Nu ma astept la cine stie ce minune de la meciul asta...probabil ca o sa tranteasca CFR-ul un 1-0 ca sa ne potoleasca si aia e....
Nu ma astept la cine stie ce minune de la meciul asta...probabil ca o sa tranteasca CFR-ul un 1-0 ca sa ne potoleasca si aia e....
O sa furam grav cu arbitrii si batem in Gruia. Macar aici sa functioneze Becaliotul
peste Arpad ![]()
mergi la meci?
Da.
CFR-ul nu se poate baza in derby-ul cu Steaua, de duminica pe Gabi Muresan si pe Ciprian Deac, ambii primind la Urziceni cel de-al patrulea "galben" din acest sezon.
Pai si la noi lipseste Banel,care face cat doi de la CFR ! ![]()
Acum sa nu ne bucuram prea tare,are CFR cu cine sa-i inlocuiasca...Problema va fi la noi,cu cine jucam in aparare...
meciu o sa fie de la 20:30 nu de la cat ati spus voi
biletele pentru stelisti cred ca se pot lua de la stadionul CFR cei care vin din Bucuresti vedeti ca o sa va astepte jandarmi
forza Steaua
Despre bilete:
<h3 class="separator10" style="text-align: justify;">Biletele pentru partida CFR 1907 Cluj - Steaua BUCUREȘTI, din data de 28.02.2010, ora 20:30, se pun in vanzare incepand de Miercuri, 24.02.2010, la casele de bilete ale stadionului "Dr. Constantin Radulescu".</h3>
Program de vanzare:
MIERCURI - SÂMBĂ'TĂ': 10:00 - 17:00
DUMINICĂ': 10:00 - 20:00
LOC
PREȚ
Tribuna I - sectoarele 13 - 16
50 RON
Tribuna I - sectorul 21
40 RON
Tribuna I - sectoarele 17 - 20, 22 - 23
30 RON
Peluza I - sectoarele 24 - 27
10 RON
Peluza II - sectoarele 29 - 36
20 RON
Tribuna II - sectorul 41
40 RON
Tribuna II - sectoarele 49 - 50
35 RON
Tribuna II - sectoarele 40, 42, 48, 51
30 RON
Tribuna II - sectoarele 38 - 39, 43 - 44, 46 - 47, 52 - 53
25 RON
Tribuna II - sectoarele 37, 45 (pentru elevi si studenti posesori de STUDCARD)
10 RON
Peluza I - sectorul 28 - EXCLUSIV GALERIA Steaua BUCUREȘTI -
IMPORTANT! PENTRU A PUTEA ACHIZIȚIONA BILETE ÎN SECTORUL GALERIEI STELISTE,
ESTE NEVOIE DE ACORDUL LIDERILOR DE GALERIE!
miercuri incepand cu orele 10 se vor pune in vanzare biletele la partida CFR-Steaua de duminica 28 februarie 2010 ora 20.30. pretul unui bilet in zona alocata suporterilor stelisti(peluza I, sector 28) este de 10 lei. sa speram ca nu o sa se intample ca anul trecut cand nu au fost puse in vanzare bilete in sectorul respectiv,iar in ziua meciului desi mai erau aproximativ 500-1000 de bilete in acel sector, oficialii clujeni au mintit cu nerusinare(nu se vand numai celor care au buletin de Bucuresti) si nu au pus biletele la vanzare.
VPM ![]()
Daca merge cineva maine si incearca sa cumpare bilete in sectorul stelist sa posteze sa stim si noi daca se poate sau nu.
Stadionul lor are 2 peluze?
Din pacate, acesta va fi un meci de 1 solist, mai ales daca va apara Tatarusanul si daca in fata lui se va mai afla macar unul dintre Tudose/Parpas atunci treaba va fi clara ...
Stadionul lor are 2 peluze?
Peluza 1 este vechea lor peluza si peluza 2 este cea noua construita deasupra ei. Practic peluza 2 este etajul peluzei 1
Daca merge cineva maine si incearca sa cumpare bilete in sectorul stelist sa posteze sa stim si noi daca se poate sau nu.
sa speram ca mai apucam sa luam bilete pana nu le dau pe toate la bisnitari:( ![]()
Biletele in sectorul stelist se vor pune in vanzare in ziua meciului.
Biletele in sectorul stelist se vor pune in vanzare in ziua meciului.
si tre sa ai buletin de Bucuresti ![]()
Peluza I - sectorul 28 - EXCLUSIV GALERIA Steaua BUCUREȘTI -
IMPORTANT! PENTRU A PUTEA ACHIZIȚIONA BILETE ÎN SECTORUL GALERIEI STELISTE,
ESTE NEVOIE DE ACORDUL LIDERILOR DE GALERIE!
10 RON
e de pe site la cefere. steagro
Gigi, razboinic: "Ii ciomagim pe cei de la CFR de sar fulgii din ei!"
![]()
Din pacate, acesta va fi un meci de 1 solist, mai ales daca va apara Tatarusanul si daca in fata lui se va mai afla macar unul dintre Tudose/Parpas atunci treaba va fi clara ...
Tatarusanul, Maldarasanul, Bratul etc.
Brigada de arbitri: La centru: Alexandru Deaconu (bricheta).
Asistenti: Aurel Onita si Sebastian Gheorghe.
Tatarusanul, Maldarasanul, Bratul etc.
ca sa facem un pic de off-topic ... initial, am vrut sa fac un joc de cuvinte, sa scriu Tatarusa-nul(intelegi faza), dar m-am razgandit, am "taiat" cratima dar am uitat sa sterg si "l"-ul ... oricum cred mai bine te-ai concentra pe continutul mesajelor in sine decat sa cauti greselile gramaticale ![]()
Gigi, razboinic: "Ii ciomagim pe cei de la CFR de sar fulgii din ei!"
Da,daca joaca el cu Argaseala...Sau daca intra jucatorii nostri cu o bata de baseball in mana!!! ![]()
Gigi iar a visat frumos...
nu vreau sa castigam si nici egal sa facem... si la faza cu "acordul liderilor de galerie" :-J nu vreau sa merg acolo si sa cant vreau sa PROTESTEZ!
sa speram ca mai apucam sa luam bilete pana nu le dau pe toate la bisnitari:(![]()
am fost azi la stadion si nu vand bilete pt stelisti numai cu acordul sefilor de galerie.... cum pot sa fac si eu rost de bilete??
am fost azi la stadion si nu vand bilete pt stelisti numai cu acordul sefilor de galerie.... cum pot sa fac si eu rost de bilete??
Haide in ziua meciului la gara si intalneste-te acolo cu restul galeriei. Si o sa intrati pe stadion impreuna cu galeria Stelei.
greu meci...daca ne bate clujul si pleaca la 6 puncte o sa fie foarte greu de prins din urma.crucial e sa nu luam bataie.sper ca jucatorii sa fi inteles ceva din ultima etapa.daca invingem noi ii depasim in clasament prin prisma rezultatelor directe.oricum asta e foarte greu.un egal cred ca o sa fie