Sper sa fie polivalenta plina,daca nu o sa fiu dezamagit....sa lasam doar semintarii cu Timisoara,adevarata Steaua are nevoie de noi!!!
Sper sa fie polivalenta plina,daca nu o sa fiu dezamagit....sa lasam doar semintarii cu Timisoara,adevarata Steaua are nevoie de noi!!!
intr-un campionat in care spurcatii te bat tur-retur,ciorile te umilesc fara cuvinte...ca suntem pe locul 1,2,3 sau 14...numai are nicio importanta.
Ar fii ideal ca la meciul cu Timisoara sa fie aceeasi atmosfera de la meciurile cu Bistrita si cel cu Fenerbahce in care 90% din stadion protesta la adresa ciobanului.
Sper ca si in ceasul al 12-lea... s-au trezit cei de la Peluza Nord ca ciobanul merita tratat asa cum el ne-a tratat pe noi de ani buni.
Teama ca vom fi din nou interzisi? de ce ? pentru ca ne vrem drepturile?
ar fii frumos ca nordul si sudul sa faca furori ca la meciurile amintite...in care pur si simplu ciobanul nu mai suporta umilinta,inchizandu-si geamul de la loja.
Deci,mai baieti,CINE SWGE ****?
cine sa se trezeasca? skin-erii lui mustang? ahhahaha
oare ei or fi fost aseara intre aia 15 ametiti de la stadion? ce atitudine luau ei ...... la miezul noptii, certandu-se cu tramvaiul 51, pardon, 41.
in alta ordine de idei, maine seara la baschet in play-off (fara cocalarisme si suferinte inutile, va rog) iar de mers, toata lumea merge la HANDBAL!
cu bragadiru prindem repriza a 2a.
cine sa se trezeasca? skin-erii lui mustang? ahhahahaoare ei or fi fost aseara intre aia 15 ametiti de la stadion? ce atitudine luau ei ...... la miezul noptii, certandu-se cu tramvaiul 51, pardon, 41.
in alta ordine de idei, maine seara la baschet in play-off (fara cocalarisme si suferinte inutile, va rog) iar de mers, toata lumea merge la HANDBAL!
cu bragadiru prindem repriza a 2a.
unde se joaca meciul de baschet...vreau si eu sa vin !
Timisoara-Steaua 2-4 , am incredere in Steaua :X ca va face tot cei sta in putere deasemenea si in Stochita! FORTA Steaua!
Becali JOS DIN Ghencea , LASA SUPORTERII SA SE BUCURE DE FOTBAL!
Voi sunteti suporteri sau ce!??A pierdut Steaua,ce sa-i faci!??Daca Tu esti suporter adevarat trebuie sa fii alaturi de echipa indiferent cine e la conducere,indiferent cine joaca pe teren.....Fii Stelist!!!....Sustineti echipa in meciul cu Timisoara...Nu injurati...Sanse la titlu' mai sunt...Uitati umilintele...Mergem mai departe
...
Sunt cu Steaua...
Sambata, 24 aprilie, 20:30, Digisport.
Meciul este duminica, 25 aprilie, 20:00, Digisport.
Duminica probabil va fi un stadion ce va aduce a Steaua - Twente... da Doamne sa mai si ploua.
la handball toata lumea !!! macar ei merita ...
Timisoara-Steaua 2-4 , am incredere in Steaua :X ca va face tot cei sta in putere deasemenea si in Stochita! FORTA Steaua!
Becali JOS DIN Ghencea , LASA SUPORTERII SA SE BUCURE DE FOTBAL!
2-4 sa fie !
unde se joaca meciul de baschet...vreau si eu sa vin !
Sala Mihai Viteazu.. langa afi palace cotroceni
Voi sunteti suporteri sau ce!??A pierdut Steaua,ce sa-i faci!??Daca Tu esti suporter adevarat trebuie sa fii alaturi de echipa indiferent cine e la conducere,indiferent cine joaca pe teren.....Fii Stelist!!!....Sustineti echipa in meciul cu Timisoara...Nu injurati...Sanse la titlu' mai sunt...Uitati umilintele...Mergem mai departe...
Sunt cu Steaua...
=)) doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cat de mare e gradina ta,chiar nu e criza SUS sa mai strangem gardurile ![]()
Sunt cu Steaua...
Sa fii sanatos si fericit cu Steaua ta!
Sa corectati si pe pagina principala ca meciul se joaca duminica, nu sambata. Asta inseamna ca se va suprapune cu semifinala de la handball.
