FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NHL si NBA

«1111213141528»
olfgob03.01.2011 21:53

Da' n-au decit sa bata in OT.Iar cu Rose ai dreptate,dar daca pleaca pe undeva iar o iau la vale taurasii

red&blue_boy03.01.2011 22:08

Ok ! :)

Maye03.01.2011 22:37

Rose si Griffin sunt cu siguranta doi dintre cei mai talentati jucatori tineri.

Dar pe langa ei mai sunt multi si au inceput sa se si vada. Ma gandesc ca cei de la Wizardz nu l-au dat de prosti pe Arenas la Magic ca sa ii faca loc lui Wall. Wall a fost draftat de pe 1 in acest sezon si de cand e titular pe post...profita.

Eu insa cred foarte mult in proiectul Oklahoma City Thunder. Cu jucatori precum Durant (22 de ani), Harden (21), Ibaka (21) si Westbrook (22) cred ca vor domina Liga in cativa ani. Bineinteles daca nu se vor transfera. Acesti tineri sunt geniali si joaca excelent impreuna.

La Bulls mai sunt jucatori importanti, pe langa Rose : Boozer , Noah , Korver sau Deng.

Insa pe langa Griffin la Clippers ... nu prea sunt (cu exceptia lui Al Faraq Aminu).

red&blue_boy03.01.2011 23:06

Da,mai sunt cativa jucatori buni la Bulls,dar tot ar mai avea nevoie de cineva,de un "big name",ca sa redevina ce-au fost odata...

Oklahoma se comporta mai mult decat onorabil in sezonul actual,cel putin pana acum.

Memphis - Lakers 104-85... :dry:

Maye03.01.2011 23:35

Trebuia sa zici neaparat de scorul ala ? :))

Asta nu e sezonul lui Lakers. Sunt convins ca anul asta Lakers nu o sa fie invingatoare.

Celtics arata prea bine. Dallas, Spurs si Heat la fel. Daca mai punem si Magic, Knicks sau Oklahoma cred ca deja intram la banuieli :)

Oklahoma se comporta excelent. Daca anul trecut au prins playoff-ul de pe ultima pozitie si au avut "norocul" sa dea peste Lakers, anul asta cred ca o sa termine mai sus. Macar o semifinala de conferinta :P

Maye04.01.2011 00:22

TOP 10 Buzzer Beaters of 2010

red&blue_boy04.01.2011 16:44
Dar nu despre asta voaim sa intreb(desi nu-i tocmai topicul potrivit):iese X la Sharks cu Vancouver?

Vancouver - San Jose 4-3 . Ti-am zis ca bate Vancouver. :)

Trebuia sa zici neaparat de scorul ala ? :))

Asta nu e sezonul lui Lakers. Sunt convins ca anul asta Lakers nu o sa fie invingatoare.

Fara intentie rea!Doar ti-am zis ca simpatizez cu Magic si Lakers.Eram chiar suparat cand am vazut ca si-au luat-o rau de la Memphis...

Nu se stie cu Lakers,in playoffs totul e posibil. :)

red&blue_boy06.01.2011 18:14

In derbyul zilei,serii, Boston a invins San Antonio cu 105-103 . Posibil ca asta sa fie si finala sezonul asta.

Fenomenal si Rondo asta,e motorul principal la Celtics!

A invins si Lakers,pe Suns! :)

Urmeaza un meci interesant, Oklahoma-Dallas!

Maye06.01.2011 20:57

Am vazut ambele meciuri azi noapte.

Rondo a jucat senzational. Triple double cu 22 de pase decisive. Cred ca o sa prinda All Star Game-ul din L.A.

Meciul s-a jucat pana la ultima faza, faza in care Pierce l-a blocat pe Ginobli la 3 p.

De partea cealalta, Lakers a jucat in stilul caracteristic din acest sezon , dar Suns se prezinta rau. Desi nu credeam , se pare ca au iesit pe minus rau dupa ultimele schimbari si mai ales dupa plecarea lui Stoudemire din vara. Se simte mult plecarea lui Richardson. Pietrus nu e Richardson , iar Vince Carter este iesit din forma.

In alta ordine, de idei , nu cred ca Celtics-Spurs o sa fie finala. Sper la un Celtics-Heat in Est si la un Lakers-Dallas in Vest. Ar fi senzatie ! :D

S-au anuntat si cei 4 concurenti de la Slam Dunk Contest-ul de la All Star Game. Ei sunt JaVale McGee (Wizardz), Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder), Brandon Jennings (Bucks) si , bineinteles, Blake Griffin (Clippers). Cred ca stim deja castigatorul :P

Deseara se vor infrunta experienta unora ca Kidd, Nowitzki , Marion sau Chandler cu tineretea unora ca Durant, Ibaka, Harden si Westbook. O sa fie interesant, desi se pare ca Dirk nu va juca.

red&blue_boy06.01.2011 21:13

Griffin la dunk-uri !!!

Ziceam si eu,asa as vrea finala intre Magic si Lakers! :P Dar incercand sa fiu obiectiv,cred ca finala va fi intre Lakers sau Spurs din Vest si Heat sau Celtics din Est.

