucatorii?

Probabil Gheorghe Mustata :)).

Sper ca duminica sa se produca o atmosfera infernala...sa fie ceva ce nu a mai fost pana acum.,pentru ca trebuie sa ne recastigam Steaua noastra.

Pana atunci insa,FORZA Steaua MFA !

fredysteaua21.04.2010 22:40

sincer as da oricand 2 meciuri de rahat de fotbal din Liga 1 in care sa jucam jalnic pe o semifinala la handbal :)

ajung la amandoua dar daca ar fi sa aleg nu m-as gandi de 2 ori ...

*Alecs*21.04.2010 23:04

Nu mai postati public informatii confidentiale. Nu o spun cu rautate, dar pe acest forum intra si persoane care nu trebuie sa afle tot. Mai bine prin privat, messenger, etc. si din vorba in vorba o sa afle cei care trebuie.

ganjanas22.04.2010 00:01

tot t2?

kla200522.04.2010 03:35

multumesc, deodat' am ce munci

poate pe voi nu va baga nimeni in seama si aveti nevoie ...

kla2005 du-te pe la club, sunt sigur ca o sa iti gasesti ceva de munca.O limba calda si umeda in plus nu ii strica ciobanului.
kla200522.04.2010 03:42

uau...sunt cautat pe net pentru a se afla ce fel de postari fac.

de ce va ocupati timpul cu un "nimeni" ca mine, nu are rost

va puteti canaliza energiile intr-o directie mai buna

nu stiam de unde plecase faza cu angajatul meu.

probabil nu se intelege ce inseamna un oximoron si de aceea se crede ca as avea nevoie de un loc de munca.

din nou, va cer scuze tuturor daca v-am inoportunat cu comentariile mele.

la revedere.

Ca sa va faceti o parere despre utlizatorul "kla2005" va invit sa cititi un comentariu, mai ales al treilea rand, pe care acesta l-a lasat pe site-ul lui Meme Stoica:

kla2005.jpg

Virgil22.04.2010 04:47

Timisoara a jucat foarte bine in ultimul meci, dar ajutorul dat de Augustus clujenilor, i-au facut sa piarda doua puncte importante in lupta pentru titlu.

Steaua a jucat sub orice critica in Giulesti, patand grav blazonul ros-albastrilor si sifonand orgoliul suporterilor stelisti.

Cine va castiga? Am scris in urma cu o zi ca Steaua e favorita, dar tare mi-e teama ca de data aceasta Timisoara va fi ajutata de arbitri. Mai ales ca prostul de Gigi s-a certat aiurea cu Mitica si acum asta se razbuna pe el lovindu-l din toate pozitiile. Amenzi grase, suspendari incredibile. Si pentru ce? Pentru ca a spus adevarul despre Prunea si a vrut sa-l dea jos pe Mitica. Stiam totusi ca treburile astea se fac pe muteste, nu trambitand in toata presa sportiva. Doamne, ce tont.

spiridusu22.04.2010 05:28

kla2005 am si eu o intrebare si as fi foarte recunoscator daca mi-ai raspunde, fie aici fie pe pm.Ai fi de acord ca Steaua sa piarda absolut toate derby-urile dintr-un campionat la scoruri rusinoase doar ca sa castige titlul?Si aici ma refer la umilintele cu adevaratii adversari, Dinamo si rapid.

ViNdE pLeAkA mOrY22.04.2010 06:34

Asteptam cu toti o seara de duminica frumoasa pt aman2 meciuri :X

Virgil22.04.2010 07:13
kla2005 am si eu o intrebare si as fi foarte recunoscator daca mi-ai raspunde, fie aici fie pe pm.Ai fi de acord ca Steaua sa piarda absolut toate derby-urile dintr-un campionat la scoruri rusinoase doar ca sa castige titlul?Si aici ma refer la umilintele cu adevaratii adversari, Dinamo si rapid.

