FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«191011121331»
Marius10.07.2011 14:29
3. la cati pumni isi iau intr-o cariera, nu cred ca se pune problema de frica... dar inca nu s-a ajuns la un acord dpdv financiar pentru a se intampla meciurile pe care ni le dorim. lucrurile sunt mult mai complicate decat par la prima vedere si asa cum in cazul unora putem accepta ca oferta a fost prea mica fata de riscuri, nu vad de ce nu i-am acorda si lui Bute acelasi alibi si sarim imediat sa-l facem slab sau las

Contrar aparentelor, Interboxul nu i-a ofertat pe Froch sau Ward, nici n-ar avea cum dat fiind ca nu s-a terminat Supersixul.

Singurul ofertat a fost Kessler si, uite o noua info din interior, propunerea era pentru o lupta in Canada. Se pare ca nici la bani nu a excelat Interboxul, oferta fiind cam de un milion jumate, asa ca ala a refuzat din start.

Solutia logica pentru Interbox a fost Pavlik, care are inca un nume, dar sa vedem cand se va oficializa.

Personal, eu pariez pe o lupta pentru centura WBO in primavara, nu cred ca Bute se va apropia de Ward sau Froch, cel putin pana nu isi testeaza nivelul cu cineva care sa se si lupte, spre deosebire de neinvinsul Mendy.

vlad10.07.2011 14:41

Se poate face un sondaj legat de adversarii si meciurile lui Bute de cand detine centura de campion?

Ceva de genul care meci vi s-a parut cel mai dificil sau care adversar a fost mai serios?

Fara mistouri,se poate?

axl10.07.2011 14:50
Se poate face un sondaj legat de adversarii si meciurile lui Bute de cand detine centura de campion?

Ceva de genul care meci vi s-a parut cel mai dificil sau care adversar a fost mai serios?

Fara mistouri,se poate?

Se poate dar nu stiu cata relevanta ar avea. Cum n-o sa-l punem pe prima pagina ci aici, in afara de cei 6, 7 oameni pe care-i intereseaza topicul asta n-o sa voteze nimeni.

vlad10.07.2011 14:54
Se poate dar nu stiu cata relevanta ar avea. Cum n-o sa-l punem pe prima pagina ci aici, in afara de cei 6, 7 oameni pe care-i intereseaza topicul asta n-o sa voteze nimeni.

Cea mai mare zarva s-a creat pe seama acestui meci :Bute -Mendy. Sunt curios daca Mendy e mai bun decat Andrade sau Magee de ex.(in opinia mea este sub cei 2 cu mult)Altcineva poate avea alta parere.

Poate care meci a fost cel mai greu pentru Butesa fie sondajul.

axl10.07.2011 14:57

Vad ca e Ronnie on-line. Roaga-l pe el sa faca sondajul (asta daca nu stii sa-l faci singur), ala cu Mendy e primul meci al lui Bute pe care l-am vazut si habar n-am cu cine-a mai luptat.

Ronnie10.07.2011 15:01

Nu prea stiu nici eu cu cine a mai luptat. Scrie adversarii si intrebarea si fac sondajul.

vlad10.07.2011 15:12
Nu prea stiu nici eu cu cine a mai luptat. Scrie adversarii si intrebarea si fac sondajul.

Mendy, Andrade,Miranda,Berrio,Bika,Magee,Zuniga,Brinkley

Ce fel de romani sunteti voi ? Chiar nu stiti cu cine a luptat Bute????

Mai bine ne facem fanii lui Doroftei. acolo este mai usor: Balbi,Spadafora,Gatti si cantarul!

red&blue_boy10.07.2011 15:42

Mai e si Joppy .

Ronnie10.07.2011 16:41

Astia-s toti?

Adrian10.07.2011 16:53

Asa cum s-a anuntat si ieri, Kessler a primit o oferta de 3 milioane dolari. Sursele din interior ale lui Marius sunt de rahat.

