FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pleaca Protasov la Dnepr ?

«1238»
Virgil27.11.2005 07:37

Presa ucraineană a indicat că antrenorul roș-albaștrilor a ajuns la un acord de principiu să preia din iarnă formația din Dnepropetrovsk

Recent s-a vorbit de o posibilă renunțare a Stelei la Oleg Protasov. Amenințat de probabila demitere, tehnicianul ucrainean nu pare să fi rămas cu mîinile in sîn și, pentru a nu fi surprins descoperit, a făcut el primul pas spre ruptură și și-ar pregăti deja viitoarea destinație. După cum a indicat mass-media din Ucraina, Oleg urmează să ajungă la Dnepr, una dintre deziluziile actualului campionat. Ba, nu doar că ar negocia cu gruparea din Dnepropetrovsk, dar a și ajuns la un acord de principiu cu șefii acesteia pentru a-l inlocui din iarnă pe Vadim Tișcenko.

Întrebat despre discuțiile cu Protasov, președintele lui Dnepr, Andrei Stețenko, a zis: "Nu pot să răspund incă la această intrebare din moment ce tratăm cu un antrenor competent, cunoscut, cu care avem o ințelegere. Nu-i pot dezvălui numele inainte de semnarea contractului, ceea ce se va intîmpla luna viitoare". "Este ucrainean?", au insistat jurnaliștii. Stețenko a precizat: "Da, e ucrainean".

"Nu știu nimic. Chiar dacă ar fi vorba de o ofertă, eu n-am aflat de ea. Acum sînt la Steaua și mă simt foarte bine. Nu mă interesează altceva"

Oleg Protasov

O echipă in picaj

Locul 4 la finele campionatului precedent, echivalent cu participarea in Cupa UEFA, Dnepr a inregistrat un recul in actuala stagiune. După 16 etape, formația din Dnepropetrovsk, considerată a treia putere a Ucrainei fotbalistice după Dinamo Kiev și Șahtior, ocupă abia a 9-a poziție, cu numai 19 puncte și golaveraj negativ, 14-17. Nici in Europa nu stă mai bine. După 3 partide disputate in grupa D a C2 nu a adunat nici un punct, joi cedînd acasă in fața bulgarilor de la Litex (0-2), și se află pe ultima treaptă.

Sursa : gsp.ro

Consider ca renuntarea la Oleg ar constitui cea mai mare prostie.Ar periclita cucerirea titlului.Nu cred ca la ora actuala exista antrenor mai bun in aceasta tara.Sunt pentru continuitate si sper ca aceasta supozitie care planeaza de ceva mai mult timp asupra capului lui Oleg,sa nu fie decat un simplu zvon fara acoperire.

Ar fi mai buni Olaroiu sau Cartu ? Sincer,nu cred.

apa_plata27.11.2005 07:45

la ce sa te astepti de la idiotii astia decat la minciuni si la fel si fel de vb aruncate in vant numai cu scopu de scandal si sa dezarmeze cate o echipa... nu stiu cum se nimereste sa fie tot timpul Steaua...

Motanu D27.11.2005 07:49

Astia de la ziare vor zice acusi ca in locul lui Oleg vine Capello !!!

Astfel de stiri sunt simple speculatii !!! Oleg nu va pleca decat daca Jiji il va da afara. Si la cat de prost ei, Jiji e in stare de asa ceva !

Virgil27.11.2005 07:54

Un sâmbure de adevar tot e pe aici.Probabil ca se doreste de catre Conducere,diminuarea salariului pentru a doua parte a campionatului.Ca urmare a ratarii celor doua obiective,CL si SuperCupa Romaniei.GSP se bazeaza in continuare pe intuitie,descopera un aranjament pentru orice eventualitate al lui Oleg si comenteaza.

Teoctist27.11.2005 08:06

Fum fara putin foc,nu am auzit niciodata sa iasa.Protasov trebuie sa ramana la Steaua pentru a reusi din a doua incercare sa ajunga in grupele CL.Oricine are dreptul la a doua sansa.

I.N.Money27.11.2005 08:11

Numa stiri care sa dauneze Stelei am vazut in ultimul timp in GSP...astia parca au luat-o razna.. :evil:

Teoctist27.11.2005 08:13

Nu cred ca dauneaza cu nimic sa ne spunem parerea in legatura cu acest subiect,pe care eu nu-l consider de scandal.Iar chestionarul va demonstra cat de iubit este Protasov de suporteri.

Marcu^27.11.2005 08:40

Hai am sa fim seriosi! Si cine sa vina in locul lui...Olaroiu,care n-a facut nimic cand a fost la Seaua? De mult nu am mai vazut ca echipa sa joace asa de ofensiv ca acum.E drept ca Protasov a gresit si a pierdut grupele cl dar daca facem prostia sa-l dam afara...vai de capul nostru.Bine ca daca Jiji vrea sa-l dea afara nu stie cine poate sa-l opreasca,nici macar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] care nu prea are putere prin club

apa_plata27.11.2005 10:21

in timpul partidei sportu-rr@pid comentatorii au anuntat ca si reporterii national-carbo-TV au informatii despre aceasa presupusa plecare a lui Oleg...

meshteroo27.11.2005 10:22

Eu am votat cu ma abtin...desi nu cred ca va pleca Oleg...

