FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NHL si NBA

«1202122232428»
red&blue_boy25.05.2011 10:03
Canucks joaca Finala Stanley Cup

Cred ca o si castiga.

Maye26.05.2011 14:27

1. Mike Brown este noul antrenor al LA Lakers.

Brown a mai antrenat doar 5 ani in Asociatie, pe Cleveland Cavaliers, intre 2005-10.

A jucat o finala, pe care a pierdut-o. Brown este considerat un antrenor defensiv. In acest sens, sunt curios ce trade-uri vor fi la vara.

2. Dallas a trecut de OKC cu 4-1 si va juca finala.

3. Se cunosc deja pozitiile din draft-ul din acest an.

Primele 10 pozitii :

1 - Cleveland Cavaliers

2 - Minnesota Timberwolves

3 - Utah Jazz

4 - Cleveland Cavaliers

5 - Toronto Raptors

6 - Washington Wizards

7 - Sacramento Kings

8 - Detroit Pistons

9 - Charlotte Bobcats

10 - Milwaukee Bucks

De departe, Cavs ies cel mai bine in acest draft. Cu Baron Davis, Eyenga, Varejao si JJ Hickson plus locurile 1 si 4 din draft , Cavs ar putea sa arate mult mai bine in sezonul 2011-12, cat mai ales in 2012-13.

4. La finalul lunii iunie, se va rediscuta grila de salarizare din NBA (Salary Cap). Daca pana acum se parea ca urmatorul sezon ar putea fi blocat, printr-un boicot al jucatorilor, in momentul de fata se pare ca se va ajunge la un consens. Sa speram !

Maye27.05.2011 18:30

Asadar Heat a trecut de Bulls, cu scorul general de 4-1, si vor juca Finala NBA cu Dallas Mavericks.

Vom avea niste dueluri de senzatie.

Morisca de aruncari de 3 va functiona la Dallas, iar Wade va incerca sa adune la fel de multe puncte din partea fundasilor.

LeBron va fi aparat de Marion, cunoscut ca unul dintre cei mai buni aparatori, si Stojakovic.

Marele duel,si in opinia mea cheia finalei, va fi cel din front court. Chris Bosh va avea o serie incredibil de grea, la prima lui finala din cariera. Fostul jucator al celor de la Toronto Raptors va trebui sa se descurce cu dou-ul extrem de puternic al oponetilor, Dirk Nowitzki si Tyson Chandler. Daca germanul nu mai are nevoie de nicio prezentare, e de notat ca Tyson Chandler se afla la cel mai bun sezon din cariera, sezon in care a fost aproape sa castige Defensive Player of The Year, cat si Most Improved Player of the Year. Totusi, centrul texanilor a fost invins la ambele categorii de jucatorii aflati la un nivel foarte ridicat in aceasta stagiune, Dwight Howard, respectiv Kevin Love.

O sa fie o finala interesanta, dar care nu cred ca va ajunge in meci decisiv. Dar eu sper :)

Si daca tot suntem in acest moment al finalului, va prezint si premiile importante din acest an :

MVP : Derrick Rose (Chicago Bulls)

Defensive player of the year : Dwight Howard (Orlando Magic)

Rookie of the year : Blake Griffin (LA Clippers)

Sixth man of the year : Lamar Odom (LA Lakers)

Most Improved Player : Kevin Love (Min. Timberwolves)

Coach of the Year : Tom Thibodeau (Chicago Bulls)

All NBA Team :

Derrick Rose - Kobe Bryant - Kevin Durant - LeBron James - Dwight Howard

All NBA Second Team :

Russell Westbrook - Dwayne Wade - Dirk Nowitzki - Pau Gasol - Amar`e Stoudemire

NBA All Defensive Team :

Rajon Rondo - Kobe Bryant - LeBron James - Kevin Garnett - Dwight Howard

NBA All Rookie Team :

John Wall - Gary Neal - Landry Fields - Blake Griffin - DeMarcus Cousins

Liderii statisticilor :

Puncte/meci : Kevin Durant - 27.7

Recuperari/meci : Kevin Love - 15.2

Pase decisive/meci : Steve Nash - 11.4

Interceptii/meci : Chris Paul - 2.4

Capace/meci : Andrew Bogut - 2.6

Procentaj 3p - Matt Bonner - .457

Procentaj aruncari de 2 si 3 p - Nene - .615

Procentaj libere : Stephen Curry - .934 (Hai la Lakers, hai la Lakers :D)

Evenimente importante in acest sezon :

- 84 de jucatori non-americani au fost prezenti in acest sezon, un record

- LeBron James a plecat de la Cleveland Cavaliers la Miami Heat, superstarul fiind la final de contract

- Jerry Sloan, antrenorul de la 22 a celor de la Utah Jazz, s-a retras din activitate

- Ray Allen l-a depasit pe Reggie Miller in topul all time al aruncatorilor de la distanta

- Kobe Bryant a fost MVP-ul All Star Game-ului pentru a 4-a oara, record in istoria NBA - la egalitate cu Bob Pettit

- LeBron James a fost abia al 2-lea jucator din istoria NBA care reuseste un triple-double in All Star Game

- NY Knicks a facut cea mai mare operatiune de jucatori din acest sezon, 13 jucatori fiind implicati in trecerea lui Carmelo Anthony de la Denver la Knicks.

