Da' cine nu are respect fata de omul Bute? Eu vad ca toti si-au exprimat parerea civilizat pe aici, chit ca-l apreciaza sau nu ca sportiv.
Da' cine nu are respect fata de omul Bute? Eu vad ca toti si-au exprimat parerea civilizat pe aici, chit ca-l apreciaza sau nu ca sportiv.
Daca pe mine ma intrebai,eu nu m-am referit la omul Bute ci la sportivul Bute!
Corect, si eu il respect pe bute, dar nu-mi place toata tevatura asta creata in jurul sau zilele astea. Nu ramane urma de indoiala ca bute este un sportiv demn de invidiat, dar ma repet, mai are mult pana sa ajunga in varf.
Marius, daca nu esti expert, asa cum ai recunoscut, atunci de unde stii tu ca ce a zis Doroftei e adevarat? Adica tu mergi doar pe ce a zis un om? Fara sa verifici?Iarasi, comparatie cu fotbalul. La fotbal se pricepe oricine. Pentru ca oricine poate fugi si sa dea cu piciorul in minge. Stii sa dai cu piciorul in minge, stii fotbal. Nu stii, nu stii fotbal. E simplu. Banel nu stie sa dea cu piciorul in minge, lucru pe care il demonstreaza in fiecare meci. Ce inseamna asta? Ca stie fotbal? Cum poate sa stie fotbal cand el nu stie baza?
Dar cine a zis omule de Doroftei? Nu tot tu? Cine l-a adus in discutie?
Si acum am inteles, fotbalul e pentru imbecili, ca doar se pricepe tot prostu', pe cand boxul e numai pentru initiati, cu macar o centura in palmares sau insurati de ceva ani, vezi exemplul lui vlad de mai sus. E pacat ca te faci de ras si aici, dar si mai pacat e ca strici si topicul asta cu interventiile tale hazardate.
Repet, si asta o sa fie ultima interventie si aici, n-am vazut pe nimeni sa-l atace pe Bute, nici pe om si nici pe sportiv, insa atunci cand are o centura mondiala de 4 ani si in acesti 4 ani nu stiu sa se fi batut cu un pugilist din top 10 macar pot sa imi pun intrebari.
Iar comparatia Doroftei - Bute nu isi are rostul, Doroftei s-a batut cand aia de la Interbox inca invatau cum sta treaba in boxul mare pe cand Bute se lupta in alta era, cand deja canadienii sunt oameni versati, dovada si adversarii sau locatia luptelor lui Lucian.
Daca vrei un minus pentru omul Bute, din partea mea, e ca s-a inhaitat cu toti dubiosii, incepand cu Obreja si terminand cu Udrea, ca sa se bata in Romania. Probabil ca se putea si altfel, nu numai easy way.
Cum nu si-a batut nimeni joc de el cand e acuzat ca isi alege adversari slabi?
Sau voi intelegeti prin a respecta pe cineva faptul ca nu il injurati? Mai pot sa zic ceva? Nu mai pot.
"Bute e un campion fabricat la cea mai slaba centura" - o declaratie plina de respect, tata! Tot asa!
gio_stgloria
Da' cumva Bute nu detine nici o centura? Ca eu stiu ca detine.
Daca tu zici ca mai are mult pana sa ajunga in varf, inseamna ca inca nu a castigat nimic. Aaaa.... BA DA!
In care varf mai trebuie sa ajunga? Chomolungma?
Marius, tot zici ca nu s-a luptat cu nimeni din top 10. Dar eu intreb asa. In afara de vorbe, i-a facut vreunul din top 10 vreo oferta de a lupta? NIMENI!
E usor sa fii Froch si sa dai din gura. "Ca il sparg, ca il omor, ca il rup" Ok. Dar de ce nu ii face nimeni o oferta lui Bute?
Sa vedem cum Bute refuza. Si atunci eu imi cer scuze aici si va dau dreptate.
Pana atunci, Kessler a primit deja oferta de a lupta cu Bute si a refuzat. UPS!
De ce?
