FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«1262728293031»
greenyes12.06.2012 10:43

Legat de cum a boxat si pierdut Pacquiao meciul cu Timothy Bradley:

Sursa: http://www.boxingscene.com/schaefer-on-pac...-rematch--53858

Redau doar o parte din acest interviu:

BoxingScene.com spoke with Richard Schaefer, the CEO of Golden Boy Promotions, to get his thoughts regarding Manny Pacquiao's controversial decision loss to Timothy Bradley from this past Saturday night in Las Vegas. Schaefer also gave his take on why a Pacquiao-Bradley rematch is a bad idea for the sport. And he also discusses whether or not the Bradley defeat will affect future negotiations for a possible mega-fight between Pacquiao and Floyd Mayweather Jr.

BoxingScene.com: Thoughts on the fight.

Schaefer: Obviously a horrible decision and I think everybody knows that Pacquiao won. I refuse to believe that there is any corruption, the corruption theory. I think it's just judges that are maybe at the point where they should retire. I think that's what it is, and unfortunately we are seeing recently more of these decisions and most of the time you have judges which are close to their eighties or in their eighties and maybe they shouldn't judge anymore.

Ultimately, the athletic commissions have to educate and find judges to bring the next generation of judges along and [make sure] they are better equipped to handle their responsibilities.

BoxingScene.com: Schaefer expresses his frustration pertaining to a widely circulated quote from Bob Arum, the CEO of Top Rank, the company that promotes both Pacquiao and Bradley.

Schaefer: I think the thing which really bothered me, and I think a lot of fans picked up on that, from Arum - where he said 'well, I disagree with the judges and I'm outraged' - which is fair and a good comment, but then he goes on to say 'I am going to make a lot of money in the rematch.' He doesn't say Bradley or Pacquiao is going to make a lot of money, [Arum says] 'I am going to make a lot of money in the rematch.'

So for people to read that...and it was in all the newspapers and everywhere you see that quote, so a lot of fans picked up on that. That was an idiotic comment to make. Because who the hell cares at this point about making money. This is now about the credibility of the sport. If you have somebody like Arum making these kinds of comments, then I think it's totally out of place.

Cred ca baietii care faceau misto de felul in care a pierdut Pacquiao inteleg destul de bine engleza.

Kellerman12.06.2012 13:05
Schaefer: Obviously a horrible decision and I think everybody knows that Pacquiao won.

Not Marius and Ronnie, the true and almighty experts at box here on fcsteaua.

RedScorpyON12.06.2012 13:42

@Kellerman

Not only here, but worldwide :)))

Marius12.06.2012 14:05
Not Marius and Ronnie, the true and almighty experts at box here on fcsteaua.

Tu esti atat de inteligent ca n-ai recunoaste o ironie nici daca te-ar lovi peste bot. :)

Adrian12.06.2012 14:25
Obviously a horrible decision and I think everybody knows that Pacquiao won. I refuse to believe that there is any corruption.

In sporturile de bataie, cand nu termini meciul, trebuie sa fii constient de faptul ca exista posibilitatea ca arbitrii sa ii dea adversarului victoria.

Se poate intampla orice daca lasi totul la decizia arbitrilor.

Arbitrii sunt oameni, pot gresi. Mai mult, pot avea o cu totul alta filozofie despre box decat tine. Poate un arbitru se uita la cum te misti, la cat de multe pagube fac loviturile unui luptator, la felul in care controleaza un boxeur lupta, etc.

Daca un boxeur e calare pe celalalt dar nu reuseste sa il loveasca cu lovituri care sa faca probleme, un arbitru ii poate da punctele celui mai agresiv in timp ce alt arbitru il poate desemna castigator al rundei pe cel care s-a aparat. Depinde cum puncteaza ei.

Coruptie e peste tot, e adevarat. Dar nu e obligatoriu sa fie coruptie daca la o decizie finala castiga un luptator care a parut ca nu a facut nimic toata lupta.

