FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«128293031»
greenyes04.11.2012 20:06
Nu comentez meciul, ca acu am ajuns acasa si caut link, dar repet: Bute le-a dat tuturor apa la moara prin prostiile de la meciul cu Froch. Daca se comporta ca un campion, includ aici si alegerea locului de desfasurare si multe altele, nu mai mancau rahat toti acum

Din pacate ma uit pe comentariilor "strainasilor" de pe youtube si toti il fac praf. Toti se uita ca ala a dat mai multi pumni si nimeni nu se uita unde ajung pumnii aia. Pai numiain ultima repriza Bute a dat peste 10 lovituri CLARE in capul rusului, mai tinea 30 de secunde si-l facea KO, dar din pacate toti au ramas cu imaginea din meciul ala de doi lei in care Bute a stat sa ia bataie.

Pai felul in care a terminat meciul e de vis, dar pentru majoritatea este trecut la altele.

Cum ai spus si tu, imaginea i-a fost terfelita rau de tot dupa meciul ala dubios. Eu cred ca o sa-l bata rau de tot pe Froch; cam asta e singura sansa sa le inchida gura la toti.

M-am hazardad mai sus cand am zis ca l-a facut pe ala sac de box in ultima repriza, l-a facut sac de box incepand cu jumatatea ultimei reprize. Oricum a fost magnific.

Adriane, Doroftei exagereza in stilul din apcate caracteristic, dar un pic de adevar este si in ce spune el, prea i-a permis aluia sa-l atinga, sau poate a vrut sa arate ca poate si incasa.

Pacat, ca e trecut cu vederea modul triumfal in care a terminat. Mai ducea sigur vreo 3 reprize, dar cred ca una ii era necesara sa-l puna la podea.

Lari05.11.2012 00:08

Felix Paun, primul antrenor al lui Bute:

Îmi pare rau pentru Lucian, dar este urmarit de meciul pierdut in fata lui Froch. Nu a trecut peste momentul acela si nici nu cred că va trece. S-a vazut asta in meciul cu Grachev. Pe acel rus trebuia să-l termine in cateva reprize. Nu a facut-o. S-a vazut că ii este teama Nu a vrut să se expuna Era terminat definitiv, dacă ar fi pierdut acest meci

Dacă tine la cariera lui, trebuie să evite un nou meci cu Froch. Va pierde sigur si partida-revanșă. Ar fi bine să urce in categorie. Nu vad cum ar putea să iși revină din punct de vedere psihic. L-aș sfatui să-și angajeze urgent un psiholog, pentru că are nevoie, i-a transmis Paun lui Bute. Cei doi au o relatie glaciala după ce Lucian a rupt relatiile cu antrenorul. Ne-am intalnit astă-vară in Pechea, dar a intors capul, facandu-se că nu mă cunoaste. Anturajul l-a schimbat

EvZ

drvladyk27.11.2012 22:17
Lari28.12.2012 00:37

Bute ar putea boxa in sfarsit cu Pavlik:

bute_pavlik.jpg

Lari13.01.2013 01:02

Bute ar putea lupta pentru centura WBC:

Clipboard02.jpg

calatorul22.01.2013 15:05

Abia astept revansa cu Floci, sa sara Bute pe el ca un leu si sa il sfasie sa ii arate ca s-a pus cu cine nu trebuie si ca a castigat atunci din intamplare, sa faca inca odata toti romanii sa fie mandru de el, nu ca nu am fii ;)...multi comenteaza ca nu a luptat cum trebuie ca nu a dat cand tebuie etc...e usor sa comentezi cand te uiti, mai greu cand te afli in fata faptului ;)..oricum Bute cred ca a pierdut atunci si pt ca l-a subestimat un pic pe Floci ca altfel nu si-o lua asa rau, oricum tot raul spre bine, bafta Bute, abia astept :D

axl22.01.2013 15:56
multi comenteaza ca nu a luptat cum trebuie ca nu a dat cand tebuie etc...e usor sa comentezi cand te uiti, mai greu cand te afli in fata faptului

Bute cred ca a pierdut atunci si pt ca l-a subestimat un pic pe Floci ca altfel nu si-o lua asa rau

Numele tau este Legiune, caci sunteti multi.

