Liga a doua,nu?
Liga a doua,nu?
Cum pot face rost de un bilet in sect. rezervat Stelei la cj....Eu sunt din Aiud, jud Alba si am sunat la stadion la CFR si mi-au zis ca trebuie sa ai buletin de Bucuresti sa poti lua in sectorul respectiv..daca ma poate ajuta cineva...ms !
Liga a doua,nu?
Da,ar fi buna si asta,daca asta ar insemna sa scapam de Becali...
Ce ciudat, din 2004 de cand au promovat in Liga I, clujenii ne-au batut o singura data.
Cum pot face rost de un bilet in sect. rezervat Stelei la cj....Eu sunt din Aiud, jud Alba si am sunat la stadion la CFR si mi-au zis ca trebuie sa ai buletin de Bucuresti
ia-ti bilet in sectorul de langa cel rezervat( e 28 peluza I ) vezi unde gasesti si intri la gramada cand ajungi . bafta
ia-ti bilet in sectorul de langa cel rezervat( e 28 peluza I ) vezi unde gasesti si intri la gramada cand ajungi . bafta
pai at imi iau in 27 dar nu pot intra la gramada ca sunt porti diferite la intrare in stadion, stiu de anul trecut..cei care nu au in 28 tre sa intre prin alta parte si e gard dublu intre sect 28 si restu...daca sunt din Bucuresti care vin la meci si vor sa-mi vanda ei ar mai fi o solutie...oricum ms frumos ![]()
In plus, la Bucuresti, Stoichita nu a aliniat cel mai bun 11 si a jucat numai pe cartea atacului, parca lasand inadins apararea la discretia pietrenilor.......
La Cluj, Stoichita trebuie sa aiba in vedere in primul rand intarirea apararii, pentru ca e un meci in deplasare.......
Daca acasa cu nemtenii,pe cartea atacului,a folosit doi inchizatori,stau si ma intreb cati o sa foloseasca la Cluj?
Daca acasa cu nemtenii,pe cartea atacului,a folosit doi inchizatori,stau si ma intreb cati o sa foloseasca la Cluj?
Parpas-Golanski-P.Marin-Jelev-Tudose-Nicolita
Se pare ca Eugen v-a merge la Steaua 2...O sa vedem
Oricum cred ca o sa fie egal
Bai hahalerelor!Ii ucide Tanase pe unguri,pac-pac,ne pisham pe zdrentzele astea care este niste hahalere.
si eu zic tot X.
X - 0, unde X>1
Echipa anuntata de Stoichita pentru GSP:Tatarusanu
- Golanski, Tudose, Jelev, Art. Karamian -
Szekely, Ov. Petre, Plesan, Toja -
B. Stancu, Kapetanos
Becali a promis ca nu se mai baga la echipa!
Pai nu el a zis ca Baciu,P.Marin si Zapata zboara din echipa??
CFR 5 - 1 Fc Steaua
Baciu, zboara din echipa??
Si vrei sa ramana Baciu in echipa?
CFR Cluj - FC fecali 4-0.
CFR Cluj - FC fecali 4-0.
mergi la meci?
CFR - Becali 0-2 [gol Baciu si zapata:)] (sau poate un 3-0 daca era niicolita in teren:)) )
Ce pacat ca niciunul dintre ei nu joaca!
o sa se faca de ras iar mai mult ca sigur!!!pleaca limbi dupa meci!!! ![]()
dar la ce ora si-au ales sa joace ![]()
dupa meciul de azi, parerea mea este ca CFR-ul e de batut, nu mi s-a parut o super echipa
iar omul numarul 1, mi s-a parut portarul Nuno Claro.
pronosticul meu 0-1 ![]()
dupa meciul de azi, parerea mea este ca CFR-ul e de batut, nu mi s-a parut o super echipa
Asta daca ar avea si cine sa o bata!
chefere- Steaua 3-0.Si ne da Dica un gol,sa fie umilinta pana la capat...
orice e posibil..........dar nu cred ca va fi 3-0
La ce am vazut astazi, o sa fie un meci greu. Daca vom obtine un egal e MARE lucru!
CheFeReanu' 3 - 1 Fc Steaua 2003 Becali. Gol la CheFeRe [ Dica, Kone si inca unu ] iar pentru PIPERA, o sa fie un autogol.