Oleg NU PLECA!!!

Ayrton27.11.2005 10:25
in timpul partidei sportu-rr@pid comentatorii au anuntat ca si reporterii national-carbo-TV au informatii despre aceasa presupusa plecare a lui Oleg...

Am auzit si eu... Dar nici in Ntv nu am incredere... In orice caz, ceva necurat se intampla! Sper sa nu plece Protasov!!

armanovici27.11.2005 10:34

Am auzit si eu bomba de la NationalTV ...comentatorii Sportul-Rapid anunta ca Protasov a acceptat oferta DNEPR si vom avea un nou antrenor!!!!

Detalii la stirile lor!!

SA ne rugam sa fie zvon sau ca Ionut Alexandru a bagat zvonul asta de nervi ca Dinamo e condusa!!!

meshteroo27.11.2005 10:46
Am auzit si eu bomba de la NationalTV ...comentatorii Sportul-Rapid anunta ca Protasov a acceptat oferta DNEPR si vom avea un nou antrenor!!!!

Detalii la stirile lor!!

SA ne rugam sa fie zvon sau ca Ionut Alexandru a bagat zvonul asta de nervi ca Dinamo e condusa!!!

Da' ce draq...deja ma enerveaza astia de la National TV...si eu am auzit porcaria aia...dar vedeti ca Oleg ne-a adus din nou pe primul loc!!! :evil:

leovld27.11.2005 11:15

LA Dinamo E DERANJ MARE :D CRED CA CEI CARE AU ARUNCAT ZVONUL CU Oleg VOR CA SI LA Steaua SA FIE CEVA...

Virgil27.11.2005 11:19

Tot National TV a anuntat in timpul meciului Sportul-Rapid(1-0 final),negarea stirii,trimisa de Conducerea FC Steaua acestui post de televiziune,in privinta plecarii chiar de maine a lui Protasov.National TV insista sa urmarim stirile sale sportive de la ora 19:20 pentru a face dezvaluiri.

Motanu D27.11.2005 11:30

Probabil ne vor dezvalui ca iar au debitat tampenii pe post :twisted:

armanovici27.11.2005 11:35

ar fi cea mai senzationala dezvaluire!!

Ar trebui sa ii dam in judecata ca prin debitarile lor provoaca blocarea siteului iar meshteroo sa le intenteze actiune in instanta pentru ca i-au provocat traume,traume ce au dus la postarea aceluiasi mesaj de 10 ori!!

FANATIK RED-BLUE27.11.2005 11:41

Ce a fost, a fost cu esecurile de la inceputul sezonului (cupa, Cl)................este cel mai mare fraier daca pleaca Oleg, findca din cate stiu are contract beton pentru as baga Jiji coada sa faca ceva. Posibilitatea de a deveni campion si intrarea in primavara europeana, este ceva ce nu se poate da cu piciorul chiar si pentru a antrena in tara natala.

armanovici27.11.2005 11:55

Meme declara ca nu pleaca Protasov DE LA Steaua!!VERIFICATI VIDEONEWS!!

sorin_77727.11.2005 11:59

daca GG il lasa sa pleca e clar: E cel mai prost om de pe fata Pamantului.

Totusi MM a spus la minutul 91 ca nu se pune aceasta problema. Sunt pure speculatii. Sper sa nu minta.

Ayrton27.11.2005 12:05

Miercuri ar trebui sa scandam toti numele lui: Oleg! Oleg! Oleg!

Stryker27.11.2005 13:19

Decat sa plece Oleg mai bine pleaca Stoica, ca oricum numai gura e de el,ca parca vad ce transferuri "senzationale" va face la iarna...

Mai bine faceti un sondaj asemanator despre Stoica, si sa facem o comparatie,sa vedem noi cine este cel nedorit.

Ariel27.11.2005 13:51

Plecarea lui Protasov ar fi o mare greseala pentru Steaua. Din anii '85 - '90 nu a mai jucat Steaua un fotbal asa de spectaculos. Ceea ce este de apreciat la Protasov este si faptul ca a mentinut si cele invatate in defensiva de pe vremea lui Zenga.

Am impresia ca le da jucatorilor o mai mare incredere in fortele proprii, indemnandu-i sa joace spectaculos, cu incercari de exceptie, fara frica de ce se poate intampla daca nu le iese (vezi ratarea lui Iacob de la Genova).

Pentru aceste lucruri, tot respectul pentru Protasov!

misha27.11.2005 14:18

ce mi-a placut replica pe care a dat-o Becali : "de abia astept sa vad pe cine a pus presa antrenor la Steaua" (sau cam asa ceva) :lol:

oricum nu cred ca Oleg ar pleca...pana la urma este o urma de adevar in ceea ce a scris presa...insa ea a inflorit cam mult aceasta stire :roll:

misha27.11.2005 15:10

nici nu stiu ce sa mai cred..pe fiecare post da cate o alta declaratie de a lui Becali :? ..si sunt total diferite :?

«1238»