FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«12345631»
Maye15.10.2010 22:06

Bun.

Navodarean, dai toata gala?

navodarean16.10.2010 00:39

de acum, de la ora 4, pana la final.

navodarean16.10.2010 01:12

jojo Dan e acum, runda a 2-a.

Dupa e A. Diaconu, si dupa el , Bute.

LE : // Jo Jo Dan victorie prin KO.

BAF-kimi16.10.2010 02:10

Acum e Bute, prima repriza.

Marius16.10.2010 02:13

acum e bute cu miranda, din aprilie

bute e pe la 6 cel mai devreme.

navodarean16.10.2010 02:15

Se vede bine? Se aude bine?

Imi pare rau, dar doar polonezii am gasit...

BAF-kimi16.10.2010 02:17
acum e bute cu miranda, din aprilie

bute e pe la 6 cel mai devreme.

Da, ai dreptate. M-am trezit prea devreme. :D:))

navodarean16.10.2010 02:19

Mai are si Diaconu de boxat...

Ne-au bagat pe gat niste meciuri fantoma la categoria super-pana... si nici pana acum nu a boxat Diaconu

// in sfarsit diaconu'

Marius16.10.2010 02:28

ia de aici, macar e coment in engleza: http://www.vip---TV.com/

navodarean16.10.2010 02:30

Da, acum e in engleza. :)

mersi.

Marius16.10.2010 04:46

deci a batut bute, un meci care parca l-a intins in 9 runde intentionat, brinkley ala fiind slabut de tot.

urmeaza pavlik, dupa cum zic aia din canada, deci e rost de distractie.

Maye16.10.2010 08:58

Aveam impresia ca se joaca Bute cu el.

RobYnho16.10.2010 13:19
RobYnho19.10.2010 12:06

Lucian Bute, campionul mondial IBF, va veni simbată acasa Nu va participa insă la nici o emisiune TV in semn de protest că meciul lui cu Brinkley nu a fost transmis

Simbată dimineata, la Montreal, Lucian Bute l-a invins prin KO in repriza a noua pe americanul Jesse Brinkley. Romanul si-a aparat astfel pentru a sasea oară consecutiv titlul mondial IBF, cucerit in 2007.

Bucuria lui Bute de după meci a fost umbrită de un singur lucru. Campionul era mihnit că romanii lui nu vazuseră disputa cu Brinkley, una in care Lucian a facut spectacol, trimițindu-și de trei ori adversarul la podea. "Lucică a fost foarte afectat că meciul nu s-a transmis in Romania. Asa se explică si faptul că nu a raspuns la telefoane, nici de la televiziuni, nici de la ziare", a confirmat Rudel Obreja, presedintele FR Box, cel care a fost prezent la disputa de la Montreal. "Îi pare rau că nu a avut si el posibilitatea să boxeze in Romania de cind a devenit campion mondial. Alte țări si-ar dori să aibă un campion să organizeze gale. Noi avem unul, dar nu putem să gazduim un astfel de meci", a adaugat Obreja.

Ar fi vrut la TVR

Lucian e trist mai ales că televiziunea publică nu a cumparat drepturile meciului cu Brinkley. "Dacă ar fi dat toate disputele de pină acum, ziceam, nu au mai gasit bani. Dar ei nu au transmis nici un meci. Iau oamenilor banii de abonamente, dar degeaba", le-ar fi spus Bute unor apropiati. Tocmai de aceea, cind va reveni simbată in tara Bute va face o conferință de presă pe aeroport, iar apoi va pleca acasa la Pechea. Nu va participa insă la nici o emisiune televizată cit va ramine in Romania, in semn de protest.

"Ne-am saturat de promisiuni!"

Rudel Obreja tot mai speră ca in 2011, Lucian Bute să ajungă să boxeze in Romania. "Am solicitat pină acum ajutor din partea Guvernului, dar am primit numai promisiuni. Poate anul viitor se va concretiza ceva", a declarat Obreja. Oficialul ia in considerare ca un meci al lui Bute să aibă loc pe viitorul Stadion National, care va fi gata in august anul viitor. "Atunci am putea avea si noi la o gală zece-cincisprezece mii de spectatori, asa cum se intimplă in Canada, dar mai e mult pină acolo", a incheiat Obreja.

Nu au gasit bani

Radu Zatreanu, deputat PD-L, a facut chiar o interpelare in Parlament intrebindu-l pe presedintele TVR de ce meciul lui Bute nu se televizeaza Raspunsul televiziunii publice a fost unul prompt: "Au existat doar discutii telefonice de tatonare cu detinatorii drepturilor TV ale meciului de box respectiv, in cadrul carora reprezentantii televiziunii publice au indicat că suma mentionata 100.000 de euro, era mult prea mare. Am incercat să gasim eventuali sponsori care să acopere o parte din cheltuieli, dar interesul acestora nu a existat", se arată in raspunsul TVR.

gesepe

BAF-kimi19.10.2010 14:31

Bine face daca nu participa la nicio emisiune. Daca erau 2 curve care se bateau intr-o piscina cu slbz dadeau oricat ca sa-l transmita. Tara de cocalari si de tigani.

Daniel-Ionut12.02.2011 08:31

Pugilistul roman Ion Ionut alias "Jo Jo Dan" l-a invins, sambata la puncte, pe americanul Stevie "2 pounds" Forbes, romanul avand in continuare sanse să il intalneasca pe detinatorul centurii WBC, americanul Andre Berto.

