Referitor la organizarea meciului,la organizarea acestuia la noi in tara,asta e singurul regret legat de Bute,ca si-a asociat imaginea,s-a compromis cu Udrea,frunza,etc...Desi,pe de alta parte poate fi si inteles,asta e pretul platit pentru a se organiza meciul in Romania.Bute si-a dorit mult sa boxeze acasa,iar posibil ca asta sa fi fost singura solutie...
Valoarea lui Mendy e scazuta,dar daca ar fi fost vorba despre un adversar mai cu nume,probabil nu s-ar fi organizat gala la noi.Asta a fost compromisul necesar pentru a se putea lupta la noi.Ca nu se lupta cu unul din "super six" la Bucuresti in nici un caz.
Sper sa urmeze meciuri si cu adversari mai bine cotati decat pana acum,pentru ca eu am incredere ca Bute ar putea iesi cu bine si dintr-o astfel de infruntare.Doar sa se inteleaga toti cei care pot face posibil un astfel de meci,ca nu depinde prea mult de Bute.Nu cred ca daca ar fi dupa el n-ar dori sa lupte cu cei mai buni.Sau n-a primit sa zicem oferta inspre a a avea un meci cu un nume mare si el sa dea inapoi.
Pana atunci,eu spun sa fim cat de cat mai retinuti in a-l ataca pe Bute,sa fim mandri ca avem si noi un campion mondial.Ca la in ce hal a ajuns sportul la noi,e mare lucru.Sau ce,abunda sportul nostru de medalii,de campioni mondiali?Hai sa fim bucurosi in primul rand ca e un roman de-al nostru acolo sus,chiar daca nu top of the "super six" cum ar vrea unii.
Nici comparatia cu Doroftei nu mi se pare corecta,fiecare a avut momentul sau de glorie,in perioade diferite.Poate in zilele noastre Doroftei nu ar mai fia juns asa sus,nu poate nimeni stii.Asa,putem spune ca nici Balbi nu era mare boxer,iar cu Spadafora,care nu mi s-a parut nu stiu cat de puternic,n-a facut un meci mare nici Doroftei.Cu un boxer de top,precum Gatti,n-a prea avut sanse.Astfel,discutiile pot continua la nesfarsit,in functie in primul rand de simpatiile fiecaruia...
Sper ca Bute sa reziste cat mai mult in top.
Felicitari inca o data!