NHL IS BACK!
NHL IS BACK!
Sezonul 2010-11 din hocheiul nord american a inceput perfeeeeeect!
Rezultate de aseara :
Penguins - Flyers 2-3
Maple Leafs - Canadiens 3-2
Si , si , si , si ....
Avalanche - Blackhawks 4-3 dupa prelungiri ![]()
Statsny e Dumnezeu ! ![]()
Cel mai frumos hit al zilei :
Ladislav Smid asupra lui Niklas Hagman.
Ti-au inceput bine "Avalansele" ! ![]()
Canadiens vad ca au pierdut primul meci,sper ca barem Rangers sa debuteze cu victorie la Sabres.
Au inceput bine, dar urmeaza meci cu Red Wings acum. ![]()
Dar ce meciuri tari chiar in debutul sezonului!
Asa e tot timpul.
Au chef baietii de miscare. ![]()
Allen Iverson a ajuns de ceva timp in Turcia, semnand cu Beskitas.
Acum , americanii prin NBA TV, transmit in direct meciurile din Turcia.
Dunk-urile ultimei saptamani de NBA :
Top 10 saptamanii in NBA :
Cosul care a decis partida Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers.
Mo Williams is on fire!
De cand s-a transferat Amar`e Stoudemire nu isi mai gaseste numarul :
Dar nu a uitat sa joace baschet :
Golurile saptamanii in NHL :
Cele mai frumoasa parade ale saptamanii in NHL :
Miami nu merge prea stralucit,cel putin apana acum...
Pana in mai mai esti mult ![]()
Da,asa e...
Ma bucur ca Magic si Lakers merg destul de bine...
De ce primire a avut parte LeBron la intoarcerea ca adversar in Cleveland!Nici el nu s-a lasat mai prejos! ![]()
As vrea o finala de conferinta la fel ![]()
Top 10 Dunks - Noiembrie
Top 10 Alley Ops - Noiembrie
Top 10 Defensive Plays - Noiembrie
Top 10 Plays - Noiembrie
Top 10 Assists - Noiembrie
Superb!!! This is NBA !!! ![]()
Superb!!! This is NBA !!!![]()
I love this game! era sloganul lor
@ Vlad
Momentan e : Where amazing happens!
Marius,habar nu am ce se mai intampla prin NBA. De cand a apus perioada Jordan nu am mai vazut prea multe meciuri . Nici nu mai stiu cine joaca pe acolo. Ma interesa Lebron dar inca mai are pana sa ajunga la nivelul unor mari jucatori. A inceput sa-mi placa si Kobe,care a avut o "explozie" dupa retragerea marelui AIr Jordan. S-a maturizat .
Am crezut ca si Vince Carter va fi un jucator insemnat (nesansa lui a fost sa joace mult timp la Raptors).Acum am vazut ca joaca la o echipa din SUA. Mai vad unii jucatori care parca joaca de o vesnicie in NBA: Jason Kid.
Nu pot uita meciurile fabuloase dintre Houston si Orlando sau Chicago si Utah. Ce meciuri! Ce jucatori: Hakeem Olajuwon, Karl Malone, John Stockton, Scottie Pippen, Clyde Drexler s.a.
Dupa aia a inceput dominatia lui Lakers cu sosirea lui Phil pe banca.
I love this game! era sloganul lor
Da,stiu.Eu am fost incantat de fazele vazute recent,asa mi-a venit pe moment sa spun-this is Nba ! ![]()
Ce amintiri mi-ai trezit cu meciurile dintre Houston si Orlando...Cat am fost de suparat ca Magic a pierdut atunci finala NBA,in '95 parca,desi aveau doi super jucatori,Shaq O'Neal si Penny Hardaway...
@ vlad
ce n-as fi dat sa fiu mai "constient" in perioada aia
Un cos care valoreaza mult mai mult decat 3 puncte :
Astazi au fost 4 meciuri.
In Ottawa, 19.516 (arhiplin ca deobicei aici) au venit sa vada gazda, Senators dind piept cu cea mai buna echipa a campionatului, Washington Capitals. (e cea mai buna indiferent de rezultate...cum si Steaua este echipa de locul 14 indiferent de locul 7 pe care il ocupa acuma...cine are ochi si vede, vede, si intelege...In NHL cea mai buna echipa nu prea cistiga cupa Stanley...). Capitals veneau dupa 8 omoruri deci erau flaminzi. Senators taie si spinzura acasa din cauza faniilor numai, ca valoarea lotului nu e sa spui si la altii. Dupa prima repriza, 2-0 pentru gazde. In primele 7 minute din repriza a doua i-a plesnit Capitals cu trei, si mai tirziu in repriza le-a mai dat unul, anulat. Scor final 3-2 pentru vizitatori.