Iar daca ati fi fair play, nu ati mentiona la fiecare 3 postari faptul ca Bute s-a inhaitat cu dubiosii. Ca nu s-a inhaitat Bute cu dubiosii ca sa puna mana pe casa poporului sau pe vreun contract de autostrada.
El doar a vrut sa lupte in Romania.
O fi si asta vreun lucru rau.
De fapt, daca ma gandesc mai bine, e o prostie din partea lui. La cum il primesc romanii aici, ar fi trebuit sa stea dracului in Canada. Ii era mai bine.
Lucian Bute (31 de ani) iși apară astazi, pentru a opta oara centura de campion mondial IBF la supermijlocie, intr-o gală ce va avea loc la Pavilionul Romexpo din Capitală (ora 19:45). Înaintea duelului sau cu challengerul sau obligatoriu, francezul Jean Paul Mendy (37 de ani), Mister KO a raspuns la un set de intrebari adresate de fani pe pagina de Facebook a cotidianului ProSport.
Victor Mosneag
Te-ai gandit vreodată ce va fi sau cum va fi momentul cand vei pierde un meci? Cand nu vei mai fi acolo sus?
Deocamdată sunt in apogeul carierei mele si mă gandesc să raman acolo cat mai mult. În cariera mea am gustat si din paharul amaraciunii, asa că voi sti să gestionez si situatiile mai putin fericite.
Voicu Maryan
Care a fost cel mai greu adversar de pană acum?
Cred că Librado Andrade si nu doar pentru că a fost acel incident de la finalul primului meci. Un boxer foarte puternic, bine pregatit, care m-a solicitat la maximum.
Vulpoiu Cristian Gabriel
În a cata repriză crezi că-l vei face KO pe Mendy?
Scopul meu nu este să-mi fac neaparat adversarul KO. Eu mă gandesc să câștig fiecare repriză in parte, iar dacă va veni si acea lovitură care să incheie meciul, nu mă voi supara.
Cristi Serban
De ce este invidios Doroftei pe tine?
Eu ii respect cariera de boxer pe care a avut-o si imi vad de drumul meu. Fiecare este liber să spună ce vrea, există dreptul la opinie. De asta au murit tineri in decembrie 1989, ca să vorbim liber.
Alexe Andrei Lucian
Cand vei simti publicul roman langă tine la câțiva metri, cum crezi că va reusi Mendy să iți facă față?
Mendy este un boxer profesionist, nu cred că va fi impresionat de atmosfera Cred că presiunea va fi mai mult pe umerii mei, dar sunt pregatit să fac un meci mare si vă garantez că centura va ramane la mine.
Gavriș Claudiu-Eugen
Cine e adversarul pe care ti-l doresti cel mai mult să lupte cu tine?
Învingatorul de la turneul Super Six. Este un meci pe care il astept cam de un an, dar e devreme să vorbim despre el. Mai am un meci sambată (n.r.- azi) si incă unul in toamna
Sabau Darius Cristian
Cand vei face un turneu de prezentare a centurii in toate orasele mari din Romania?
Cred că un astfel de turneu ar fi oportun după ce unific centurile.
Alex Merfu
Cand te-ai gandit să te retragi din box?
Mai vreau să boxez 4-5 ani la acest nivel. Îmi place ceea ce fac si incă mai am lucruri pe care vreau să le indeplinesc.
Mihancea Eugen
De ce trebuie să iți fortezi corpul incat să mananci atat de putin cu o saptamană inainte de meci cand ai putea să scapi de kilogramele in plus, treptat, cu o lună inainte, de exemplu?
Pentru că organismul trebuie să fie inaintea meciului ca un burete, imediat după cantar să asimileze 4-5 kilograme. Asta inseamnă forță, vitalitate. Dacă aș slabi din timp, aș bloca organismul, iar după cantar nu ar mai asimila.
Firentze Andutzu
Crezi că ai de ce să te temi de Mendy? O să incerci să ai un inceput furibund cu Mendy, impins de public sau o să astepti mai intai să-l studiezi si apoi să lovesti decisiv?
