FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 2-2 Vaslui!

«14567»
ghencea8905.12.2005 07:15

Oricum Paraschiv merita felicitat pt faptul ca a incercat sa combine frumusetea a 2 sporturi atit de diferite: fotbalul (ma rog, ceea ce crede el ca joaca) si Kung -Fu-ul. Avind un profesor in arte martiale atit de ilustru ca Mirel, para a reusit sa-si depaseasca pina si mentorul, ceea ce este idealul fiecarui elev ambitios. Rabufnirea de orgoliu a "sensei-ului" Radoi nu a intirziat sa apara, dar ,asa cum ne-am obisnuit, sanctiunea a fost destul de blinda, numai un cartonas galben...ca doar nu se poate sa-l dai afara pe marele Radoi. Chiar si acest cartonas galben e un pas inainte in arbitrajul romanesc, avind in vedere ca in trecut la intrarile criminale ale "finului" ori nu se arata nimic, ori era pedepsit adversarul ca nu s-a dat la o parte

In orice caz, incepind de ieri in arsenalul armelor albe interzise a fost trecuta si gheata de fotbal a lui Paraschiv. S-ar putea sa i se interzica purtatorului accesul in incinta stadionului

misha05.12.2005 07:22
Oricum Paraschiv merita felicitat pt faptul ca a incercat sa combine frumusetea a 2 sporturi atit de diferite: fotbalul (ma rog, ceea ce crede el ca joaca) si Kung -Fu-ul. Avind un profesor in arte martiale atit de ilustru ca Mirel, para a reusit sa-si depaseasca pina si mentorul, ceea ce este idealul fiecarui elev ambitios. Rabufnirea de orgoliu a "sensei-ului" Radoi nu a intirziat sa apara, dar ,asa cum ne-am obisnuit, sanctiunea a fost destul de blinda, numai un cartonas galben...ca doar  nu se poate sa-l dai afara pe marele Radoi. Chiar si acest cartonas galben e un pas inainte in arbitrajul romanesc, avind in vedere ca in trecut la intrarile criminale  ale "finului" ori nu se arata nimic, ori era pedepsit adversarul ca nu s-a dat la o parte

In orice caz, incepind de ieri in arsenalul armelor albe interzise  a fost trecuta si gheata de fotbal a lui Paraschiv. S-ar putea sa i se interzica purtatorului accesul in incinta stadionului

:lol: :lol: tu esti pe invers :lol:

tu vorbesti de Paraschiv...dar se pare ca ai uitat ce facut plesan al vostru...era sa-l omoare pe cel de la everton...asa ca sttt

si nu te bucura asa de mult ca sunteti campioni de toamna...pt ca la sfarsit returului situatia se va schimba :D

ghencea8905.12.2005 07:31
Oricum Paraschiv merita felicitat pt faptul ca a incercat sa combine frumusetea a 2 sporturi atit de diferite: fotbalul (ma rog, ceea ce crede el ca joaca) si Kung -Fu-ul. Avind un profesor in arte martiale atit de ilustru ca Mirel, para a reusit sa-si depaseasca pina si mentorul, ceea ce este idealul fiecarui elev ambitios. Rabufnirea de orgoliu a "sensei-ului" Radoi nu a intirziat sa apara, dar ,asa cum ne-am obisnuit, sanctiunea a fost destul de blinda, numai un cartonas galben...ca doar  nu se poate sa-l dai afara pe marele Radoi. Chiar si acest cartonas galben e un pas inainte in arbitrajul romanesc, avind in vedere ca in trecut la intrarile criminale  ale "finului" ori nu se arata nimic, ori era pedepsit adversarul ca nu s-a dat la o parte

In orice caz, incepind de ieri in arsenalul armelor albe interzise  a fost trecuta si gheata de fotbal a lui Paraschiv. S-ar putea sa i se interzica purtatorului accesul in incinta stadionului

:lol: :lol: tu esti pe invers :lol:

tu vorbesti de Paraschiv...dar se pare ca ai uitat ce facut plesan al vostru...era sa-l omoare pe cel de la everton...asa ca sttt

si nu te bucura asa de mult ca sunteti campioni de toamna...pt ca la sfarsit returului situatia se va schimba :D

