" Protasov către Gigi Becali: "99 la sută plec după meciul cu Hertha"De circa 30 de minute, Oleg Protasov discută cu Gigi Becali in biroul acestuia de la stadionul din Ghencea. Martori la intîlnirea celor doi au dezvăluit că ucraineanul i-a spus la un moment dat patronului: "99 la sută voi pleca după terminarea turului Diviziei A și după meciul cu Hertha Berlin. Vreau să mă intorc acasă, cu familia mea" "
Din pacate se pare ca despartirea e inevitabila. Bine ca se produce dupa meciul cu Hertha; in acest fel echipa va avea timp sa se acomodeze cu noul tehnician. Totusi, se pare ca decizia ii apartine in totalitate lui Oleg(nu cred ca este fortat in vreun fel de Becali).
e ciudata totusi declaratia lui Becali ca nu-i va cere cei 150000 inapoi lui Oleg.eu cred ca daca Protasov pleca efectiv de buna voie(adica fara nici-un fel de presiune voalata din interior),Becali,asa cum il stim,nu era prost sa piarda 150 000.
nu uita-ti ca ziarele din sursele lor,scriau in urma cu 2 saptamini ca Becali ar dori indepartarea lui Protasov(salariu si prime prea mari) ca sa-l aduca pe prietenul lui Olaroiu.deci ziarele scriau asta cind nu exista nici-un zvon de o eventuala plecare benevola a lui Oleg.
nu vi se pare o coincidenta prea mare?