Lays03.02.2013 18:04

Stie cineva o sala de antrenament pentru box, in Bucuresti, zonele Dristor/Vitan?

Lays19.02.2013 18:11

Sa inteleg ca nu exista? :D

Cica Jean Pascal a renuntat la meciul cu Dawson si urmeaza sa vedem un meci Lucian Bute - Jean Pascal pe 25 mai, la Montreal : http://www.torontosun.com/2013/02/18/pasca...t-inches-closer

Tot respectul meu pentru Bute daca e pe bune stirea.

Adrian19.02.2013 19:57

Daca e adevarat, Pascal will fall.

Lays15.03.2013 15:05

Mai trebuie sa semneze Jean Pascal si e gata. Probabil ca va semna, Dawson deja a spus ca intelege decizia lui Pascal si ca el ar fi facut la fel, deci inteleg ca Pascal - Dawson e in stand-by.

contract.jpg

Lays15.03.2013 22:39

Lucian Bute vs. Jean Pascal confirmed for May 25th!

Montreal, Friday, March 15, 2013 " InterBox and Group Yvon Michel (GYM) are extremely proud to confirm that the highly anticipated duel between Lucian Bute (31-1-0 24 KO) and Jean Pascal (27-2-1 16 KO) is now signed, sealed and delivered! This huge clash will take place on Saturday, May 25th with details such as the venue and American TV yet to be finalized.

This fight will mark an historic moment for boxing in Canada. Emotions will be high and the memories will be engraved in the collective memory forever, declares the president of GYM, Yvon Michel.

This is the fight that everyone has been waiting for, even the casual fan. It was an honor to help finalize it, states the president of InterBox, Jean Bedard. All parties were anxious to reach an agreement and now boxing fans across the World can expect a spectacular show on May 25th, concludes Jean Bedard.

All others details will be communicated to the public shortly including the first face to face between Lucian Bute and Jean Pascal as well as information regarding ticket sales.

Lari15.03.2013 22:54

O sa fie la semigrea lupta. Mi-e cam teama...

foreverstea18.03.2013 13:42

Ehhh meci mare si asta cu Pascal, abia asteptsa il vad, sigur castiga Bute, are foame de victorii si antrenament pentru a isi lua revansa in fata lui Froci ala...pe ei, pe ei, pe ei, pe mama lor Bute cu pumnii in fata :D

Lari23.04.2013 18:01

Lucian Bute:

"Pentru acest meci, motivatia este diferita De ani de zile nu m-am mai simtit in felul asta. Ultima oara cred că a fost in 2009 la revansa cu Librado Andrade. Mi-a lipsit senzatia asta. Acum, am flacari in ochi. Cand intru in sala in mintea mea este Jean Pascal. De multe ori mă surprind vizualizand meciul. Mi se intamplă asta chiar si atunci cand mananc! Uneori, nici nu sunt prezent, sunt deja in meciul meu.

Meciul acesta are o semnificatie aparte pentru mine, intrucat Jean Pascal vorbeste despre mine de ani de zile. El a vorbit urat despre mine. El a spus că imi este frică să boxez cu el, că datorez acest meci fanilor din Quebec. Se spune că Jean Pascal afisează o imagine mai increzatoare decat mine. Eu cred că este vorba doar de promovare, de marketing. Lui Jean ii place să vorbeasca Eu, in schimb, stiu că am o treabă de facut pe 25 mai. Treaba mea va fi aceea de a câștiga meciul, iar in acea zi voi fi un tip foarte rau. Sunt capabil de asta.

În afara ringului, eu sunt draguț cu toată lumea. Este firea mea. Dar in ring, acolo este vorba de cariera mea, este viitorul meu in joc si voi face tot posibilul ca să câștig.