Partida, care a contat pentru categoria semimijlocie, a fost oprită de arbitri in repriza a sasea, după ce pugilistii s-au ciocnit cap in cap, iar americanul s-a ales cu arcada sparta Conform regulamentului, in aceste conditii, arbitrii au numarat punctele celor doi sportivi, iar Jo Jo Dan a fost desemnat invingator. Cei trei arbitri au dat scorul de 58-56 in favoarea romanului.

Pentru pugilistul roman urmează o altă partida cel mai probabil in vara cu invingatorul dintre americanul Mike Jones si mexicanul Jesus Soto. În cazul in care Jo Jo Dan se va impune, acesta va putea boxa impotriva detinatorului centurii WBC, americanul Andre Berto.

Sursa: Mediafax

Marius12.02.2011 17:03

meci bun facut de jojo.

acum sa vedem, daca semneaza cu don king, are sanse la centura, daca nu cred ca asta a cam fost varful pt el.

Lari25.02.2011 19:29
Le reseau pansant25.02.2011 20:20

1. cand eram mic ma uitam cu tata la meciurile de box ale lui Francisc Vastag de la campionatul modial de la Berlin din '95 si la un moment dat tata mi-a spus (eu eram innebunit dupa fotbal), "asta alearga in ring mai mult ca un fotbalist intr-un meci"

2. voi ati vazut fite si talente la Lucian?

3. ati vazut cum respecta "milimetric" indicatiile antrenorului? i-a spus sa accelereze s-a confirmat, i-a spus stop s-a oprit, totul fara nicio urma de "ce ai frate de doare capu? stiu eu ce trebuie sa fac"

4. ati vazut ce transpirat era dupa cateva repetari la scari (betele alea puse orizontal pe jos), isi storcea apa dupa sort, asta inseamna efort supraomenesc sa ajungi sa transpiri la coapse, locul unde nu transpiram aproape niciodata, sau se transpira cel mai greu.

5. nu stiu daca jumatate din fotbalistii de la noi pot sa faca fata la un antrenament cu el, si vorbesc aici doar de pregatire fizica (alergari, jonglerii etc) nu de forta si lovituri

6. numai bine

Mihai

Robert Aeroth25.02.2011 20:24
meci bun facut de jojo.

acum sa vedem, daca semneaza cu don king, are sanse la centura, daca nu cred ca asta a cam fost varful pt el.

Ionut e tanar are doar 26 de ani mai poate boxa 4,5 ani lejer. Sunt sigur ca daca se antreneaza serios si nu ii se urca la cap va reusi sa castige centura wbc, nu cred ca va mai refuza sa lupte pentru centura de data asta.

Mihai asta nu e un sport de echipa nu ai cum sa faci fata daca nu esti in forma fizica maxima. Daca nu tragi tare la antrenamente iti furi singur caciula (ma rog asta e valabil la orice sport) dar la sporturile de contact crede-ma 3 reprize de 3 minute fiecare sunt cat 2 meciuri de fotbal. Chiar ma bucur sa vad ca avem sportivi ca Bute, este un model pentru noi cei tineri.

Daniel-Ionut27.06.2011 16:17

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, l-a contactat pe Don King, caruia i-ar fi oferit suma de 200.000 de dolari pentru a veni la Bucuresti la gala lui Lucian Bute.

Pentru gala Campion pentru Romania, FR Box incearca sa-i aduca la Bucuresti atat pe Evander Holyfield, cat si Lennox Lewis.

Donald "Don" King a fost contactat deja pentru a veni la Bucuresti, iar cunoscutul promotor, acum in varsta de 79 de ani, ar fi cerut 200.000 de dolari pentru a onora invitatia. Rudel Obreja a fost de acord cu pretentiile lui Don King, sustin sursele citate.

Don King este cunoscut in toata lumea pentru frizura lui, dar si pentru meciurile celebre pe care le-a pus in scena.

"Rumble in the Jungle"si "Thrilla in Manila", precum si ascensiunea lui Mike Tyson au fost orchestrate de controversatul promotor. Don King a avut sub contract pana acum nume mari din box ca Muhammad Ali, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield , Julio Cesar Chavez, Andrew Golota, Felix Trinidad, Roy Jones Jr. si Marco Antonio Barrera. Don King apare frecvent apare la talk-show-uri in America si se ocupa in continuare de promovarea meciurilor de box.

Viata lui Don King a fost subiect de film in 1997, actorul Ving Rhames jucand rolul promotorului in "Don King: Only in America", film produis de HBO. Rhames a castigat Globul de Aur pentru rolul din Don King: Only in America. Sursele citate sustin ca este posibil ca Don King sa vina la Bucuresti sa-l urmareasca pe Bute, aflat sub contract cu Interbox, pentru a-l promova in America de compania lui.

Gh0stEAUA06.07.2011 14:31

Stie cineva cum vor fi amplasate locurile de la nivelul 2 ( biletele la 70 RON ), vor exista niste tribune ori se va sta in picioare ?

Marea mea temere este ca cei de la nivelul 2 vor sta in picioare..... si sa te ti scandal si injuraturi pe obreja daca se adevereste.

Daniel-Ionut07.07.2011 20:41
pytycrys07.07.2011 22:32

Sunt singurul care are banuiala ca o sa castige Mendy?

gio_stgloria07.07.2011 22:32

Bute are la pariuri o cota de 1,05 . Halal adversar si-a mai ales, imi dau seama ca n-a vrut sa fie infrant acasa , dar ma intreb cand are de gand sa se bata cu un boxer adevarat ? Pro TV spala lumea pe creier zilele astea, acest meci va fi doar unul de antrenament pentru boxerul roman.

«12345631»