FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pleaca Protasov la Dnepr ?

«15678»
ulivius30.11.2005 12:51

Jiji l-a impins sa plece. Oleg ar fi stat. Avea planuri de achizitii. Dorea ca din vara sa faca o echipa care sa rupa tot in Europa. Simtind ca nu mai are sprijinul finantatorului si-a cautat o alternativa.

Imi place Oli, dar n-are valoarea si clarviziunea lui Protasov.

armanovici30.11.2005 13:39

Stii ceva ce noi nu stim??..Ai discutat cu el??..si pe cine vroia sa aduca in echipa care urma sa "sparga Europa"??

Sa nu uitam in ce campionat activam!!!DIVIZIA A!!!care nu atrage nici un Ronaldinho,nici un Robinho...nici macar un Djalminha!!

horse3730.11.2005 19:08

nu pleca, stai cu noi. te iubim, te stimam. douazeci si ceva de mii de spectatori astazi ti-au aratat respectul pe care ti-l poarta, care vor ca tu sa nu pleci. usor stilul tau de joc incepe sa semene cu cel al generatiei sevilla '86. cea care a adus cea mai mare bucuriei suporterilor Stelei. tu prin comportamentul tau de gentleman ne aduci aminte de nea imi si nu vrem ca tu sa pleci. stai cu noi, te iubim si te stimam!

Oleg Protasov!!!

sorin_77730.11.2005 21:01
Ramai la noi in casa Oleg!
Ariel30.11.2005 21:10

Pe vremea lui Zenga m-am amagit ca Steaua incepe sa joace ca marile echipe europene care dau un gol si apoi, prin stiinta jocului, ingheata jocul si nu mai primim nici unul. Astfel putem castiga in Europa.

Nimic mai fals decat aceasta idee.

Steaua, atunci cand insemna ceva in Europa, insemna prin ea insasi, adica joc combinativ, in viteza, care duce automat la inscrierea golurilor, la adevaratul spectacol. Ceea ce au incercat la vremea lor Piti, Oli si Zenga nu se potriveste absolut de loc cu stilul Steaua pentru care sunt suporter de ceva vreme al ei. Pentru mine Steaua nu inseamna in primul rand rezultate ci un stil de joc, pase scurte, rapide si spre poarta, cu toate riscurile care le presupun. Pentru mine a fost emblematica finala de Cupa Campionilor dintre Liverpool si Hamburger SV cand Liverpool conducea detasat in finalul meciului si totusi ataca.

Ar fi bine sa lasam stilul italian pentru Dinamo carora le-au placut tot timpul ca "mingea sa alerge mai mult deat jucatorii" si sa continuam cu stilul nostru care imbina tehnica latina cu vointa si incapatanarea slava ca tot suntem la rascruce. Poate iese cu adevarat un stil romanesc: stilul Steaua in care se imbina tehnica lui Dica, Bostina, Dumitru si de ce nu Radoi (se observa cum incearca lucruri noi de la meci la meci) cu vointa si incapatanarea lui Nicolita, Nesu si Ghionea.

Ceea ce ma supara cel mai mult in aceste zile este modul in care trateaza GB eventuala plecare a lui Protasov. Se comporta ca si cum nu-i pasa deloc, poate chiar se bucura in particular. Nu stiu daca nu are o datorie morala sau de alt gen catre Olaroiu.

Daca insa Olaroiu a cerut sa antreneze Steaua, pe limba lui va pieri, pentru ca daca nu va confirma cu Steaua nu va mai avea o alta sansa la alta echipa de top.

bebeto30.11.2005 21:25

i-mi place ce-ai scris.felicitari

ps:Becali e prieten f bun cu Oli.sa speram totusi ca se intimpla o minune si Protasov ramine.oricum conducerea trebuia sa-l sustina mai mult.