Fata de intrarea de ieri a lui Paraschiv, Plesan aproape l-a mingiiat pe englezul ala.In viata mea nu am vazut pe cineva sa singereze de la urme de crampoane PE FATA !!!!!!!

misha05.12.2005 07:33

l-a mangaiat de mai avea putin si-l omora :lol:

sorin_77705.12.2005 07:52

Cred ca se exagereaza... Paraschiv a jucat mingea, nicidecum nu a vrut sa il tumefieze pe adversar... Pedeapsa si-a primit-o. In schimb daca esti obiectiv observi ca nu exista grad de comparatie intre ce a facut Para si ce a facut Plesan pe care nu l-a interesat mingea ci doar coloana vertebrala a jucatorului de la Everton. Una e sa fi scos cu targa de pe teren si sa ajungi pe patul de la spital si alta este sa joci in continuare bandajat pana la final.

iancu dragosh05.12.2005 07:59

Am sa rog partenerii de forum sa nu mai intre in dialog cu astfel de sustinatori ai echipelor adverse. De asemenea, jignirea repetata a jucatorilor echipe Steaua(Vezi Mirel), conform politcii acestui site, ar trebui sanctionata. Si inca o data, va rog sa nu mai intrati in polemici cu astfel de indivizi.Astfel, orice replica a lor se va pierde in urmatoarele 2,3 ore.

strezahuzum05.12.2005 08:04

Personal, consider acest meci o infrangere, cu atat mai neplacuta cu cat am avut meciul in mana. Momentele de nebunie, mai intai ale lui Paraschiv, apoi a lui Hamu, ne-au costat titlul ( neoficial,, de fapt "campioni de toamna" e doar o expresie nascocita de presa ) de campioni la toamna. Suparatoare si prestatia arbitrului, care ai fi zis ca atat astepta ( cum adica sa dai cartonas galben, apoi sa te razgandesti si sa dai rosu ?? :roll: :roll: ), o ocazie sa ne "arda". Ma rog, asta e. Pana la urma, un punct se recupereaza usor ce-i drept, mai ales ca javrele vor avea un retur mult mai greu.

PS: Mesaj pt domnul Paraschiv : mergeti acasa, turnati-va 3 galeti de apa foarte rece in cap, si uitati-va in oglinda. Apoi, intrebati-va la ce va statea capul ieri seara.

ManiaCU05.12.2005 17:39

Mos Niculae a adus un gust amar stelistilor prin pierderea primului loc :cry: :cry: :cry: asa ca il anunt pe Mos Craciun sa nu vina la mine imbracat in rosu - alb :? ca ii rup muianu :lol: :lol: :lol: Il bag in coma de craciun :o :o :o Astept un mos ros - albastru (gen ala de la Pepsi) :wink: :twisted:

reddog05.12.2005 19:45
Asa-i bah dracula ...dar nu cred ca se astepta nimeni la asemenea rezultat mai ales sa fim condusi de impiedicatii aia...

Au prins si ei o zi mai buna ,ajutati si de arbitru,si au facut un maci mare...

Cat despre Dinamo...NO COMENT

De ce no comment? Trebuia sa facem si noi egal cumva? Am jucat mai bine decat voi si nu puteti compara echipa timisoreana cu cea din Vaslui. se pare ca voi chiar va impiedicati de echipele "mici"...

redandblue06.12.2005 08:00

Doggy...no coment se referea la faptul ca nu vreau sa comentez dc a fost blat sau nu ...dar inclin sa cred ca nu a fost

I.N.Money06.12.2005 08:00

Nu a fost blar curat...poate atat poate Timisoara in momentul de fata...insa Balaj a stricat frumusetea jocului cand a dat doua galbene intr-un minut lui Mansour.Cat despre intrarea lui Paraschiv...a fost involuntara....acum toti il vad Calaul Diviziei A pe el...insa cine isi mai aduce aminte de meciul din turul anului trecut cu Poli cand Ciocoiu a plecat cu salvarea si Nesu a jucat o repriza cu capul spart...

redandblue06.12.2005 08:02
Fata de intrarea de ieri a lui Paraschiv, Plesan aproape  l-a mingiiat pe englezul ala.In viata mea nu am vazut pe cineva sa singereze de la urme de crampoane PE FATA !!!!!!!

bine i-a facut cainelui...

