Maye, ce point guard ti-ar placea sa vina la Lakers?
Maye, ce point guard ti-ar placea sa vina la Lakers?
Rose sau Westbrook !!!!!!!!! ![]()
Magic a invins Hawks si mai prelungesc suspansul.
Lakers conduce cu 3-2 pe New Orleans,Kobe is back!
Bulls au trecut mai departe,4-1 cu Pacers.
Azi dimineata Lakers a jucat foarte bine. Primul "6" s-a miscat excelent. Fisher, Bryant, Artest, Gasol , Bynum si Odom au avut toti peste 10p. Asa castiga o echipa mare. Urmeaza meciul 6 la New Orleans. Merg pe mana lui Jackson !
Bulls au trecut usor de Pacers si se pregatesc pentru o serie grea cu Magic sau Hawks.
@adidwu
Deocamdata nu ne putem gandi la un nou point guard, pana cand nu se stie daca vom avea un nou sezon. Sa speram ca patronii si jucatorii vor ajunge la un consens privind salary cap. Daca ar exista un nou sezon, nu pot sa sper la Rose sau Westbrook, acestia fiind superstaruri.
Mi-as dori un PG precum Hinrich, Stephen Curry, Monta Ellis sau Jameer Nelson. As fi multumit cu oricare dintre ei, mai ales daca ar fi dublati de Blake. Totusi eu nu inteleg de ce Jackson l-a lasat sa plece pe Farmar. Mi se parea o foarte buna rezerva. O sa vedem, sa speram ca o sa si avem un nou sezon.
Ziceam si eu asa cu Rose sau Westbrook. ![]()
Stiu ca e greu de realizat transferul unuia dintre ei,dar nu se stie niciodata.Westbrook poate n-ar fi chiar asa greu de adus.Sau Chris Paul.
Dintre cei enumerati de tine,mi-ar placea sa vina Curry.Nelson e bun,dar sta bine unde e acum! ![]()
E destul de greu si cu Westbrook. Impreuna cu Durant cam duc franciza in spate. Iar un trade ar insemna pierderi mari si pentru Lakers. CP inseamna Hornets si fara el ar ajunge rau albinele.
Totusi zvonurile circula prin lumea NBA dar unele nu stiu cat sunt de credibile. Exemple : Barnes si Brown out, Howard in . ![]()
Daca e sa plece Howard,sper sa o faca doar la Lakers.
Ar juca , in sfarsit, Howard la o echipa mare ![]()
Joaca deja la o echipa mare! ![]()
Da,ai dreptate,chiar ziceam serios ca daca ar pleca de la Magic sper sa ajunga doar la Lakers.
Miami si Oklahoma s-au calificat in semifinale.Spurs au redus din handicap cu Memphis,2-3.
In NHL , avem semifinalele Nashville-Vancouver , Detroit-San Jose si Washington-Tampa Bay , Philadelphia-Boston .
As merge pe o finala Detroit-Washington .
Caps, the champs !
Avem prima semifinala deja .
In Est - Boston Celtics - Miami Heat . Celtics au avantajul terenului propriu.
Lakers si Atlanta merg mai departe...Sunt dezamagit de Orlando...
Plus Dallas.
Inca doua semifinale stabilite.
Est - Bulls - Atlanta
Vest - Lakers - Dallas
Mai ramane de stabilit doar adversara celor de la OKC, dintre Spurs si Grizzlies.
Am ghicit 5/7 pronosticuri in analiza mea ![]()
Si pronosticul de la Spurs inca e in picioare ![]()
Guru al NBA ce esti ! ![]()
Bine c-a trebuit sa zici si ca Atlanta elimina Magic. ![]()
Bine c-a trebuit sa zici si ca Atlanta elimina Magic.![]()
Pai daca stai doar in Howard, iar altii o dau in vedetisme ![]()
Grizzlies au eliminat Spurs si sunt in semifinale ! Incredibila performanta ! Pana in acest sezon , "ursii" nu au mai castigat nici macar un meci in play off-ul NBA. Si este abia a 4a oara din istoria NBA cand echipa clasata pe locul 8 elimina echipa de pe locul 1.
Asadar, semifinalele NBA sunt :
Est
Chicago Bulls - Atlanta Hawks
Miami Heat - Boston Celtics
Vest
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks
Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies
Clar, capul de afis este intalnirea dintre Heat si Celtics.
Dwayne Wade, LeBron James si Chris Bosh vs Rajon Rondo, Kevin Garnett si Paul Pierce.
Dueluri directe - LeBron James vs Paul Pierce, Rajon Rondo vs Mike Bibby, Dwayne Wade vs Ray Allen, Chris Bosh vs Kevin Garnett. Awesome !
Ce surpriza !!!
Bravo celor din Memphis !
Si iata cum Oklahoma va ajunge in finala Conferintei.
Si iata cum Oklahoma va ajunge in finala Conferintei.
Mai au de tras pana acolo ![]()
Dupa cum spuneam, Memphis conduce la OKC cu 14 pct inainte de ultimul sfert ![]()
Mai sunt 6 meciuri !!! ![]()
OKC - Grizzlies 101 - 114 . Grizzlies are 1-0.
Urmeaza Miami - Boston. Ca sa vedeti ce baiat bun sunt, va pun si link : http://veetlesportsnba.blogspot.com/2011/03/channel-1.html
Dupa cum bine stiti, primul tur al play off-ului s-a terminat.
Ceva distractie din aceasta faza a competitiei :
In momentul de fata, scorurile din semifinale sunt :
Miami - Boston 2-0
Oklahoma City - Memphis 1-1
Lakers - Dallas 0-1
Bulls - Hawks 0-1
Dar cea mai importanta stire a saptamanii vine de la conducerea Asociatiei : Derrick Rose este MVP-ul sezonului regulat 2010-11. Cel mai tanar din istoria NBA !
Va las cu un Wade, incredibil de atlet :
Si Howard a fost pe doi ! ![]()
Parca antrenorul celor de la Bulls,Tom Thibodeau, e antrenorul sezonului.
Sunt dezamagit de Boston...
Parca antrenorul celor de la Bulls,Tom Thibodeau, e antrenorul sezonului.
Da.
Blake Griffin - Rookie of the year ![]()
Sunt dezamagit de Boston...
Am vazut ambele meciuri. Prea batrani pentru taifunul Heat !
Lakers - Dallas 0-3
Se pare ca este sfarsitul unei ere la Los Angeles. Phil Jackson probabil ca se va retrage.