FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«12331»
Daniel-Ionut11.12.2009 09:51

logo.gif

Dupa ce Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial, "RECHINUL" Adrian Diaconu v-a incerca sambata, 12 decembrie de la ora 5:00 dimineata in direct pe TVR 1 sa-si recastige centura WBC la categoria semigrea in fata lui Jean Pascal.

Pe 19 iunie, Adrian pierdea in fata lui Pascal intr-un meci care a fost considerat mai apoi unul dintre cele mai frumoase ale anului.

jeanpascalvsadriandiaco.jpg

red&blue_boy11.12.2009 10:01

Ar fi frumos sa isi ia si Diaconu revansa...Si cred ca va reusi.Succes rechinului !

Virgil11.12.2009 10:05

Sper ca de data asta rechinul Diaconu sa se impuna, iar fanii boxului autohton sa se bucure ca Romania are in prezent doi campioni mondial. Voi spune un Tatal Nostru pentru el si ii voi tine pumnii, asa cum ne indemna sa facem Doroftei inaintea marilor lui meciuri. Dumnezeu sa-i ajute!

Daniel-Ionut11.12.2009 10:08
fanii boxului autohton sa se bucure ca Romania are in prezent doi campioni mondial

Si poate chiar 3, dupa ce o sa lupte si Jo Jo Dan.

Virgil11.12.2009 10:52
Si poate chiar 3, dupa ce o sa lupte si Jo Jo Dan.

Sa dea Domnul sa avem cat mai multi. Ei duc faima tarii in lume..

Lari12.12.2009 04:11

Diaconu a pierdut la puncte meciul.

Pascal a fost o clasa peste omu' nostru, din pacate.

Daniel-Ionut12.12.2009 08:17

Din pacate m'am trezit la 5 cam degeaba... Diaconu a fost clar sub Pascal... nu mai putea pur si simplu... daca el spune ca s'a antrenat cat se poate de bine pentru acest meci e grav... in repriza a 6-ea nu mai putea... bine macar ca nu a fost facut KO, dar nici mult nu mai avea cand a inceput ala seria aia...

red&blue_boy12.12.2009 10:20

Din pacate,Diaconu n-a reusit sa isi ia revansa...Desi a pierdut la puncte,a pierdut destul de clar.Cine stie cand va mai avea sansa la centura...

zoint12.12.2009 11:03

A avut Pascal mai multa viteza si rezistenta decat Diaconu,mie chiar imi pare rau ca a pierdut eu il apreciez mult pe diaconu asta,pacat

El ragazzo STELIST16.12.2009 10:45

Pacat...sincer imi place de acest Diaconu dar probabil a intalnit un adversar mult peste el...oricum il RESPECT in continuare,atat pe dumnealui cat si pe Bute si Jo Jo Dan...ne reprezinta cu mandrie !

Daniel-Ionut03.02.2010 14:46

Pugilistul roman Lucian Bute, detinatorul titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, iși va pune centura in joc in fata boxerului columbiano-portorican Edison Miranda, intr-o gală ce va avea la 17 aprilie, la Montreal, informează site-ul boxingscene.com.

"Bute este probabil o să-și apere titlul impotriva lui Edison Miranda la 17 aprilie, intr-o gală transmită de HBO. Miranda si Jesse Brinkley se duelau pentru a lupta impotriva lui Bute. Televiziunea HBO insă nu ar fi fost incantati de un meci Brinkley - Bute, ei au un interes mai mare pentru disputa Bute - Miranda", notează sursa citata

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, declarase, la finalul lunii ianuarie, că invingatorul meciului dintre americanii Curtis Stevens si Jesse Brinkley, ar putea să-l infrunte pe Lucian Bute in data de 17 aprilie, la Montreal. Binkley l-a invins pe Stevens, printr-o decizie unanimă la capatul a 12 runde, in lupta ce a avut loc, la 29 ianuarie, la Grand Sierra Resort din Reno.

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a invins prin KO, in repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade, intr-un meci disputat la 29 noiembrie 2009, la Quebec.

Lari15.02.2010 02:25

Francisc Vastag: Boxului romanesc i-ar putea bate gongul !

