Pai faza e tocmai ca Romania NU e cunoscuta numai prin sport, asa ca nu are rost sa ii pui pe sportivi pe piedestale pe care nu le merita.
Pai faza e tocmai ca Romania NU e cunoscuta numai prin sport, asa ca nu are rost sa ii pui pe sportivi pe piedestale pe care nu le merita.
P.S: De ce nu ma lasati sa spun adevarul ? prieteni, stockton e *, lasati-ma sa il fac *. Daca era destept, ii ziceam destept.
Ok, e parerea ta, n-am nimic impotriva, dar suporti consecintele.
Bai Marius, da' cine esti tu sa spui ca nu le merita? Esti tu vreun mare expert in box? Explica-mi tu mie, sa inteleg. De ce nu merita Bute?
Romani jegosi, invidiosi, fututi, ciudosi!!!
Pacat ca a fost fraier Bute si a venit sa lupte in Romania.
p.s.
Expertilor, pana nu a zis Doroftei ca Bute e slab, nimeni nu comenta. Cum le-a dat Mosu' subiect de discutie la fraieri, hop si ei.
Bai Marius, da' cine esti tu sa spui ca nu le merita? Esti tu vreun mare expert in box? Explica-mi tu mie, sa inteleg. De ce nu merita Bute?
Imediat dupa ce-mi explici tu de ce nu merita Nicolita sa joace la Steaua, mergand pe acelasi principiu al pseudo-experientei. Imediat ce vii cu legitimatia de fotbalist si ne demonstrezi ca ai vreo 4-5 sezoane de divizia C macar sau poate un carnet de antrenor, discutam si despre Bute pe baza aceluiasi rationament.
Pana atunci las-o mai moale, ca nu esti singurul om care are habar de sporturile de contact iar noi, restul, niste tampitei.
Nu-s niciun mare expert in box, asa cum nici tu nu esti, dar macar am bun simt.
P.S. Si Doroftei nu a zis niciodata, sau nu l-am auzit eu spunand, ca Bute e slab. A zis ca a avut numai adversari slabi, ceea ce e perfect adevarat, cel putin pana acum.
Ce face Pro TV-u asta din oameni. Adrian ne povesteste cum e viata de boxer si ne pune pe noi sa ne punem in locul lui bute si ne mai zice ca nu conteaza cu cine se bate bute, boxer sa fie, ca tot pumni da. Adriane daca tu nu poti sa recunosti aici (pentru ca in sinea ta o faci) ca mendy asta e un adversar slab ai o problema. Ca el ar putea fi in viitor un campion , nu poate nimeni contesta, dar hai sa traim in prezent.
Adrian ne-a spus lucruri pe care le stiam toti. Bute nu se antreneaza mai mult decat alti boxeri, ci este doar mai bun. Si aia slabi dau pumni in saci zi de zi...efotul e acelasi. Nimeni nu l-a acuzat pe Bute ca ar taia frunza la caini. Despre total altceva s-a discutat.
Kelly...mi se pare ca se poate face clasa a patra si la IDD...incearca sa te inscrii.
Daca nu ati facut in viata voastra un antrenament de box, nu mai comentati.
Ete sula-n pur. Dupa gandirea asta n-am avea voie sa vorbim decat 2-3 subiecte pe viata. Pai tu ai antrenat vreodata o echipa de fotbal de vorbesti de Lacatus?
PS: Si mie Bute mi se pare foarte umflat de presa. Si am facut 1 an de zile kick-box, deci am voie sa-mi dau cu parerea.
PS: Si am facut 1 an de zile kick-box, deci am voie sa-mi dau cu parerea.
Eu sunt insurat si eu am voie sa-mi dau cu parerea! Cand ma enerveza mandra ii zic duios :ti-e cald cu dintii-n gura?". Evident ca dupa aceea dorm pe canapea! Macar pentru 3 secunde ma simt si eu barbat adevarat!
ok. e umflat... dar fata de cine? nu zic ca este cel mai bun din divizie, dar eu inca astept sa-mi ziceti si mie cine sta mai bine la categoria lui... si sa le luam putin palmaresul la puricat ![]()
Marius, daca nu esti expert, asa cum ai recunoscut, atunci de unde stii tu ca ce a zis Doroftei e adevarat? Adica tu mergi doar pe ce a zis un om? Fara sa verifici?
Iarasi, comparatie cu fotbalul. La fotbal se pricepe oricine. Pentru ca oricine poate fugi si sa dea cu piciorul in minge. Stii sa dai cu piciorul in minge, stii fotbal. Nu stii, nu stii fotbal. E simplu. Banel nu stie sa dea cu piciorul in minge, lucru pe care il demonstreaza in fiecare meci. Ce inseamna asta? Ca stie fotbal? Cum poate sa stie fotbal cand el nu stie baza?
