FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pleaca Protasov la Dnepr ?

«123458»
strezahuzum27.11.2005 18:02

Plecarea lui Oleg ar fi o pierdere foarte grea pentru Steaua. Ce-i drept, la fel s-a spus si dupa plecarea lui Zenga, dar tocmai acum cand echipa mergea bine si cu inca o victorie era practic in primavara europeana !!

Eu m-am saturat de Jiji !! Ajunge ! Vesnic e scandal la Steaua, vesnic cineva pleaca, vesnic apele sunt tulburi !

Unde e topicul ala in care ne laudam toti ca facem asociatie a suporterilor si punem bani sa finantam clubul ? Faceti-l sticky, sa ramana mereu primul ! Nu stiu ce faceti voi, eu am sa incep sa lipesc afise pe stalpi, o sa scriu acolo adresa unei pagini de web unde suporterii sa-si spuna parerea despre posibilitatea asta, in sfarsit ceva ca sa arate ca si suporterii au voce !

M-AM SATURAT DE Becali ! AJUNGE !

zarboss27.11.2005 18:02

pana la urma ce o fi o fi.. doar sa aduca pe cineva mare in locul lui

Ramon Sanchez Pizjuan27.11.2005 18:11
Cred ca si familia sa are un cuvant greu de spus in privinta asta....cred ca dorul de casa e mai puternic decat dorinta sa de a continua la Steaua..

Din cate stiu, omul e stabilit cu familie, catel si purcel in Grecia.

Stryker27.11.2005 18:12

Stoica este un incompetent si nu se pricepe deloc la fotbal, locul lui este la o echipa de provincie.

Eu cred ca cel mai bine pentru club ar fi sa il dea afara(de ce nu are si asta o oferta de la alt club??) iar in locul lui sa fie numit Oleg in functia de manager general.Atata timp cat va mai sta acest personaj la Steaua, vom avea parte de astfel de probleme si de campanii de achizitii foarte slabe,cred sincer ca multi dintre noi s-ar descurca mult mai bine decat acest individ in functia de manager general, dar asta este, viata nu este dreapta...i-ar Jiji si MM sunt paraleli cu acest fenomen.

P.S. In sport total scrie ca Mazilu este aproape de un transfer la caini si ca neaga ar accepta oferta celor de la Poli in caz ca nu se va intelege cu koreenii in privinta salariului.

iL Napoletano27.11.2005 18:12

imi vine sa-mi dau cu tastatura in cap cand citesc anumite posturi pe acest forum..fratilor dar a zis cumva Gigi ca il da afara pe Oleg?nu s-a speculat in presa ca Oleg este curtat d eo echipa din ucraina?il da Gigi afara cumva din cauza rezultatelor?a aparut Gigi la TV si a zis ca 'gata Protasov pleca maine'!Manipulatilor!

Virgil27.11.2005 18:16

Personal l-am auzit pe Gigi spunand ca el aude pentru prima data,azi,de oferta pe care i-ar fi facut-o Dnepr lui Oleg.Dupa care a adaugat ca e liber sa plece daca isi achita clauza de reziliere a contractului !?

Nu pot sa cred ca se poate lipsi cu atata usurinta de el.

Daca stau mai bine sa reflectez,se auzea de ceva timp ca Gigi ar vrea sa-i diminueze salariul si primele lui Oleg,asa ca oferta lui Dnepr vine ca o manusa pentru Gigi.Ia si ceva banuti si nu mai plateste un salariu atat de mare.

E foarte clar ca s-a bazat foarte mult pe banii care ar fi venit daca Steaua ar fi ajuns in grupele CL si cum Steaua nu s-a calificat,efortul financiar facut ii da frisoane.

zarboss27.11.2005 18:28

Tensiuni la Steaua: pleacă Protasov!

Gigi Becali a confirmat in această seară că Oleg Protasov va pleca la echipa din Ucraina, Dnepr. Înlocuitorul său o să fie ales in scurt timp. Citiți mai multe amănunte in Gazeta Sporturilor de mîine.

--------sursa gsp--------

iL Napoletano27.11.2005 18:32

gsp-dependenti...eu in locul vostru as astepta mai intai demiterea lui Oleg sau eventual plecarea si reziliera contractului pe cai amiabile-dupa care incepem sa strigam!DOMNILOR cate campionate a castigat Steaua cu fam.Paunescu si ce performante a facut in Europa :roll: :?: :twisted:

zarboss27.11.2005 18:33

Pleacă Protasov, vine Olăroiu?

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a recunoscut in cadrul emisiunii "Minutul 91" că antrenorul Oleg Protasov are o ofertă de a pregăti echipa ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, dar că nu se pune problema ca acesta să se despartă acum de gruparea din Ghencea. "Oleg nu va pleca acum. Știu de oferta de la echipa din orașul lui natal, dar nu cred că va pleca. Și-a dat cuvântul", a spus Mihai Stoica.

Presa ucraineană a scris că Oleg Protasov se află in negocieri cu gruparea din Dnepropetrovsk, iar surse din anturajul Stelei confirmă această mutare. "Este posibil să plece, dar să califice echipa in primăvara europeană", ne-a declarat laconic Gigi Becali. "Dacă se va despărți de Steaua va trebui să-mi plătească clauza de reziliere", a mai adăugat latifundiarul.

Dacă Protasov ar vrea să-și incheie contractul, scadent in 2007, inainte de termen, ar trebui să plătească o clauză de reziliere de 150.000 de euro. În schimb, dacă il demite, FC Steaua ar trebuie să-i achite tehnicianului 40 la sută din suma rămasă de incasat până la finalul contractului. Surse autorizate afirmă că in cazul in despărțirii de Protasov locul său ar urma să fie luat de Cosmin Olăroiu, care a mai pregătit echipa din Ghencea șapte etape in turul sezonului 2002/2003. .