Am stabilit o strategie impreună cu stafful meu, veti vedea despre ce e vorba sambată seara. Totusi, nu prea imi stă in obicei să incep furibund, mai intai incerc să-mi citesc adversarul.
Mihai Alex
Îi vei inchide gura lui Froch?
Nu e scopul meu să inchid gura cuiva, dar dacă va câștiga turneul Super Six, atunci
Sebastian Darjan
Crezi că meciul Mayweather Jr. vs. Pacquiao va mai avea loc? Cine crezi că ar câștiga?
Pentru frumusetea spectacolului, ar fi bine ca acest meci să aibă loc. Toată lumea vorbeste despre el si probabil că mai devreme sau mai tarziu se va produce. Cred că va bate Mayweather.
Marius Falamas
Cine crezi că va câștiga "Super 6" si de ce? Cand crezi că vei lupta pentru unificare?
Andre Ward e un boxer tehnic si mai bun ca Froch. Dacă toate merg asa cum trebuie, sper să boxez in prima jumatate a anului viitor pentru unificare.
Dan Radulescu
Ți-ar fi placut să poti lupta cu Joe Calzaghe? Crezi că e cel mai bun supermijlociu din toate timpurile?
Dacă ar fi existat o oportunitate, da. Cu siguranță nu este cel mai bun supermijlociu din toate timpurile.
Anghelescu Eugen
Ce zici de un meci de unificarea centurilor? Crezi că va avea loc in urmatorul an?
Conform contractului pe care il am cu Showtime, va fi sigur un meci de unificare de centuri.
Dan Radulescu
Ti-ar placea să ai un meci la profesionisti cu Golovkin?
Golovkin este deocamdată o categorie mai mică decat mine, este la mijlocie. Dar, de ce nu, mai ales că am niste conturi de reglat cu el (n.r. - Golovkin l-a invins pe Bute prin KO la Mondialele de amatori din 2003, din Thailanda).
Marius Falamas
La ce te gandeai in ultimele secunde ale primului meci cu Andrade?
Au fost momente tulburi. Nu mă gandeam decat că trebuie să mă ridic.
Gelu Anghel
Te gandesti să urci in categorie pentru un meci cu Hopkins?
Deocamdată aceasta este categoria mea, mai am cateva lucruri de rezolvat aici.
Mihaela Luca
Cat la sută din timpul tau este rezervat pentru iubita ta?
Acesta este un lucru personal si asa aș dori să ramana
Bacanu Teo
De ce nu ai mai fost in cantonament la Miami?
Asa am decis impreună cu stafful meu. Am considerat că putem să ne atingem obiectivele si cu o pregatire la Montreal, urmată de una la Bucuresti.
Emilian Bumbu
Ce urmează după meciul din toamnă contra lui Kelly Pavlik?
Nu stiu deocamdată dacă urmatorul adversar va fi Pavlik, pentru că nu s-a semnat nimic, dar cert e că meciul urmator va fi cu câștigatorul Super Six.
Bacanu Teo
După ce mancare ti-e cel mai dor cand esti la slabire?
La slabire, cel mai dor imi este de apa Apoi, de toate bunatățile gatite de mama mea.
Sebastian Darjan
Ce te gandesti să faci după ce iți vei incheia cariera de boxer?
Nu m-am gandit, e devreme, dar cu siguranță va avea tangență cu sportul.
Gelu Anghel
La cat de putin incasezi, te gandesti că ai putea avea mai mult de trei meciuri pe an?
La acest nivel, marii campioni au maximum două-trei meciuri pe an.
Gelu Anghel
Ce sanse crezi că are Diaconu să mai fie campion mondial?
Adi este prietenul meu, va fi langă mine la ring si la meciul cu Mendy. Îi tin pumnii să ajungă din nou acolo sus unde a mai fost.
Buzilă George
Ce strategie crezi că va adopta Mendy?
