FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«1789101131»
vlad10.07.2011 08:40
Vlad

1.De la inceput iti spun ca nu m-am referit la tine cand am zis faza cu crapatul fierei.

Hai sa ne bucuram ,fiecare in felul lui, de aceasta victorie si 'om vedea ce-o sa fie in octombrie. Ii vom tine pumnii lui Bute pentru un meci care se anunta mai greu . Repet ,nu e usor sa te bati pe taramul american. Nu uitati cum au vazut arbitrii si Spadafora egalitate intr-un meci dominat de Doroftei.

Sa nu uitam primul meci cu Andrade. Probabil daca meciul se organiza in Mexic si meciul avea aceasi desfasurare ,Bute nu mai avea acest palmares acum. A fost destul de controversata faza din ultimele secunde. Andrade i-a dat lovitura naucitoare cu 2 secunde inainte de gong. Si daca se ducea arbitrul mai repede sa-l numere pe Lucian,cred ca avea romanul nstru puterea sa ridice bratele pana ajungea la 8 cu numaratoarea. A dat multa apa la moara aceste meci. A fost vina arbitrului pentru asta! Repet,Lucian nu dormea la podea,s-a ridicat si ar fi avut puterea sa ridice bratele pana la 8!

Dupa aceea Lucian s-a pregatit mai bine si a demonstrat ca e mai bun ca mexicanul fara niciun dubiu .

Pe mine sa ma iertati daca am tinut si cu Doroftei si cu Bute.

Adrian10.07.2011 08:45

Dupa ce va trece de pavlik, probabil ca Bute va lupta cu Ward, asta daca merge treaba cu castigatorul super six-ului sa lupte cu Bute. Ward o sa-l termine pe Froch.

In alta ordine de idei, eu cred ca astora le e frica sa lupte cu Bute. Toti sunt ortodocsi, el e stangaci. E urat sa lupti cu stangaci, mai ales cu stangaci la fel de periculosi ca Bute. De aia a refuzat Kessler, nu pentru ca nu era bursa de 3 milioane $ destul de mare.

Kellerman10.07.2011 09:18

Bute il bate oricand pe Kessler, nici nu cred ca se pune problema.

Ronnie10.07.2011 09:21

"Toata lumea astepta knock-out-ul, chiar si Mendy. Il astepta si pana la urma a venit... N-a fost un meci spectaculos. Sunt dezamagit de un singur lucru, ma asteptam sa cada in runda a 5-a, dar a cazut mai devreme." - a declarat, dupa meci, Leondard Doroftei

"Bute a ales sa faca din box o afacere, acum poate sa se si retraga. Sa zica "v-am luat banii, la revedere!". Singura concluzie pe care o pot trage dupa meciurile lui Bute e ca se bate intr-o versiune foarte slaba, la ce adversari am vazut pana acum", a mai spus Doroftei.

Pro TV

stockton10.07.2011 09:25

Titlul acestui topic este "Box" ci nu Luci Bute, deci ne putem spune parerea, nu cu vrajeli dintr-astea ca unii nu sunt buni romani etc. Eu sunt de acord cu Doroftei care este tot roman.

MoWeed10.07.2011 09:29

Uite, eu asta nu inteleg.

Doroftei a fost un sportiv extraordinar, dar nu inteleg de ce trebuie sa faca declaratiile astea. E suparat ca nu mai apare la televizor sau de ce?

Macar din respect pentru un coleg sportiv nu trebuia sa fie asa dur.

vlad10.07.2011 09:40

Doroftei a fost un sportiv extraordinar, dar nu inteleg de ce trebuie sa faca declaratiile astea. E suparat ca nu mai apare la televizor sau de ce?

Diferenta dintre Leonard si Lucian in afara ringului este ca unul are comportament golanesc iar celalalt are prestanta. L-am vazut pe Doroftei intr-o emisiune de divertisment si am ramas oripilat de modul agresiv de comportament. Stiu ca suntem barbati si vorbim mai dur,dar in fata camerelor putea asa se abtina si Doroftei. El ar trebui sa fie un exemplu pentru tineri.

Kellerman10.07.2011 09:42

E un fel de Mircea Lucescu...

Adrian10.07.2011 09:44

MoWeed

Am zis mai devreme de ce cred eu ca Doroftei se poarta cum se poarta. Dupa ce apari de n ori in niste emisiuni de tot rahatul ca cele de la Pro TV in care "vedetele" indobitocesc publicul, e imposibil sa nu te murdaresti si sa dai si tu in cocalarisme din astea.

Doroftei a fost mare. Nimeni nu poate sa ii ia asta, nimeni nu poate nega.

Din pacate, se pare ca nu ii place sa imparta gloria cu nimeni. Pacat. Pacat ca nu intelege ca performanta lui Bute nu minimalizeaza cu nimic performanta sa.

p.s.

Fara sa jignesc, nu vi se pare ca acest conflict dintre Doroftei si Bute seamana cu orice conflict dintre 2 dive care se lauda cu performantele lor sexuale. "Eu am facut sex cu 1000 de oameni", "eu am facut sex cu 1000 de crocodili". Cam asa sta toata treaba. Cocalarisme menite sa atraga publicul, sa il faca sa comenteze pe forumuri, sa creasca ratingul.