sorin_77706.12.2005 08:09
Doggy...no coment se referea la faptul ca nu vreau sa comentez dc a fost blat sau nu ...dar inclin sa cred ca nu a fost

nici vorba de blat dar Balaj este Pro Dinamo... Ne-a aratat-o de "N" ori... sunt satul. Eu cand aud de Balaj ca arbitreaza Dinamo nici nu mai ma intereseaza partida. Balaj e cel mai mare MAFIOT al arbitajului romanesc. Iar cand arbitreaza Steaua ati vazut deznodamant (CFR-Steaua 1-0)

I.N.Money06.12.2005 08:11

La faza eliminarii lu Mansour...el a fost bruscat de Moti..daca dadea galben dadea pentru amandoi,ceea ce insemna eliminare si pentru dinamovist...

iancu dragosh06.12.2005 08:28

La meciul cu Poli au fost doua probleme care dau de gandit. Arbitrajul lui bAlaj si schimbare in minutul 12 a lui batranu, dupa ce acesta reusise performanta sa dea in primele 10 minute doua pase de gol atacantilor dinamovisti.

FanSteaua4Life06.12.2005 08:51

Para a gresit...insa sa nu uitati ca el joaca pe cel mai expus post cartonaselor...insa raman la ideea ca a gresit...

Despre meci ce pot sa zic...la asta suntem condamnati...sa jucam prost cu echipele mici...Insa parerea mea este ca Nicolita a gresit in prima parte cand nu i-a pasat lu Iacob singur in stanga lui si a incercat un sut prin adversar si portar...sunt sigur ca Iacob inscria la acea faza...

Un joc in mare parte urat, insa poate ca ne-a lipsit si norocum la 2 lovituri de cap ale lui Dica si 1 a lui Cristea...

Insa prefer sa am incredere in continuare in echipa...nu au jucat rau...insa au jucat prost in comparatie cu ce ne-au obijnuit...

Oricum Forzza Steaua...La bine si la rau...

redandblue06.12.2005 08:54

Nu cred ca Para este singurul responsabil pt acel meci,mie chiar nu mi s-a parut intentionat faultul.Este vinovata toata echipa ca trebuia sa le dea 4-5 goluri pana la pauza.

ghencea8906.12.2005 12:16

Voi vorbiti de arbitraj??? Ma intreb de ce l-a dat afara arbitrul pe vasluianul ala , saracul....la joc periculos se da mai nou eliminare????? mai ales ca Ariel a bagat capul in pamint si moldoveanul nu a putut sa-l vada, deci nici vorba de intentie. Asa sinteti voi de cind va stiu...acuzati pe alti fara sa va uitati in ograda voastra. Cit despre penalti-ul la Mc Kaine....in afara de Hagi, nu l-a vazut nimeni...nici macar Ioanitoaia care e anti-dinamovist pur-singe...nici macar Mc Kaine nu a protestat. Iar Moti, chiar daca ar fi fost atentionat, ar fi fost primul cartonas si dupa cele mai noi reguli nu se acorda eliminare la primul cartonas galben.Daca e sa se ia violatii de arbitraj, mai bine s-ar lua de acela din meciul cu voi , cind nu li s-a dat un 11 m clar ca lumina zilei

redandblue06.12.2005 12:25

Ce sa-ti spun acum....dc stii asa bine de ce nu te duci tu sef la CCA si asa sunt in cautari?

Bogdan4Steaua06.12.2005 13:14

Dinamo, favorita arbitrilor

Statistica greșelilor făcute de cavalerii fluierului, care au influențat rezultatele finale ale meciurilor, demonstrează că gruparea din Ștefan cel Mare a beneficiat cel mai mult de pe urma erorilor. Coincidență sau nu, câinii au terminat pe primul loc și in clasamentul Diviziei A.

Iulian Anghel

Radu DRĂ'GUȚ

Arbitrajul a fost intotdeauna un capitol delicat in fotbalul românesc, pe baza căruia s-au făcut și se vor face mereu speculații. Dincolo de interpretările fiecăruia există insă elementul statistic, care nu minte niciodată.