FortuneTeller01.12.2005 01:43

Jos palaria pentru Oleg. Dar nu cred ca e cazul sa cautam scenarii si sa blamam conducerea Stelei pentru ca pleaca. El are contract beton la Steaua si putea sa spuna ce-l deranjeaza daca era cazul, ca doar nu-i fata mare. Daca pleaca trebuie sa-l aplaudam si sa-l intelegem. Si inca o idee: dezinvoltura cu care joaca Steaua acum se bazeaza si pe munca lui Piturca si Zenga. Imi aduc aminte ca in '86 Halagian a pregatit apararea beton iar apoi Jenei le-a aratat cum sa faca ravagii la poarta adversa.

nick200501.12.2005 06:42

Incredibil ce declaratii poate face ... Adica Oleg Protasov ne da de inteles ca inca se mai gandeste la plecare, iar ... ne anunta deja noul antrenor! Sa zicem ca Protasov este intr-adevar hotarat sa plece. El a ales sa nu vorbeasca despre asta decat dupa meciul cu Hertha, iar conducerea nu-i respecta decizia. De fapt cred ca ... nu-l mai inghite. Adica cum, sa stea prietenul Oli fara servici? Mai ... nu mai pacalesti pe nimeni cu teatrul tau! Ai vrut sa investesti in FC Arges ca sa-ti faci o filiera cum a fost Bacaul, insa mai bine veneai cu un plan transparent de 2-3 achizitii, mai bine aratai mai multa apreciere pentru magicianul Oleg! Nu meriti sa conduci Steaua! Mai ales dupa scandalul cu palmaresul cand ti-ai permis sa sfidezi pe toata lumea s-acum cand arati din nou dispret pentru un gentleman pe care n-o sa fi capabil sa-l intelegi vreodata!

Oleg Protasiv, daca pleci sa mergi la mai bine!!!

Virgil01.12.2005 08:52

Pacat ca de fiecare data cand Steaua ajunge in apropierea echipei perfecte,trebuie sa se intample ceva care sa produca dezechilibre.

Anul trecut s-a intamplat cu Neaga,cand nici prin cap nu ne trecea.

Acum se intampla cu Protasov.

Nu as vrea ca plecarea lui Protasov sa aduca reculul asemenea celui provocat de "exilarea" lui Neaga.

De ce de fiecare data cand ne e bine,trebuie sa ne despartim de cate cineva care ni s-a lipit de suflet ?

In constiinta mea,mai pastrez un licar de speranta ca Oleg va ramane cu noi.

Doamne ajuta !

bebeto01.12.2005 10:30
Incredibil ce declaratii poate face ... Adica Oleg Protasov ne da de inteles ca inca se mai gandeste la plecare, iar ... ne anunta deja noul antrenor! Sa zicem ca Protasov este intr-adevar hotarat sa plece. El a ales sa nu vorbeasca despre asta decat dupa meciul cu Hertha, iar conducerea nu-i respecta decizia. De fapt cred ca ... nu-l mai inghite. Adica cum, sa stea prietenul Oli fara servici? Mai ... nu mai pacalesti pe nimeni cu teatrul tau! Ai vrut sa investesti in FC Arges ca sa-ti faci o filiera cum a fost Bacaul, insa mai bine veneai cu un plan transparent de 2-3 achizitii, mai bine aratai mai multa apreciere pentru magicianul Oleg! Nu meriti sa conduci Steaua! Mai ales dupa scandalul cu palmaresul cand ti-ai permis sa sfidezi pe toata lumea s-acum cand arati din nou dispret pentru un gentleman pe care n-o sa fi capabil sa-l intelegi vreodata!

Oleg Protasiv, daca pleci sa mergi la mai bine!!!

e incredibil indradevar.Oleg declara dupa meci ca se simte bine la Steaua si ca a fost impresionat de atmosfera si de scandarile fanilor,chiar,,a fost cea mai frumoasa seara din cariera mea de antrenor''si ... declara ca Oleg va pleca sigur si noul antrenor va fi Olaroiu!!!

asa cum scria cineva un lucru e cert,daca Olaroiu nu raminea fara echipa,acuma nu se punea problema plecarii lui Oleg. mi-e leahmite de specimenul asta parvenit.

keloo8102.12.2005 08:08

Bun sau rau, asta ne este patronul. Nu avem ce sa facem, are si el bune si rele. Sa nu uitam ca tot Becali cel care a cedat istoria Stelei a construit 20 0de case la Vadu Rosca, mai mult decat a facut Guvernul Romaniei. Ironic, nu-i asa?