Spiridusule, te angrenezi intr-o incercare de a-l determina pe kla sa-si revizuiasca atitudinea fata de acest subiect la doua capete si sa treaca in tabara celor care nu-l mai doresc pe Gigi la Steaua. N-o sa reusesti, asa cum nici el n-o sa reuseasca sa-i intoarca din drumul lor, pe cei care nu-l mai vor.

Sunt discutii inutile.

Opinia mea e de mult ca Gigi nu o mai merita pe Steaua si ar fi timpul sa plece. De ce? Cauzele sunt bine cunoscute. In plus nu mai avem nevoie de un conducator atat de prost, unul care conduce dupa bunul plac, care se face de ras prin lipsa de atitudine in favoarea clubului, lipsa de educatie, mitocanisme. Steaua inseamna brandul, compus din palmaresul ei intern si international si suporterii ei care au reusit sa o duca pe cele mai inalte culmi, de nenumarate ori. In niciun caz de patronul efemer al clubului.

Noi iubim Steaua, Gigi se iubeste numai pe el. E timpul s-o-ntinda.

Virgil22.04.2010 07:23

afis-steaua.jpg

Dragii mei stelisti, traim momente importante. Avem sansa, ca impreuna sa curatim Steaua de infectia care a cuprins acest club. Aceasta infectie poarta un singur nume, nu are rost sa-l mai spunem.

Indiferent din ce parte a stadionului, a tarii suntem, e momentul sa venim si strigam pentru simbolurile, culorile si Steaua noastra! Si trebuie sa venim in singurul loc unde conteaza ce si cat strigam: pe stadion!

Stiu ca multi v-ati pierdut increderea si speranta in curatirea Stelei de oierul asta care ne-a distrus. Dar uitati-va cu atentie la tot ce s-a intamplat in ultima vreme: e DISPERAT! Si-a pus toti sclavii in actiune sa lanseze minciuni ordinare, menite a ne distrage atentia. E mort fara banii din Liga Campionilor! Tot ce mai e nevoie sa fim iarasi multi la stadion si sa urlam, din mii de piepturi: Pleaca din Ghencea!, pana va fugi din loja pe care a spurcat-o cu prezenta sa si a neamului sau blestemat.

Nu aveti incredere in "bombele" care ni se servesc acum la foc automat! Sunt aceleasi din fiecare an si mereu cu aceleasi rezultate!NU JUCATORII SUNT DE VINA! EI NU S-AU ADUS SINGURI LA Steaua, NU SE ANTRENEAZA SINGURI!

Cat il mai rabdati? Nu eu, nu AISS, nu Peluza Sud sau Peluza Nord are raspunsul, ci voi, astia care cititi si simtiti o intepatura in inima cand vorbiti de Steaua.

E momentul sa facem ce n-am facut niciodata: un stadion plin de ura impotriva celui care se face frate cu Borcea si toti dusmanii nostri.

Duminica e o zi mare pentru Steaua: intai jucam pentru finala la handbal( ora 18:45) si apoi pentru LIBERTATE,pe stadion( ora 20:30).

Acum e greu, dar cu atat mai frumoasa va fi victoria la final! NU NE LASAM CUMPARATI, NU SUNTEM LASI! SUNTEM AICI SI VOM FI MEREU! SUNTEM ROMANI SI STELISTI, NU SCLAVI!

DUMINICA, ELIBERAM Steaua!

Sursa: prima pagina

ViNdE pLeAkA mOrY22.04.2010 07:42

Luptam impreuna invingem impreuna :X

Judy22.04.2010 08:30
cristian01422.04.2010 09:21

Cacatii astia de la sport.ro si nu numai merita sa moara. Uite asa dau apa la moara ciobanului si altor tampiti.

pytycrys22.04.2010 09:27

Niste kkti astia de la sport.ro.

Sa ne pupe in cur.

red&blue_boy22.04.2010 10:37

Sport.ro = lingaii lui Jiji ....

ViNdE pLeAkA mOrY22.04.2010 12:21

Ce fel am ajuns ca poate sa sp redardatii aia de la spor.ro cum poate sa spuna ceva ce nu esti adevarat ne vor nu mai rau haideti duminica sa fim cat mai multi sa oprim toata umilinta asta

«12345615»