FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NHL si NBA

«1131415161728»
red&blue_boy31.01.2011 05:18

Doar Bryant nu le-a putut tine piept...S-a vazut inca o data ca Celtics are cel mai bun "5" ...

Maye31.01.2011 13:22

Cel mai bun 5?Cred ca au cel mai bun 12.

Rezervele lor : Kendrick Perkins ,Marquis Daniels, Semih Erden, Nate Robinson, Glen Davis, Jermaine O`Neal, Delonte West.

Au de departe cel mai bun lot si chiar cred ca acesta e anul lor.

Desi nu imi convine :D

red&blue_boy31.01.2011 20:29

Da,cred ca au si cel mai bun lot!

Eu am zis sa ma refer doar la best starting 5 ! :)

Maye31.01.2011 20:39

Ii roteste Doc , de nici nu mai stii care cum e :D

Daniel-Ionut04.02.2011 09:08

Jucatorul formatiei Boston Celtics, Kevin Garnett, a fost selectionat, joi, pentru a 14-a oară consecutiv in All Star Game al ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), egaland recordul de participari al lui Shaquille O'Neal, Karl Malone si Jerry West, informează AFP.

Garnett a fost ales de antrenorii Conferintei de Est, intre care si tehnicianul sau de la Celtics, Doc Rivers.

Kevin Garnett va fi insotit la 20 februarie, la Los Angeles, de coechipierii sai de la Boston Ray Allen, Paul Pierce si Rajon Rondo. Chris Bosh (Miami), Al Horford si Joe Johnson (Atlanta) completează lista de rezerve a celor din Est.

Conferinta de Vest va avea o tentă internationala cu selectionarea argentinianului Manu Ginobili (San Antonio), a spaniolului Pau Gasol (Los Angeles Lakers) si a germanului Dirk Nowitzki (Dallas), care fac parte din cei sapte jucatori de rezervă alesi de antrenorii Vestului, intre care si Gregg Popovich (San Antonio).

Celelalte rezerve ale Vestului sunt Tim Duncan (San Antonio), Deron Williams (Utah), Russell Westbrook (Oklahoma City) si Blake Griffin (Los Angeles Clippers). Ultimii doi vor avea onoarea "meciului stelelor" pentru prima oara

Griffin, revelatia sezonului, va fi primul "rookie" (jucator de prim an) care dispută un All Star Game, după pivotul chinez Yao Ming in 2003.

Componenta celor două echipe:

Conferinta de Est

Titulari: Derrick Rose (Chicago), Dwyane Wade (Miami), LeBron James (Miami), Amare Stoudemire (New York), Dwight Howard (Orlando)

Rezerve: Kevin Garnett, Ray Allen, Paul Pierce, Rajon Rondo (toti Boston), Chris Bosh (Miami), Al Horford, Joe Johnson (Atlanta)

Conferinta de Vest

Titulari: Chris Paul (New Orléans), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City), Carmelo Anthony (Denver), Yao Ming (Houston/accidentat, va fi inlocuit de un jucator dintre rezerve).

Rezerve: Tim Duncan, Manu Ginobili (San Antonio), Pau Gasol (Los Angeles Lakers), Dirk Nowitzki (Dallas), Deron Williams (Utah), Russell Westbrook (Oklahoma City), Blake Griffin (Los Angeles Clippers).

pytycrys04.02.2011 09:18

Prin toata nestiinta mea, nu inteleg de ce e rezerva Pau Gasol. Mi se pare cel mai bun alb care a pasit vreodata pe un teren de baschet. :)

Bogdan04.02.2011 10:01

cand e ASG?

olfgob04.02.2011 10:46

Da de Larry Bird ai auzit? :P Maye,nu mai pui fazele lunii Ianuarie?

gio_stgloria04.02.2011 10:55

Cand e all star game ?

Daniel-Ionut04.02.2011 11:38

18-20 februarie :hmmm:

Maye04.02.2011 12:58

Gasol nu e in primul 5 , pentru ca trebuie sa fie Yao acolo. De ce? Stiti si voi.

Maye04.02.2011 13:13

Top 10 Dunks of January

Asa arata un point guard in zilele noastre :

Pe de alta parte, LeBron a marcat aseara 51 de pct, pentru victoria lui Heat la Orlando, iar Lakers au pierdut pe teren propriu in ultima faza a meciului cu Spurs.

Bogdan04.02.2011 15:28

Oare castiga Griffin concursul pt dunk-uri? Dupa filmul de pe ianuarie.. nu prea cred ca are cum.

Maye04.02.2011 15:52

O sa aiba concurenta.

Ibaka, Jennings si McGee se pricep :)

pytycrys04.02.2011 16:31

Concursul de dunk-uri e in aceeasi zi cu All stars game-ul??

joseph04.02.2011 17:22
O sa aiba concurenta.

Ibaka, Jennings si McGee se pricep :)

Din cate imi aduc aminte Jennings a fost inlocuit de DeRozen din cauza unei accidentari. Oricum cred ca era cel mai slab dintre ei(pentru ca eu nu prea imi amintesc sa dea dunk-uri in timpul jocului), asa ca e mai ok dpmdv... dar tot mi-ar fi placut sa fie si Rose printre cei 4. E adevarat ca in cazul asta participa la mai toate competitiile din ASW, dar merita :))

Maye04.02.2011 20:53

@ Joseph

Da, ai dreptate.

De asemenea, nici Yao nu va juca in ASG.

@ pyty

Din cate stiu eu, nu.

E cu o zi inainte.

red&blue_boy04.02.2011 21:21

A fost prea cald in Orlando! :)

Si Spurs,pierd cu Blazers si bat Lakers...

Ce "5" de start are Estul !!! Superb!

Oare castiga Griffin concursul pt dunk-uri? Dupa filmul de pe ianuarie.. nu prea cred ca are cum.

Ibaka !

Din cate stiu eu, nu.

E cu o zi inainte.

Cel putin asa era pana cum,cu o zi inainte.

pytycrys04.02.2011 22:13

Ba, cand e concursul de dunk-uri si All Stars Game-ul tipati si la mine pe mess, pe PM, ma asaltati cu link-uri, stream-uri HD,stiti voi.:))

Maye08.02.2011 21:04

Trade Rumors: Carmelo Anthony to the Lakers in exchange of Bynum.

red&blue_boy09.02.2011 18:46

Super daca vine Anthony !!!

Magic au facut spectacol cu Clippers!!!

Cleveland au ajuns la 25 de infrangeri consecutive...

Maye09.02.2011 21:38

Pai super daca vine. Dar daca vine, Lakers ramane in doar 2 oameni mari : Gasol si Odom. Si ei mai au nevoie de inlocuire :)

Sa vedem ce va fi....

Cavs au cel mai mare losing streak din istoria NBA.

Precendetul record (24) le apartinea celor de la ... Cavs :))

red&blue_boy09.02.2011 21:45

Ce tare,nu stiam!

Cred ca sughita zilnic LeBron! :)

Maye11.02.2011 12:02

Ray Allen este oficial cel mai bun aruncator de 3 puncte din istoria NBA cu 2,562 de reusite! Acesta a reusit aceasta incredibila performanta, l-a doborat pe Reggie Miller, in infrangerea de pe teren propriu cu ... LOS ANGELS LAKERS !

Da, Lakers au batut la TD Garden :D

red&blue_boy11.02.2011 20:20

L A K E R S !!!

«1131415161728»