Turul campionatului actual a fost dominat, din punct de vedere al arbitrajului, de indepărtarea lui Ion Crăciunescu din fruntea CCA, eveniment petrecut la sfârșitul lunii octombrie. Surse neoficiale susțin că, intr-un cerc restrâns, Mircea Sandu a afirmat că nu mai poate tolera atitudinea lui Crăciunescu, ce favorizează clar Dinamo, atâta vreme cât clubul din Ștefan cel Mare ii este adversar in lupta pentru șefia FRF. L-a mazilit pe fostul arbitru internațional, dar ce a urmat nu poate fi numit insă un prăpăd.

S-au făcut erori in continuare, mai mult sau mai puțin voite, senzația fiind totuși că s-au cam schimbat unele direcții. În sensul că CFR Cluj, susținătoarea Nașului, spre exemplu, a devenit din victimă beneficiară. ProSport nu și-a propus să dezlege misterul erorilor de arbitraj, ci doar vă prezintă cine și cum a avut de pătimit de pe urma acestora. Liderul avantajelor este Dinamo, campioana de toamnă, fapt ce nu reprezintă totuși o noutate, deja celebrele mijloace specifice părând a fi o componentă existențială a strategiei câinilor.

Sursa: Prosport

Ghencea89.....no comment. :wink:

ghencea8906.12.2005 13:35
Dinamo, favorita arbitrilor

Statistica greșelilor făcute de cavalerii fluierului, care au influențat rezultatele finale ale meciurilor, demonstrează că gruparea din Ștefan cel Mare a beneficiat cel mai mult de pe urma erorilor. Coincidență sau nu, câinii au terminat pe primul loc și in clasamentul Diviziei A.  

Iulian Anghel

Radu DRĂ'GUȚ

Arbitrajul a fost intotdeauna un capitol delicat in fotbalul românesc, pe baza căruia s-au făcut și se vor face mereu speculații. Dincolo de interpretările fiecăruia există insă elementul statistic, care nu minte niciodată.

Turul campionatului actual a fost dominat, din punct de vedere al arbitrajului, de indepărtarea lui Ion Crăciunescu din fruntea CCA, eveniment petrecut la sfârșitul lunii octombrie. Surse neoficiale susțin că, intr-un cerc restrâns, Mircea Sandu a afirmat că nu mai poate tolera atitudinea lui Crăciunescu, ce favorizează clar Dinamo, atâta vreme cât clubul din Ștefan cel Mare ii este adversar in lupta pentru șefia FRF. L-a mazilit pe fostul arbitru internațional, dar ce a urmat nu poate fi numit insă un prăpăd.

S-au făcut erori in continuare, mai mult sau mai puțin voite, senzația fiind totuși că s-au cam schimbat unele direcții. În sensul că CFR Cluj, susținătoarea Nașului, spre exemplu, a devenit din victimă beneficiară. ProSport nu și-a propus să dezlege misterul erorilor de arbitraj, ci doar vă prezintă cine și cum a avut de pătimit de pe urma acestora. Liderul avantajelor este Dinamo, campioana de toamnă, fapt ce nu reprezintă totuși o noutate, deja celebrele mijloace specifice părând a fi o componentă existențială a strategiei câinilor.

Sursa: Prosport

Ghencea89.....no comment.  :wink:

Acesti "reputati "jurnalisti (de care cred ca nici mamele lor nu au auzit ) uita sa mentioneze arbitrajul lui Tudor in meciul cel mai important al campionatului, cel din Ghencea. O mostra de "avantajare " a lui Dinamo: 3 henturi in careul stelist (Ogararu si de 2 ori Radoi), cel al lui Ogararu fiind un fel "minge condusa" care se sanctioneaza pina si in volei, neacordarea celui de-al doilea cartonas galben lui Ariel pt atac din spate. Plus, nelipsitul din orice meci si mult prea usor ignoratul cot in gura al mirelei la Pulhac. Asa de avantajat de arbitrii sa tot fii in meciurile cu principala contracandidata.

Si, nu mai departe de alaltaieri, am mai avut o mostra de arbitraj "anti-Steaua": la intrarea criminala a lui Radoi....doar cartonas galben.Daca saracul ala de moldovean nu singera din toate arterele fetei, cred ca si Paraschiv se alegea cu un simplu avertisment verbal

redandblue06.12.2005 13:38

Dc era dupa mintea ta aia de caine Steaua trebuia sa retrogradeze...

P.S.1.te rog nu mai folosi apelativul Mirel...

