FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 2-2 Vaslui!

«1567»
Virgil07.12.2005 09:42
Eu nu stiu cum de ajung astfel de specii pe acest forum...si nu inteleg cum de adminii sau moderatorii nu i-au nici un fel de masura...din 5 cuvinte spuse 3 sunt jigniri asupra echipei noastre...credeti ca la ei pe forum ni s-ar tolera asa ceva???de fapt am vazut ca pe forumul lor se injura ca la usha cortului...daca vreti sa avem un forum decent unde lumea sa intre pt a discuta, comenta sau pur si simplu citi ceva ar trebui luate masuri...in afara de reddog nu am vazut alt dinamovist cu bun simt...

Vreau sa spun ca nici reddog nu a fost dinamovist de bun simt la inceputurile sale pe acest forum.Norocul lui a fost ca incet-incet a reusit sa renunte la agresivitatea si mistoul pe care le etala si sa devina in cele din urma ceea ce e acum.Un dinamovist de bun simt.La acest lucru au contribuit rabdarea si contrele forumistilor de atunci,ingaduinta admin-ului sef,precum si dorinta lui de a ramane fidel acestui forum democratic.

dbd07.12.2005 10:05

vezi...forumul asta te face mai OM... :lol:

juristcris08.12.2005 19:14

Nu inteleg de ce noi, suporterii stelisti, ar trebui sa ne contram pe acest forum cu <cateii>. Este clar ca sunt frustrati, de aceea merita ignorati cu desavarsire. Cand am citit ce a scris absurditatile lui ghencea89 conform carora, de fapt, Dinamo este cea furata de arbitri iar Steaua e tinuta in puf de acestia, nu mai poti sa comentezi nimic.

Virgil09.12.2005 10:26
vezi...forumul asta te face mai OM... :lol:

OM = Olympique Marseille.E vreo aluzie ? :lol:

FanSteaua4Life11.12.2005 19:56
Vreau sa spun ca nici reddog nu a fost dinamovist de bun simt la inceputurile sale pe acest forum.Norocul lui a fost ca incet-incet a reusit sa renunte la agresivitatea si mistoul pe care le etala si sa devina in cele din urma ceea ce e acum.Un dinamovist de bun simt.La acest lucru au contribuit rabdarea si contrele forumistilor de atunci,ingaduinta admin-ului sef,precum si dorinta lui de a ramane fidel acestui forum democratic.

Reddog cand face misto sau cand ia pe cineva la misto o face cu elegantza...insa nu cred ca sa luat vreodata de jucatorii nostri sau sa ii jigneasca intr-un mod grosolan...

reddog19.12.2005 19:32

Aici nu imi amintesc sa ma fi luat de ei. Ce am eu cu jucatorii vostri?

Dar Virgil are dreptate, eram super nervos pe unele chestii si primul meu contact cu acest forum s-a lasat cu banarea temporara.

Oricum eu cred ca nu are rost sa va injur ca la gura cortului, nu vad sensul.

«1567»