Atuurile mele in ring vor fi inteligenta, tehnica, viteza si conditia fizica Eu cred că ii voi fi superior si că el nu va putea tine ritmul. El este un tip de patru runde si de 1 min. 30 sec. pe runda El se poate antrena cu oricine, cu Angel Heredia sau cu oricine altcineva, si asta nu va schimba cu nimic ziua de 25 mai. El va boxa patru runde, iar apoi va incerca să incheie reprizele in forță pentru a câștiga.

Eu voi da totul. Este cariera mea in joc. Meciurile cu Carl Froch si Jean Pascal sunt incomparabile. Atunci cand l-am intalnit pe Froch, eram neinvins, nu cunosteam infrangerea. Am cunoscut-o insă in Anglia. Am trait momente dificile. Mi-am pierdut increderea, dar incep să mi-o regasesc. Este din ce in ce mai bine.

Dar este bine să te mai si temi de ceva. În loc să fii 100 la 100 sigur că câștigi, să fii doar 90 la suta Mai bine să ai un pic de indoiala Acesta este boxul. O lovitură de pumn poate schimba totul. Am 33 de ani! Peste patru ani voi avea 37. Am decis că acum este momentul pentru că nu cred că voi mai practica boxul si după aceea. Eu cred că este cea mai bună ocazie ca să boxez cu Pascal.

Este mai usor psihologic. Chiar dacă mă trezesc la 81 de kg dimineata, nu mă stresez deloc, pentru că stiu că voi ajunge usor la 79 de kg la momentul meciului. Știu, de asemenea, că voi fi mai puternic in picioare, in brate la fel. Psihologic, eu prefer această limită de greutate.

O să am o primavară ocupata mă insor pe 15 iunie. Logodnica mea se ocupă de tot. Ea este in Romania si pregateste casatoria. Eu, in schimb, pregatesc meciul. Nu-mi mai ramane decat să mă prezint la locul si data fixate".

drvladyk23.04.2013 18:16

Sa vedem, nu? Mintea mea inca e marcata de umilinta traita pe viu la N'gham

Lays03.05.2013 18:18
Lari08.05.2013 10:39

Reporter: Lucian, vestea că nu poti lupta pe 25 mai a surprins pe toată lumea.

Lucian Bute: Sunt foarte trist pentru că nu il pot infrunta pe Jean Pascal pe 25 mai. Eram intr-o formă fizică foarte buna m-am simtit excelent in cantonamentul din Florida unde m-am pregatit foarte bine, insă mă vad nevoit, din cauza accidentarii, să aman lupta cu Pascal. Din respect pentru fani, dar si pentru televiziuni nu pot urca in ring dacă nu sunt apt 100 % medical.

R: Practic ce s-a intamplat ?

L.B: În noiembrie 2011, in meciul cu Glen Johnson am suferit o accidentare la mana stanga Durerile au reinceput să reapară in urmă cu 2 saptamini devenind in ultimele zile insuportabile. Joia trecută am efectuat un examen RMN (rezonanță magnetică) la o clinică specializată din West Palm Beach. Doctorii au spus ca singura solutie pentru a scapa de aceste dureri este interventia chirurgicala

R: Practic in ce constă acestă interventie si cand va avea loc ?

L.B: Pentru a nu mai pierde timpul si a scapa de dureri de comun acord cu doctorii, antrenorul si promotorul meu am hotarat să mă operez joi in SUA. Medicii imi vor extrage niste fragmente de os care imi apasă pe tendoane si astfel apar durerile.

R: Ce va urma după această operatie ?

L.B: Va trebui sa port mana in gips vreme de 6 saptamani după care o atelă pe o perioadă cuprinsă intre 8 si 10 saptamani, timp in care nu mă pot antrena. Va urma apoi o perioadă de recuperare. Doctorii mi-au spus că dacă totul decurge bine, in luna august aș putea reincepe antrenamentele.

