Sper sa castige Steaua !
un gol diferenta ne trebuie
e suficient ca sa luam 3 puncte !
Sper sa castige Steaua !
un gol diferenta ne trebuie
e suficient ca sa luam 3 puncte !
Haide in ziua meciului la gara si intalneste-te acolo cu restul galeriei. Si o sa intrati pe stadion impreuna cu galeria Stelei.
pentru cine vrea sa-si cumpere bilet in galerie la Steaua nici o sansa. biletele s-au dat(rezervat) galeriei care vine din Bucuresti. ![]()
eu sper s castige CFR-ul,iar Steaua sa nu prinda vreo cupa europeana sa isi ia cat mai repede talpasita UNICUL NEURON,din Ghebcea ![]()
ca sa facem un pic de off-topic ... initial, am vrut sa fac un joc de cuvinte, sa scriu Tatarusa-nul(intelegi faza), dar m-am razgandit, am "taiat" cratima dar am uitat sa sterg si "l"-ul ... oricum cred mai bine te-ai concentra pe continutul mesajelor in sine decat sa cauti greselile gramaticale![]()
Nici n-am vrut sa scot in evidenta "greseala gramaticala", ci cum suna. ![]()
Becali o sa plece de la Steaua cand o sa castige Dinamo UEFA Champions League.Dar ar fi pacat sa incetam sa il ma injuram.VINDE-PLEACA-MORI.respect Peluza Sud
Gigi Becali este nemultumit de brigada de arbitri delegată de CCA la meciul CFR Cluj - Steaua. Dacă de Alexandru Deaconu nu zice nimic, patronul echipei din Ghencea se ia in schimb de asistentul Sebastian Gheorghe, nimeni altul decat fiul lui Constantin Gheorghe "Suceavă". Sebastian Gheorghe a avut cateva greseli in trecut impotriva Stelei, fapt ce-l face pe Becali să acuze că meciul este deja "aranjat".
"Ce să arbitreze ala? Doamne fereste. E pregatire de escrocherie. E clar, ala e cel mai mare smecher. Îl tin minte pe fiul lui Suceavă asta 100 de ani, pentru ce a facut parcă la Vaslui si la Bistrita, mi se pare, cand s-au taiat baietii. Dacă e "Suceavă" să arbitreze Suceava, nu la Bucuresti", a spus Becali la gsptv
Mai da-l in plua mea de cioban. Toti sunt corupti la el.Da' de aia pe care ii platea el si ne facea de kkt nu zice.
salut...sunt din tg-mures...cum as putea sa imi iau si eu bilet in galeria Stelei? imi spune careva ..var oog
Antrenorul e decis să joace la Cluj cu Tall si cu Jelev in aparare. Senegalezul s-a antrenat ieri prima dată in Ghencea.
Steaua merge la Cluj cu doi fundasi centrali achizitionati in 2010. Gora Tall si Jivko Jelev sunt cei pe care Mihai Stoichiță i-a ales să formeze cuplul care se va bate in Gruia cu Yssouf Kone si cu Lacina Traore, virfurile lui CFR. Jelev a fost titular si in prima etapa contra Ceahlaului, iar Tall a ajuns marti noapte la Bucuresti si s-a antrenat ieri dimineață prima oară alaturi de noii lui colegi.
Are meciuri in picioare
"Lippi" e convins totusi că utilizarea senegalezului incă din start constituie o decizie buna incurajat fiind de faptul că africanul vine din plin campionat. A jucat in Cipru 21 de meciuri din 22 de etape scurse de la debutul sezonului. Ultima partidă a avut-o simbata trecuta cind a inceput ca titular pentru APOP impotriva lui Doxa, dar a rezistat pe teren numai in primele 32 de minute, după care a fost schimbat.
"Tudose e peste el!"
Tall s-a pregatit ieri dimineață sub comanda lui Stoichiță, de la ora 11:00, la doar citeva ceasuri după ce aterizase in Romania. El a participat inclusiv la exercitiile cu mingea dictate de antrenor. Ce impresie a lasat? Povestesc fotbalisti ai Stelei: "E inalt, dar pare rigid rau de tot, se intoarce greu. După cum s-a miscat Tall, Alex Tudose e mult mai bun ca el!".
