doamnee cate aberatii :cry: :cry: :cry: acum am vazut la Pro TV o declaratie a lui Gigi in care spunea clar ca Oleg "pleaca sigur dupa ultima etapa" nu stiu ce sa mai cred, iar la min 91 Stoica a zis altceva
doamnee cate aberatii :cry: :cry: :cry: acum am vazut la Pro TV o declaratie a lui Gigi in care spunea clar ca Oleg "pleaca sigur dupa ultima etapa" nu stiu ce sa mai cred, iar la min 91 Stoica a zis altceva
Nu se poate asa ceva...un post TV zice ceva ..altul altceva....daca pleaca Oleg e grav de tot....sper sa nu se intample asa ceva ,insa daca o sa plece cea mai buna solutie zic eu sa fie Stefan Stoica principal pentru ca va aborda probabil acelasi stil ca Oleg... :evil: :x
cel mai suspect e ca pe nici un post nu e filmat ce-a zis Becali.....si toate posturile de televiziune se contrazic unele pe altele....astept o declaratie de a lui Oleg ca sa clarifice el situatia asta :?
Oleg nu vrea sa plece .Am vazut azi un reportaj prin care a spus ca vrea sa ramana aici.dar sincer,dupa toate supozitiile unora se pare ca asta se vrea .de cand a plecat Oli de la Poli tot se bat apropouri sa vina la Steaua.Mie i-mi place Oli si as fi vrut si eu sa vina la Steaua ,dar cu alta ocazie.Nu stiu de ce vreti neaparat sa plece omul asta care a facut numai bine de cand a venit la Steaua si a impus un stil propriu de joc echipei.Sau vreti iar schimbari , si ramaneri in urma din cauza asta,ca doar asa le e drag romanilor vad ca,la finante ministrul se schimba din 6 in 6 luni si de aceea ne merge asa de bine.Hai si noi sa SCHIMBAM IN FIECARE LUNA ANTRENORII SA VEDEM UNDE AJUNGEM! :evil:
Ma tem ca e o noua furtuna intr-un pahar cu apa.
Presa noastra nu e doar jenanta. Dar e si dezorientata si se bazeaza pe informatii dubioase si pur speculative.
Daca Oleg va pleca o va face oricum, indiferent de ce zice conducerea, presa sau suporterii. Dar ma indoiesc ca va plea acum !
Si totusi se pare ca pleca...
din cate tin minte la inceputul campionatului pe gsp a aparut un articol in care era redeactat in intregime contractul pe care Steaua l'a stipulat cu Oleg!Daca memoria nu ma inseala,conducerea daca il da afara pe actualul antrenor o sa-i plateasca o mare parte din suma totala care ii era asigurata prin contract....hai sa lasam presa sa faca ce stie mai bine...sa manance kkt! 8)
Pentru noi ar fi CLAR un pas inapoi plecarea lui Protasov ! In primul rand, pentru ca Steaua joaca, n-are adversar in Romania si si-a recapatat siguranta de sine in Europa. In al doilea rand, pentru ca ar duce la inlocuirea lui cu Olaroiu, despre care aveam o parere buna inainte, dar pe care-l vad tot mai des in postura de "geniu neinteles". Si nu vreau un "geniu neinteles" la Steaua, vreau un antrenor valoros ! (strain, daca se poate...)
gazeta baga titlu mare:
"Tensiuni la Steaua: Pleaca Protasov!"
Nu pot sa cred. Ce face ciobanu asta? Chiar nu vede ca Steaua JOACA CEL MAI BUN FOTBAL DE CAND A VENIT Oleg?
eu vreau sa vad filmarea in care a zis Becali acest lucru...altfel eu nu cred nimic pt ca fiecare televiziune s-a contrazis una pe alta in aceasta seara...si nu cred ce scrie gsp...
oricum sper sa nu fie adevarat :cry:
1Nu stiu de ce unii dintre voi apar cu declaratii cum ca suporterii ar vrea sa plece!!Noi il dorim in continuare-studiati rezultatele sondajului!!
2.Se pare ca Oleg ar vrea sa plece si nu pot sa il tina...are oferta de la DNEPR si sincer sa fiu in locul sau as lua aceasta oferta in considerare..DNEPR nu e Steaua dar joaca in Cupa UEFA,au buget sunt convins mai mare ca si Steaua si este echipa din tara lui natala...