Ne-am uitat la meciurile sale. E un boxer destul de defensiv, pe contraatac. Cred că sambată va avea aceeasi strategie, va astepta un pic. E foarte exploziv cu stanga, e un stangaci foarte periculos, loveste si la cap, si la corp.
Program Gala "Campion pentru Romania"
Cat. PANĂ': Viorel Simion (Romania) - Jun Talape (Filipine) ª 12 R.
Meciul contează pentru titlul international la categoria WBC
Cat. SUPERMIJLOCIE: Renan St. Juste (Canada) - Jaudiel Zepeda (Mexic) ª 8 R.
Cat. GREA: Bogdan Dinu (Romania) - Awadh Mohamed Tamim (Tanzania) ª 4 R.
Cat. SUPERUȘOARĂ': Pier-Olivier Cote (Canada) - Pedro Navarette (Mexic) ª 8 R.
Cat. SUPERcocoș: Sahib Usarov (Rusia) - Sergio Gomez (Nicaragua) ª 8 R.
Cat. SUPERMIJLOCIE: LUCIAN BUTE (Romania) - Jean-Paul Mendy (Franta) ª 12 R.
Acesta va incepe in jurul orei 23:00 din cauza solicitarii televiziunilor canadiene si americane.
Ia spune prin ce mai e cunoscuta Romania daca nu prin sport.
Un exemplu minor, stilul brancovenesc. Nu se invarte in zona sportiva si nici macar cea istorica asa ca e posibil sa nu stii despre ce e vorba.
Cand intrebi un strain sa iti zica de Romania, ori spune Hagi sau ceva sportiv, ori spune de Dracula.
De ce ai intreba un strain despre Romania?
Si-apoi, zi-mi si mie ce stii tu despre, sa zicem,
Rusia? Petru el Mare? Rasputin? Votca?
SUA? MacDonalds? Arme? Ghetouri?
Germania? Hitler? Bere? Blonde?
Franta? Eiffel? Mim.i? Par pubian?
UK? Huligani? Ploaie? Ceai?
Marius, tot zici ca nu s-a luptat cu nimeni din top 10. Dar eu intreb asa. In afara de vorbe, i-a facut vreunul din top 10 vreo oferta de a lupta? NIMENI!E usor sa fii Froch si sa dai din gura. "Ca il sparg, ca il omor, ca il rup" Ok. Dar de ce nu ii face nimeni o oferta lui Bute?
Sa vedem cum Bute refuza. Si atunci eu imi cer scuze aici si va dau dreptate.
Pana atunci, Kessler a primit deja oferta de a lupta cu Bute si a refuzat. UPS!
De ce?
Uite ca sa-ti dau asa o informatie din "interior", ca tot sunt asa necunoscator. Bute, sfatuit de oamenii din staff probabil sau cine stie, a refuzat sa se bata in Supersix, asta pe vremea cand aia de la Showtime proiectau concursul. Motivele oficiale parca au fost meciurile pe care trebuia musai sa le sustina in SUA, adversarii foarte tari si faptul ca era campion IBF de numai un an.
E usor sa fii Bute, sau oricine altcineva, si sa dai din gura ca esti cel mai bun, cand tu te bati numai cu alde Andrade, Brinkley sau Mendy. E, in acelasi timp, pueril sa spui ca un Kessler, Ward sau Froch nu i-au facut propuneri lui Bute, asta in conditiile in care Lucian nu vrea in ruptul capului sa plece din Canada si, pana prin 2010, nu spunea mai nimic boxului "mare", chit ca era campion mondial. Daca voia cu adevarat sa se bata cu astia buni trebuia el sa le propuna lupte, nu sa astepte oferte. Cum sa-ti "faca oferte" vreunul din top 10 cand tu nici macar nu esti acolo? E normal ca cei de sus sa tinteasca la primele locuri, nu la cei mai slabi cotati.
Daca te bazezi pe pumni, pana la urma il bati pe Kessler si la Monreal si la Las vegas si la Kinsasa.
Si Kessler a refuzat oferta facuta de Interbox, nu lupta cu Bute. Canadienii n-au spus decat ca era una "foarte buna", dar "foarte bun" in opinia lor poate sa fie si o bursa de 150.000 - 200.000 de dolari, cum probabil are superboxerul asta de Mendy.
