www.myp2p.eu merge perfect daca ai sopcast
slab da Stancu cu capul, daca era kapetanos, era gol.
www.myp2p.eu merge perfect daca ai sopcast
slab da Stancu cu capul, daca era kapetanos, era gol.
Cand Trraore cand Stancu!
Da slab cu capul da bine cu piciorul ![]()
cat de bine joaca Stancu si szekely.. si kape a inceput cu picioru sa stie:)
vinde pleaca mori!
Dica E MIZERABIL!
Misto tatarusanu,primul meci prima gafa.
ce ratare Stancu si toja la 1-0 si ce gafa tataruasanu la gol, dar sa-l amintim si pe imbecilul de Karamian, cel mai slab de pe teren pana acum
Cand am auzit ca joaca Tatarusa-nul eram sigur ca e meciul de 1X ...
P.S : La ce a aratat pana acum Traore, sigur valoreaza 4 mil ![]()
Dica E MIZERABIL!
De ce?Ca a descoperit ca exista viata si dupa Steaua?
Mi se pare ca totusi au si creier jucatorii nostri.Realizeaza ca singura lor sansa e pasul la offside si faultele multe si dese.
ba unde plm a gafat ma tatarusanu? ca a scos in prima faza si a respins si in lateral.. daca ala nu a fost marcat ce a fost vina lui?
grazie Dica... nu avem ce putem sa spunem despre el... nu o luati ca o razbunare.
dar sa-l amintim si pe imbecilul de Karamian, cel mai slab de pe teren pana acum
joaca asta? ca nici nu l-am vazut pe teren...
ba unde plm a gafat ma tatarusanu? ca a scos in prima faza si a respins si in lateral.. daca ala nu a fost marcat ce a fost vina lui?
mingea i-a venit in mana..in loc sa o prinda i-a pus-o in picior lui Cadu...
M... Fc Steaua 2003
uitativa pe digi sa vedeti ce zic astia... centrarea a fsot foarte buna si oricariu portar ii era greu sa iasa...
Bai, sunteti tampiti, ce gafa Tatarusanu?! Eu cred ca unii sunt disperati de Fifa si alte rahaturi. Poate prea disperati. Tatarusanu a scos in lateral, exact ce trebuia sa faca.
Aia de la digi vorbesc de parca-s handicapati de gradul II.
Sau boschetari.
Bai mie forza forza cefere asta imi aduce aminte de da haide farule.
Imi place Jelev.Imi aduce de Kape la inceputuri.
Kapetanos n-are treaba cu fotbalul, nu stiu de ce il laudati.
Bogdan Stancu >>>>>>>>>> Kapetanos.
Uitati-va la reluare. Mingea lui Dica era nasoala daca nu era lovita cu capul de un clujean pentru ca pica in fata portarului,asa traore(parca) a reusit sa o loveasca putin cu capul(nici macar din plin pentru ca se lupta cu fundasii nostri) iar hifive-istul nostru a rectionat tarziu(desi traore,daca el era,a lovit de pe la punctul cu var) si a facut ce face orice portar,a impins mingea in lateral. E adevarat ca si fundasii nostri au fost de vina insa nu a fost o minge atat de grea pentru portar. Cred ca a fost mascat putin de ceea ce se intampla in fata sa.
Insa gafa tot gafa ramane,la fel ca cea din meciul cu javrele.
@axl,astia de la digi chiar ca sunt boschetari. Auzi,cica trebuia sa iasa tatarusanu in conditiile in care se luptau niste tipi de 1,90 sau mai mult putin mai incolo de careul mic,daca gresea ala era. La portari este o regula foarte simpla,daca nu esti sigur nu iesi. Tatarusanu e portar de linia portii,exact ca rufay. Ultimul portar al Stelei care era foarte sigur la mingi inalte a fost Andrey.
Da,sigur.Si Piscina cu ficati ia Premier Leageaul anul asta.
Ultimul portar al Stelei care era foarte sigur la mingi inalte a fost Andrey.
si mai era unu inaintea lui de prin Portugalia
ala era cel mai bun la iesirile pe centrari ![]()
Ala era divin!
Ia uite ba, Ionica Popa din Pascani. Credeam ca s-a lasat de fotbal.
totusi offside semnalizat aiurea si penalty la kapetanos... sa vezi ce o sa urle albanezul!!!
Gata!Cuplu complet!Vreau sa aud"In padurea cu alune....!"