In alta ordine de idei, si eu am aceeasi impresie, ca Becali vrea sa-i returneze un serviciu lui Oli. Sper sa nu faca asta, pentru ca au de pierdut suporterii in primul rand.

respect, Oleg! Toata stima!

stelista_cristea02.12.2005 08:28

Oleg, ole!

Pe brațele elevilor săi. Așa a trăit Oleg Protasov minutele de după fluierul de final al partidei cu Halmstad. Cînd a ajuns in fața galeriei, tot stadionul a erupt: "Oleg Protasov! Oleg Protasov!". A inceput să zîmbească. Și-a dus mîna la inimă și apoi a aplaudat. A intrat la vestiare. "Vă mulțumesc din suflet pentru această seară", le-a spus jucătorilor. Apoi i-a imbrățișat pe fiecare.

A urcat in biroul său de la tribuna a II-a și alături de Ștefan Stoica și-a dat frîu liber bucuriei, strigînd in gura mare in limba greacă, țipetele lui putînd fi auzite din parcarea stadionului. A părăsit stadionul in jurul orei 1:00, nu inainte de a ajunge la conferința de presă, unde a făcut o declarație pe care a repetat-o la ieșirea din arenă: "Nu am luat nici o decizie. Pînă la ora meciului cu Hertha se mai pot intîmpla multe".

A fost ultimul care a plecat de la stadion, ducîndu-se să petreacă alături de niște prieteni greci. "A părăsit stadionul cu lacrimi in ochi. Nu s-ar fi așteptat ca 25.000 de oameni și toți jucătorii să-i fie alături", a spus unul dintre colaboratorii săi.

14 zile au mai rămas pînă cînd Protasov va părăsi Steaua pentru a da curs ofertei de la Dnepr

CINE VINE

Olăroiu e adeptul jocului inchis

"Dacă va pleca Oleg, și probabil că așa se va intîmpla, atunci sută la sută va veni Olăroiu", a declarat Gigi Becali inainte de meciul cu Halmstad. Astfel, fostul antrenor al Timișoarei ar urma să fie instalat pe 16 decembrie in Ghencea. Este de așteptat o schimbare majoră in jocul Stelei, știut fiind stilul lui Oli, unul extrem de prudent, cu doi inchizători in fața unei apărări de 4 fundași. O dovadă a faptului că Olăroiu este un antrenor care sacrifică spectacolul este linia de clasament a lui Poli din acest sezon: 12 meciuri și doar 16 goluri marcate, in condițiile in care in lot i-a avut la dispoziție pe Viorel Moldovan, Gigel Bucur și Mansour. Pe de altă parte, timișorenii au avut in aceeași perioadă doar 8 goluri primite, a doua apărare după Steaua la momentul respectiv. De asemenea, cînd a antrenat in Ghencea, in 7 etape, echipa a marcat doar 6 goluri și a primit 5.

"Am fost cel mai fericit om din lume miercuri seară"

- Domnule Protasov, care a fost primul lucru pe care l-ați făcut după ce ați plecat de pe stadion?

- M-am dus să sărbătoresc succesul. Am avut invitați niște prieteni greci veniți in România și am stat cu ei.

- Atitudinea publicului va conta in decizia pe care o veți lua?

- Vă spun doar că a fost ceva incredibil. 25.000 de oameni niciodată nu-i vei putea cumpăra să-i faci să te aclame. A fost ceva ce nu voi uita niciodată. Poate că miercuri seară am fost cel mai fericit om din lume.

- Ați citit titlul din Gazeta Sporturilor de joi, "Mai gîndește-te, Oleg!"?

- Bineînțeles!

- Și?

