FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pleaca Protasov la Dnepr ?

«1345678»
bebeto28.11.2005 11:00
" Protasov către Gigi Becali: "99 la sută plec după meciul cu Hertha"  

De circa 30 de minute, Oleg Protasov discută cu Gigi Becali in biroul acestuia de la stadionul din Ghencea. Martori la intîlnirea celor doi au dezvăluit că ucraineanul i-a spus la un moment dat patronului: "99 la sută voi pleca după terminarea turului Diviziei A și după meciul cu Hertha Berlin. Vreau să mă intorc acasă, cu familia mea" "

Din pacate se pare ca despartirea e inevitabila. Bine ca se produce dupa meciul cu Hertha; in acest fel echipa va avea timp sa se acomodeze cu noul tehnician. Totusi, se pare ca decizia ii apartine in totalitate lui Oleg(nu cred ca este fortat in vreun fel de Becali).

e ciudata totusi declaratia lui Becali ca nu-i va cere cei 150000 inapoi lui Oleg.eu cred ca daca Protasov pleca efectiv de buna voie(adica fara nici-un fel de presiune voalata din interior),Becali,asa cum il stim,nu era prost sa piarda 150 000.

nu uita-ti ca ziarele din sursele lor,scriau in urma cu 2 saptamini ca Becali ar dori indepartarea lui Protasov(salariu si prime prea mari) ca sa-l aduca pe prietenul lui Olaroiu.deci ziarele scriau asta cind nu exista nici-un zvon de o eventuala plecare benevola a lui Oleg.

nu vi se pare o coincidenta prea mare?

bebeto28.11.2005 11:14

. "Dacă Oleg va veni la mine și imi va spune că vrea să plece de azi, atunci va fi un impact pozitiv pentru echipă, jucătorii vor evolua cu o și mai mare dăruire in meciurile cu Halmstad și FC Vaslui", a declarat Becali.preluare gsp.

un lucru e clar totusi:Becali nu numai ca nu regreta posibila plecare a lui Protasov,dar se pare ca e si incintat.

sa vedem in retur ce incintat va fi cu Oli pe banca...dar ce conteaza e mai ieftin,nu!?

bbo28.11.2005 11:34

eu personal nu cred ca Gigi l-a facut pe Protasov sa plece chiar daca ii convine acest lucru dar daca Protasov nu e cu gandul si cu sufletul la echipa Steaua e mai bine sa plece.e cam nasol dar asta e Steaua e o echipa mare si echipele mari trebuie sa joace si sa castige indiferent de antrenor.si mie imi place cum joaca Steaua acum dar poate o sa joace la fel si cu Oli.eu sper ca odata cu venirea lui Oli sa aduca din afara niste jucatori la mijloc si in atac.in incheiere ii urez succes lui Protasov in ucraina si sper sa trecem de grupe si castigam campionatu' indiferent cine va veni la Steaua

sorin_77728.11.2005 12:16

Si daca Oli refuza?

Coboara Laca in iarba?

Sa refuze Oli, sa refuze Oli...

Laca, Laca, Laca!!!

bebeto28.11.2005 12:27

ce te face sa crezi ca Laca e antrenor bun?

I.N.Money28.11.2005 13:07

Aducerea lui Laca ca antrenor probabil o sa linisteasca apele....cred ca asta urmareste Jiji....dar nu cred ca o sa-l refuze Oli...

I.N.Money28.11.2005 13:12

Ma uit la astia de la FC National...iar au dat lovitura prin aducerea acestui italian...care continua munca lui Landi....si noi ne gandim la Olaroiu...

juristcris28.11.2005 13:13
Si daca Oli refuza?

Coboara Laca in iarba?

Sa refuze Oli, sa refuze Oli...

Laca, Laca, Laca!!!

Hai s-o lasam cu sentimentalismele! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a demonstrat pana acum, la echipele unde a mai antrenat, ca are valoare de Steaua. De altfel, nu vad nici un antrenor din tara care sa vina la Steaua in momentul de fata. Poate vine Andrei Vochin: inteligent este, tactica stie din plin, este ieftin si in plus tine cu Steaua inca din copilarie. Asta ar fi mutarea surpriza a lui Meme in iarna!!! :) Iar pe Catalin Tolontan l-as pune purtator de cuvant al echipei. I-ar injura el pe toti dusmanii Stelei in locul nostru. Sa vedeti atunci ce imagine va avea Steaua in mass-media romaneasca.