- Detroit Pistons a retras tricoul cu nr 10, in onoarea lui Dennis Rodman

- Kobe Bryant este cel mai tanar baschetbalist din istorie care a ajuns la 26.000 de pct marcate

- Kevin Love a reusit cele mai multe recuperari intr-un meci, din intreaga franciza a celor de la Wolves - 31 de recuperari

- Tim Duncan a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri marcate si puncte marcate pentru San Antonio Spurs

- Blake Griffin a reusit cele mai multe double-double-uri consecutive din istoria francizei a celor de la LA Clippers - 27

- Kevin Love a reusit cele mai multe double-double-uri consecutive din istoria francizei a celor de la Minnesota Timberwolves - 38

- Boston Celtics este singura echipa din istoria care are 4 jucatori activi, cu peste 20.000 de pct marcate : Ray Allen, Paul Pierce, Kevin Garnett si Shaq O`Neal

- Indiana Pacers a reusit cel mai bun sfert din istorie in acest sezon - 54 de pct marcate

- Cleveland Cavaliers a avut cea mai lunga perioada fara victorie din istoria Asociatiei - 26 de partide pierdute la rand

- Derrick Rose a devenit cel mai tanar MVP al sezonul regulat din istorie

- Phil Jackson s-a retras din activitate, dupa 20 de sezoane de antrenorat si 11 inele de campion castigate, cu doar 2 echipe : Chicago Bulls si LA Lakers

Si acum ceva actiune din Play Off :

Semfinale de conferinte :

Finale de conferinte :

Astea fiind spuse, sper ca o sa va uitati cu placere la Finala NBA si ... Heat o castige finala :)

olfgob27.05.2011 18:58

Imi pun toate sperantele in Nowitzki :D nu de alta dar nu il suport pe James cu fata aia de maimuta frustrata

Maye27.05.2011 19:02

Stii care e culmea? Ca am destui prieteni - fani Bulls . Nici unul nu il suporta pe James :))

red&blue_boy27.05.2011 20:59

Eu nu sunt fan Bulls,dar nici James nu prea mi-e simpatic!

Ramane de vazut daca va fi o finala interesanta,stransa...Eu cred insa ca Heat va castiga...

pytycrys31.05.2011 16:14

Let's go Miami!

red&blue_boy01.06.2011 04:42

Miami a castigat primul meci al finalei .

Maye02.06.2011 07:23

S-a retras Shaq.

red&blue_boy02.06.2011 07:31

:(

Cum am mai spus,el si Penny Hardaway m-au facut sa imi placa baschetul, NBA si Orlando Magic ...

Maye03.06.2011 06:42

Dallas a egalat scorul finalei.

Dupa cum zicea olfgob, Dirk le-a dat-o :

Maye03.06.2011 06:48

Ricky Rubio a ajuns in sfarsit in NBA.

La Minnesota Timberwolves.

red&blue_boy10.06.2011 21:14

Dallas a intors finala si au 3-2 cu Miami.Mai un pas pana la inel!

In finala NHL , Boston a egalat la 2 pe Vancouver.

pytycrys11.06.2011 07:28

Tot Miami castiga, chill. :)

Tanaru` Young11.06.2011 17:34

Imi place Wade, dar de data asta tin cu Dallas. Al lor sa fie inelul!

Maye12.06.2011 18:22

Desi Miami a fost peste Dallas in toata finala, texanii vor castiga finala, desi urmeaza 2 meciuri in Florida.

red&blue_boy13.06.2011 06:52

Surprinzator sau nu,Dallas a castigat finala NBA,trecand cu 4-2 de Miami!Primul inel pentru texani.

Ma bucur pentru Jason Kidd,un jucator ce-ar fi meritat mai mult de-a lungul anilor,care a castigat in sfarsit un inel!

In NHL, Vancouver are 3-2 cu Boston.

Maye13.06.2011 10:42
texanii vor castiga finala

:D

Kidd, Terry, Nowitzki sau Marion se afla la primul inel din cariera, probabil si ultimul.