Eu nu am vazut meciul din weekend fiind plecat la o nunta. Deci ce am zis mai sus, zic la modul general, nu ca o incercare de a explica de ce a pierdut Pacman. Cei care au vazut meciul se pot pronunta mai bine.

Eu de aceea sunt mare fan Bute. Bute termina meciuri, nu lasa totul pe mana unor judecatori care sunt de cele mai multe ori subiectivi, nu obiectivi.

Si cand zic subiectiv nu ma refer la faptul ca ar avea un preferat dintre cei 2 din ring ci ca s-ar putea ca respectivul arbitru sa prefere un anumit stil de box mai mult decat altul.

Unii iubesc stilul asta mega agresiv si spectaculos al lui Froch. BATAIE! BATAIE! BATAIE!

Altii prefera boxeurii ca Bute, mai tehnici, defensivi, cu cap.

Bute i-a terminat pe multi dintre cei cu care ward, kessler sau froch au castigat la decizie. Din pacate expertii de wikipedia nu tin cont de treburile astea. Ei vad super six si gata, discutie incheiata.

Lari25.08.2012 22:02

Arthur Abraham, noul campion mondial la supermijlocie, versiunea WBO, dupa ce l-a troznit pe Robert Stieglitz, la Berlin, cu 116-112, 116-112, 115-113.

Gandalf the White13.09.2012 16:25

Doroftei spune că ar putea boxa oricind cu Bute: Eu am stilul lui Froch, aș sti ce să fac ca să-l inving!

În centrul atentiei la emisiunea Conferinta de presă, de la Antena 2, Leonard Doroftei a declarat ca dacă ar boxa impotriva lui Lucian Bute, el, Mosu, ar fi invingator, fară probleme

Leonard Doroftei, 42 de ani, durduliu, dar amuzant si spumos, a fost invitatul "Conferintei de presă", emisiune moderată de Diana Niculescu pe Antena 2. Printre diverse glume care dovedesc că "Mosul" este un personaj agreabil pentru televiziuni, ploiesteanul a declarat că ar putea boxa oricind cu Lucian Bute (32 de ani), chiar dacă au reprezentat sau reprezintă categorii diferite. Cine ar invinge?, a venit intrebarea. Raspunsul, franc, direct, al lui Doroftei: "Prietene, eu am stilul lui Froch si... Ati inteles ce-am vrut să spun! Eu aș fi Froch pentru Bute! Aș sti ce să fac in ring ca să-l inving pe Lucian", a declarat prahoveanul, cu trimitere directă la Carl Froch, cel care i-a luat lui Bute, in primavara titlul de campion IBF la categoria supermijlocie.

Doroftei a replicat acid cind a fost chestionat dacă ar fi dispus să-l provoace pe galățean la un meci: "sunt prea valoros pentru Lucian Bute, eu am niste performante".

Ploiesteanul a fost impaciuitor apoi: "Mi-aș dori ca Lucian să-și revina să redevină campion. N-am nimic cu el, sper să constientizeze că eu mi-am spus o parere atunci cind am declarat că ar trebui să aibă meciuri mai grele. O să facă un meci mai usor, apoi o să aibă revansa cu Froch. Englezul i-a stins lumina, fiindcă al nostru a stat prea aproape de el".

"De la antrenorul meu, nea Titi Tudor, am invățat că trebuie să fiu cel mai bun, să-mi cinte fanfara. Am fost cel mai mindru cind steagul meu, al Romaniei, a fost mai sus decit toate. Prima lectie pe care am invățat-o, am aplicat-o si-n viață, e că trebuie să dai mai multi pumni decit adversarul ca să-l tii la distanță"

Leonard Doroftei, fost campion de box

Vrea un meci de adio

Doroftei a marturisit că nu exclude varianta unui meci de retragere pentru el! "Mi-e dor de ring, nu doar să mă duc la sală si să boxez. Mi-e dor de niste pumni, să mai dau, să mai sară singe! Poate o să-mi fac un meci de adio. Am reinceput să merg la sala la sala de mese, să mai slabesc... Vreo 10 kilograme".

