Nu comentez meciul, ca acu am ajuns acasa si caut link, dar repet: Bute le-a dat tuturor apa la moara prin prostiile de la meciul cu Froch. Daca se comporta ca un campion, includ aici si alegerea locului de desfasurare si multe altele, nu mai mancau rahat toti acum
Din pacate ma uit pe comentariilor "strainasilor" de pe youtube si toti il fac praf. Toti se uita ca ala a dat mai multi pumni si nimeni nu se uita unde ajung pumnii aia. Pai numiain ultima repriza Bute a dat peste 10 lovituri CLARE in capul rusului, mai tinea 30 de secunde si-l facea KO, dar din pacate toti au ramas cu imaginea din meciul ala de doi lei in care Bute a stat sa ia bataie.
Pai felul in care a terminat meciul e de vis, dar pentru majoritatea este trecut la altele.
Cum ai spus si tu, imaginea i-a fost terfelita rau de tot dupa meciul ala dubios. Eu cred ca o sa-l bata rau de tot pe Froch; cam asta e singura sansa sa le inchida gura la toti.
M-am hazardad mai sus cand am zis ca l-a facut pe ala sac de box in ultima repriza, l-a facut sac de box incepand cu jumatatea ultimei reprize. Oricum a fost magnific.
Adriane, Doroftei exagereza in stilul din apcate caracteristic, dar un pic de adevar este si in ce spune el, prea i-a permis aluia sa-l atinga, sau poate a vrut sa arate ca poate si incasa.
Pacat, ca e trecut cu vederea modul triumfal in care a terminat. Mai ducea sigur vreo 3 reprize, dar cred ca una ii era necesara sa-l puna la podea.