Suns se prezinta rau. Desi nu credeam , se pare ca au iesit pe minus rau dupa ultimele schimbari si mai ales dupa plecarea lui Stoudemire din vara. Se simte mult plecarea lui Richardson. Pietrus nu e Richardson , iar Vince Carter este iesit din forma.

Se pare ca pana la urma n-a iesit chiar rau Magic din aceasta tranzactie.

Maye06.01.2011 21:40
Se pare ca pana la urma n-a iesit chiar rau Magic din aceasta tranzactie.

Deloc ! Turkoglu a facut saptamana asta triple double, Richardson este in forma. Doar Clark ce e la numar.

Plus Arenas, care isi revine incet - incet la Magic.

Arenas, Richardson, Bass, Turkoglu , Howard. Eu zic ca arata SUPERB ! :D

Maye07.01.2011 03:40

Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder 95-99

Durant cu 28 de pct a fost MVP-ul meciului.

Marion a reusit un season high cu 25 de pct.

Mavs fara Nowitzki si Butler nu conteaza. Din pacate pt ei , Butler va rata tot sezonul.

Durant si Westbrook joaca senzational impreuna si formeaza cel mai bun cuplu din NBA cu 50p / meci. Sunt in fata unor duo-uri precum : Wade-James , Bryant - Gasol , Stoudemire - Felton, Gordon - Griffin.

Durant are un sezon la fel de bun ca precedentul , sezon in care a fost cel mai bun tanar marcator din istoria NBA !

Oklahoma joaca seminfinala de conferinta :P

red&blue_boy07.01.2011 05:52

Nu credeam sa bata Oklahoma.Dar cum spui si tu,fara Nowitzki e cam greu si pentru Mavericks.Durant e meserias rau!

N-ar fi exclus ca Oklahoma sa ajunga in finala Conferintei,daca o tin tot asa.

Deloc ! Turkoglu a facut saptamana asta triple double, Richardson este in forma. Doar Clark ce e la numar.

Plus Arenas, care isi revine incet - incet la Magic.

Arenas, Richardson, Bass, Turkoglu , Howard. Eu zic ca arata SUPERB ! :D

Sweet ! :D

Maye07.01.2011 15:18

Finala nu, poate sezonul viitor. Nu stralucesc pe faza defensiva. Doar Ibake ce rupe :))

Anul asta finala in V e intre Spurs / Dallas si Lakers :D

red&blue_boy07.01.2011 19:19

NHL mai urmaresti?Ce iti mai fac Avalanche-ii?Destul de bine,nu?

Rangers si Canadiens sunt parca pe 7 si 8 in Est.La limita!

Blackhawks n-au mai terminat de sarbatorit?In ritmul asta nu prind playoff-ul...

Maye07.01.2011 22:20

Nu prea m-am uitat. Am ales in permanenta NBA-ul in acest sezon. Mi se pare mai atractiv NBA-ul in acest sezon.

Ma mai uit la clasamente si rezultate. Vad ca s-a ajuns la jumatatea sezonului regulat si Penguins sunt lideri :)

Cred ca Chicago o sa prinda play-off-ul pana la urma, cum o sa prinda si Avalanche finala :D

Oricum, constat , cu tristete si surprindere ca Devils sunt pe ultimul loc!

red&blue_boy07.01.2011 23:04

Da,surprinzator rau locul ocupat de Devils.

Canucks vad ca merg bine,cine stie daca-i tine si in playoff.

Red Wings vad ca sunt iar in forma.

Maye07.01.2011 23:59

Chiar m-am uitat peste lotul lui Devils. Nu a plecat nimeni important ... Hai sa studiem , sa vedem ce se intampla :D

Robert Aeroth09.01.2011 14:27
red&blue_boy09.01.2011 16:04

Chicago a invins Boston cu 90-79 !!!Surpriza maricica pentru mine.

Victorie frumoasa reusita de Magic cu Dallas,117-107 !

Maye09.01.2011 18:13

Bulls trebuia sa invinga :D

Mavs a condus si la 16 pct aseara.

red&blue_boy09.01.2011 20:29
Mavs a condus si la 16 pct aseara.

Degeaba! :P Si Magic a condus la 14 puncte inspre final!Am inteles ca Jameer Nelson a jucat bine,a dat niste cosuri in momente importante.

pytycrys10.01.2011 21:17

Voi pe unde vedeti meciurile din NBA?

Si ca idee, spuneti si voi meciurile mai importante din timp, poate imi rup niste ore din somn si ma uit si eu la un meci. :)

Maye10.01.2011 22:18

Pe stream-uri online. Unele HD , unele ... nu :D

Bine varu, te anunt inainte de vreun meci mare si daca esti baiat bun iti dau si streamul :))

Maye12.01.2011 13:29

Lakers i-au demolat pe Cavs .

112 - 57. Oaspetii nu au reusit mai mult de 16 pct pe sfert, iar asta a fost cel mai bun sfert.

That`s what I call defense. D-E-F-E-N-S-E !

«1111213141528»