Din pacate am impresia ca vom asista la ultimele 3 meciuri ale lui Protasov pe banca Stelei!!...
Daca este asa,Oleg a fost o ONOARE sa te avem pe banca..UN ADEVARAT PROFESIONIST SI GENTLEMAN!!!
cind ziarele scriau de faptul ca Becali ar fi interesat de aducerea lui Oli(ca doar sunt prieteni),deoarece este nemultumit de salariul si primele(stipulate in contract)mari ale lui Oleg,mai toti sau pus pe injurat ziaristii ,,conspiratori''.uite ca nu iese fum fara foc.
mie i-mi vine greu sa cred ca Protasov ar lasa o echipa ca Steaua pt una mediocra din ucraina,decit daca ar fi ,,sfatuit" din culisele de la marriot.
daca vine Oli si o dam in bara in retur,atunci eu unu o sa incetez sa mai ma agit pt echipa asta cit timp va fi individul asta patron la Steaua.pur si simplu m-am sictirit.nu trece 1-2 saptamini fara sa se intimple ceva nasol la Steaua.
nu stiu ce sa mai zic .. nu cred ca sunt doar vorbe in vant...iar daca pleaca imi pare rau pentru ca nu trebuie sa se intample asa ceva la echipa .... iar daca pleaca sa aduca pe cineva in locul lui cel putin la valoarea lui.....
Se pare ca este o mare vrajeala. eu zic ca Gigi a hotarat de mult sa il schimbe pe Protasov cu Oli . este cea mai mare greseala . Oli nu este bun de nimic . pai ce facem ne lasam dusi de sentimentalisme
si aici ma refer la preferinta lui Radoi pentru Oli. eu zic ca Steaua nu a jucat asa de bine , cu exceptia catorva meciuri in care au fost obositi , de foarte mult timp. pai ce facem ne intoarcem iar la Oli, Poli l-a dat afara degeaba? NU ESTE DE Steaua SA FIE CLARRRRRR .eu is din maramures si nu pot sa fac nimic dar voi cei ce mergeti pe stadion faceti ceva ca altfel e de rau . eu cred ca Protasov pleaca fiindca este obligat , pt ca Gigi este iresponsabil
Din declaratiile filmate sau in direct (la TVR1) ale primilor doi din conducere rezulta ca nu vor ca Protasov sa plece. Doar din declaratii scrise la diferite alte posturi, deci care nu pot fi luate in considerare prea mult, rezulta alt lucru.
Nu vi se pare ciudat ca inainte de toate meciurile Stelei in Cupa UEFA apar in presa astfel de scandaluri.
Observati cum este manipulata opinia publica prin imaginile cu Radoi cu tricoul scris pentru Olaroiu acum nu stiu cat timp in urma, aceste imagini fiind cu bataie si spre Protasov. Sper ca acesta sa nu se uite sau sa nu ia in seama toate aceste manipulari.
Amintiti-va si de declaratia lui Protasov cu "taranul".
Este clar ca se doreste in primul rand deteriorarea relatiei dintre Gigi Becali si Protasov.
Daca se vede actionariatul de la televiziunile care au dat stirile se poate deduce si cine are interes ca Steaua sa nu mearga bine, pentru ca in cazul in care Gigi Becali, satul de toate aceste masinatiuni, se va hotara sa renunte, sa vanda pe o suma cat mai mica.
cind ziarele scriau de faptul ca Becali ar fi interesat de aducerea lui Oli(ca doar sunt prieteni),deoarece este nemultumit de salariul si primele(stipulate in contract)mari ale lui Oleg,mai toti sau pus pe injurat ziaristii ,,conspiratori''.uite ca nu iese fum fara foc.
mie i-mi vine greu sa cred ca Protasov ar lasa o echipa ca Steaua pt una mediocra din ucraina,decit daca ar fi ,,sfatuit" din culisele de la marriot.
daca vine Oli si o dam in bara in retur,atunci eu unu o sa incetez sa mai ma agit pt echipa asta cit timp va fi individul asta patron la Steaua.pur si simplu m-am sictirit.nu trece 1-2 saptamini fara sa se intimple ceva nasol la Steaua.
sunt perfect de acord cu tine Bebeto. daca pleaca Protasov nu ma mai intereseaza nimic de Steaua.
