Presa ucraineană a indicat că antrenorul roș-albaștrilor a ajuns la un acord de principiu să preia din iarnă formația din Dnepropetrovsk
Recent s-a vorbit de o posibilă renunțare a Stelei la Oleg Protasov. Amenințat de probabila demitere, tehnicianul ucrainean nu pare să fi rămas cu mîinile in sîn și, pentru a nu fi surprins descoperit, a făcut el primul pas spre ruptură și și-ar pregăti deja viitoarea destinație. După cum a indicat mass-media din Ucraina, Oleg urmează să ajungă la Dnepr, una dintre deziluziile actualului campionat. Ba, nu doar că ar negocia cu gruparea din Dnepropetrovsk, dar a și ajuns la un acord de principiu cu șefii acesteia pentru a-l inlocui din iarnă pe Vadim Tișcenko.
Întrebat despre discuțiile cu Protasov, președintele lui Dnepr, Andrei Stețenko, a zis: "Nu pot să răspund incă la această intrebare din moment ce tratăm cu un antrenor competent, cunoscut, cu care avem o ințelegere. Nu-i pot dezvălui numele inainte de semnarea contractului, ceea ce se va intîmpla luna viitoare". "Este ucrainean?", au insistat jurnaliștii. Stețenko a precizat: "Da, e ucrainean".
"Nu știu nimic. Chiar dacă ar fi vorba de o ofertă, eu n-am aflat de ea. Acum sînt la Steaua și mă simt foarte bine. Nu mă interesează altceva"
Oleg Protasov
O echipă in picaj
Locul 4 la finele campionatului precedent, echivalent cu participarea in Cupa UEFA, Dnepr a inregistrat un recul in actuala stagiune. După 16 etape, formația din Dnepropetrovsk, considerată a treia putere a Ucrainei fotbalistice după Dinamo Kiev și Șahtior, ocupă abia a 9-a poziție, cu numai 19 puncte și golaveraj negativ, 14-17. Nici in Europa nu stă mai bine. După 3 partide disputate in grupa D a C2 nu a adunat nici un punct, joi cedînd acasă in fața bulgarilor de la Litex (0-2), și se află pe ultima treaptă.
Sursa : gsp.ro
Consider ca renuntarea la Oleg ar constitui cea mai mare prostie.Ar periclita cucerirea titlului.Nu cred ca la ora actuala exista antrenor mai bun in aceasta tara.Sunt pentru continuitate si sper ca aceasta supozitie care planeaza de ceva mai mult timp asupra capului lui Oleg,sa nu fie decat un simplu zvon fara acoperire.
Ar fi mai buni Olaroiu sau Cartu ? Sincer,nu cred.