foarte interesant...Paraschiv si-a lipit crampoanele de fata lui Badea...Hamu l-a dat jos pe cine doamne a dat jos e 1-1 iar acum e lovitura libera indirecta...fascinant :cry:
foarte interesant...Paraschiv si-a lipit crampoanele de fata lui Badea...Hamu l-a dat jos pe cine doamne a dat jos e 1-1 iar acum e lovitura libera indirecta...fascinant :cry:
ok devine penibil...e 2-1 pentru Vaslui...chiar imi pare rau ca am zis inainte ca o sa ne conduca...echipa de prostanaci...
Din pacate sindromul Poli Iasi revine. S-a restabilit egalitatea numerica.
am devenit un fel de mediafax... :lol: si acum suntem 10 la 10
2-2. Gol magnific al lui Bostina.
pleaca in MM de rus spurcat
daca nu esti cu sufletul alaturi de noi du-te in rusia si lasa-ne ---cat mai tb sa ii suportam gafele??? 2 suturi a avut pe poarta --si pe alea le-a facut praf---cel mai prost portar --asta nu e in stare sa prinda o mingie numai aiurea le respinge
hai ca se poate...inca 1 gol si suntem campioni de toamna
Nu mai suport comentariul celor de la National TV. Hai Steaua. Trebuie sa castigam.
Oricum pierde Dinamo 8)
8O Ma gandeam la meciu de anul trecut cu Poli cand la fel ne-am facut de ras, dar atunci am avut si mult ghinion. Insa de aceasta data am intalnit o echipa cel putin la fel de slaba, am jucat pe o orezarie arata de curand, si in plus toti jucatorii au jucat de parca nu era nici o miza. Dar peste toti a fost Paraschiv care a facut o greseala imensa cand a lasat echipa in 10, apoi gafe peste gafe, pana si marele Ogararu. Goian si Ghionea parca erau la bacau sau otelu si cireasa de pe coliva Hamutovski. Stiam de mult ca e o mare bomba de portar da asa prost ca in meciu asta din orezarie n-a jucat parca niciodata.
INCREDIBIL!!!! :evil:
p.s. : ratarile de pana in dezastru au contat si ele intr-o proportie foarte mare stiindu-se regula okaziilor care se razbun ![]()
hmm...a cata oara e cand nu reusim sa castigam un meci "facil"? daca Dinamo nu castiga cu Timisoara Steluta e campioana de toamna...ar fi minunat daca ar fi interzis prin lege ca Steaua sa joace cu lanterna rosie in Ghencea 8)
S-a terminat 2-2 dar eu nu imi fac prea multe griji pentru ca o sa vedeti Dinamo nu o sa poate sa bata! Forza Steaua !CAMPIONI DE TOAMNA!
Din pacate suntem la mana Timisoarei !
Am tratat meciul neserios si iata efectul; am lasat adversarul sa joace fotbal si a jucat. Se pare ca nu am invatat nimic din greseli !
Dincolo de jocul comic al lui Nicolita, de gafa antologica a lui Paraschiv si de cadourile lui Ogararu, cel care ne-a ingropat efectiv a fost Hamutovski. Acum inteleg de ce Walter a vrut sa-l dea afara de la Steaua! Si se pare ca italianul a avut dreptate cand a luat acea decizie !!!
2-2 final, avand in vedere complexul de situatii (eliminare Paraschiv, ratari peste ratari de o parte si de alta, teren INFECT - aviz Olaroiu: Steaua are nevoie de gazon mai mult decat ai tu de sustinere, pentru ca nu vei avea sustine oricum - ) rezultatul este unul bun. Important este ca suntem inca in frunte. Poate nu bate Dinamo si totusi chiar daca bate suntem aproape... mai important este ca pleaca Oleg :cry: . Sunt total dezamagit :cry:
hey se poate ca un arbitru sa dea mai multe decizii impotriva ta decat un penalty, o lovitura libera indirecta si doua eliminari?! :lol: sper ca ati observat cat de groaznici sunt unii din jucatori...?!