A castigat Banel Nicolita vreun trofeu individual care sa il recomande ca mare fotbalist? NU.
In schimb Bute a castigat. Asta e un certificat care spune ca Bute e mai bun ca mai multi oameni.
Hai sa iau asa.
Kessler l-a batut pe Andrade prin decizie unanima. Bute - KO.
Pe Miranda, Ward l-a batut prin decizie unanima. Bute - KO.
Hmmmmmmmmm..... Aia doi erau slabi, dar cele doua vedete s-au chinuit cu ei si nu i-au putut termina. Bine ca Bute le-a dat KO.
gio_stgloria
Eu daca te pun sa imi spui un adversar de-al lui Mendy, tu nu stii sa imi zici fara sa dai un search pe google. Si atunci de unde stii ca e mai slab ca Bute? Tu l-ai vazut pe Mendy vreodata luptand? L-ati vazut careva din voi luptand?
La box ai luat un pumn, esti jos, gata. Voi credeti ca luptatorii aia cu care a luptat Bute nu stiau sa boxeze?
Cum definiti voi un boxeur slab?
Deci treaba sta ca in fotbal, nu mai exista boxeri slabi.
Eu ma retrag aici , nu cred ca o sa mai scriu pe topicul asta.
Eu as vrea sa-l vad boxand cu Abraham. Din vastele mele cunostiinte de box care lipsesc cu desavarsire, ala e cam singurul care-l mai stiu cat de cat de la categoria lui Bute. Si mi se pare foarte bun.
Pai aia e nenorocirea ca la fotbalul ala nu se pricepe oricine doar ca a dat cu piciorul in minge in fata blocului....ca fiecare a mai tras si cate un pumn in capatana vreunui alt copil si a si luat la randul lui. Sunt convins Adriane ca toti stim regulile fotbalului, tu insa nu-ntelegi acest sport.
Ia spune prin ce mai e cunoscuta Romania daca nu prin sport.
De Eliade ai auzit tinere? Ca sa nu intreb de Dracula sau Ceausescu. Sportul e fenomen de masa, la care poate adera oricine, orice dobitoc si incult.
Da, sorry, mai e Dracula.
Cand intrebi un strain sa iti zica de Romania, ori spune Hagi sau ceva sportiv, ori spune de Dracula.
Hai sa fim sinceri, sa nu o dam cu Stefan cel Mare, Eminescu sau altii.
Vorba lui Badea, prieteni, se uita 400 de milioane de oameni la meciul asta, asta e sansa noastra sa fim remarcati, se vor intreba aia "bai, unde se joaca asta? a uite, in Romania".
Tocmai ca este fenomen de masa. Nu oricine e capabil sa vorbeasca despre alte subiecte. Sunt americani inculti care te-ntreaba in ce stat american e orasul ala Romania...la sport insa, are oricine acces.
Depinde la ce nivel de oameni te raportezi cand spui ca tara noastra e cunoscuta doar prin sport...
Vorba lui Badea, prieteni, se uita 400 de milioane de oameni la meciul asta, asta e sansa noastra sa fim remarcati, se vor intreba aia "bai, unde se joaca asta? a uite, in Romania".
Aici gresesti! Nu se uita 400 de milioane! Acestea sunt cifrele vehiculate de MDRT pentru a justifica imensa suma cheltuita pentru acest meci!
De unde 400 de milioane????
Eu nu m-am uita la ultimul meci de categorie grea si crezi ca este mai atractiv pentru niste straini un meci Bute -Mendy??
Hai sa fim sinceri, sa nu o dam cu Stefan cel Mare, Eminescu sau altii.
Off topic. Am un prieten englez care a invatat despre Stfean the Grat ca despre unul dintre cei mai buni strategi militari medievali.
. In rest, forza Bute, e roman de-al nostru si vreau sa-i bata pe toti, indiferent de valoarea lor.
Ce va place sa va mintiti singuri. In acest moment, daca intreb pe vreun strain de Romania, cu siguranta nu va spune nimic despre Vuia sau Eliade sau Eminescu. CU SIGURANTA!
In schimb, toti vor vorbi despre sportivi.
Ca va place sau nu, Nadia este mai populara ca Eliade, iar pe Hagi il cunosc mai multi decat pe Vuia.
Iar Dracula, Dracula nici macar nu e de-al nostru, ca e facut de un strain. Noroc, insa, ca aceiasi straini care o stiu pe Nadia mai bine ca pe Eliade nu stiu treaba asta.
Bute e naspa. E adevarat. Isi alege adversarii, uitandu-se intotdeauna sa vada care e mai slab. Aveti dreptate. Toti cei cu care a luptat el sunt niste nimicuri care ar lua oricand bataie de la oricine.