Vazandu-ti logica de fier, realizez ca nu pot discuta cu tine fara sa-mi fac nervi, asa ca, foarte probabil, o sa te ignor pe viitor pentru ca iarasi nu va mai scrie nimeni nici pe thd. asta.
Vazandu-ti logica de fier, realizez ca nu pot discuta cu tine fara sa-mi fac nervi, asa ca, foarte probabil, o sa te ignor pe viitor pentru ca iarasi nu va mai scrie nimeni nici pe thd. asta.
Haha, o sa ajungeti toti la vorba mea si-atunci eu o sa fiu un zeu si voi prosternati la picioarele mele.
Ca tot se discuta aici, din ce am inteles eu o sa fie un meci. Cand si pe ce post?
Un exemplu minor, stilul brancovenesc. Nu se invarte in zona sportiva si nici macar cea istorica asa ca e posibil sa nu stii despre ce e vorba.
Da mai sunt niste docotoranzi in arhitectura sau istoria artei care au auzit de stilul brancovenesc sau neo-romanesc al lui Mincu (
) si cu mega mari exceptii de Petre Antonescu. Bine de Petre Antonescu nici romanii nu au auzit dar strainii.
Si-apoi, zi-mi si mie ce stii tu despre, sa zicem,
Rusia?Petru el Mare? Rasputin? Votca? curve, comunism, foamete, barbari, oameni lenesi, puturosi, grasi, nespalati, betivani,
Germania? Hitler? Bere? Blonde? Siemens,BMW, Audi, Opel, Mercedes, Bosch, Adidas, Einstein, Beethoven, Kant, Ohm, Gutemberg, Gauss, Fahrenheit, Goethe, Schiller, Fratii Grimm, Carol cel Mare, Rammstein, Modern Talking, Scorpions, MP3, pal etc, ajung? astea asa ca lucruri mega cunoscute pana la gradinita.
Tine-ti caii, LRP, eu vorbeam de stereotipuri.
Tine-ti caii, LRP, eu vorbeam de stereotipuri.
pai steretipuri nu sunt rusii asa cum am spus, adica prosti, nespalati, betivi, curve, comunisti, oameni fara cuvant, barbari, nu sunt asa locuitorii din mama rasia?
Informatii din interior, really?
Adica Bute a refuzat sa lupte in super six si noi nu stim? Adica Froch si Kessler si ceilalti guralivi care toata ziua vorbesc despre el stiu ca el a refuzat sa lupte in super six si nu o spun? Poftim?
Dar, daca e din interior, e ok.
E usor sa fii Bute,...., si sa dai din gura ca esti cel mai bun,
Un lucru fals, pentru ca nu l-am auzit niciodata pe Lucian laudandu-se.
Daca nu ati realizat pana acum, Bute are foarte mult bun simt si nu se baga in scandaluri. Dovada cea mai buna e faptul ca conflictul dintre el si Doroftei a fost aproape uitat de presa, aceeasi presa care, atunci cand simte scandal, e ca rechinul cand da de sange.
Kessler, Ward sau Froch nu i-au facut propuneri
Pai nu i-au facut.
Repet. Guralivii astia, mai ales Froch, daca tot l-au provocat si asta i-a refuzat, de ce nu spun lumii. "Uite, domnule, l-am provocat si a refuzat. Dovada aici! E clar ca ii e frica."
Daca voia cu adevarat sa se bata cu astia buni trebuia el sa le propuna lupte, nu sa astepte oferte
I-a propus lui Kessler.
Si Kessler a refuzat oferta facuta de Interbox, nu lupta cu Bute.
Mergand pe logica asta, poate ca si Bute ar putea sa refuze o oferta facuta de la nu stiu care daca i se pare ca suma e prea mica.
