FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cfr Cluj - Steaua 1-1 (1-1)

«1238»
Virgil22.02.2010 06:46

Duminica 28 februarie, in ultima zi a lunii februarie, de la 20:30, Steaua va intalni la Cluj, capitala Transilvaniei, pe CFR.

Dupa infrangerea de sambata seara in propriul fief, Steaua se deplaseaza cu dorinta ferma de a drege ce a facut rau, dar si cu teama in suflet. Daca ne-au batut moldovenii de pe ultimul loc e musai sa ne bata si ardelenii de pe primul loc? Balonul e rotund si cand te astepti mai putin poti sa iei o trantitura. La fel de rotund e si atunci cand furnizezi surpriza, in ciuda sanselor care se apropie de zero.

CFR-ul e dusmanul fatis al Stelei de ceva vremea incoace, mai precis de cand banii si relatiile lui Paszkani au compensat lipsa de forta a echipei. I-a furat Stelei un titlu pe care l-ar fi meritat, cu complicitatea fara perdea a trei echipe, Rapid, Dinamo si Bistrita. CFR-ul i-a trimis in prima etapa Stelei pe arbitrul ei de casa, Istvan Kovacs, care a tras cat a putut cu oaspetii nostri. Ne asteptam ca si in meciul de dumnica sa fim arbitrati tot de un arbitru de casa al clujenilor.

In afara acestui avantaj din start pentru clujeni, teren propriu si arbitru, CFR-ul va mai avea avantajul unei aparari foarte slabe a Stelei. Stoichita si Becali au renuntat usor la aparatorii centrali Ghionea si Rada si au trimis apararea Stelei in derizoriu, uitand ca nu e bine sa vinzi vrabia din mana pe cioara de pe gard.

In plus, la Bucuresti, Stoichita nu a aliniat cel mai bun 11 si a jucat numai pe cartea atacului, parca lasand inadins apararea la discretia pietrenilor, pentru a-i oferi un avantaj nasului sau Multescu.

La Cluj, Stoichita trebuie sa aiba in vedere in primul rand intarirea apararii, pentru ca e un meci in deplasare, si sa foloseasca arma contraatacului. Ar fi in mod sigur foarte indicat.

Sansele in acest meci apartin in mare masura gazdelor, dar finalul de meci poate avea orice rezultat.

Pronostic: CFR - Steaua: 1, x, 2

saptemai22.02.2010 06:52

observ ca lumea in continuare preocupata de cum joaca Baciu, daca zapata are joc de picior bun, daca il fura arbitrii pe cioban, etc.oameni buni, pentru ce va mai stresati? pentru Fc Steaua si angajatii de acolo? pentru slughitza limbi si breloc?chiar nu inteleg.

Mi+za22.02.2010 07:03

Stie cineva cum se pot cumpara bilete in sectorul Stelei? Vor putea fi luate de la casa de bilete de la stadion rezervata oaspetilor sau o sa fie cumparate de la cei care vin de la Bucuresti?

Virgil22.02.2010 07:08
Stie cineva cum se pot cumpara bilete in sectorul Stelei? Vor putea fi luate de la casa de bilete de la stadion rezervata oaspetilor sau o sa fie cumparate de la cei care vin de la Bucuresti?

Ar putea sa ne ajute Yoyoyoy, care ne-a mai ajutat si in alte imprejurari. Trebuie abordata.

Mi+za22.02.2010 07:18

Ok, daca se rezolva ceva va rog postati aici sa stim si noi. O sa fie o gramada de suporteri din Ardeal si ar fi mai bine sa stim cum procuram biletele.

MikStelista22.02.2010 07:21

Ce urat au pus meciul.....

fredysteaua22.02.2010 07:33

ca in cur meciul pus ...

ViNdE pLeAkA mOrY22.02.2010 07:46

Face cineva deplasarea de la Bucuresti sau se duc nu mai din ardeal ? aspt rsp :D:P

MoWeed22.02.2010 08:06

Luam bataie.

_yang22.02.2010 08:15
CFR-ul i-a trimis in prima etapa Stelei pe arbitrul ei de casa, Istvan Kovacs, care a tras cat a putut cu oaspetii nostri. Ne asteptam ca si in meciul de dumnica sa fim arbitrati tot de un arbitru de casa al clujenilor.