Dar cum sa lupte Kessler in Canada?

Aproape toata viata lui a luptat in Danemarca.

Marius10.07.2011 17:01
Astia-s toti?

sunt destul de multi la profesionisti, dar astia-s aia care conteaza. ar mai fi si jean pascal, dar n-are relevanta meciul ala, a fost al doilea parca pentru lucica.

Asa cum s-a anuntat si ieri, Kessler a primit o oferta de 3 milioane dolari. Sursele din interior ale lui Marius sunt de rahat.

Canadienii zic ca i-au dat un milion jumate, dar in fine, pe tine te cred :))

Si-apoi, cum sa lupte Bute in afara Canadei? Sau cine sa se lupte cu Bute in Canada?

Adrian10.07.2011 18:54

Nu trebuie sa ma crezi pe mine, prietene. Trebuie sa dai un mic search pe net si vei gasi.

Daca vrei. Daca nu...

Lari10.07.2011 19:25
Marius10.07.2011 20:23
Nu trebuie sa ma crezi pe mine, prietene. Trebuie sa dai un mic search pe net si vei gasi.

Daca vrei. Daca nu...

Prieten esti cu aia din fata casei, nu cu mine. Iar eu ti-am spus ca te cred, te cred mai mult decat pe jurnalistii aia canadieni pe care ii citesc periodic si care nu-s decat niste intriganti si niste tampiti. Search-ul pe net a dat intotdeauna raspunsurile corecte :wave:

Adrian10.07.2011 21:12

...

Ce ar fi sa aduci si un argument, ceva?

Nu? Nu vrei?

Da un link de la jurnalistii aia canadieni pe care ii citesti tu ...

...

Pe goagla, daca dai un search la "kessler bute 3 million" imediat iti apar mai multe surse unde vezi ca ala a refuzat respectiva oferta.

Da' nu ai cu cine. Unii nu vor sa priceapa si basta...

Mi-as dori ca macar o singura data sa vina si baietii astia cu care ma tot "cert" pe aici cu un singur argument, macar unul singur.

Ca m-am saturat de "am auzit eu","am vazut eu","mi-a zis nu stiu care", "sursele mele din interior".

RedScorpyON10.07.2011 22:07

@Adrian

Nu stiu frate cum de ai rabdare...

@Marius eu nu te cunosc personal si n-am nimic de impartit cu tine,dar din ce am citit de vreo 5 pagini eu am verificat sau am stiut aproape tot ce a spus Adrian... Tu tot timpul ai venit cu argumente aiurea... Nu ma bag intre voi si nu va cunosc personal,repet!

Cat despre ala care spunea ca nu face comparatie intre Doroftei si Bute,ia fii atent:

Doroftei a devenit prima data campion mondial atunci cand avea o gramada de experienta,la 32 de ani.

Bute are 31 si deja si-a aparat centura de 8 ori

Deci loc de comparatii exista,desi ele n-ar trebui facute niciodata!

Il respect pe Doroftei enorm ca sportiv,insa ca om este un nimic,un zero,si spun asta nu doar datorita faptului ca l-am vazut la Pro TV cum injura...

axl11.07.2011 05:25
Il respect pe Doroftei enorm ca sportiv,insa ca om este un nimic,un zero,si spun asta nu doar datorita faptului ca l-am vazut la Pro TV cum injura...

Esti de parere ca orice om care injura este un nimic, un zero, sau numai aia care apar la teve?

Ronnie11.07.2011 06:12

@Adrian

Comenteaza la subiect si lasa parerile sau presupunerile tale despre alti utilizatori. Altfel primesti si tu vacanta in Bahamas alaturi de bogdinho.

Urmatoarele mesaje offtopic se duc direct la cos si vin cu avertismente.

joseph11.07.2011 07:43
Contrar aparentelor, Interboxul nu i-a ofertat pe Froch sau Ward, nici n-ar avea cum dat fiind ca nu s-a terminat Supersixul.