Ei au o problema cu Bute. De ce nu o rezolva? De ce se ascund in spatele unui astfel de motiv? Si, asa cum ai zis si tu, suma nu a fost dezvaluita. Oferta putea sa fie de 10 lei sau de 10 milioane de dolari. Asta nu avem de unde sa stim. Ca jurnalist, tu ar trebui sa o lasi mai moale cu presupunerile. Ar trebui sa te uiti dupa dovezi.
2 lucruri sunt clare:
1. Nici unul din baietii aia nu i-au facut oferta lui Bute.
2. Kessler a refuzat sa lupte cu Bute.
Si mai vreau sa adaug ceva.
Lumea face mult caz pentru faptul ca Bute a luptat doar acasa la el. Insa, aceiasi oameni uita sa precizeze un lucru foarte important:
Din cele 8 lupte cu centura pe masa, Bute a castigat prin decizie unanima doar una singura. Restul au fost KO-uri.
Si uite cum cade ideea cum ca Bute e o varza care are nevoie de ajutorul "terenului propriu" pentru a castiga.
Bute nu a avut niciodata un asemenea adversar! Cu cine poate lupta daca il bate pe Mendy
Presedintele Interbox, Jean Bedard, a anuntat numele viitorului adversar al lui Lucian Bute: acesta ar putea fi chiar Kelly Pavlik. Romanul ar putea lupta in Statele United.
"Este planul nostru. Am ajuns la etapa in care trebuie sa-l facem cunoscut pe Lucian si publicului american. Lupta din Romania era deja programata, a fost visul lui Lucian. Acum urmeaza sa depasim granitele canadiene.
Cu siguranta in Statele Unite nu vom mai aduna 15.000 de oameni si probabil, la inceput, nu vom fi in profit, dar Lucian are nevoie de aceasta trecere. Cei de la Showtime il pregatesc pe Pavlik pentru Bute, de aceea i-au programat si un meci in august. Asta ne arata ca americanii sunt gata sa plateasca pentru Lucian.", a declarat Bedard in presa din Canada.
sport.ro
Bika si Andrade(chiar si Miranda) au fost in mod constant in top 10 al categoriei. asta pentru cei care cred ca nu a avut si adversari buni in tot timpul asta...
Update
Kessler a refuzat o oferta de 3 milioane de dolari!
Mariuse, daca nu e nici asta o oferta mare....
Oare de ce nu a mai vrut Kessler sa lupte?
In fine, hai Bute!
Mare luptator Mendy, ce-i drept....mascarada de meci.
i-a dereglat pifometrul lui Mendy. ![]()
BRAVO LUCIANE! HAI Romania!
Hahahahah ![]()
In seara asta multi de pe aici mor de ciuda. Felicitari Bute!
A mai batut inca un adversar slab. Neinvins pana acum, dar slab, nu?
Felicitari Bute!
mai sunt si oameni care te fac cu adevarat sa te simti mandru..mandru ca esti roman
Si-a luat banii cascadorul francez, proteveul, nea Rudi si gata....sunt mandru Mosule ca ma fost contemporan cu marile tale meciuri...mi-e scarba de mascarada asta!
Crapa fierea-n unii de ciuda!
Crapa ba, sa mor daca nu, ca l-am prins pe marele Doroftei care se batea numai cu mari campioni, iesea dupa 12 runde ca Rocky si ziarele titrau a doua zi "Rocky al nostru!" Marele Doroftei a adus in Romania o lupta adevarata cu Balbi...a luptat afara in America cu Spadafora sau Gatti...a dus adevarate razboaie in ring...dar deh, sa lasam copiii sa comenteze.
Mare om , sa vezi un roman caruia ii dau lacrimile dupa ce o sala intreaga ii striga numele e chiar impresionant. Bravo lui, astepam noi victorii , acum sunt sigur ca se va indrepta spre un nume mai mare.
Una dintre marile atractii ale acestei gale a fost si Michael Buffer, e o placere sa-i savurezi cuvintele. Au fost destul de enervanti comentatorii care totdeauna vorbeau peste el.
Crapa fierea-n unii de ciuda!
Cum crapa dupa Steaua-Galatasaray.