Ma cam doare sa zic asta ..dar pana nu pleaca ciobanul ala ...nu mai sunt stelist...legat de Steaua de la fotbal..... o echipa care FACEA furori...si care aqma face orori.... sustinem macar celelalte echipe ros albastre piktate in culorile inimii noastre .... culori patate cu branza si cash de oaie...si lapte de oaie ,,, Taratura..... eu si fanii Stelei adevaratzi te F*tem in gura...
Voi sunteti suporteri sau ce!??A pierdut Steaua,ce sa-i faci!??Daca Tu esti suporter adevarat trebuie sa fii alaturi de echipa indiferent cine e la conducere,indiferent cine joaca pe teren.....Fii Stelist!!!....Sustineti echipa in meciul cu Timisoara...Nu injurati...Sanse la titlu' mai sunt...Uitati umilintele...Mergem mai departe...
Sunt cu Steaua...
Unii sunt suporteri adevarati, alti sunt suporterii tastaturii. ![]()
Corect, daca esti suporter adevarat trebuie sa fii alaturi de echipa si in astfel de momente, nu doar cand echipa joaca bine(citesc in stanga si in dreapta acuze de genu "esti suporter de rezultat" dar va intreb pe voi cei care scrieti ca stati acasa, ca nu se merita sa mergeti pe stadion, ca echipa nu merita, bla, bla, bla..... voi ce suporteri sunteti? nu tot de rezultat? Daca n-am dreptate atunci veniti duminica pe stadion, aratati ca va pasa de situatia in care a ajuns Steaua, si haideti sa continuam ceea ce am inceput, sa nu abandonam lupta).
Pacat ca majoritatea suporterilor prefera sa stea acasa decat sa faca ceva(cu aceasta mentalitate nu o sa castigam niciodata nimic). Noi preferam sa ne dam in cap pe forum, sa ne acuzam de toate cacaturile,..... adica, sa nu facem nimic. De aproape doi ani il contestam pe cioban, corect? si ce am castigat? NIMIC.... din contra, ne-am separat, ne-am inrait noi intre noi, ne jignim, iar dintre cei 3000 (sa zicem)care il contestau pe cioban(inclusiv eu) cati am ajuns? 300? asa stim noi sa sustinem echipa si la bine si la greu? Daca vreti sa scapati de cioban, ce asteptati fratilor? alte umilinte? Daca sunteti suporteri, veniti fratilor la meci duminica, sa nu mai zica ciobanu, ca cei care il contesta nu sunt decat o mana de oameni.
De mers mai departe, vom merge sigur, dar sigur nu vom putea uita aceste umilinte(sau cel putin eu)
Daca esti cu Steaua, atunci fa ceva benefic echipei.
(inca ceva.... din 37 de posturi, 20 sunt
)
radem, glumim... oricum, meciul de handbal primeaza inainte de toate. totusi vad in ziare cum ca suporterii ce l-au dat pe cioban in judecata au pierdut procesul cu echipa finantata, inca, de patruped. stie cineva mai multe detalii?
eu tot nu inteleg...meciu cu timosoara e sambata , si handbalu e duminica ? care e problema ?
Sau...s-au schimbat datele ?
Tot ce ma mai tine aproape de Steaua si de stadionul Ghencea(mai ales dupa umilinta incasata in meciul cu tiganii) este protestul impotriva ciobanului....
P.S.: Perfect ar fi ca meciul cu bragadiru sa fie sambata si meciul de handbal duminica...
eu tot nu inteleg...meciu cu timosoara e sambata , si handbalu e duminica ? care e problema ?Sau...s-au schimbat datele ?
Meciul cu bragadiru e tot duminica. este o mica greseala pe site.
Sunt curios sa vad cat de multi o sa ne strangem in Ghencea la meciul cu "Poli aek" pardon Poli Timisoara
Sunt cu Steaua...
Guzun le zice ca din tun, cand vorbeste parca se baseste! ![]()
Sunt cu Steaua...
Dar daca la conducere e Borcea, ce faci? Sau o ruda de-a lui?
Dar daca la conducere e Borcea, ce faci? Sau o ruda de-a lui?
poate sa fie si Stalin sau Iliescu tot aia va spune
meci de 2:))...
peste 4 goluri:)) 1-4 scor final
Guzun le zice ca din tun, cand vorbeste parca se baseste!![]()
Merita cantat asta
.
Guzun,vezi ca deja dai in penibil,dar ma rog,poate ca la cat de buna este Steaua asta pe care tu o sustii,umilintele astea is pure intamplari,asa-i ? "I mean",ce conteaza daca ne-a batut si crrapedul si dinamu,noi sa fim sanatosi si sa luam 24,ca avem jucatori buni,talentati,seriosi,antrenor intocmai..cat despre conducere,numa` de bine.Te-ntreb eu,tie iti place cum joaca Steaua ?Trebuie sa fii mandru de ea,am dreptate ?