Tudose, 23 de ani, va fi rezervă duminică in Ardeal, alaturi de Parpas, celalalt stoper pe care Steaua l-a adus din Cipru in această iarna
4 a fost nota pe care au primit-o atit Jelev, cit si Baciu, stoperii folositi de Stoichiță contra Ceahlaului (1-3).
"Antrenamentul a fost obositor pentru mine, fiindcă marti noapte am ajuns la Bucuresti, după ce-mi ocupasem toată ziua cu obtinerea vizei de Romania" - Gora Tall, pe site-ul oficial al clubului
Duelul gigantilor
Criteriul Tall Traore
Virsta 24 19
Înaltimea 1,90 metri 2,01 metri
Greutatea 80 de kilograme 85 de kilograme
Meciuri oficiale in 2010 9 1
gsp
Roș-albastrii vor pleca in această seară la Cluj-Napoca cu o cursă low-cost, pentru o economie de citeva zeci de mii de euro
În vreme de criza roș-albastrii iși iau toate masurile pentru a economisi cit mai multi bani. Plesan si compania vor pleca in această seară la Cluj cu o cursă low-cost, pretul biletelor pentru totată delegatia valorind in jur de 2.500 de euro.
"Trebuie să ne luam toate masurile de reducere a costurilor. Decit să dam aproape două sute de euro pentru un bilet la unele companii sau zeci de mii pentru inchirierea unei curse charter, preferam să avem aceleasi conditii de zbor, dar cu un preț mai mic", spun cei din staff-ul administrativ al echipei din Ghencea.
Conducerea Stelei a mai luat citeva masuri in ultima perioada tot pe motiv de criză: Prima a fost reducerea numarului de angajati la grupele de copii si juniori, iar in urmă cu două zile membrii staff-ului tehnic s-au trezit cu salariile injumatățite.
30.000 de euro ar fi costat inchirierea unui charter pe ruta Bucuresti-Cluj si retur, de peste 10 ori mai mult decit ii costă toate biletele la cursa de linie low-cost.
gsp
Am fost miercuri la stadion si am incercat sa cer bilete in sectorul 28,cel rezervat galeriei Stelei si au zis ca nu se vand!
Nu se lauda ne-a Gigi ca vrea sa cumpere un avion pt baieti?... ![]()
Asta inainte de criza,bineinteles...
Vezi mah ne-a Gigi cum te bate Doamne-Doamne daca faci arogante cu banii tai?...
Roș-albastrii vor pleca in această seară la Cluj-Napoca cu o cursă low-cost, pentru o economie de citeva zeci de mii de euro
În vreme de criza roș-albastrii iși iau toate masurile pentru a economisi cit mai multi bani. Plesan si compania vor pleca in această seară la Cluj cu o cursă low-cost, pretul biletelor pentru totată delegatia valorind in jur de 2.500 de euro.
"Trebuie să ne luam toate masurile de reducere a costurilor. Decit să dam aproape două sute de euro pentru un bilet la unele companii sau zeci de mii pentru inchirierea unei curse charter, preferam să avem aceleasi conditii de zbor, dar cu un preț mai mic", spun cei din staff-ul administrativ al echipei din Ghencea.
Conducerea Stelei a mai luat citeva masuri in ultima perioada tot pe motiv de criză: Prima a fost reducerea numarului de angajati la grupele de copii si juniori, iar in urmă cu două zile membrii staff-ului tehnic s-au trezit cu salariile injumatățite.
30.000 de euro ar fi costat inchirierea unui charter pe ruta Bucuresti-Cluj si retur, de peste 10 ori mai mult decit ii costă toate biletele la cursa de linie low-cost.
gsp
Pai e foarte bine nea Lari sa dai 2500 in loc de 30000. E de 12 ori mai putin, ceea ce inseamna ca face toate deplasarile in 30000 de euro si mai raman.
De sa faca risipa in vremuri de criza? Pai nu? ![]()
N-am zis nimic, nene Virgile, constatam si io...