- Hm, repet, toate acestea, iubirea oamenilor, aprecierea ziariștilor sînt lucruri, care, alături de sănătate, nu le poți cumpăra cu bani niciodată, tocmai de-asta sînt atît de prețioase și trebuie să fii fericit atunci cînd le ai. Eu sînt.

PROFILUL PSIHIATRULUI

"Antrenor exemplar"

Cunoscutul psihiatru Florin Tudose a acceptat să-l radiografieze pentru Gazeta Sporturilor pe Oleg Protasov:

- antrenor exemplar in ințelesul cel mai pur al cuvîntului pentru că a reușit să facă performanță venind după un antrenor pe care reușiserăm să-l romanizăm și astfel am crezut că putem face cu toți la fel

- e serios, responsabil, niciodată n-a fugit in momentele grele de responsabilitate și comunică atît cît e nevoie, nu stă numai la televizor pentru a crea polemici

- ne-ar trebui un Protasov și la "naționala" României, să nu mai pițurchizăm atît echipa, cred că Oleg ar putea pune ordine acolo

- doi antrenori români sînt ca Protasov, Mircea Lucescu și Ladislau Boloni, dar, din păcate, ei lucrează in străinătate

CEL MAI GREU MOMENT

Singura greșeală, returul cu Rosenborg

O singură infrîngere are Protasov in meciurile din actualul sezon al cupelor europene, 2-3 la Trondheim, cu Rosenborg. Atunci, Steaua a pierdut calificarea in grupele Ligii Campionilor și Protasov a fost acuzat dur de patronul Gigi Becali, fiind făcut principalul vinovat de eșec, pentru că a jucat cu Neșu mijlocaș stînga. Atunci, Becali s-a gîndit chiar la demiterea ucraineanului, insă a renunțat in momentul in care managerul general al clubului, Mihai Stoica, a spus că va părăsi și el echipa dacă Oleg va fi dat afară.

25 de meciuri a stat Oleg Protasov pe banca Stelei, pierzînd doar 4 dintre ele: 2-3 cu Dinamo, in Supercupă, 2-3 cu Rosenborg, in turul preliminar al Ligii Campionilor, 0-1 cu Gloria Bistrița și 0-1 cu CFR Cluj, in Divizia A

Ce spun personalitățile românești despre Protasov

"Protasov a fost un mare sportiv. El nu s-a implicat deloc in stilul românesc, parcă a fost tot timpul ca o statuie"

Mircea Diaconu, actor

"Dacă pleacă este din cauza problemelor personale, cînd e vorba de familie uiți de orice. Nu cred că se duce in Ucraina pentru bani"

Florin Călinescu, realizator talk-show TV

"Lăsînd echipa pe primul loc și calificînd-o in primăvara europeană inseamnă că și-a făcut treaba la acest club"

Dorinel Munteanu, antrenor CFR Cluj

"Toți antrenorii din Divizia A au avut ce invăța de la el. O dovadă că s-a preocupat doar de jocul propriei echipe și nu de alte probleme este chiar calitatea jocului prestat de Steaua. Am 3 cuvinte pentru Oleg, respect, respect, respect"

Cristi Balaj, arbitru

"Nu e bine deloc dacă va fi lăsat să plece sau dacă el va lua decizia de a pleca. Eu spun așa: Steaua, nu-ți lăsa magicianul să te părăsească!"

Miodrag Belodedici, fost jucător Steaua

"Oleg a făcut o singură greșeală, returul cu Rosenborg. În rest, mult echilibru, valoare, seriozitate și performanțe. Îi va fi greu Stelei să invețe să se descurce fără el"

Ionuț Lupescu, director general FRF

Gaby02.12.2005 13:24

Conducerea Stelei tinde sa aiba aspectul celei dinamoviste, adica sa fie foarte pestrita in interese. Acest lucru se vede foarte clar in episodul asa-zisei plecari protasoviene.

Becali are interese financiare legate de Oli, se pare (de curand zicea ca s-a imprumutat la Olaroiu ... incredibil!). Plus ca acum, cu Protasov, parca este prea multa liniste pe langa echipa ... ce, el de-asta baga bani, sa fie liniste ?! :lol:

MM Stoica este cel mai apropiat de Protasov, dar datorita faptului ca shefu' cel mare pare pe alta pista, ii este frica sa se bage prea tare in sustinerea ucraineanului.

