FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cfr Cluj - Steaua 1-1 (1-1)

«15678»
Judy28.02.2010 20:12

s-a terminat meciu din prima repriza...

1-1 se termina..

Judy28.02.2010 20:21

urat meci!

Ronnie28.02.2010 20:22

Tatarusanu - omul meciului!

ss lucki28.02.2010 20:23

da, concluziile: karamienii-impuscati in genunchi, Petrica Marin sa puna ghetele-n cui, plesan sa ne lase si apararea sa invete pasul la offside sau sa fie impuscati in cap, iar factura sa fie trimisa familiei ca sa plateasca glontul...

Tatarusanu s-a scos in a doua repriza

predatorpulse728.02.2010 20:26
da, concluziile: karamienii-impuscati in genunchi, Petrica Marin sa puna ghetele-n cui, plesan sa ne lase si apararea sa invete pasul la offside sau sa fie impuscati in cap, iar factura sa fie trimisa familiei ca sa plateasca glontul...

Corect. Tot nu am incredere in el. De acord si despre karamieni. Stai sa vezi cand vine grassiani ce o sa radem.

Stryker28.02.2010 20:31
Kapetanos n-are treaba cu fotbalul, nu stiu de ce il laudati.

Bogdan Stancu >>>>>>>>>> Kapetanos.

N-are domne, nici o treaba ... e doar golgheterul la zi din campionat si cel mai bun atacant din lot, insa nu are nici o treaba cu fotbalul asa este :sleep:

S-a scos da ... a aratat ca nu este un portar foarte slab ci unul cel mult mediocru ...

Judy28.02.2010 20:31

cu cine avem urmatoru' ?

bogdanbog28.02.2010 20:35
cu cine avem urmatoru' ?

La Urziceni acasa.

Biruitorul28.02.2010 20:38

Eu nu inteleg cum nimeni nu-l vede pe catastrofa intergalactica Toja care nu e capabil de o preluare elementara si care pierde mingea la nici 2 secunde dupa ce-o primeste fara exceptie.

Cum dracu nu-l vede nimeni pe asta ?

danimarcu28.02.2010 20:41

Steaua a schimbat un pic impresia proasta lasata saptamana trecuta.Un punct bun pt Gigi si pt Dinamo!

Ar fi cazul ca oile care au disparut de pe aici de un timp sa iasa din vizuini sa ne explice ce echipa mare a construit ne-a Gigi!

Eu nu inteleg cum nimeni nu-l vede pe catastrofa intergalactica Toja care nu e capabil de o preluare elementara si care pierde mingea la nici 2 secunde dupa ce-o primeste fara exceptie.

Cum dracu nu-l vede nimeni pe asta ?

Inseamna ca nu prea ai citit pe forumul asta.Eu cel putin urlu de o mare bucata de vreme ca baiatul asta nu face nici doi bani!

anti gigi28.02.2010 20:42

saracu toja,am crezut ca Lovin sau Nicolita sunt slabi,dar homalaul asta ii intrece pe toti,nu inteleg cum poate juca un jucator asa slab iar daca da cu dreptul in minge si l rupe.....de remarcat ca avem o aparare foarte slaba:Petre Marin si Tudose fiind de pasiti la fiecare faza

zloty28.02.2010 20:49

Meciul cu Ceahlaul reloaded, zvacniri la inceput iar restul meciului dominatie a echipei adverse.Dar stiti ceva ?asta se intampla cand clubul e condus de un inapt .

Biruitorul28.02.2010 20:50
Inseamna ca nu prea ai citit pe forumul asta.Eu cel putin urlu de o mare bucata de vreme ca baiatul asta nu face nici doi bani!

Asta e cel mai prost jucator care l-am vazut vreodata, ciobanul ala idiot cred ca se arde cu el de-l vede asa bun. Lovin si Nicolita sunt un fel de Messi pe langa poponarul asta care nu are ce cauta la o echipa de fotbal profesionista, nici Ceahlaul nu l-ar lua pe asta !

rLz28.02.2010 20:53
Asta e cel mai prost jucator care l-am vazut vreodata, ciobanul ala idiot cred ca se arde cu el de-l vede asa bun. Lovin si Nicolita sunt un fel de Messi pe langa poponarul asta care nu are ce cauta la o echipa de fotbal profesionista, nici Ceahlaul nu l-ar lua pe asta !

de cand e Fc Steaua echipa profesionista?

BAF-kimi28.02.2010 21:09
Gigi ii face PRAF: "Tudose se plimba pe Marte si Petre Marin pe Jupiter!"

Becali nu a tinut cont ca CFR - Steaua a fost primul meci in care Tudose si Petre Marin au jucat impreuna, si i-a criticat dur pe cei doi.

"Vroiam o victorie, dar este bun si acest rezultat. Am avut doua maini moarte in aparare: Petre Marin si Tudose. Au jucat ca la divizia C."

"Stoichita trebuie sa inteleaga ca Petre Marin nu mai e bun si Tudose e de parada modei", a tunat Becali dupa meci.