Mi s-a parut ca esti sententios, dar constat ca doar mi s-a parut taică. ![]()
am fost azi la stadion si nu vand bilete pt stelisti numai cu acordul sefilor de galerie.... cum pot sa fac si eu rost de bilete??
salut...sunt din tg-mures...cum as putea sa imi iau si eu bilet in galeria Stelei? imi spune careva ..var oog
Liga Suporterilor Stelisti organizeaza duminica 28.02.2010 deplasare la Cluj pentru meciul dintre CFR Cluj si Steaua Bucuresti. Deplasarea se va efectua cu autocarele in urmatoarele conditii:
- ora plecarii - 6:00 din fata stadionului Steaua
- costul deplasarii - 70 lei - suntem inca in discutii cu firma pentru a reduce acest pret
- costul biletului la meci - 10 lei
- obligatoriu sa aveti la voi buletinele de identitate
Pentru acest meci Liga Suporterilor Stelisti are alocat un numar de 500 de bilete. In afara celor care vor veni din Bucuresti biletele se vor putea cumpara la fata locului, la intrarea in peluza. Daca se vor vinde cele 500 de bilete vom incerca sa discutam cu organizatorii suplimentarea acestora. Organizatorul roaga suporterii stelisti sa vina cu buletinul la meci, fara brichete, monezi, seminte si tevi mai mari de {fi} 16 respectiv 1,5 m.
NU exista nici o conditie speciala ca sa puteti intra la acest meci, nici o regula, nici o constrangere.
Va asteptam pe toti.
Liga Suporterilor Stelisti organizeaza duminica 28.02.2010 deplasare la Cluj pentru meciul dintre CFR Cluj si Steaua Bucuresti. Deplasarea se va efectua cu autocarele in urmatoarele conditii:- ora plecarii - 6:00 din fata stadionului Steaua
- costul deplasarii - 70 lei - suntem inca in discutii cu firma pentru a reduce acest pret
Pentru acest meci Liga Suporterilor Stelisti are alocat un numar de 500 de bilete. In afara celor care vor veni din Bucuresti biletele se vor putea cumpara la fata locului, la intrarea in peluza. Daca se vor vinde cele 500 de bilete vom incerca sa discutam cu organizatorii suplimentarea acestora. Organizatorul roaga suporterii stelisti sa vina cu buletinul la meci, fara brichete, monezi, seminte si tevi mai mari de {fi} 16 respectiv 1,5 m.
NU exista nici o conditie speciala ca sa puteti intra la acest meci, nici o regula, nici o constrangere.
Va asteptam pe toti.
kkare Liga?
7 persoane?
sa va fie rusine ca va-ti vandut ciobanului!!!
am preferat sa-mi cumpar bilet la tribuna a II-a decat sa stau in acelasi sector cu niste tradatori!!!
respect Peluza Sud!!!
p.s.: si cu cat o sa vindeti biletul? 10 lei? ![]()
Liga Suporterilor Stelisti organizeaza duminica 28.02.2010 deplasare la Cluj pentru meciul dintre CFR Cluj si Steaua Bucuresti. Deplasarea se va efectua cu autocarele in urmatoarele conditii:- ora plecarii - 6:00 din fata stadionului Steaua
Va asteptam pe toti.
Scump si cu mancare si mai ce mai imi trebuie ma duce la unul milion si jumate jumate, cu trenul este baza.
Si cat e biletu ? Si il cumparam din Cluj ? ne int in fata la stadion la cefere?
Scump si cu mancare si mai ce mai imi trebuie ma duce la unul milion si jumate jumate, cu trenul este baza.
Biletul la tren este mai scump
este in jur de 80 lei doar dus la Cluj ( daca nu mergi cu personal ) ![]()
Nu se merita sa mergi cu trenul. Mai bine pleci de-acuma si-o iei pe jos, frumos. Ti-o spun dintr-o experienta proprie recenta.
Daca te bate Mersul Trenurilor bai Ronnie...
pe ce te bazezi cand afirmi asa ceva?
zi un traseu IEFTIN si te insotesc.
daca mergi cu trenu sa inteleg ca nu mananci? tii regim
cu trenu faci in jur de 7-8 ore
Biletul la tren este mai scumpeste in jur de 80 lei doar dus la Cluj ( daca nu mergi cu personal )
![]()
Daca nu stii cum sta situatia atunci taci din gura.
pe ce te bazezi cand afirmi asa ceva?zi un traseu IEFTIN si te insotesc.
daca mergi cu trenu sa inteleg ca nu mananci? tii regim
cu trenu faci in jur de 7-8 ore
Nu dau 70 lei niciodata dus si intors cu trenul maxim 40 lei,asta daca suntem 4-5 oameni daca suntem peste 20 se reduce suma la jumate, am mers la Timisoara cu 20 lei.