Virgil28.11.2005 13:25

Hai sa lasam sentimentalismele si sa apelam la fantezii.Cam asa s-ar traduce ce s-a scris in postul anterior.

Si totusi,Olaroiu e cel care se impune a fi adus.E cel mai bun dintre cei ramasi pe dinafara.Si nu numai.

juristcris28.11.2005 13:37
Hai sa lasam sentimentalismele si sa apelam la fantezii.Cam asa s-ar traduce ce s-a scris in postul anterior.

Si totusi,Olaroiu e cel care se impune a fi adus.E cel mai bun dintre cei ramasi pe dinafara.Si nu numai.

Am glumit cu Andrei Vochin. Oricum, nu cred ca ar accepta sa lucreze cu Vali Argaseala sau Gigi, persoane cu mult inferioare intelectual gspistului.

Nu uita insa ca Murinho a fost un simplu translator si a ajuns cel mai in voga antrenor din lume. In rest sunt de acord cu tine: din tara, doar Oli ar putea fi compatibil intr-un fel cu Steaua. Sau poate Dan Petrescu!

keloo8128.11.2005 14:02

Si totusi ramane 1% sa speram ca Oleg nu pleaca. E un anternor extrem de inteligent, foarte manierat, foarte calm, este un gentleman cu adevarat, si mi se pare ca transmite acest calm si echipei, plus ca stilul megaofensiv este absolut spectaculos.

Nu ne ramane decat sa-i strigam numele miercuri atat de tare incat sa nu ne poata ignora!!!

Cum ar fi un banner in ruseste: "Oleg, NU PLECA!" sau "Oleg! TE IUBIM!"

Grinch28.11.2005 15:11

Tin sa precizez ca nu este corect spus "Renuntarea la Oleg" . Din ce ne-au informat cotidianele sportive Oleg renunta la Steaua .

brav028.11.2005 15:32

Se pare ca inevitabilul se va produce. Oleg Protasov pare ca va parasi pe Steaua la sfarsitul turului desi sunt unele semne de intrebare. De ce a declarat ca nu stie de nici o oferta si ca e foarte fericit aici la Steaua?

Imi pare rau pentru ca Steaua pierde un adevarat antrenor. Probabil ca nu o sa-l mai auzim pe Gabi Safta spunand "s-au intors vitezistii!" prea curand.

Si daca va pleca, nu este un om fara caracter. Trebuie inteles ca pleaca la echipa lui de suflet, in tara lui, la mult mai multi bani.

Sa-i scandeze tot stadionu numele miercuri si poate il punem pe ganduri :)

Am vazut si o idee extraordinara si foarte frumoasa: un banner (eventual la tribuna 2) pe care sa scrie in ruseste "Oleg nu pleca!"

montreal28.11.2005 16:03

Plecarea lu Protasov imi aduce aminte de plecarea lui Boloni de la Nationala.

Amandoi buni antrenori, cu o mentalitate profesionista, dar din pacate 2 pierderi mari pentru fotbalul romanesc.

:roll:

montreal28.11.2005 16:27

Stadionul Dnipro:

http://www.fcdnipro.dp.ua/content/ru/club.php

zici ca e Ghencea, in special tribuna oficiala.

l-as trimite pe Jiji acolo si l-as pastra pe "Olieg".

