Vlad
1.De la inceput iti spun ca nu m-am referit la tine cand am zis faza cu crapatul fierei.
Hai sa ne bucuram ,fiecare in felul lui, de aceasta victorie si 'om vedea ce-o sa fie in octombrie. Ii vom tine pumnii lui Bute pentru un meci care se anunta mai greu . Repet ,nu e usor sa te bati pe taramul american. Nu uitati cum au vazut arbitrii si Spadafora egalitate intr-un meci dominat de Doroftei.
Sa nu uitam primul meci cu Andrade. Probabil daca meciul se organiza in Mexic si meciul avea aceasi desfasurare ,Bute nu mai avea acest palmares acum. A fost destul de controversata faza din ultimele secunde. Andrade i-a dat lovitura naucitoare cu 2 secunde inainte de gong. Si daca se ducea arbitrul mai repede sa-l numere pe Lucian,cred ca avea romanul nstru puterea sa ridice bratele pana ajungea la 8 cu numaratoarea. A dat multa apa la moara aceste meci. A fost vina arbitrului pentru asta! Repet,Lucian nu dormea la podea,s-a ridicat si ar fi avut puterea sa ridice bratele pana la 8!
Dupa aceea Lucian s-a pregatit mai bine si a demonstrat ca e mai bun ca mexicanul fara niciun dubiu .
Pe mine sa ma iertati daca am tinut si cu Doroftei si cu Bute.