Dragii mei fotbalisit. Si eu visez la meciuri Steaua - Barcelona. Dar nu toate echipele sunt Barcelona. Asa ca, trebuie sa ne multumim si cu Steaua - Twente sau Steaua - Lens.
Mie mi-ar placea sa vad un Bute - Kessler. Din pacate, danezul a refuzat propunerea de a lupta cu Bute dupa meciul cu Mendy. Probabil pentru ca Bute lupta doar cu adversari slabi iar Kessler nu a vrut sa fie considerat un adversar slab.
Ce va place sa va mintiti singuri. In acest moment, daca intreb pe vreun strain de Romania, cu siguranta nu va spune nimic despre Vuia sau Eliade sau Eminescu. CU SIGURANTA!
In schimb, toti vor vorbi despre sportivi.
Ca va place sau nu, Nadia este mai populara ca Eliade, iar pe Hagi il cunosc mai multi decat pe Vuia.
Asta pentru ca majoritatea intrebarilor pe care le vedem la TV de genul "Ce stii despre Romania?", sunt puse sportivilor/antrenorilor straini ce vin aici. Si normal ca o sa dea raspunsuri din sport.
Daca ai pune intrebarea unui muzician o sa-ti spuna Enescu, unui inginer aeronautic Coanda, unui sculptor Brancusi si tot asa.
Revenind la box, nu sunt eu un mare cunoscator, ma uitam inainte la meciurile grele si importante, acum foarte rar. Dar am vazut recent Klitschko cu Haye si mi s-a parut ca nivelul boxului a scazut foarte mult. Pai cei care erau acum 10 ani si chiar mai mult, se bateau la propriu, ieseau din ring plini de sange si cu fetele umflate. Astia abia daca aveau vreo zgarietura, cel putin britanicul deloc, doar ucrainianul putin. Se promoveaza luptele in exces, o gramada de bani din sponsorizari, drepturi TV si vanzari, partidele sunt mediocre, si ambii boxeri pleaca din ring cu 15 milioane. Si dupa meci unul din ei se plange ca n-a putut mai mult din cauza degetului mic de la piciorul drept.
He-he s-au dus vremurile in care ii aveam pe Tyson, Lennox sau Hollyfield contemporani. Meciurile alea sunt clasice ale boxului.
Si dupa meci unul din ei se plange ca n-a putut mai mult din cauza degetului mic de la piciorul drept.
Iti dai seama ca i-a fost greu sa fuga prin ring.
Meciurile astea arata ca filmele cu James Bond dar cu Pierce Brosnan sau Roger Moore in rolul agentului 007( langa ei cadeau bombe nucleare dar cravata arata ca din cutie scoasa). Celor de la categorie grea le mai trebuie costum si cravata sa arate impecabil in mijlocul ringului. Poti lupta si fara sa-ti dea ala borsul pe nas ; cat a evoluat boxul in zilele noastre!
Tampitul ala de Manny Pacquiao mai iese din tiparul boxerului profesionist. Ce fraier este!
Meciurile de la categoriile usoare sunt peste tot ce exista la grei la ora actuala.
Bute are tot ceea ce ii trebuie unui sportiv de performanta.Apreciez seriozitatea,bunul simt si dorinta de victorie.Calitatea adversrilor de pana acum n-o fi fost de cel mai inalt nivel,dar asta nu inseamna ca Lucian este un sportiv slab.Asa se construiesc marile cariere,pas cu pas.Sunt sigur ca in curand o sa aiba parte si de adversari mult mai valorosi.
In declaratiile lui Doroftei simt si o unda de invidie,poate mi se pare,insa el nu a avut norocul de a i se cladi o cariera cu baza asezata pe sportivi mai slab cotati.
Ar trebui sa fim mandri si sa carcotim mai putin,insa asta ar insemna sa nu mai fim romani!
La fotbal toate echipele ce ajung sa joace in Europa se roaga pentru adversari mai accesibili si nu am vazut sa sara cineva de fund in sus,nu de alta dar trebuie sa accedem in grupe,sa ajungem in semifinale si de ce nu,sa castigam cupa.
Englezii isi sustin cu fanatism sportivul(D.Haye)chiar daca,din punctul meu de vedere...ca nu am practicat boxul,este un Banel al boxului.
Pe mine ma surprinde cum de romanii nu au nici un pic de respect fata de omul Lucian Bute, nu neaparat fata de sportiv. Cum a zis si clausblaus mai sus, Bute e un om serios, cu mult bun simt, inteligent. Cu un astfel de sportiv trebuie sa te mandresti, nu sa il ataci peste tot.