R: Ce se va intampla cu meciul acesta cu Jean Pascal ? Vei mai boxa cu el ?

L.B: Meciul a fost doar amanat. Sper ca această perioadă de recuperare să treacă foarte repede si să mă pot intoarce in sala de antrenamente. Îmi doresc să câștig cu Pascal si vă asigur că acest lucru se va intampla.

Potrivit presei canadiene, in data de 1 aprilie, erau deja vandute 15.000 de bilete pentru meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal, ce era programat in 25 mai, la Montreal. Promotorii sperau ca sala să fie plină la evenimentul considerat unul din cele mai importante, dacă nu chiar cel mai important din istoria boxului din Quebec.

Mediafax

Lorimer12.05.2013 17:43

Baieti, vreau si eu ceva pareri ca ma contrazic cu niste amici. Ei imi spun ca nimeni in istoria supergreilor nu putea sta in fata fratilor ucrainieni, eu (care sunt fan Lennox) merg desigur pe Lennox, Foreman sau Hollyfield intr-un ipotetic meci. Nu merg mai departe la Ali sau Joe Lewis.

Adrian12.05.2013 21:21

E vorba de vremuri diferite, Lorimer. Nu e corect sa facem comparatii. Pentru ca nu e corect nici sa ii compari pe Cezar si Napoleon sau pe Napoleon si Rommel si tot asa.

La vremurile lor, toti acei grei au fost cei mai buni.

Fratii Klitschko sunt acum cei mai buni. Eu sunt curios ce s-ar intampla la un meci intre ei, nu la un meci cu Ali sau Lewis sau Tyson.

Tehnica, alimentatia, programele de antrenament, totul se schimba, evolueaza. E greu de spus daca fratii Klitschko ar fi facut fata lui Ali daca ar fi boxat in vremea lui, cu acele programe de antrenament, cu acele filozofii. Dar la fel de greu e si sa spui daca Ali ar face fata acum.

O sa ziceti ca ar fi facut fata, pentru ca era un sportiv mare, foarte bine pregatit si ca avansurile din medicina si nutritie doar l-ar fi ajutat sa fie si mai bun.Se poate. Insa la fel de bine se poate sa fie furat de vremuri, de banii care circula acum si sa nu aiba ambitia, mentalitatea si viziunea despre box pe care le avea in acele vremuri.

Inca ceva. Multi din greii de atunci acum poate ca nu ar lupta la categoria grea. Fratii Klitschko sunt imensi. Fiecare are 2 metri. Tyson, de exemplu, avea 178 cm inaltime. Diferenta e imensa. Insa asta nu inseamna ca Tyson nu avea forta. SI CE FORTA!

Lorimer12.05.2013 22:25

Bine, lasa-i pe aia din trecut, dar cu un Lennox totusi ii pot compara. Si nici Hollyfield n-a fost atat de indepartat.

Da, faza asta ca sunt imensi mi-o zic si ei...si totusi Lennox a castigat cu Vitali. E adevarat ca arbitrul s-a grabit sa opreasca acel meci, dar totusi cred ca Lennox avea controlul.

Adrian12.05.2013 22:28

10-15 ani e mult. Iti zic eu. S-au schimbat multe. Nutritia, medicamentatia, multe. Acum 10 ani nurofenu' era interzis.

Ai vazut si tu la fotbal, doar, cat de important e avansul asta.

gio_stgloria25.05.2013 22:50
Lari25.05.2013 23:29

O sa fie un miracol daca rezista Kessler pana la final, la modu' asta.

Lari26.05.2013 00:13

Meci intre doi batausi, foarte putina tehnica.

Nu s-au anuntat inca rezultatul, dar cred ca a invins Froch, la puncte. In ultima repriza a fost aproape de un knock down, dar a rezistat Kessler.

Cred ca danezul putea invinge, daca folosea mai des seriile de lovituri din a doua parte a meciului, chestie care l-a pus in reala dificultate pe Froch.

INCREDIBILE reluarile!!!

«128293031»