Francisc Vastag, primul campion mondial al boxului amator romanesc, face o radiografie a situatiei actuale a unui sport nelipsit in trecut de pe podiumurile majore. Multiplu campion mondial si european la box, Francisc Vastag, spune că boxul romanesc a cunoscut un declin ingrijorator, dezvaluind si motivele care au pus acest sport la podea.

Adevarul Sporturi": Ati disparut de ceva timp din prim-plan. Ce ati mai facut in ultima vreme?

Francisc Vastag: Mă ocup de Clubul Sportiv Municipal Resita, unde sunt director-adjunct, si, in special, de sectia de box, pentru că am crescut in sala de box si nu pot sta departe de ea. Antrenez, incerc să gasesc copii talentati, care vor să facă performanță, pentru că vedeti cat de mult am decazut. Iar viitorul nu arată deloc roz. În timpul liber, merg, ca de obicei, la vanatoare sau la pescuit.

Care ar fi principalele cauze ale acestui declin?

Totul pleacă de la lipsa investitiilor, a banilor. Nu numai boxul a cunoscut această decadere. Toate disciplinele au suferit in ultimii ani, iar acum, odată cu această criză financiară despre care se tot vorbeste, e foarte greu. Vedem si noi aici la club cate greutăți intampinam. Simtim si noi că ar trebui să oferim mult mai mult copiilor, mai multe meciuri, cantonamente, iesiri la turnee afară si o masă adecvata Doar asa poti cere performanță. Trebuie facut repede ceva, pentru ca altfel, riscam să sune gongul.

Vezi o solutie in reinfiintarea centrelor si competitiilor care existau candva?

Pe vremea cand faceam eu box, lucrurile erau mult mai bine organizate. Înainte se organiza un campionat pe echipe, care acum nu mai exista Atunci ii mobilizai pe toti, chiar dacă erau si sportivi mai slabuti. De exemplu, noi avem aici in sală trei baieti, dar la diferite categorii de greutate. Nu mai există acum nici Ministerul Tineretului si Sportului. Ne-au bagat acum la Cercetare si nu avem un buget, nu stim nimic. A trecut luna ianuarie si noi nu avem un ban. Pană acum nu au fost probleme asa mari. Am ratat cantonamentul de iarna lucru care afectează pregatirea generala

Cantonamentul de iarnă este foarte important la box si nu numai. E nevoie de pregatire centralizata la box ai nevoie de sparing parteneri. Copiii nu pot să boxeze doar intre ei, pentru că se cunosc si nu mai progreseaza De asta au nevoie de meciuri in strainatate. Și asta inseamnă bani.

Te mai macină si acum gandul ratarii unei medalii olimpice?

Într-adevar, am fost la trei Olimpiade si nu am luat nici macar o medalie. Ba nu am prins cea mai bună forma ba am avut ghinion. La Seul, in 1988, am fost intr-o formă extraordinara dar m-a descalficat arbitrul cand mai erau 36 de secunde. Au luat atunci medalii boxeri pe care i-am batut fară niciun fel de probleme. Parcă exista un blestem olimpic. Macar o medalie olimpica

Te gandesti să revii la carma lotului olimpic? Poate chiar in tandem cu Leonard Doroftei?

Boxul face parte din viata mea si aș reveni la lot, dar doar in anumite conditii. Eu am mai vorbit cu Rudel Obreja si cu alti oameni din box despre acest aspect.

M-aș intoarce doar dacă am realiza la Resita un centru national. Am pus la punct si un proiect care a ajuns la Ministerul Sportului, dar fară rezultat. La sportivi trebuie să le dai masa casă si dacă am avea aici un centru, ne-am descurca si cu bani mai putini. La box vin copii amarâți. Dacă ii dai o friptura poti să tragi de el. Altfel, mai greu. Eu sunt primul care mi-aș dori să descoper un baiat care să-mi calce pe urme.

Vastag a fost triplu campion al lumii

Francisc Vastag s-a nascut la Resita, la 26 noiembrie 1968. A inceput să practice boxul la CSM Resita, sub indrumarea antrenorului Vasile Bala. A mai boxat sub culorile cluburilor Metalul Bocsa, Dinamo Bucuresti, Selena Bacau si Freedom Star Farul Constanta.

