Nu am vazut decat o parte din el.
Eram prea obosit.
Sper sa prind o reluare.
Oricum numarui mic de puncte inscrise de Celtics arata ca apararea a functionat , in sfarsit.
Lakers castiga titlul!
Nu am vazut decat o parte din el.
Eram prea obosit.
Sper sa prind o reluare.
Oricum numarui mic de puncte inscrise de Celtics arata ca apararea a functionat , in sfarsit.
Lakers castiga titlul!
Si eu sper sa vad o reluare cu meciul...Asa e,surprinzator numarul mic de puncte reusite de Celtics.Cine stie,poate pe langa apararea buna a lui Lakers,or fi avut procentaj mic la aruncari Celtics...
Iata ca daca la hochei n-a fost,la baschet avem meci decisiv! ![]()
Ti-am spus eu ca o sa fie meci decisiv ![]()
Ti-am spus eu ca o sa fie meci decisiv![]()
De data asta ti-a iesit ! ![]()
Lakers !!!
50 de puncte o sa scrie in dreptul lui Kobe joi noapte!
In noaptea asta se joaca meciul decisiv dintre Los Angeles Lakers si Boston Celtics in L.A.
In direct de la 4 pe DigiSport.
Va recomand cu drag acest meci!
Se merita! Se merita! Se merita!
LAKERS campioni !!!! ![]()
In meciul decisiv,Lakers au invins Celtics cu 83-79 ! La general a fost 4-3.
Maye,cum a fost meciul?Ca dupa scorul strans si numarul mic de puncte,se pare ca a fost destul de tensionat.Kobe e MVP?
Simply the best !!!
Titlul 16 !
Ron Artest MVP-ul meciului 7.
Kobe Bryant MVP-ul finalei , pentru a 5-a oara.
Celtics a condus a aproape tot meciul , insa s-au bazat prea mult pe Rondo .
Nici Allen si nici Pierce nu au prins o zi foarte buna , desi Pierce a avut 18 pct. La Celtics s-a vazut absenta lui Perkins , pentru ca nu au avut om sub panou , in spatiul de 3 secunde.
Dupa cum puteti vedea si din film , cosul de 3 al lui Fisher a relansat meciul si practic l-a schimbat. Tot Fisher a deschis si scorul , tot cu 3 pct. ![]()
Lakers s-au apropiat la un singur trofeu de Celtics ![]()
O sa imi para rau doar ca marile vedete nu vor participa la Campionatul Mondial din Turcia. Enumar : Bryant , Perkins , Wade , Gasol , Ginobli , Parker etc.
Din cate stiu , meciul o sa fie in reluare deseara de la 8 pe DigiSport. E o ora potrivita pentru ca nu se suprapune cu magnifica si irepetabila Cupa Mondiala.
P.S. In caz ca nu merge video-ul de mai sus , urmati link-ul : http://www.nba.com/video/channels/playoffs...ls=iref:nbahpt2
Le-a cam dat Kobe peste nas multora...Ca tot-l criticau,ca este individualist,ca desi da multe puncte la procentaj sta destul de rau,ca si rateaza mult...Bla,bla,bla...Si este MVP-ul finalei!
Ma bucur pentru Lakers,toti ziceau ca Celtics au super trupa,dar iata ca n-a fost destul...Nu-l ai pe Kobe,n-ai nimic! ![]()
Pacat ca nu participa toate vedetele la Campionatul Mondial...
Asa e ! Without Kobe you are nothing
!
Oricum senzatie meciul!
Vujacic a transformat cosurile victoriei ![]()

Kobe - omul momentului !!! ![]()
Omul sezonului.
Apropo , se va opera la genunchi in vara asta.
A jucat cu anumite probleme in ultimele meciuri si de aici se intelege si forma mai putin formidabila.
Daca era apt 100% si in forma ? se termina 4-0 si nu 4-3 ![]()
Henrik Sedin,de la Vancouver Canucks,a primit premiul pentru cel mai bun jucator din NHL in sezonul 2009-2010...Tyler Myers de la Buffalo Sabres a fost desemnat cel mai bun tanar jucator,iar Dave Tippett de la Phoenix Coyotes antrenorul sezonului...
La Sendin era de asteptat ![]()
Pe 1 iulie in sportul american se termina contractele si se intra in perioada de transferuri.
Cei mai importanti jucatori liberi de contract in aceasta vara :
NBA
1: LeBron James
2: Dwyane Wade
3: Dirk Nowitzki
4: Chris Bosh
5: Amar'e Stoudemire
6: Carlos Boozer
7: Yao Ming
8: Paul Pierce
9: Ray Allen
10: Shaquille O'Neal
11: Matt Barnes
Intr-o expresie : ![]()
O sa fie o vara de vis ![]()
NHL
Evgeny Artyukhin
Chris Chelios
Miroslav Satan
Ruslan Salei
Marek Svatos
Darcy Tucker
Ben Guite
Ilya Kovalchuk
Rob Niedermayer
Martin Skoula
Brodie Dupont
Marc Staal
Josh Beaulieu
Ruslan Fedotenko
Milan Jurcina
Jose Theodore
De asemenea au avut loc si oficializarile unor transferuri:
Olli Jokinen la Calgary de la New York Rangers.