Inainte sa sara Doroftei, ati auzit pe vreun roman sa zica de Bute ca are adversari slabi? Nu. Pentru ca asta e efectul de turma.

stockton10.07.2011 09:46

Doroftei a zis de multa vreme ca la IBF sunt cei mai slabi. L-a recomandat acum cativa ani pe Joe Calzaghe ca adversar, dar bineinteles, era prea bun ala si nu s-a mai materializat nimic. Si cine era Calzaghe? Doar unul care dadea de pamant cu legenda Roy Jones Junior, nu cu mucea Mendy. Jones Jr. il batea pe Trinidad, ala il batea pe De la Hoya, iar ultimul pe Gatti sau Vargas....legende fratele meu, nu cascasori. Era un circuit din care Doroftei facea parte....sa speram ca va ajunge Bute fata in fata cu Ward si apoi mai vorbim. Calzaghe l-ar fi facut una cu pamantu.

vlad10.07.2011 09:49

Pentru cine vrea sa vada un meci de box.

Adrian10.07.2011 10:07

Observati cum redondo incepe fiecare postare cu "Doroftei a zis", "Doroftei a recomandat", "Doroftei a facut"?

Omul nu are parere proprie. El doar da copy/paste la ce zice/ce a zis Doroftei.

Intr-un sport in care un pumn poate oricand sa puna capat luptei, e o prostie sa vorbesti despre favoriti.

Tyson a luat bataie intr-un moment in care nimeni nu ar fi indraznit sa se uite urat la el, pe strada, in ring, de pe Marte, ca era considerat cel mai periculos om de pe pamant. Si cat era el de favorit tot a luat-o.

Si, ca o parere personala, nu cred ca Doroftei s-a antrenat vreodata la fel de tare ca Bute. Cel putin in ultimii ani ai carierei Doroftei a lasat-o mai moale. Parerea mea.

danimarcu10.07.2011 10:08
p.s.

Fara sa jignesc, nu vi se pare ca acest conflict dintre Doroftei si Bute seamana cu orice conflict dintre 2 dive care se lauda cu performantele lor sexuale.

Cu mentiunea ca atacurile vin doar dintr-o parte,cea a lui Doroftei...

Diferenta dintre cei doi vine din educatie.Daca Doroftei e tipic pustiului de cartier care trebuie sa se descurce in viata (a zis-o chiar el ca daca nu ajungea sportiv de performanta probabil ajungea pe la puscarie), Bute e mai bine crescut si are o educatie mai buna.Rar am vazut vreodata un sportiv de valoarea lui atat de modest si de cu picioarele pe pamant!

E deranjant ca Doroftei in loc sa se abtina,sare la gatul lui de cate ori are ocazia;asemanarea cu M.Lucescu mi se pare foarte buna!

Eu ii respect pe amandoi sportivii,pt ca au ajuns sus prin munca si multe sacrificii!

stockton10.07.2011 10:09

Pai asta da meci...au luat zeci de pumni si stateau in picioare. Multi il faceau papagal pe Haye acum o saptamana desi era normal sa fie dominat daca avea 15 kg si 10 cm mai putin...si totusi avea o tehnica si viteza rar vazute. Cascadorul ala de aseara abea astepta un pumn ca sa cada lat si sa se termine meciul. Dupa ce ati vazut mai sus, si mai sunt zeci de astfel de meciuri cu Ward, Trinidad, De La Hoya, Mayweather, Jones Jr., Vargas etc va mai vine sa spuneti ca era francezul ala boxer serios?!...mie imi vine sa rad.

Lasa Adriane ca au luat altii zeci de pumni si tot stateau in picioare.....asta ii facea mari boxeri. Inca o data iti bagi bocancu in viata personala a oamenilor....tu judecatorul din fotoliu. Asa ii trebuie lui Duckadam daca umbla dupa pipite, asa ii trebuie lui Doroftei daca face ce face...Asa faci si cu Lacatus si cu Duckadam si cu toti...ai inceput sa comentezi despre viata personala a lui Doroftei...mare mizerie, sincer, dar asa lucrezi tu....de la un militian ce sa astepti.

Adrian10.07.2011 10:17

redondo

Cascador a fost si Doroftei in meciul cu Gatti, ca parca abia astepta sa fie lovit la ficat, la cum isi tinea mainile.

Repet, in ultimii ani ai carierei Doroftei a lasat-o mai moale. Asta e parerea mea. De aia s-a facut de rahat la cantarul de la meciul cu Callist. E inacceptabil sa vii cu 8 kg peste categorie cu o saptamana inainte de meci.

Pai Bute cred ca umbla pe strada la vreo 4-5 kg peste categorie.