Fenomenala aceasta echipa!

red&blue_boy13.06.2011 14:13

Poate si Miami s-au vazut prea repede invingatori,se gandeau ca nu le va fi asa greu...

Avand in vedere ca Dallas a mers bine in sezonul regulat,a scos pe Lakers cu 4-0,poate merita inelul.

joseph14.06.2011 08:05

si mie imi pare bine pentru veteranii de la Dallas(mai ales pt Kidd, care nu cred ca a avut atatia fani nici in tinerete :) ).

mi-a placut momentul in care au primit trofeul... de la declaratia antrenorului( This is an old school bunch. We don't run fast or jump high but these guys play the right way.) pana la comportamentul lui Cuban(care este cunoscut in mod normal pentru iesiri necontrolate). sunt curios ce ar intelege ciobanul din premierea asta la care patronul se pune singur pe ultimul loc, in urma fondatorului echipei, a antrenorului si a sportivilor

red&blue_boy14.06.2011 09:38

Nah,ne-a Jiji stie ca principalul artizan al unui eventual succes la Steaua e patronul!

si mie imi pare bine pentru veteranii de la Dallas(mai ales pt Kidd, care nu cred ca a avut atatia fani nici in tinerete :) )

Un jucator fenomenal,cel putin pentru mine.Pacat ca n-a jucat de-a lungul timpului la echipe mai puternice,care-si doreau titlul.A stat atatia ani la Nets doar pentru bani...

Maye14.06.2011 10:17

Eee, nu a stat doar pt bani. A jucat pana la urma si 2 finale, finale pe care sunt sigur ca le-ar fi castigat daca nu ar fi dat peste Shaq & Kobe sau peste Timmy Duncan in vremurile lui glorioase.

Pana la urma a facut echipa buna cu Kenyon Martin, Jefferson sau mai tarziu cu Vince Carter. Bine si banii au ramas o motivatie importanta la un moment dat, dar nu cred ca a stat doar pentru bani.

Cat despre Mark Cuban, desi el e o gura mare si face scandal cam pentru orice, daca nu ma insel a luat amenzi de vreun milion si ceva, el ramane un mare manager, pentru ca e mai mult decat patron. El e a cladit practic aceasta echipa. L-a adus la timp pe Carlisle, l-a tinut pe Dirk si chiar i-a oferit o prelungire record, prin 2002. Mai apoi Cuban a construit tot in jurul lui Dirk , s-a incercat si cu Dampier, Josh Howard sau Bass. Poate Mavs ar fi fost sus mai repede, daca Nash nu ar fi plecat de la ei, dar asta e alta discutie. Terry este tinut din 2004 la Mavs, fara o performanta notabila, in afara de un Sixth Man of the Year. In acest play off, Terry a fos decisiv, treitele lui omorand Lakers.

In 2008 si 2009, odata cu venirea lui Carlisle au fost adusi Kidd si Marion. Daca nu ati vazut finala si ati vazut statisticile slabe ale lui James, sa nu va mirati, el a fost aparat de Shawn Marion :) Barea se mai poate adauga lotului venit cam in acelasi timp cu Carlisle.

In opinia mea, vara trecuta a adus pe Dallas atat de sus. In primul rand au reusit sa il tina din nou pe Dirk, dupa care i-au mai tinut Haywood si Mahinmi. A urmat trade-ul cu Bobcats pentru Chandler, renuntand la Dampier. Carte castigatoare pentru texani, Chandler impunandu-se in primul 5. DeShawn Stevenson, Caron Butler si Peja Stojakovic au completat reusita.

Peste toate, Dallas a meritat acest titlu pentru ca au readus baschetul in prim plan, baschetul si nu publicitatea.

red&blue_boy14.06.2011 10:59

Ok,poate am exagerat putin ca doar pentru bani.Si in finalele alea doua jucate cu Nets,el a tras echipa dupa el.Dar a fost vorba doar de o perioada scurta in care Nets au fost in top.In fine,ziceam doar asa,ca e un jucator ce ar fi meritat mai mult de un inel.

Peste toate, Dallas a meritat acest titlu pentru ca au readus baschetul in prim plan, baschetul si nu publicitatea.

Adevar ai grait! :)

Pana la urma ,asta ar trebui sa conteze.

Maye14.06.2011 12:30

red&blue_boy16.06.2011 05:20

Boston Bruins au castigat Cupa Stanley sezonul asta de NHL,invingand in finala cea mai buna echipa din sezonul regulat,Vancouver Canucks,cu 4-3.Pacat de Vancouver,nu credeam sa piarda.In decisiv n-au avut nici o sansa,au luat-o cu 4-0!

«1202122232428»