S-a terminat egal. Noroc cu golul lui Bostina. Altfel mai pierdeam un meci in Ghencea. Sper sa se incurce Dinamo in aceasta seara pentru ca noi sa devenim campioni de toamna. Meciul din aceasta seara ne-a demonstrat inca o data ca avem nevoie de un gazon de calitate. Pe un astfel de teren Steaua a fost dezavantajata in aceasta seara. Gestul lui Goian de la final a fost unul inteligent si probabil ca ne-a asigurat un punct. Comentatorii de la National TV sunt insuportabili. Anti-stelisti pe fata. Au incercat sa fie obiectivi la inceput dar apoi nu au mai contenit cu criticile.
Iata ca aceasta campioana a egalurilor FC Vaslui a dat lovitura in Ghencea. Pacat ca ne-a stricat sarbatoarea.
hey se poate ca un arbitru sa dea mai multe decizii impotriva ta decat un penalty, o lovitura libera indirecta si doua eliminari?! ....
Normal ca se poate pentru ca au fost dictari corecte. Puteau sa mai acorde inca un galben lui Radoi chiar. Va fi foarte greu in debutul returului. Goian si Paraschiv vor lipsi cel putin o etapa daca nu chiar doua.
Au intrat pe teren crezand ca meciul e ca si castigat. Asta nu e o dovada de profesionalism! Este adevarat ca terenul ne-a pus mari probleme (aviz celor care vor sa joace si in retur pe orezarie!), dar fiind un fapt binecunoscut, nu e o scuza! Pacat, pentru ca puteam sa ne asiguram un avantaj linistitor pentru retur. Acum sa speram ca meciul Dinamo-Poli se va termina la egalitate...
Si eu sper ca Dinamo sa nu bata Poli dar ar fi prea frumos.
Sunt foarte curios. Cine a votat egal? Reddog de 4 ori? :lol: :lol: :lol:
Poli bate in seara asta....am pus pe ei la pariuri!!Sunt convins...
Pacat ca am zbarcit-o din nou dar a fost un meci frumos ca spectacol,dezamagitor ca si fair-play si dureros ca rezultat final...
Asta este,campionatul incepe sa devina spectaculos si sunt convins ca in retur vor fi multe surprize,sper neplacute pentru adversari!!
hey se poate ca un arbitru sa dea mai multe decizii impotriva ta decat un penalty, o lovitura libera indirecta si doua eliminari?! ....
Normal ca se poate pentru ca au fost dictari corecte. Puteau sa mai acorde inca un galben lui Radoi chiar. Va fi foarte greu in debutul returului. Goian si Paraschiv vor lipsi cel putin o etapa daca nu chiar doua.
au fost ceorecte, tocmai asta e problema...in sensul ca Steaua e maaare echipa si nu ar trebui sa se intample genul asta de lucruri...ti se mai pare ca am fost pesimista? e ceva cu mentalitatea baietilor astora...nu pot sa castige cu echipele mici...ce isi imagineaza? ca intra in teren si aia o sa sperie si o sa o ia la fuga?
Asta este,campionatul incepe sa devina spectaculos si sunt convins ca in retur vor fi multe surprize,sper neplacute pentru noi!!
Placute pentru noi si neplacute pentru Dinamo. :wink:
Erau unii in spatele meu la 1-2 injurau toti jucatorii si faceai si misto de mustata "iar mai avem o repriza de <<ooo>> cand e vorba de misto toti sunt primii iar la 1-0 pt noi nu cantau deloc.... NU VA SUPORT m-am saturat de "stelistii" ca astia, nu sunt eu mare stelist da macar sustin echipa si la bine si la rau. FORZZA Steaua!!!! FORZZA Steaua!!!FORZZA Steaua!!! FORZZA Steaua!!! FORZZA Steaua!!! FORZZA Steaua!!! FORZZA Steaua!!!
Se referea la Khamutovsky daca nu ma insel eu... :lol:
Se referea la Khamutovsky daca nu ma insel eu... :lol:
da imi cer scuze......tocmai am venit de la meci si am nervi si nici nu am fost atent SCUZE IAR :lol:
abia acum am recitit msg lui si miam dat seama ce prostie am facut ![]()
scuze iar ![]()