In Denver, 18.007 (plin ochi, deobicei vin doar 15.000...echipa e tinara si aiurita...) au venit sa vada gazda, Avalanche cum se ia de par cu cea mai galonata echipa din campionat, Montreal Canadiens. Au cistigat astia din Canada sa fie mamiciile lor ale dracului, vreo 23 de campionate parca...si nu e usor cind joci intr-un campionat cu 20-25 de echipe gen Bayern Munchen...In fine, au plecat coloradienii fericiti acasa, au batut cu 3-2.
In Detroit, 20.066 au venit sa vada gazda, Red Wings cum umileste echipa din Dallas, Stars. Ca spectatori, patinuarul arhiplin e norma in Detroit dar nu e de mirare...astia au echipa formidabila de vreo 14 ani incoace...Pe bune, in fiecare an sunt favoriti la titlu daca au trei-patru accidentati si super-favoriti daca sunt sanatosi toti. Dallas in schimb este surpriza campionatului si motivul pentru care cei din Chicago nu merg cum trebuie...Inainte de inceperea campionatului Chicago Blackhawks l-a dat pe un bataush, unul Burish la Dallas si i-a transformat pe aia normali in echipa greu de batut iar pe Chicago, o echipa ce te ungea la suflet sa ii vezi jucind in niste amariti citeodata de imi aminteste de Steaua lui Oierul. Vedeti, Adam burish era sufletul vestiarului si daca atmosfera e incarcata...se vede si pe gheata pe cind daca ai un dobitoc-doi in vestiar sa te faca sa rizi...sa isi bage penisu in conducere si nevestele jucatoriilor adversi...cum s anu intrii pe gheata cu chef de spart fetsele la inamic, ha? Pregatirea psihica lipseste la Steaua pentru ca Lacatush ca antrenor e cum era ca jucator-asteapta sa il lanseze Petcu, oricine, si el fuge si marcheaza dar cum ziceam, asteapta sa il vada vreunul...In fine, Dallas a provocat surpriza serii (pentru cine nu cunoaste hahahaha) si a batut Detroitul spre bucuria intregii Americi si a Canadei. Scor final 4-3, in prelungiri adica ambele au luat 1 punct la finalul regulamentar si Dallas a mai luat unul pentru victorie.
In Chicago, 21.523 (arhiplin ca deobicei, de doar 3 campionate incoace...) au venit sa vada localnicii, Blackhawks cum se bate cu enervantii aia din LA, Kings. Meci frumos desii Blackhawks a jucat cu Banelul Nicolita al lor (unul Scott, cu suflet de urias, statura de urias, si talent ca mamaia...). Scor final 3-2, arbitrajul corect si inbucuratoare forma portarului de rezerva, unul Crawford. Blackhaws a jucat fara superstarul Hossa si viitorul superstar Kane. Kopeckty ca deobicei super-duper. Daca l-ar readuce pe Burish Blackhawks ar fi campiona la pas...daca Steaua si-ar schimba antrenorul ar fi campioana 5 ani la rind, daca porcii ar zbura le-ar spune astia privighetori...
Pe groapa Dinamo se aduna un numar asemanator de spectatori daca sunt numarati si aia din spitalul de vizav, si aia din tramvaiele ce au trecut pe-acolo pe durata meciului...de-aia imi face placere sa mentionez numarul de spectatori sa isi bage potaiile unghiile-n git....
Pentru ca e primul anunt hockey hai sa va spun prezicerile mele (pe care am sa le schimb daca nu e asa hahahaha): in finala de est se intilnesc Philadelphya Flyers (imposibil de batut acasa...egala cu restul echipelor la efectiv si valoare dar un stadion...sa iti bati copii numa-n gura...) cu Tampa Bay Lighting (au furat managerul lui Blackhawks, ala de le-a facut echipa, un fel de Halagian de la noi...mai tineti minte...primele 6 etape pina sa vina Jenei...cine ne-a facut echipa de campioni? Jenei a lucrat perfect cu ce i-a adus ala inainte si cred ca Tampa are managerul necesar sa faca surpriza anului si sa cistige finala de est. (respect Jenei pe veci dar Halagian...la fel daca nu si mai si!) In vest se intilnesc Vancouver Canucks (daleash dar hai sa nu mai zic ce...) cu St. Louis Blues (alta echipa imposibil de batut acasa...daca nu ati vazut 19.000 plus de huligani ce urla de zici ca-i arde careva cu fierul rosu...nu a-ti vazut nimic...Cind iese Blues la incalzire ti se face pielea de gaina pe tine...se cutremura acoperishul si se aude 15 mile de jur imprejur...Finala mare este intre Tampa Bay Lighting si preferatii mei, St. Louis Blues. Daca nu e asa sa fie de capul vostru.
Nu stiu daca a fost prea inspirata comparatia cu Halagian! ![]()
Nu cred ca o sa iti iasa finala pe care o doresti.Chiar ca ar fi o surpriza mare,cel putin pentru mine.
Niciodata finalele alea.
Avalanche trebuie sa joace cel putin o semifinala ![]()
Iar pe de alta parte, cred ca anul asta Caps vor juca finala.
Si Rangers sau Canadiens trebuie sa joace cel putin o finala de conferinta! ![]()