Asta e,nu poti sta la nesfarsit in Kobe.
Lakers aproape out,Orlando out...Nu prea mai ma intereseaza mai departe...
Asta e,nu poti sta la nesfarsit in Kobe.
Lakers aproape out,Orlando out...Nu prea mai ma intereseaza mai departe...
Pe mine ma intereseaza. Sunt curios daca Heat castiga campionatul.
Ei,eram nervos! ![]()
Ma intereseaza si pe mine cine castiga.Cred ca cine va trece dintre Heat si Celtics.
Celtics a redus din handicap cu Heat,e 1-2 la general,iar Memphis are 2-1 cu Oklahoma.
In NHL ce surpriza,Tampa Bay a spulberat cu 4-0 pe Wahington Capitals !!! Si vor juca in Est finala cu Boston Bruins,care au trecut de Philadelphia Flyers tot cu 4-0 !!!
In Vest,Vancouver conduce cu 3-2 pe Nashville,iar San Jose cu 3-1 pe Detroit.
Dallas a trecut de Lakers cu 4-0 la general si la 36 de pct in meciul 4. De 12 ani nu s-a mai intamplat ca Lakers sa fie eliminata astfel in play off.
A fost pentru prima data in 20 de ani de antrenorat cand Phil Jackson a fost eliminat la 0. Din pacate, a fost si ultima data. Detinatorul a 13 inele de campion (2 ca jucator si 11 ca antrenor), antrenorul care i-a creat pe Jordan, O`Neal sau Bryant s-a retras din activitate. De data aceasta, definitiv. Din pacate a facut-o urat, printr-o infrangere usturatoare.
Phil Jackson este maret !

Dezastrul acesta inseamna si sfarsitul unei generatii la Lakers. Probabil in vara vor fi multe schimbari la Lakers. Team-ul trebuie reimprospatat. Momentan , cel mai zvonit nume nou este cel al lui Dwight Howard. Vom vedea.
Urat cum a pierdut Lakers,pacat ca Jackson iese asa de pe scena.Oricum,merita tot respectul!
p.s. Panathinaikos a castiga Euroliga pentru a sasea oara,dupa o finala cu Maccabi Tel-Aviv.
Miami s-a calificat in finala Estului,dupa ce-a trecut de Boston cu 4-1 !N-as fi crezut sa treaca Miami,cel putin nu asa de clar...
Oklahoma are 3-2 cu Memphis.
Ti-am spus eu ca sunt prea batrani ![]()
Ai avut dreptate ! ![]()
Cred ca Miami va lua si inelul anul asta !
Oklahoma....pentru mine e echipa din cauza careia nu mai exista Seattle SuperSonics...deci nu pot sa-i sufar. Am prins marea echipa Sonics din anii 90 cu Kemp, Payton sau Schrempf...nu stiu cum se poate calca atat de usor la americani peste traditie...
Ei,ce vremuri erau !!! Ce dunk-uri dadea Kemp ! Gary"the glove" Payton !!!Sam Perkins !!!
Asta nici eu n-am inteles la americani,cu cata usurinta muta in unele cazuri echipele dintr-un oras intr-altul...
Va spun eu : ![]()
Chicago s-a calificat in finala din Est .
In NHL , avem finalele conferintelor : Tampa Bay-Boston si Vancouver-San Jose .
Deci avem Bulls - Miami ![]()
Castiga Miami !
As merge pe o finala Detroit-Washington .
Caps, the champs !
nu prea le-ati nimerit in NHL ... finala din Vest era una oarecum de asteptat, in Est a fost surpriza
eu unul am mers de la inceputul sezonului pe San Jose si cred ca daca reusesc sa treaca de Vancouver, o sa castige si Cupa Stanley.
Ce sa nimerim,pe naiba,la ce surprize au fost!
In special in Est!Cine se baga la o finala Boston-Tampa?
Da,in Vest era cam de asteptat sa ajunga Vancouver si cu una dintre San Jose sau Detroit.Nu stiu ce sa zic mai departe,cred ca pana la urma Stanley va fi luata de o echipa din Vest...Mai mult nu mai zic,ca nu imi iese! ![]()
@Maye:Sau poate nu
) oricum va fi o serie grea...sper sa-si revina Boozer,care are un procentaj foarte scazut in ultimele meciuri,ca altfel ii va fi greu lui Rose sa cistige de unul singur.Si Korver ar fi bine sa-si fi reglat tirul.
@ olfgob
Miami it`s on fire! Tripleta asta magica o sa castige campionatul ! Niciodata nu am fost mai sigur. O sa spulbere DW3 mitul MVP-ului ![]()
Let`s go Lakers ! ![]()
Cine pe cine spulbera?
Adevarat,a fost doar primul meci,dar datator de sperante in ciuda unui inceput mai slab.
Bine Bulls ! Cu tot respectul pentru Wade,sper ca Bulls sa se califice.Ca fan Orlando,n-am cum altfel! ![]()
E doar primul meci , cred ca urmatoarele doua sunt foarte importante.Cu inca o victorie,Bulls ar fi favoriti pentru finala.
Oklahoma a prins finala in Vest.
Stai linistit nene, ca se intoarce roata. Desi n-am treaba cu Heat, n-as vrea sa castige Bulls ceva.
Let`s go Thunder ! ![]()
Dallas are 1-0 cu Oklahoma.
Ups !
Miami - Bulls 3-1
Dallas - OKC 3-1
Ce sa mai,avem finala Miami-Dallas ,castiga Miami ! ![]()
...castiga Miami !![]()
Dupa cum bine spuneam, acum ceva timp ![]()
Canucks joaca Finala Stanley Cup