2.vezi c-a adus chibrituri la magazinul din colt...

Bogdan4Steaua06.12.2005 21:22
Acesti "reputati "jurnalisti  (de care cred ca nici mamele lor nu au auzit ) uita sa mentioneze arbitrajul lui Tudor in meciul cel mai important al campionatului, cel din Ghencea. O mostra de "avantajare " a lui Dinamo: 3 henturi in careul stelist (Ogararu si de 2 ori Radoi), cel al lui Ogararu fiind un fel "minge condusa" care se sanctioneaza pina si in volei, neacordarea celui de-al doilea cartonas galben lui Ariel pt atac din spate. Plus, nelipsitul din orice meci si mult prea usor ignoratul cot in gura al mirelei la Pulhac. Asa de avantajat de arbitrii sa tot fii in meciurile cu principala contracandidata.  

Si, nu mai departe de alaltaieri, am mai avut o mostra de arbitraj "anti-Steaua": la intrarea criminala a lui Radoi....doar cartonas galben.Daca saracul ala de moldovean  nu singera din toate arterele fetei, cred ca si Paraschiv se alegea cu un simplu avertisment verbal

Nici unul din cele trei henturi de care amintesti nu putea constitui baza acordarii unui penalty. Uita-te pe reluari(daca le ai la dispozitie si te vei convinge). Tine cont si de distanta si de intentia jucatorului. Nu se impunea nici eliminarea lui Banel. In ceea ce priveste cotul lui Mirel, a fost o faza de joc(vad ca suporterii lui Dinamo au facut o mica pasiune pentru aceste coate ale lui Radoi - probabil datorita frustrarii acumulate). Era sa uit: daca la faultul clar al lui Moti la Banel(la 2-0 pentru noi) Tudor era asa de partinitor cum il crezi, il dadea afara scurt pe Moti, dadea penalty si in acel moment scorul devenea catastrofal pentru voi.

Tin sa iti reamintesc faptul ca noi am fost dezavantajati de Tudor la meciul cu Rapid(intrarea lui Rada a fost sanctionata cu galben, iar Banel a primit cel de-al doilea galben mult prea usor: am mai spus-o acum cateva saptamani - faza identica cu cea in care Banel a fost eliminat am vazut in campionatul Frantei la Marseille - Lille - decizia arbitrului? jocul a fost lasat sa continue).

Acelasi Tudor se pare ca a avut ceva cu voi din moment ce i-a cam "coafat" bine pe giulesteni in meciul cu voi(galbene usor acordate, eliminare cam usoara, etc.).

Nu cred ca mai e cazul sa vorbesc de penalty-ul din meciul cu CFR, de golurile marcate de voi din offside, etc. Sa nu mai amintesc de meciurile din Cupa Romaniei pentru ca ma apuca durerea de cap. Chiar si in meciul cu Timisoara s-a vazut o usoara tenta pro-Dinamo.

Asa ca las-o mai moale cu "fluierasii" pentru ca nu tine. Daca ai fi fost suporterul oricarei alte echipe in afara de Dinamo as fi inteles, dar tocmai de la voi sa auzim acuze la adresa arbitrilor....mi se pare penibil si deplasat. Stii cum e: hotul striga "prindeti hotul".

FanSteaua4Life06.12.2005 23:11

Eu nu stiu cum de ajung astfel de specii pe acest forum...si nu inteleg cum de adminii sau moderatorii nu i-au nici un fel de masura...din 5 cuvinte spuse 3 sunt jigniri asupra echipei noastre...credeti ca la ei pe forum ni s-ar tolera asa ceva???de fapt am vazut ca pe forumul lor se injura ca la usha cortului...daca vreti sa avem un forum decent unde lumea sa intre pt a discuta, comenta sau pur si simplu citi ceva ar trebui luate masuri...in afara de reddog nu am vazut alt dinamovist cu bun simt...

I.N.Money07.12.2005 06:51

Pai tu nu-ti inchipui cata frustrare s-a acumulat in acesti ani de cand ei nu au mai batut in Ghencea in campionat.Faptul ca ei mereu au fost,sunt si o sa fie in urma noastra le provoaca o antipatie si o ciuda fata de noi iesita din comun si acest lucru nu face decat sa ne amuze. 8)

«14567»