Sa incurajam echipa. :steag_sah_mic:

zloty28.02.2010 21:18

Dar hai sa facem pace pentru binele echipei si sa ne tinem de mana catre un viitor mai bun..Ai ma ce dracu faptul ca nu mai e injurat o sa il faca mai intelept?? singuru mod in care echipa va merge e sa plece ciobanul.

Judy28.02.2010 21:20
thumb_size1.jpg hahaha:)
BAF-kimi28.02.2010 21:26

Si marmota manca Milka cu lapte de oaie. :)

Timeea8901.03.2010 01:55
Dar hai sa facem pace pentru binele echipei si sa ne tinem de mana catre un viitor mai bun..Ai ma ce dracu faptul ca nu mai e injurat o sa il faca mai intelept?? singuru mod in care echipa va merge e sa plece ciobanul.

Aprob :|

Am vazut si noi meciul azi, :x

Cam de aici => http://www.youtube.com/watch?v=KDOY2Nw274E

http://www.youtube.com/watch?v=paxwrP7Q7rY

http://www.youtube.com/watch?v=-djjvAdGrWM

http://www.youtube.com/watch?v=vxe71_vAzT0

saptemai01.03.2010 05:45

http://www.carpetasporturilor.ro/fotbal/li...unt-179061.html

asta merita carpele: sa fie tratate ca niste carpe ce sunt!

VPM!

Timeea8901.03.2010 07:42

Vezi ca nu se deschide stirea aia

=)))))

http://www.ziare.com/sport/fotbal-intern/0...a-renunt-998947

"Gata, asta e ultima pe care o mai inghit! El vrea sa joc cu echipa asta carpita pina la finalul campionatului si el ne tine pe toti in teroare. Nu mai pot, gata! Cred ca renunt. Plec acasa, ma duc sa-mi cresc fetita si sa stau linistit!"

Noi nu renuntam :)

kla200501.03.2010 09:29

Daca pleaca dl. Stoichita e jale. Ne batem la retrogradare!!!

Daca v-ati pune jumate din energia pe care o folositi sa strigati impotriva lu Jiji in a sustine un pic si echipa...am iesi campioni.

Unde drak ati vazut voi aceeasi echipa ca in meciul cu Ceahlaul yo nu inteleg...

Am un prieten care tine cu chefereu' si pana si el a recunoscut ca Steaua a fost peste ei trei sferturi de meci...

voi chiar nu aveti de gand sa sustineti echipa acasa???

am ajuns sa castigam puncte afara mai usor ca acasa???

injurati-l pe Jiji cat puteti da' mai sustineti si echipa din cand in cand, atunci cand e in dificultate, pt ca vrem nu vrem echipele noastre sunt de moral, iar daca noi nu ii sustinem atunci cine?

pytycrys01.03.2010 09:33

kla baiat drag.

Iti explicam de ceva timp dar vad ca nu intelegi.

Steaua NU MAI EXISTA!

Acum este Fc Steaua,asta pentru ca ciobanul asta nu ajuta cu nimic echipa.

Spune-mi ai vazut tu vreun jucator pe teren in afara de Szekely si Stancu?

NU!

Steaua a castigat aseara pe performante individuale,intelege.

Nu pentru ca e Stoichita mare antrenor.

red&blue_boy01.03.2010 09:51

@ pytycrys : n-are rost sa te mai obosesti sa explici,sunt unii care chiar nu inteleg niste lucruri...Asa ca sa-l lasam pe kla2005 si pe altii ca el sa il sustina pe nea Stoichita etc...

kla200501.03.2010 10:40

Da' Tatarusanu???

Da' Kapetanos???

Da' Stancu???

Da' faptul ca "franarii" nu au reusit sa faca nici o faza completa, ci doar au aruncat mingi peste aparare, in speranta ca varfurile lor vor face ceva, avand in vedere fundasii centrali ai nostri...

Vezi ca s-ar putea sa confunzi lucrurile, poate ca stiu mai mult fotbal decat crezi!

daca din punctul vostru de vedere Steaua nu exista, mai suntem cativa care nu parasim corabia atunci cand nu ne convine.

sub nicio forma Steaua nu va fi altceva decat Steaua.

si aici e doar punctul meu de vedere: indiferent de cine e la conducerea echipei, de cine joaca, de cine antreneaza Steaua e intotdeauna Steaua.

I-ati auzit voi pe Laca, Hagi sau alti mari stelisti in afara de ungur, vorbind rau de echipa???

Am impresia ca nu mai sunteti in stare sa vedeti padurea din cauza copacilor....

P.S. is ceva mai mare decat un baietel, am crescut putin in ultima vreme

kla baiat drag.

Iti explicam de ceva timp dar vad ca nu intelegi.

Steaua NU MAI EXISTA!

Acum este Fc Steaua,asta pentru ca ciobanul asta nu ajuta cu nimic echipa.

Spune-mi ai vazut tu vreun jucator pe teren in afara de Szekely si Stancu?

NU!

Steaua a castigat aseara pe performante individuale,intelege.

Nu pentru ca e Stoichita mare antrenor.

«15678»