FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«1293031»
Lari26.05.2013 00:46

Rezultat final, 118-110, 116-112, 115-113 pentru Froch.

Dupa ce l-am vazut pe Froch in 3 lupte, p-aia cu Bute si p-asta, mi se confirma parerea excelenta pe care mi-am facut-o la vizionarea finalei SuperSix despre Andre Ward: s-a aparat si a atacat formidabil, tehnic, tactic, tot tacamu'. Smecher boxer!

Adrian26.05.2013 09:26

Froch e zmeu doar la el acasa.

Adrian26.05.2013 15:24

hahha:))

Parca a tinut baiatul neaparat sa imi dea dreptate:

Am spus si inainte de această luptă că cel care va invinge trebuie să se concentreze si să meargă mai departe.Cealaltă luptă pe care am pierdut-o a fost impotriva lui Andre Ward.

E un luptator fantastic, un mare campion, dar poate fi invins. Gata cu America, să-l aducem aici. Eu am fost in America, acum să-l aducem in Anglia a concluzionat Cobra.

Lari26.05.2013 15:33

Bai, omu' are dreptate. El a luptat acolo, e randu' lu' Ward sa 'joace in deplasare', nu vad nimic deplasat in chestia asta.

Mie unu' chiar mi-ar placea sa vina Ward la Londra, nu cred ca Froch il poate invinge. Daca unu' precum Kessler, care, aseara, zici sa lovea cu o ghioaga prea grea pentru fortele lui, cateodata, a fost la 2-3 reprize de victorie, cred ca Ward poate face mult, mult mai multe.

Dar, repet, nu am vazut decat un singur meci de-al lui Ward, iar accidentarea lui poate ca l-a scos din forma, cine stie...

Adrian26.05.2013 16:07

Lui Froch ii e frica sa lupte in afara pentru ca stie ca stilul lui nu e agreat chiar de toti arbitrii. Nu toti puncteaza ceea ce face el. De aia vrea doar acasa, acolo unde are acel 5%.

Froch e un bataus. Mainile jos, lovituri din fundul gradinii. E amuzant si placut pentru cei care considera ca boxul e doar bataie. Insa ce face el nu ii impresioneaza pe cei care cunosc sportul, care stiu cu ce se mananca boxul.

Am vorbit cu multi prieteni din domeniu, care au practicat sau practica sporturi de contact, campioni mondiali, europeni, etc. Multi au spus ceva ce mie nu mi-a cam convenit. Si anume ca Bute a aruncat meciul cu Froch.

Adevarul e ca nu e exclus sa fi fost asa. Ca Bute doar Bute n-a fost cu Froch. Nici macar nu a incercat sa fie Bute. Doar l-a imitat pe englez. Si infrangerea a venit ca ceva normal.

Froch nu termina meciuri. Nu prea poate.(stiu, l-a demolat pe Bute...) El e bataus, el e cu punctele. Daca ii iei avantajul de acasa, se cam pierde.

Inca il mai consider pe Kessler mult peste Froch. Mult, mult, mult peste Froch. Si asta din toate punctele de vedere. Nu doar ca boxeur ci si ca om. Nu bate din gura, nu se da smecher, nu e cocalar.

Regret ca acesti 2 sportivi, Bute si Kessler, au acceptat sa mearga acasa la Froch. Ambele miscari au fost greseli.

drvladyk23.06.2013 12:44
Ivanski24.06.2013 13:53

Unul dintre cei mai mari boxeri romani ai tuturor timpurilor, Vasile Tiță, a murit la virsta de 85 de ani.

Tiță a fost medaliat cu argint la categoria 75 de kilograme la Jocurile Olimpice de la Helsinki din 1952. Atunci, Romania a cîștigat 4 medalii, iar Tiță era ultimul care incă mai traia dintre acei sportivi.

Fostul mare pugilist era numit "Printul din Obor" si a suferit timp de mai bine de 10 ani de boala Alzheimer.

Tiță a cîștigat 7 campionate nationale consecutive: "Primeam cite o ciocolată pentru fiecare titlu". Între 1951 si 1957, timp de 7 ani consecutiv, a fost campion al Romaniei la box. În 1954 la categoria mijlocie (75 kg), in rest la mijlocie mică (71 kg)

link

Lays04.09.2013 17:52

Pentru cine prinde Dolcesport 2, se difuzeaza acum o emisiune despre romanul care face parte din echipa lui Floyd Mayweather, si anume Ronald Gavril.

Asta-i primul episod din 4, cred, iar restul o sa fie maine, poimaine si raspoimaine... cred. Eu unu' incerc sa gasesc live stream pe net si nu gasesc (fara sopcast).

De mentionat ca Ronald a castigat 6 meciuri din 6, dintre care 5 prin KO, iar al saptelea va avea loc pe 14 septembrie, la gala Mayweather - Canelo.

LE: am gasit - http://www.dolcetv.ro/#TV-live-Dolce-Sport-2-107

Lays04.09.2013 18:01
LE: am gasit - http://www.dolcetv.ro/#TV-live-Dolce-Sport-2-107

De fapt s-a terminat... my bad.

Lays05.09.2013 00:33
Asta-i primul episod din 4, cred, iar restul o sa fie maine, poimaine si raspoimaine... cred.

Hai c-am facut-o praf. O sa fie 5 episoade in total, difuzate de miercuri (ieri) pana duminica, de la ora 8:30.

Lorimer20.01.2014 23:32

Hai ca l-a mai facut Bute praf pe inca unu... sa-i aduca domne adversari ca-i bate pe toti... de fapt s-a vazut ce poate cand a dat de...adversari. Mi-e dor de zilele de glorie ale Fratiei Musulmane cand mai auzeam ba ca Bute n-a fost Bute, ba ca meciul a fost aranjat etc. Deh, oare maimutoiul Mircea Badea ce mai zice?

besliud21.01.2014 00:13

Frate se vede ca omul a ramas cu sechele! Tot meciul nu a dat drumul la bratul stang si doar sa aparat! Nu poti castiga un meci boxand de maniera asta si chiar sunt foarte convins ca Bute nu pute sa-i dea KO lui Pascal pt ca omul sa vazut ca este bun incasator si nu resimtea nimic!

Ps: Apropo chiar sunt dispus sa fac pariu ca Pascal in toate meciurile care le va mai disputa, nu va primi KO! Singura posibilitate de KO pt Pascal este sa urce in categorie si sa boxeze cu Vladimir Klitschko si sunt ferm convins ca in categoria lui nu va pierde decat la puncte!!!

Empyro23.01.2014 16:38

Postarile off-topic si balacareala au fost mutate aici : http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...20&start=20

«1293031»