A fost campion european de juniori, la Brondby, in 1987, si mondial, la Havana, in 1988. A obtinut cinci titluri de campion national de seniori la categoria 71 kg, in 1989, 1990, 1991, 1992 si 1993. A câștigat trei titluri mondiale la seniori: Moscova (1989), Tampere (1993) si Berlin (1996) si o medalie de bronz la Sydney, in 1991.

A fost dublu campion european, la Bursa (1993) si Vejle (1995). A câștigat Cupa Mondială de la Bangkok (1994), locul I la Jocurile Bunavointei de la Seattle, in 1990, si a fost de sapte ori câștigator al Centurii de Aur". Gratie acestor performante, in 2000 i s-a acordat titlul de Maestru Emerit al Sportului si i-a fost decernat Ordinul National Serviciul Credincios" in Grad de Cavaler.

Adevarul

Adrian20.03.2010 23:01

Ce mi l-a ars Klitschko pe american in ultimele secunde. A stat saracul toata lupta cu gandul sa nu se faca de rusine si si-a luat ditamai ko-ul pe final.

Sportiv adevarat ucraineanul. Boxer de super clasa. Mare, puternic, tehnic, rapid. Sportiv adevarat.

rezistenta_ultras21.03.2010 00:12

se pricepe cineva la sacii de box pe aici?

clausblaus21.03.2010 10:14
Ce mi l-a ars Klitschko pe american in ultimele secunde. A stat saracul toata lupta cu gandul sa nu se faca de rusine si si-a luat ditamai ko-ul pe final.

Sportiv adevarat ucraineanul. Boxer de super clasa. Mare, puternic, tehnic, rapid. Sportiv adevarat.

Am pierdut meciul si imi doream asa de mult sa-l vad.

Stii cumva daca se da in reluare?

Daniel-Ionut21.03.2010 10:28

vrei sa iti cumperi sac de box? uite aici la budo best http://www.hypersport.ro/ro/1/29/17/saci.php

Marius21.03.2010 11:16
Am pierdut meciul si imi doream asa de mult sa-l vad.

Stii cumva daca se da in reluare?

o sa fie pe sportpunctro

clausblaus21.03.2010 11:30

@Marius

Multumesc,o sa incerc sa fiu pe faza!

Adrian21.03.2010 11:46

Recomand www.budobest.eu

Eu de aici imi iau echipamentele si sunt foarte multumit.

rezistenta_ultras23.03.2010 09:25

ma intereseaza un sac de box cu baza la pamant,care se umple cu apa,pentru apartament,fara sa ma apuc sa dau gauri prin tavan sau pereti...

la budobest mi se pare exagerat pretul de 14 milioane pentru un astfel de sac.

am mai gasit pe net 2 astfel de modele la preturi mai accesibile,unul produs de Dayu la 7,2 milioane si unul produs de InSPORTline la 8,5 milioane...

P1_20760_1_.jpg

P1_22788_1_.jpg

Bogdan23.03.2010 09:45

Adita lonsdale? everlast? :))

mda.. vad ca au doar de tavan

http://www.sportsdirect.com/boxing/boxing-punch-bags

Daniel-Ionut23.03.2010 10:15
ma intereseaza un sac de box cu baza la pamant,care se umple cu apa

Baza se umple cu apa sau sacul ? ca daca sacul... e aiurea. :hmmm:

Bogdan23.03.2010 10:20

Dar nu poti sa-ti iei si de-ala in forma de ghiocel?

rezistenta_ultras23.03.2010 10:22
Baza se umple cu apa sau sacul ? ca daca sacul... e aiurea. :hmmm:

doar baza...in sus e sac normal.

Daniel-Ionut23.03.2010 10:26

Da oricum e aiurea jos... mai frumos e agatat, si mai bun.

Si ca sa nu il agati de tavan iti iei de'ala cu postament de se agata de perete in lateral.

Sau sunt si postamente care nu se prind de nimic.

«12331»