Motanu D28.11.2005 16:30

Mai degraba seamana cu cel de la Iasi :twisted:

Plus nocturna...

brav028.11.2005 18:00

Ce stadion comunist...

iancu dragosh28.11.2005 18:09

1. Sunt o persoana careia coincidentele ii dau de gandit, insa atat. Nu cred in teorii ale conspiratiei

2. Sunt o persoana careia ii place sa judece dupa fapte concrete si nu dupa presupuneri.

Aceste doua caracteristici mai duc catre o singura concluzie. Nimeni nu poate sa fie 100% convinsa de veridicitatea pozitiei sale. Nici cei care cred ca Oleg a fost "ajutat" sa ia aceasta decizie, nici cei care considera ca actuala conducere a clubului Steaua nu are nici o legatura cu plecare ucrainianului. Nu avem datele necesare sa tragem asemenea concluzii.

cei care sunt suspiciosi in legatura cu bunele intentii ale lui Gigi au de ce. Doar ne-am mai fript cu el nu--i asa. prin urmare suflam si-n iaurt. Cei care vad optiunea lui Oleg ca fiind logica au si ei dreptatea lor. ganditi-va ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ar antrena pe Steaua Rosie Belgrad, si ea o campioana a europei, si i s-ar oferi postulde antrenor la Steaua.

PS. Fac un aple catre administratorii acestui site sa fie consecventi cu ei insisi si cu politicia FCSTEAUA. Mesajele care contin jigniri la adresa partenerilor de forum trebuiesc sanctionate. Sa nu uitam ca nu doar injuraturile fac parte din aceasta categorie. ironiile ieftine si gratuie precum si remarcile ofensatoare intra joaca acelasi rol intr-un discurs ca si injuraturile. Va multumesc frumos

iL Napoletano28.11.2005 18:13

aceast articol este luat dupa siteul oficial al Stelei,adica WWW.STEAUAFC.COM.

''Gazeta Sporturilor dezinformeaza!

Avand in vedere stirea aparuta azi pe site-ul ziarului Gazeta Sporturilor, FC Steaua precizeaza: George Becali nu a avut nici o discutie cu Oleg Protasov. Punctul de vedere exprimat de acesta intr-o discutie cu Mihai Stoica si Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost foarte clar: antrenorul Stelei nu pleaca nicaieri, nu ia in calcul ofertele primite si este cert ca va termina turul la Steaua.''

p.s-no comment!

Anonymous28.11.2005 18:18

Eu zic sa-l luati pe Andone,ca are sanse mari sa fie liber de contract la finalul turului.

iL Napoletano28.11.2005 18:20

da pe Andone vroiam si eu sa-l propun...din cate am inteles au plecat catziva copii de mingi si ala care curata ghetele fotbalistilor!

montreal28.11.2005 18:41

auzi si tu? Andone :P:P

las mai bine sa ia o pauza si sa faca un tur al tarilor arabe. Tot vine iarna... :wink:

danciu1928.11.2005 19:12

Oleg E CEL MAI BUN ANTRENOR PE CARE Steaua L-A AVUT IN ULTIMII 10 ANI.STILUL DE JOC SI LUPTA AL ECHIPEI M-A INCATAT.E DUREROS CA A ALES SA PLECE,DAR TREBUIE APLAUDAT MIERCURI pentruCE A FACUT.(Oli NU CRED CA E O SOLUTIE).CE PARERE AVETI?

noname_fu28.11.2005 19:31

inca o data nu conteaza dorinta fanilor ci numai cea a lui Becali... ata ete.

brav028.11.2005 19:40

Cand toata suflarea stelista se agita in prinvinta stirii demiterii antrenorului si in privinta meciului cu Halmstads, cand toate ziarele scriu 99%-100%-mii sute de mii% ca Oleg va pleca dupa meciul de miercuri, iata ce zice site-ul oficial al echipei noastre:

"Gazeta Sporturilor dezinformeaza!

Avand in vedere stirea aparuta azi pe site-ul ziarului Gazeta Sporturilor, FC Steaua precizeaza: George Becali nu a avut nici o discutie cu Oleg Protasov. Punctul de vedere exprimat de acesta intr-o discutie cu Mihai Stoica si Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost foarte clar: antrenorul Stelei nu pleaca nicaieri, nu ia in calcul ofertele primite si este cert ca va termina turul la Steaua."

Daca e adevarat ce zice site-ul oficial, Gazeta demonstreaza din nou cat de penibila si fomista e, de fapt, cum a fost pana acum. Conform acestui ziar cica e o traducatoare acolo care mediaza dialogul dintre Gigi Becali si Oleg, parca Ștefan Stoica nu putea sa traduca.

«1345678»