------------sursa prosport-------

astia au o alta varianta

zarboss27.11.2005 18:34

totusi sa asteptam un comunicat de presa din partea Stelei

Virgil27.11.2005 18:40

Adica sa nu ne mai spunem parerile in legatura cu aceasta problema evidenta ?

E clar ca problema exista.

horse3727.11.2005 18:43

asa-i la noi. cand totul pare sa mearga bine vine si bomba. da ce bomba! ca Oleg ar pleca. asta da lovitura pt noi. si asta pt ca Oleg este super gent. un tip educat, un antrenor care sa impus la echipa foarte repede iar pt noi suporterii, astazi, daca ar pleca cu totii l-am regreta. dar, nu a plecat si sper sa nu plece.

in alta ordine de idei, daca boier cacareaza isi face planurile in felul urmator; echipa in aparare e facuta de Zenga, atacul de Protasov il las p'asta sa plece si aduc din tara unu caruia ii dau cu mult mai putin ca echipa merge ceas, se insala.

voi fi unul dintre aceea care in ultimul meci acasa voi striga pt Protasov. cum am mai spus, tipul e un super gent.

iL Napoletano27.11.2005 18:43

acum 5 min am citit intr-un ziar pe care nu vreau sa-l pomenesc deoarece nu merita sa-i fac reclama aiurea pe forum:

''Favorit pentru preluarea postului de antrenor principal al Stelei este Cosmin Olaroiu. Oli a fost vazut recent in compania lui Gigi Becali, intr-o cafenea din centrul Capitalei. In anturajul Stelei se vorbeste ca Olaroiu este favorit la preluarea functiei de manager general, si va prelua de unul singur atributiile pe care le aveau impreuna Oleg Protasov si Mihai Stoica. Ex-galateanul va parasi si el, foarte probabil, gruparea din Ghencea.''

P.s---din surse neoficiale am auzit ca va pleca si medicul Stelei care are o oferta din japonia ca maseur la un bar de 'dansatoare'! :twisted:

I.N.Money27.11.2005 18:48

Asta e o adevarata lovitura pentru noi...Oli nu o sa fie primit bine in Ghencea....daca Oleg pleaca am impresia ca Jiji ca sa ne impace o sa-i propuna lui Laca postul de antrenor...

iL Napoletano27.11.2005 18:54

Daca va zis ca Gigi vrea sa-l vanda pe Radoi si pe Victoras Iacob si sa-i cumpere pe daouda si pe 'Bloc Notes' Raducanu ma crede cineva????eu cred ca da :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Virgil27.11.2005 18:55

Antrenorul e ca si plecat,urmeaza jucatorii ?

ann27.11.2005 18:58
Se pare ca este o mare vrajeala. eu zic ca Gigi a hotarat de mult sa il schimbe pe Protasov cu Oli . este cea mai mare greseala . Oli nu este bun de nimic . pai ce facem ne lasam dusi de sentimentalisme

si aici ma refer la preferinta lui Radoi pentru Oli. eu zic ca Steaua  nu a jucat asa de bine , cu exceptia catorva meciuri in care au fost obositi , de foarte mult timp. pai ce facem ne intoarcem iar la Oli, Poli l-a dat afara degeaba? NU ESTE DE Steaua SA FIE CLARRRRRR .eu is din maramures si nu pot sa fac nimic dar voi cei ce mergeti pe stadion faceti ceva ca altfel e de rau . eu cred ca Protasov pleaca fiindca este obligat , pt ca Gigi este iresponsabil

exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut emisiunea la care erau invitati Oli si Radoi.degeaba o intoarce acum Becali.nu stiu ce antrenor mai vine la Steaua fara sa-i lipseasca o doaga.Oli sunt sigura ca n-ar fi acceptat dak nu era pe liber acum.dar sa speram ca nu va fi cazul si ca Protasov sa ramana ,insa cred ca lucrul asta va fi cel mult pana in primavara ,dupa ce va califica Steaua nu-l mai vedem :cry:
iL Napoletano27.11.2005 19:06

bai deci daca conducerea vrea sa-l dea afara pe Protasov trebuie sa-i plateasca 40% din suma stabilita prin contract...iar daca Protasov decide sa plece de la Steaua trebuie sa plateasca o clauza de reliziere de 150.000 euroi! :arrow:

Motanu D27.11.2005 19:07

Si daca nu e nimeni pentru plecarea lui Oleg...

Cred ca asemenea mesaje de sustinere sunt relativ inutile. Daca, la Steaua, nu ai sustinerea lui Jiji si MM... degeaba. Vezi Neaga, Walter, etc...

ann27.11.2005 19:08

Nu toti care intra pe forum sunt membri si posteaza mesaje.sorry! :lol:

I.N.Money27.11.2005 19:09

Jiji in direct la recurs !!!!!!

Motanu D27.11.2005 19:11

Jiji e nebun. Fara dubii !!!

Bogdan4Steaua27.11.2005 19:12

Becali a anuntat ca s-ar putea ca Oleg sa paraseasca Steaua si ca in locul lui va veni Olaroiu.

I.N.Money27.11.2005 19:13

"Daca pleaca Oleg..antrenor va fi Olaroiu 100% " Jiji Becali-Recursul Etapei... :evil: :evil: :evil:

bebeto27.11.2005 19:20
Becali a anuntat ca s-ar putea ca Oleg sa paraseasca Steaua si ca in locul lui va veni Olaroiu.

hai sa fim seriosi...Becali pindea mutarea asta de vreo 2 saptamini.sa vedem ce rahat vom face cu Olaroiu in retur.bine ar fi sa fie bine si cu el,dar eu unu ma indoiesc.

«123458»