Singurul ofertat a fost Kessler si, uite o noua info din interior, propunerea era pentru o lupta in Canada. Se pare ca nici la bani nu a excelat Interboxul, oferta fiind cam de un milion jumate, asa ca ala a refuzat din start.

Solutia logica pentru Interbox a fost Pavlik, care are inca un nume, dar sa vedem cand se va oficializa.

Personal, eu pariez pe o lupta pentru centura WBO in primavara, nu cred ca Bute se va apropia de Ward sau Froch, cel putin pana nu isi testeaza nivelul cu cineva care sa se si lupte, spre deosebire de neinvinsul Mendy.

normal. nici nu m-am referit la ei, ci la Kessler. in discutia legata de bani nu ma bag, pentru ca nu imi place sa comentez daca informatiile nu sunt cat de cat sigure, dar daca tot ai inside-uri... te-as intreba cam la ce suma s-ar declara multumit danezul, pentru a vedea cam ce sanse sunt sa se realizeze meciul in viitor..

totusi nelamurirea mea se lega de altceva... si anume de faptul ca multi il analizeaza la sange pe Bute, dar refuza sa vada ca intepaturile pe care le trimit sunt valabile si pentru ceilalti: Kessler s-a batut in Danemarca in 39 din cele 44 de meciuri ale sale, iar Ward s-a batut aproape numai in California si cea mai mare victorie din palmaresul lui inainte de intrarea in S6 era o decizie la Edison Miranda

in rest, cred ca e destul de clar pentru toata lumea ca nu se bate in urmatorul meci cu Ward sau Froch pentru ca nici n-ar putea (inca nu s-a terminat S6) si cel mai logic adversar este Pavlik in condtiile astea, daca tot nu se poate intelege deocamdata cu Kessler.

Adrian11.07.2011 07:53

Joseph

Normal ca unii vorbesc fara sa aiba habar.

Super six-ul a inceput in 2009 si inca nu s-a terminat. De atunci lumea tot il bate pe Bute la cap sa se bata cu astia. Asa ceva e imposibil.

De ce nu s-a batut Bute cu Kessler in 2009? Pentru ca Kessler avea meci cu Ward.

De ce nu s-a batut Bute cu Froch in 2010? Pentru ca Froch avea meci cu Kessler.

De ce nu se bate Bute in 2011 cu Ward? Pentru ca Ward trebuie sa se bata cu Froch.

Singura intrebare valabila e de ce nu se bate Kessler cu Bute in 2011?

Si raspunsul e pentru ca e rupt si pentru ca vrea sa ii ia lu' Stieglitz centura WBO, ca ala e un adversar mai usor ca Bute.

Si a mai intrebat stimatul domn redondo de ce nu s-a batut Bute cu Calzaghe.

Pai Calzaghe s-a retras in 2008 in momentul in care Bute, desi era campion IBF, era inca un necunoscut.

E ca si cum Otelul Galati ar pretinde acum un meci direct in Supercupa Europei cu Barcelona doar pentru ca a castigat campionatul si a intrat direct in CL.

Ultimele 2 lupte ale lui Calzaghe au fost cu Bernard Hopkins, care e in the Ring in top 10 Pound For Pound azi, in 2011, la 46 de ani!!!, si Roy Jones Jr.

Sigur i-ar fi refuzat pe astia doi "necunoscuti" oricand pentru a lupta cu Bute.

south-side11.07.2011 08:31

Eu nu inteleg ceva totusi. Toti astia de care se zice ca se fereste Bute au batut pe multi dintre cei care i-a batut si Bute la randul lui.Ba chiar pe unii Bute i-a batut mai concludent. Parca Kessler este singura exceptie care l-a batut pe unul care s-a si retras, imi scapa numele. Atunci cand se bat maretii astia e pe bune, cand i-a batut Bute nu erau lupte serioase dom'le.