DE ce sa il schimbe( pt ca sunt sigur ca nu vrea sa plece ) cand echipa joaca super nu te plictisesti niciodata , ca sa vina Oli? pai ati uitat de cand a mai fost la Steaua . nu vreau jocuri chinuite ...........alo faceti scandal pe stadion sa ramana
suporteri de 2 lei...'daca pleaca cutarescu nu mai tin cu Steaua'! ![]()
mi-e rusine de voi!Imi pare rau pt aceste afirmatii dar aceasta este cruda realitate.Sper ca pe viitor lucrurile astea si speculatiile din presa sa fie atacate de catre club prin conferinte de presa!Forza Steaua(si la bine si la rau)
suporteri de 2 lei...'daca pleaca cutarescu nu mai tin cu Steaua'!![]()
mi-e rusine de voi!Imi pare rau pt aceste afirmatii dar aceasta este cruda realitate.Sper ca pe viitor lucrurile astea si speculatiile din presa sa fie atacate de catre club prin conferinte de presa!Forza Steaua(si la bine si la rau)
tot timpul voi tine cu Steaua , dar cand vezi ca pe Jiji il doare undeva , si iol aduce pe Oli ca sa ce? ca sa ne chinuim? pacat totusi pt ca cu Protasov juca excelent , aducetiva aminte de anul trecut . chiar daca am iesit in primavara europeana Steaua nu juca prea bine , pai azi daca am juca cu Besikthas sau standard liege am castiga la 4 sau 5 0 , nu cum ne chinuiam anul trecut
suporteri de 2 lei...'daca pleaca cutarescu nu mai tin cu Steaua'!![]()
am zis ca nu ma mai agit nu ca nu mai tin cu Steaua.la ce bun sa te agiti si sa-ti faci sperante cind ciobanul vine si strica totul.si mai ales nu da doi bani pe suporteri si pe renumele Stelei.
Parerea mea ca daca pleaca Oleg Protasov va pleca automat si Mihai Stoica! 2 minusuri pentru noi exact cand incepusem si noi sa ne descurcam mai bine! Dar asta e capul inainte si sa traim si o sa vedem ce se intampla!
'ghitibuta' 'bebeto' a plecat cumva Oleg de la Steaua si a venit Oli???nu stiu dc atat de multa agitatie...si nu stiu dc toate oalele se sparg in capul lui Becali?daca vreunul dintre noi se strica la stomac sau are febra maine tot vina lui e? :?: :?:
Cred ca si familia sa are un cuvant greu de spus in privinta asta....cred ca dorul de casa e mai puternic decat dorinta sa de a continua la Steaua..
...Nu stiu de ce vreti neaparat sa plece omul asta care a facut numai bine de cand a venit la Steaua si a impus un stil propriu de joc echipei.Sau vreti iar schimbari , si ramaneri in urma din cauza asta,ca doar asa le e drag romanilor vad ca,la finante ministrul se schimba din 6 in 6 luni si de aceea ne merge asa de bine.Hai si noi sa SCHIMBAM IN FIECARE LUNA ANTRENORII SA VEDEM UNDE AJUNGEM! :evil:
91% din cei care au votat sunt contra plecarii lui Oleg.Adica pentru ramanerea sa la Steaua.
Nu mai stiu ce pana mea sa mai cred. MM spune la tvr ca Oleg ramane, in presa este data ca sigur plecarea lui Oleg...........................
Steaua lui Oleg, imi aduce aminte de perioada buna cand ne calificam consecutiv in CL. Omul asta chiar a reusit sa imprime un stil pe care de mult nu l-am mai vazut la echipa, pana si presa ne-a aplicat de cateva ori apelativul de vitezistii. Pacat, mare pacat daca va pleca Oleg, se va intrerupe o munca care avea un drum promitator.
'ghitibuta' 'bebeto' a plecat cumva Oleg de la Steaua si a venit Oli???nu stiu dc atat de multa agitatie...si nu stiu dc toate oalele se sparg in capul lui Becali?daca vreunul dintre noi se strica la stomac sau are febra maine tot vina lui e? :?: :?:
pai nu el este patronul? daca el vede ca echipa merge de ce sa faca schimbari ? asta ca pleaca Protasov este o mare vrajeala . il dau afara asta se intampla . si atunci cine este de vine ? eu ? bebeto?