3. la cati pumni isi iau intr-o cariera, nu cred ca se pune problema de frica... dar inca nu s-a ajuns la un acord dpdv financiar pentru a se intampla meciurile pe care ni le dorim. lucrurile sunt mult mai complicate decat par la prima vedere si asa cum in cazul unora putem accepta ca oferta a fost prea mica fata de riscuri, nu vad de ce nu i-am acorda si lui Bute acelasi alibi si sarim imediat sa-l facem slab sau las
Contrar aparentelor, Interboxul nu i-a ofertat pe Froch sau Ward, nici n-ar avea cum dat fiind ca nu s-a terminat Supersixul.
Singurul ofertat a fost Kessler si, uite o noua info din interior, propunerea era pentru o lupta in Canada. Se pare ca nici la bani nu a excelat Interboxul, oferta fiind cam de un milion jumate, asa ca ala a refuzat din start.
Solutia logica pentru Interbox a fost Pavlik, care are inca un nume, dar sa vedem cand se va oficializa.
Personal, eu pariez pe o lupta pentru centura WBO in primavara, nu cred ca Bute se va apropia de Ward sau Froch, cel putin pana nu isi testeaza nivelul cu cineva care sa se si lupte, spre deosebire de neinvinsul Mendy.