Faptul ca esti bun incasator nu inseamna ca esti bun Boxer.

vlad10.07.2011 10:23
redondo

Cascador a fost si Doroftei in meciul cu Gatti

Doroftei nu era pregatit sa duca o lupta cap-coada cu Gatti. A avut sansa mielului de Paste sau a porcului la insuratoare! Dar a incercat si el.

stockton10.07.2011 10:23

Calist ala nu era cine stie ce...Doroftei l-ar fi batut in mod normal. A gresit si el atunci dar si stafful lui...ca de-aia isi iau jumatate din bani pe pumnii luati de altul...sa aiba grija din timp sa nu se ajunga acolo.

Da Vlad, dar a ajuns sa accepte orice lupta...a ajuns acolo. Sa ajunga si Bute si vorbim. Multi nu-nteleg treaba asta cu centurile si-l cred pe Bute campion absolut cum e Klitcho la super-grei.

Adrian10.07.2011 10:28
A gresit si el atunci dar si stafful lui...ca de-aia isi iau jumatate din bani pe pumnii luati de altul...sa aiba grija din timp sa nu se ajunga acolo.

Asta nu e scuza, frate. NU E SCUZA!

Inca o data va amintesc:

Bute l-a provocat pe Kessler. Kessler a refuzat. Nu mai bagati din astea cu "sa accepte si el". Sa accepte si ei.

vlad10.07.2011 10:30

Am inteles ca a fost si Cuba Gooding jr. la meci. Tampitii aia din regie in loc sa-l caute prin sala ni-l aratau pe Costi Ionita . Era un laureat al Oscarului la meci,un devorator de box altfel nu catadicsea sa vina pana in Romania. Cred ca tot prin zona vip se afla. Ce tampiti si aia din regie. Un prieten avea 2 invitatii la meci aseara,m-a intrebat daca vreau sa merg si am refuzat. Macar sa-l ascult pe romanul are talent!

Ruleaza un film pe ecrane The Fighter in care ni se prezinta ascensiunea lui Micky Ward. Un rol magistral facut de Christian Bale . Asta ca un offtopic

MoWeed10.07.2011 10:35

Adrian, redondo

Nu credeti ca cearta asta e putin cam stupida? Atat Doroftei cat si Bute au adus glorie Romaniei prin rezultatele lor sportive. De ce terbuie sa le minimizam importanta? De ce trebuie sa gasim mereu nod in papura? De ce nu putem macar sa le respectam rezultatele indiferent de adversarii lor? De ce exista fascinatia asta a romanilor de a compara imediat un campion cu cei care au fost campioni la acelasi sport inaintea lui? Ce rost are sa-l comparam pe Doroftei cu Bute? Se pot lupta cei doi sa vedem care din ei ar fi cu adevarat mai bun?

Oare daca batea francezul aseara, cei din Franta s-ar fi apucat sa-l atace ca e Bute slab?

stockton10.07.2011 10:39

MoWeed, cand e vorba de fotbal tu accepti ca Mutu ar fi la acelasi nivel cu Hagi? Te convinge explicatia ca ala e prezentul si trebuie sa te bucuri ca aduce glorie sportiva tarii (sportiva am zis ca sa n-o dam cu drogurile) Te-ai bucurat cand unii romani au castigat EL? Bine, nu erau echipe romanesti, dar erau totusi romani. Eu o sa ma bucur intotdeauna daca un roman bate un francez la orice sport, dar nu-l pot inca pune pe Bute langa Doroftei. Am spus si de ce...

MoWeed10.07.2011 10:47

Nu poti sa compari cu situatia de la fotbal. Pe cand generatia condusa de Hagi era o echipa tare care se califica mereu la turneele finale, unde avea chiar rezultate notabile(cel putin in 94, 98 si 2000), generatia lui Mutu este cunoscuta prin aere de vedete, betii si ratarea calificarii la aproape fiecare turneu final.

Spre deosebire de Bute si Doroftei care au cam aceleasi rezultate, Mutu trebuie sa se mai nasca de 2 ori sa ajunga la rezultatele lui Hagi. Pe langa asta Mutu e si mult mai nesimtit decat Hagi, desi rezultatele nu-l ajuta.

Dar na, asa suntem noi romanii. Cand avem campioni, nu sunt buni ca au castigat impotriva nu stiu cui. Cand nu ii avem, ii regretam. Unii meritati o tara fara nici un rezultat sportiv notabil. Macar asa nu veti mai avea cui sa ii gasiti nod in papura.

Adrian10.07.2011 10:55

Caline, nu vorbi la plural. Eu nu am minimizat nimic la nici unul din cei doi.

Comparatia Mutu-Hagi e o prostie. Hagi a facut performanta, a jucat cu succes la echipe mari(Steaua, Real, Barca). Mutu nu a facut nimic. Doar a tras pe nas de mai multe ori si a batut niste chelnari.

Daca Mutu era un sportiv exemplar si avea o Cupa UEFA castigata, atunci mai ziceam sa il compari cu Hagi. Dar asa...

Maye10.07.2011 10:56
Te mananca pielea! Ai tinut de frunza la Romexpo? V-au dat bilete la organizatii?

:)

Puternic argument.

Clanul :

3.jpg

vlad10.07.2011 11:04

Caldura mare,monser!

Nu doar tiganii ne fac de cacao peste tot.

«1789101131»