Anton Volchenkov la New Jersey de la Ottawa.
Jordan Leopold la Buffalo de la Pittsburgh.
Derek Boogaard la New York Rangers de la Minnesota.
Sergei Gonchar la Ottawa de la Pittsburgh.
Voi reveni cu informatii de fiecare data cand se va oficializa un transfer important.
Ma bucur pentru Lakers,toti ziceau ca Celtics au super trupa,dar iata ca n-a fost destul...Nu-l ai pe Kobe,n-ai nimic!![]()
Daca l-ai fi vazut pe Jordan jucand ..... . Nu l-ai vazut jucand,nu ai vazut nimic,ca sa te "parafrazez". ![]()
Norocul celor de la Lakers poarta un nume : Phil Jackson.
Ce de jucatori buni,interesanti sunt liberi!!!Hit-ul verii cred ca va fi unde va merge LeBron.Nu stiam ca e liber si Wade.
Daca l-ai fi vazut pe Jordan jucand ..... . Nu l-ai vazut jucand,nu ai vazut nimic,ca sa te "parafrazez".![]()
M-am referit strict la prezent,la finala NBA de anul asta.Crede-ma,l-am vazut pe Jordan jucand,nu urmaresc de acum NBA...Chiar am mai zis si cand multi il compara pe LeBron James cu Michael ca n-are rost,e bun,dar Jordan e unic! ![]()
Din nefericire, eu am apucat sa il vad putin pe Jordan live jucand, iar la varsta la care l-am vazut nu prea constientizam.
Din fericire, mai exista torrente si meciuri puse pe net si l-am vazut si la varsta la care sper eu ca si constientizez. ![]()
Da Vlade ai dreptate, Kobe e genial, James e aur , dar nici unul nu se compara cu Jordan. Nici acum si niciodata!!!
Bogdane,
De Wade stiam, dar nu stiam de Nowitzki si Yao.
Cu ce nume sunt la liberi, iti faci o echipa ![]()
Sa vedem daca rusii vor baga bani ![]()
Deocamdata LeBron a primit oferte clare de la Knics si Nets.
Norocul celor de la Lakers poarta un nume : Phil Jackson.
Declaratia lui Phil de saptamana asta : Raman sa castig si titlul 12 . ![]()
Bogdane,De Wade stiam, dar nu stiam de Nowitzki si Yao.
Cu ce nume sunt la liberi, iti faci o echipa
Sa vedem daca rusii vor baga bani
Deocamdata LeBron a primit oferte clare de la Knics si Nets.
Declaratia lui Phil de saptamana asta : Raman sa castig si titlul 12 .
Ai dreptate Maye,ce jucatori buni sunt liberi!Deocamdata vad ca rusii de la Nets nu misca nimic...Ar fi interesant sa mearga LeBron si la Knicks,sa isi faca si astia echipa,ca de pe vremea lui Ewing si Stark n-au prea facut mare lucru...Wade ma gandesc ca o sa ramana tot la Heat.Sau ar fi bine sa ramana tot in Florida,dar sa schimbe orasul,cica in Orlando n-ar fi asa de cald! ![]()
E bine ca Big Phil a mai ramas un sezon la Lakers!Cu inca un titlu si-ar egala seria de 6 reusite cu Bulls!
Vad ca si in NHL sunt destui jucatori liberi,sper sa mai ia ceva Rangers,sa isi revina sezonul asta cat de cat! ![]()
Eu mi-as dori foarte mult ca aceste vedete sa mearga la echipe cotate mai slab. Astfel, am asista la o relansare a campionatului si doar spectatorul ar avea de castigat.
Ar fi superb!
Rangers nu au avut un sezon chiar dezastruos, doar ca au gafat-o acasa cand nu trebuia. ![]()
Sa mearga cat mai multi la Magic,e o echipa nu prea cotata,n-au nici un titlu... ![]()
Rangers nu au avut un sezon chiar dezastruos, doar ca au gafat-o acasa cand nu trebuia.![]()
Pentru mine cam asa a fost,daca n-au prins nici barem playoff-ul... ![]()
Sa mearga cat mai multi la Magic,e o echipa nu prea cotata,n-au nici un titlu...Pentru mine cam asa a fost,daca n-au prins nici barem playoff-ul...
Bani sa fie la Magic ![]()
Pai rangersii au pierdut play off-ul in ultimul meci acasa. ![]()
Magic nu prea au bani,sper barem sa isi mentina lotul actual,in principal pe Howard.
Pai rangersii au pierdut play off-ul in ultimul meci acasa.![]()
De asta se joaca pana in ultima etapa,pana in ultimul minut ! ![]()
Daca se califica Rangers,nu mai mergeau Canadiens si nu mai faceau seriile de vis pe care le-au avut cu Capitals sau Penguins!
Eee, de asta e frumos sportul american.Ma rog, o parte a lui.
Howard va ramane la Magic.
Apropo, grija la Charlotte, se pare ca Jordan sta la panda. ![]()