Iar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], saracu' ... mai are si el un bob speranta ca ajunge antrenor... parca il vad pe Dumitriu pe vremea lui Zenga :lol: sincer, nu m-as bucura sa-i iasa ca lui Dumitriu.

De fapt, este ca intotdeauna: cel mai aproape de adevaratele interese ale Stelei sunt tot suporterii :(

dianna02.12.2005 15:24

poate avem noroc si Protasov nu mai pleaca.tocmai l-am vazut la stiri(a fost aseara la meci,in giulesti ) si le-a rasp jurnalistilor in lb romana,f fericit,cu zambetul pe buze... :D sper ca atitudinea suporterilor si sprijinul jucatorilor la meciul cu Halmstads sa-l fi convins sa ramana la Steaua...Doamne ajuta :roll:

redandblue02.12.2005 15:27

Sunt aproape sigur ca dupa meciul de miercuri seara Protasov o sa ramina in Ghencea si o sa faca performanta ,poate chiar o finala UEFA.

FanSteaua4Life02.12.2005 16:15

Oleg Protasov...un om mare...un caracter enorm...

Te

Bogdan4Steaua02.12.2005 17:56

Ar fi excelent sa ramana. Mesajul galeriei trebuie sa continue si la meciul cu Vaslui. Ar fi excelent un banner imens in care sa ne exprimam punctul de vedere. La final, in mod normal vom iesi campioni de toamna si ar trebui sa ii scandam numele minute in sir. Trebuie sa facem tot posibilul pentru a incerca sa il convingem sa ramana. In acest mod chiar daca va pleca, vom fi impacati ca am facut tot ce ne-a stat in putinta sa il convingem sa ramana.

LACATUS702.12.2005 19:56

Da,ar fi bine sa ramana,dar cati dintre noi ar ramane in locul lui?Dnepr e echipa lui de suflet,are si ceva probleme de familie,plus ca ar si castiga de vreo 5 ori mai mult.Cu totii speram ca va ramane,dar daca va pleca,va trebui sa-l intelegem!

adidas03.12.2005 13:26

Pentru prima oara cind regret plecarea unui antrenor asa de valoros si cred ca este singurul care a realizat ceva cu adevarat pentru aceasta echipa.Daca ar ramane vreo 3 ani cred ca o sa cistige Cupa UEFA sau Champion League

dbd03.12.2005 13:29

fiti bah optimisti ...ca inca nu a plecat...dar si eu daca as fi fost in locul lui as fi plecat... :lol:

Virgil03.12.2005 19:10

Problema e mult mai profunda decat incearca persoanele implicate sa ne lase impresia.

E clar ca jocurile sunt facute.Protasov chiar sa vrea sa ramana nu mai are cum.

Asa ca,Protasov "a murit",traiasca Olaroiu !

dbd04.12.2005 04:50

"Dumnezeu sa il odihneasca in pace" :lol:

dar a zis oficial ca pleaca s-au nu ????

Virgil04.12.2005 07:00

Crezi ca mai e nevoie sa spuna?Daca marele maestru al combinatiilor Gigi afirma ca Olaroiu va veni in proportie de 99% la Steaua,trebuie sa-l mai intrebam si pe antrenor de sanatate ?

Am putea-o face,dar ar fi timp pierdut.

redandblue04.12.2005 07:49
Problema e mult mai profunda decat incearca persoanele implicate sa ne lase impresia.

E clar ca jocurile sunt facute.Protasov chiar sa vrea sa ramana nu mai are cum.

Asa ca,Protasov "a murit",traiasca Olaroiu !

Ai dreptate Virgil si eu cred ca Protasov pleaca si nu din dorinta lui ci a altora...

I.N.Money04.12.2005 08:52

Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna ca echipa sa nu joace sub "bagheta" lui Olaroiu.....

«15678»