"Mosu" si-a facut o scoală de box la Ploiesti: "Am adunat 11 copii de pe strada Îi vedeam la semafor, spal-au parbrize, am zis să le dau o sansa Mă intereseaza in primul rind, să le dau o educatie. Apoi, o să vad dacă iese vreun campion dintre ei". Și-a mai zis: "Pe copiii mei am incercat să-i cresc modern. Fară bataie, desi la noi, la romani, bataia e ruptă din rai. Iar baietii mei pot face orice, nu am vrut să-i duc catre box".

Cum se iubeste cu sotia

Casatorit de aproape două decenii, fostul boxer a spus si ce apreciază la o femeie: "Ca să fie perfecta trebuie să aibă semnalmentele sotiei mele, Monica. Ne iubim mai mult acum, ne sarutam mai des, desi avem 19 ani de casatorie. Și-acum, cind am plecat de acasă catre emisiune, m-a pupat de nu mai plecam, am intrebat-o dacă ea crede că plec militar. N-am fost eu niciodată un macho man, dar am fost sincer".

Giesepe

Nu stiu daca Doroftei a spus-o ca o gluma sau nu, dar eu cred ca Mircea Badea l-ar bate sigur pe ciumpalacu` de Bute. Deci, fratioare... deci, prietene... A confirmat-o inclusiv Ciutacu, deci fratioare... e pe bune treaba.

red&blue_boy13.09.2012 16:30

Mosu' face acelasi circ ieftin in afara ringului...

Posibil ca si Carmen Bruma, cu Badea-n c0olt, sa-l bata pe Bute . :)

Adrian13.09.2012 16:55

Doroftei e tot mai penibil cu fiecare interviu. Oare el gandeste inainte sa vorbeasca?

Sau poate e platit sa tot faca scandal. M-as astepta de la asa ceva din partea "presei" romane.

blindius13.09.2012 17:22

Heavyweight title challenger Manuel Charr (21-1, 11 KO's) is reportedly interested in trying to get a rematch against WBC heavyweight champion Vitali Klitschko (45-2, 41 KO's) after losing to him by a 4th round cut stoppage last Saturday night in Moscow, Russia. Charr was hit with a left hand from Vitali in the 3rd, causing a deep cut to open above Charr's right eye. The fight ended up getting stopped almost immediately.

This led to an angry Charr marching around the ring, shoving people and making a lot of noise. He obviously felt that the fight should have been allowed to continue until his trainer had gotten the chance to work on the cut to see if he could stop the bleeding in between rounds.

After the fight, Charr reportedly asked for a rematch to Vitali but the answer that he received back is no. There won't be a rematch. As such, Charr is going to have to live with his 4th round stoppage loss and will have to try and work his way back to another title shot.

The good news for Charr is that his promoters will likely be able to get him another title shot in the future. It's not going to be all that hard. It's not as if Charr fought anyone was all that good before he faced Vitali. All of Charr's opposition came from the 2nd and 3rd tier, and it's going to be easy for him to beat similar fighters for the next year or two in order to get ranked high enough for another title shot.

Al doilea fragment cu italics : Ceva similar cu ce se spune despre Bute c-ar fi facut pana la Froch.

Am vazut meciul, nu ma pricep la box, dar Charr asta putea sa continue bine-merci partida daca i se acorda macar sansa de a se incerca oprirea sangerarii. Macar il batea Vitali cateva runde mai tarziu, dar nici chiar asa.

Adrian13.09.2012 17:35

Meciul a fost oprit corect. Arbitrajul a fost corect. Klitschko l-a facut varza pe ala. I-a spart fata la propriu. Si daca mai continua meciul, l-ar fi facut si mai varza. Era plin de sange, chiar daca mai putea continua meciul. Inca un pumn acolo si paguba era si mai mare.

