Lui Froch ii e frica sa lupte in afara pentru ca stie ca stilul lui nu e agreat chiar de toti arbitrii. Nu toti puncteaza ceea ce face el. De aia vrea doar acasa, acolo unde are acel 5%.
Froch e un bataus. Mainile jos, lovituri din fundul gradinii. E amuzant si placut pentru cei care considera ca boxul e doar bataie. Insa ce face el nu ii impresioneaza pe cei care cunosc sportul, care stiu cu ce se mananca boxul.
Am vorbit cu multi prieteni din domeniu, care au practicat sau practica sporturi de contact, campioni mondiali, europeni, etc. Multi au spus ceva ce mie nu mi-a cam convenit. Si anume ca Bute a aruncat meciul cu Froch.
Adevarul e ca nu e exclus sa fi fost asa. Ca Bute doar Bute n-a fost cu Froch. Nici macar nu a incercat sa fie Bute. Doar l-a imitat pe englez. Si infrangerea a venit ca ceva normal.
Froch nu termina meciuri. Nu prea poate.(stiu, l-a demolat pe Bute...) El e bataus, el e cu punctele. Daca ii iei avantajul de acasa, se cam pierde.
Inca il mai consider pe Kessler mult peste Froch. Mult, mult, mult peste Froch. Si asta din toate punctele de vedere. Nu doar ca boxeur ci si ca om. Nu bate din gura, nu se da smecher, nu e cocalar.
Regret ca acesti 2 sportivi, Bute si Kessler, au acceptat sa mearga acasa la Froch. Ambele miscari au fost greseli.