Cat despre Doroftei imi pare rau sa o zic dar este frustrare TIPIC ROMANEASCA.

red&blue_boy11.07.2011 08:57
Super six-ul a inceput in 2009 si inca nu s-a terminat. De atunci lumea tot il bate pe Bute la cap sa se bata cu astia. Asa ceva e imposibil.

Pe langa alte chestii,e vorba si de televizuni.Bute am inteles ca e cu HBO, iar Super six-ul e dat de altcineva, parca de Showtime.

De ce nu vrem sa intelegem lucrul asta, ca nu depinde de Bute cu cine se bate, doar nu suntem in curtea scolii sa ne alegem oponentul...Kessler,numele mare care era disponibil,de ce-a refuzat oferta Interbox-ului?...

Acum daca o sa se bata cu Pavlik iarasi o sa spuna lumea ca e slab si asta,ca nu s-a batut cu el cand a fost in forma,ca e alcoolic,etc...Eu cred ca e un adversar redutabil,pana la meci are timp sa se puna la punct cu pregatirea,ca doar n-o fi uitat sa boxeze...

RedScorpyON11.07.2011 10:39

@axl,mai citeste o data fraza,te rog :D

Mutumesc!

Marius11.07.2011 11:43
Ce ar fi sa aduci si un argument, ceva?

Nu? Nu vrei?

Pai la argumentele aduse de tine, nu mai am ce sa scriu. Ia uite ce argumente irefutabile ai:

Daca vrei. Daca nu...

Iar cireasa de pe tort este

Pe goagla, daca dai un search la "kessler bute 3 million" imediat iti apar mai multe surse unde vezi ca ala a refuzat respectiva oferta.

Iar sursele alea sunt www.eastsideboxing.com/forum sau http://boxrec.com/forum

In conditiile astea, recunosc ca esti MULT mai informat decat mine si ma retrag cu coada intre picioare si de pe topicul asta, pe care l-ai facut de asemenea, extrem de atractiv cu postarile ultra-argumentate.

Personal, mi-a placut asta:

Dar cum sa lupte Kessler in Canada?

Aproape toata viata lui a luptat in Danemarca.

Asta in conditiile in care cu Ward s-a batut in SUA, cu Calzaghe la Cardif si cu Mundine in Australia. Nici nu mai merita mentionat faptul ca scoate 4-5 milioane pentru fiecare meci jucat in Danemarca.

Bravo ma cunoscatorule, esti cel mai tare :thumbsup:

@ RedScorpyON

Numai un cunoscator ca tine, sau unul ca adita, i-ar putea compara pe Bute cu Doroftei, in condiile evolutiei Interboxului din ultimii ani. Dar nah, voi sunteti mai tari decat canadienii, voi sunteti miezul boxului, voi aveti dreptul de a-i impune, macar virtual, unui campion mondial la box sa taca. Daca nici Doroftei nu stie cand un adversar vine sa ia bataie, atunci e clar ca numai voi stiti :)

Marius11.07.2011 11:48

Uite inca ceva care m-a uimit:

De ce nu vrem sa intelegem lucrul asta, ca nu depinde de Bute cu cine se bate, doar nu suntem in curtea scolii sa ne alegem oponentul...

apoi vine cu intrebarea existentiala:

Kessler,numele mare care era disponibil,de ce-a refuzat oferta Interbox-ului?...

Pai poate Kessler a refuzat, zic si eu din postura de necunoscator, pentru ca nu depinde de el cu cine se bate, doar nu suntem in curtea scolii sa ne alegem oponentul... Oau, asa-i ca-i o revelatie, mai ales cand ii propui omului sa vina pe terenul tau si ii oferi o treime din suma pe care ar fi incasat-o pentru un meci in Danemarca?

Iar la oferte egale, tu, ca un fin cunoscator, il alegi pe Bute sau pe Stieglitz gandindu-te ca oricare din cele doua centuri de mana a doua, IBF si WBO, te pot duce intr-un meci de unificare?

«191011121331»