Este oricum o dovada a fortei lui Klitschko. Sa ii spargi la unu'fata asa e ceva.

Ranile astea de la cap, de la fata, sangereaza mult chiar daca nu sunt serioase. Nu e normal ca un sportiv sa sangereze peste altul. Oprirea a fost facuta corect. Asa zice in regulamente deci nu mai are nimeni ce comenta. Regulile sunt facute sa fie respectate, nu discutate. Chiar daca boxerii fac scandal la o oprire din asta, ei stiu foarte bine ca totul e facut ca sa ii protejeze pe ei.

Urletele alea sunt mai mult de spectacol. Daca s-ar fi intamplat invers, nimeni nu ar fi comentat nimic.

Cat despre partea cu Bute, ma simt nevoit din nou sa atrag atentia ca Froch, Kessler si Ward nu sunt crema cremei boxului. Ei s-au autointitulat cei mai buni doar pentru ca au participat in super6. Asta nu ii face automat cei mai buni.

O sa se vada la revansa cine este froch.

Lays13.09.2012 18:53
Cat despre partea cu Bute, ma simt nevoit din nou sa atrag atentia ca Froch, Kessler si Ward nu sunt crema cremei boxului. Ei s-au autointitulat cei mai buni doar pentru ca au participat in super6. Asta nu ii face automat cei mai buni.

Mai nou Ward este bagat prin liste top 5 P4P, dupa ce l-a invins pe Chad Dawson. Listele sunt facute de fanii sai, evident.

Daca m-as pricepe mai mult la box, m-as prapadi de ras. Asa mi-e jena.

drvladyk13.09.2012 19:18

Penibil Doroftei, dar si Bute si-a facut-o cu mana lui...

Adrian13.09.2012 21:45

Pai eu am zis doar un singur lucru tot timpul: HAIDETI SA ANALIZAM OBIECTIV EVOLUTIA FIECARUI BOXER!

Haideti sa ne uitam la luptele lor, la stilurile lor de lupta.

Cica Bute a luptat doar cu oameni slabi. Cu aceeasi oameni au luptat si Froch, Kessler si Ward. Era vreo diferenta intre ei si Bute inainte ca ei sa participe in super6? NU!

Participarea in acea competitie in care BUTE NU A FOST INVITAT i-a ridicat la statutul de best of the best. Desi pana atunci aveau exact aceleasi meciuri ca si Bute. Pai cum vine asta? O simpla participare te face superstar?

Ward a castigat competitia aia si primul lucru pe care l-a facut dupa a fost sa REFUZE LUPTA CU BUTE!

Bute a fost nevoit sa se roage de adversari ca sa lupte cu el, sa faca compromisuri, sa mearga la ei acasa, pe bani mai putini.

Daca era asa slab, oricare dintre cei 3 l-ar fi luat, l-ar fi batut si i-ar fi luat centura. Dar au fugit de el.

Terminatul de Froch a fost de acord sa lupte cu el doar pentru ca e pe final de cariera. Pentru el era win-win, orice s-ar fi intamplat.

Daca Bute l-ar fi batut, s-ar fi retras si ar fi bagat scuza cum ca nu mai poate. Dar a avut noroc ca a intalnit un Bute cu capul in nori si l-a batut. Si acum e erou.

Astia sunt eroi si campioni pound for pound? Niciodata.

Daca astia sunt cei mai tari pound for pound, Mayweather ce e? Fratii Klitschko ce sunt? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca Bernard Hopkins e cu mult peste ei la cei 1190481 de ani ai sai.