La cum tipau aseara pe la "posturile de sport" ciobanul, Iancu sau Mititelu e foarte posibil sa avem arbitri straini de etapa viitoare. Culmea ar fi sa delege un ungur...

Cred c-o sa pierdem, chiar daca e unul din cele 4 meciuri pe care as dori sa le castigam sezonul asta...

Bogdan22.02.2010 08:33

@vinde pleaca mori daca si topicul asta o sa-l umpli cu intrebarile tale din juma in juma de ora cred ca o sa te limitez a mai posta. Da, deplasarea se face. Mai multe aflii de la baietii care fac deplasarea.

SuperstaR1822.02.2010 08:46
observ ca lumea in continuare preocupata de cum joaca Baciu, daca zapata are joc de picior bun, daca il fura arbitrii pe cioban, etc.oameni buni, pentru ce va mai stresati? pentru Fc Steaua si angajatii de acolo? pentru slughitza limbi si breloc?chiar nu inteleg.

Cand ciobanul va pleca de la echipa (pentru ca va pleca la un moment dat, asta e sigur, simt eu), istoria nu va consemna faptul ca intre 2003 si 2010(sa zicem) Steaua n-a existat si a fost inlocuita de o "fece Becali". In istorie vor ramane rezultatele si felul in care noi le-am obtinut. Echipa care joaca pe stadionul Ghencea tot Steaua e; acelasi club care a castigat Cupa Campionilor in '86; doar ca de data asta, clubul e slabit de un parazit care raspunde la Gigi Becali. Si ce faci cu un parazit? Il elimini!

PS: Scuze pt off-topic.

Astristul22.02.2010 10:06

Daca vom juca precum am jucat cu Ceahlaul, n-avem nicio sansa! Sper macar egal sa se termine meciul.

Maye22.02.2010 10:12

Pierdem.

Sibiul e capitala Transilvaniei. :)

red&blue_boy22.02.2010 10:14

Da,la cum ne prezentam,cred ca un egal ar fi cel mai mult la ce ne putem astepta...Acum sa vedem ce face si Clujul cu Unirea pe seara...

Bogdan22.02.2010 10:23

conform gsp meciul e la 20:30

Virgil22.02.2010 11:06
Pierdem.

Sibiul e capitala Transilvaniei. :)

Capitala culturala a tarii. :)

Maye22.02.2010 11:09
Capitala culturala a tarii. :)

Si aici ai dreptate :)

sabin130722.02.2010 11:19

Pronostic X. Nici Fc Steaua nu strange puncte, nici chefereii nu-s cu nasul pe sus, toata lumea multumita.

Daniel-Ionut22.02.2010 11:21

Vreau intai sa vad cum joaca CFR in seara asta, si pe urma ma pronunt :hmmm:

Dar totusi cred ca va fi un 0-0 sau 1-1.

Maye22.02.2010 11:24
Vreau intai sa vad cum joaca CFR in seara asta, si pe urma ma pronunt :hmmm:

Dar totusi cred ca va fi un 0-0 sau 1-1.

Esti cam pesimist pentru un optimist.

Spune si tu ca idolul tau ca spulberam tot si in 3 ani castigam Sampions Lig.

Daniel-Ionut22.02.2010 11:27
Esti cam pesimist pentru un optimist.

Deja te repeti... :yawn:

sirFlorin22.02.2010 11:28

zic si eu tot un x ceva...macar sa nu il aud pe muresan...

Maye22.02.2010 11:36
Deja te repeti... :yawn:

Pai nu ma repet pentru ca nu spun aceleasi lucruri , dar tu faci asta zilnic.

Nu mergi la Cj sa canti pentru echipa?

red&blue_boy22.02.2010 11:40

Tot batem,rupem tot!!!Cu Ceahlaul n-am vrut noi sa ne aratam adevarata forta,sa nu-i speriem pe ceilalti din prima! :D Asa ca,CFR pazea!!!O sa ne duca Jiji iar in Sampions Lig !!!Si o sa ne aduca la Bucuresti pe Barselona,Mencester sau Celsi !!! :D Si ce in 3 ani,in 2 ani o sa castigam Liga!!! :P

«1238»