Fratiilor...ce e aici? Autoservire? Fiecare vine cu echipa lui sa culeaga cupa Stanley? Ha! New York Rangers este o abureala ce nu se va califica in playoffs, Montreal Canadiens si-au dat portarul care i-a facut oameni (pe Halak...lui St. Louis Blues!!!) iar Colorado Avalanche o sa mai cistige cupa dar prin 2017-2018 incolo...Cit priveste Washington Capitals...astia imi creaza nopti albe dar in playoffs conteaza ambitia nu valoarea...ca la Marasesti cind nemtii au venit cu un atac numa unul si unul si tot nu ne-au dat gol...le-am spus ca pe la linia de 16 metrii nu se trece...am ramas si fara tricouri ca parca Ecaterina Teodoroiu era topless...stati ca incurc borcanele...e vina aluia de a mentionat Washington Capitals nu a mea!
Diseara meci tare, Vancouver Canucks joaca in deplasare cu St. Louis Blues. Daca nu postez nimic inseamna ca a iesit rau pentru echipa din Missouri...dar totusi vad un crunt si umilitor 6-2 pentru Blues, cu Vancouver conducind cu 2-0 dupa prima repriza...ca asa e in hockey...joci bine dar pe rind ca au facut aia o gheata asa alunecoasa ceva de speriat.