Sergiu2214.09.2012 08:14

Mi se pare penal Doroftei cu tampeniile lui. Acuma tot da din gura, cand a luat si el bataie nu a comentat. El ar putea face asta si asta. Mi se pare un lucru de prost gust ce face el

Adrian14.09.2012 09:35

In box iei si bataie, ca in toate sporturile. E un lucru normal, nu o tragedie. Nu i-a comentat nimeni lui Doroftei cand a luat-o pentru ca se mai intampla si din astea.

Lumea trebuia, insa, sa ii comenteze atunci cand nu si-a facut cantarul. Da' nu i-a zis nimeni nimic, pentru ca atunci nu exista un Doroftei in boxul romanesc care sa fie mancat de invidie si care sa caute tot felul de scandaluri. L-ati auzit pe Leu sa-i zica ceva? Sau Vastag? Nimeni nu a zis nimic. Pentru ca nici unul din acei fosti mari sportivi nu au avut si nu au caracterul infect al lui Doroftei.

cheloo9814.09.2012 09:59

Exista cineva care inca mai crede ca Bute e mai bun ca Andre Ward?

drvladyk14.09.2012 10:19

Daca nu se bat, cum poti sa afirmi contrariul?!

Adrian14.09.2012 10:23

Cine e Andre Ward si in cate meciuri l-ai vazut boxand?

cheloo9814.09.2012 10:43

Andre Ward e dupa parerea mea cel mai bun boxer pound for pound ,l-am vazut luptand in turneul Super Six si in meciul cu Chad Dawson si sa nu uitam ca la batut pe Froch de la ascultat cu urechea in timp ce Bute a luat bataie.... E cel mai inteligent boxer ,se pliaza pe orice stil de lupta.

Adrian14.09.2012 11:07

Pe cine l-a batut de l-a ascultat cu urechea? Pe Froch? Cred ca te-ai uitat la alt meci. Aia a fost una din cele mai slabe lupte pe care le-am vazut. Cu Ward fugind si lovind pe contre, pe retragere si tragand de timp si cu Froch fiind Froch, adica fruntea inainte, mainile jos, fugarind adversarul si aruncand aiurea lovituri din fundul gradinii.

O lupta penibila castigata de un baiat pe care toti l-au pupat in cur ca sa castige. Daca vreti sa discutam despre luptele lui Ward in super six, putem vorbi. Putem discuta mai in detaliu despre cum lupta doar acasa(pe teren strain nu-i place si niciodata fara un arbitru de-al lui.) sau despre cum l-a batut pe Kessler dandu-i capete-n figura. Ca deja m-am enervat cat e de penibil Ward asta si de pupat in fund. Poate ca nu e Bute cel mai tare din toate timpurile dar Ward e un prefabricat. Este Dudu Georgescu al boxului. Deci haideti sa discutam, ca eu chiar ma uit la box, nu ma fac, ca altii.

Si da, cu Dawson s-a vazut clar ca pe ala l-a distrus grav pierderea in plus de greutate. Trebuia sa lupte Ward cu el la semigrea daca era asa bazat, nu sa astepte sa vina ala dupa el.

Ca doar asta face Ward, asteapta sa vina altii la el.

cheloo9814.09.2012 11:20

Adriane esti de acord cu mine ca e cel mai bun luptator pound for pound la aceasta categorie?

Adrian14.09.2012 11:22

E clar. Avem intre noi un fin cunoscator al boxului. Prietene, intereseaza-te ce inseamna pound for pound si discutam dupa. Ok?

Promit ca discutam dupa ce inveti ce inseamna pound for pound. Chiar te rog sa postezi aici definitia si sa ne explici.

cheloo9814.09.2012 11:30

Eu nu am zis ca sunt un cunoscator al boxului.Definitia o poti cauta pe net

Adrian14.09.2012 11:31

Daca nu esti un cunoscator, nu vorbi. Iar ceea ce inseamna pound for pound eu stiu. Tu nu stii. Iti sugerez sa inveti, ca sa nu te mai trezesti pe viitor aruncand cu prostii in stanga si dreapta.

«1262728293031»