FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«1222324252631»
drvladyk27.05.2012 18:26

bai kellerman tu esti sanatos? sincer acuma, stii ca imi esti simpatic da las-o in ... ei de treaba, pai daca a fost blat e mai rau decat o bataie pe bune. S-a pisat pe tot ba in cazu asta pai ne-am dus ca prostii ca sa vedem ce? un blat? eu nu cred asta, dar daca tu crezi, unde mai e ma respectu fata de sportivu ala? Daca a facut blat e un nimic josnic ma, ce mai respecti tu aici? las--o dracului cu astea, a facut blat nu l-a batut ala, pai daca e asa mai bine il batea

gio_stgloria27.05.2012 18:29

Kellermane , a doua pe ziua de azi pe care am bagat-o de seama citind printre randuri. :))Nu inteleg cum doresc unii sa aiba credibilitate , din moment ce ei scot prostii pe gura aproape la fiecare postare.

Ronnie27.05.2012 18:53

Nici Bute si nici Liverpool nu mai sunt ce-au fost. :D

red&blue_boy27.05.2012 19:12
Trust me. Bute e peste Froch. Dar trebuie sa fie Bute, nu Froch sau un sac de box sau oricine altcineva. Trebuie sa fie acelasi Bute din primele 30 de meciuri.

Crede-ma, sunt asa dezamagit incat nu mai stiu ce sa cred. Acum ma trece asa un gand, daca adevaratul Bute e cel de aseara, daca lumea are dreptate ca nu face fata cu un boxeur de top, care cara la greu pumni?...

Eu sper sa fie si revansa, atunci ma voi lamuri mai bine si ce-a fost aseara. Sper sa accepte Bute.

Nu a procedat bine Froch. A procedat prost Bute.

Acum hai sa admitem ca nici Froch nu e unul de lepadat, un neispravit. La ce presiune a fost si pe el aseara, daca pierdea am inteles ca se gandea la retragere, eu zic sa-i admiram barem curajul cu care a intrat in lupta de la inceput, s-a vazut ca vrea sa se bata.In schimb, la Lucian n-am vazut nimic din astea.

Despre Klitschko gresesti. El foloseste mult jabul. Asta e o arma perfecta atat pentru a-ti tine adversarul la distanta cat si pentru a-l face KO. E dovedit stiintific. Multe jaburi au acelasi efect ca un upercut sau o directa.

Nu te contrazic, eu nu sunt asa priceput in toate chestiile legate de box, nu pot sa spun ca e un sport care ma atrage, insa urmaresc meciurile importante, de impact, plus cele alor nostri. Eu ziceam referitor la garda, ca si Vitali lupta fara garda, cu mainile lasate, asa am vazut eu. Ca isi foloseste mult jabul, e altceva.

Dar, parerea mea de ageamiu este ca Lucian nu a fost invins intr-un meci de box aseara. A fost batut. De parca s-ar fi luat prin oras de gagica lui Froch si s-a intamplat ca ala sa-l prinda fix in ring, duminica dimineata la 1. Si atunci l-a batut. Nu l-a invins, nu a fost mai bun. L-a batut. Scurt.

Da, da, asta e senzatia cu care am ramas si eu. Zici ca era o lupta de strada, parca nu asistam la un meci de box. Din pacate, incasatorul a fost al nostru. :(

Pe Kessler il bat eu, Bute se joaca cu el.

Naiba mai crede, ca asa se spunea ca face si cu Froch. Din ce stiu, danezul l-a batut pe englez...

drvladyk27.05.2012 19:30

am vazut acum pe TV, nu a boxat nimic Lucian, l-a tocat ala mai rau decat vazusem, ca e tactica gresita sau diferenta de valoare nu mai stiu, stiu ca l-a batut ala tare si cu asta basta, hai sa nu mai cautam scuze si sa acceptam ca a luat-o, sunt curios cum isi va reveni si daca o va face

axl27.05.2012 20:22
Trust me. Bute e peste Froch.

Pai atunci inseamna ca se revine, involuntar, pentru ca aducatorul argumentului e de partea cealalta, la vechea discutie cum ca Bute a avut parte numai de adversari sub valoarea lui.

RedScorpyON27.05.2012 20:59

Incep prin a spune ca nu sunt expert in box, sunt un mic urmaritor, sa zicem. Aseara Froch a boxat cu altcineva, nu stiu cu cine, dar nu cu Bute. Bute, in primele 2 reprize a fost la 60-70 la suta si l-a dominat clar pe Froch(totusi n-am inteles de ce nu lovea de mai mult de 2 ori pe combinatie). Froch s-a batut cu inima, Bute s-a rahat pe el, sau ceva, ca nu a facut nimic din ce ar fi incercat sa faca orice boxer de nivel foarte slab, nu de superclasa ca el. De exemplu: fugea in corzi fara ca Froch sa arunce macar un jab, statea la combinatii pe contra cu Froch - i-au intrat vreo 2-3 crosee de stanga frumoase asa, dar a obosit repede; n-am vazut pas lateral decat de vreo 2 ori; n-am vazut stanga la ficat; n-am vazut din repriza a 3-a nici macar o combinatie de 3, n-am vazut nimic la el din repriza a 3-a. Mi s-a parut foarte ciudat, stiindu-i stilul de box. Zice lumea ca Froch in primele 2 reprzie a avut alta tactica, pe care a schimbat-o apoi si asa l-a batut pe Bute. Mie imi vine sa rad. Eu am vazut acelasi stil al lui Froch, il prindea, il fixa, dadea larg fara garda. Doar ca Bute a plecat la vestiare din repriza a 3-a. Deci, eu am zic ca aseara au fost doua lucruri: ori televiziunea si-a dat seama ca nu s-ar uita nici pulea la rematch daca Bute il fute si pe asta(asa cum scriu unele stie-uri de afara), ori Bute dupa primele 2 runde si-a adus aminte ca e roman, nu canadian si a crezut ca Froch e Mrianda si s-a trezit la vestiare, cu doctorul langa el.

In perspectiva rematch-ului, daca totul e normal, cred ca Froch nu trece de repriza 5... Parerea mea!

Adrian27.05.2012 21:39
Crede-ma, sunt asa dezamagit incat nu mai stiu ce sa cred. Acum ma trece asa un gand, daca adevaratul Bute e cel de aseara, daca lumea are dreptate ca nu face fata cu un boxeur de top, care cara la greu pumni?...

Eu sper sa fie si revansa, atunci ma voi lamuri mai bine si ce-a fost aseara. Sper sa accepte Bute.

Si daca ala de aseara nu a fost Bute si a fost doar un accident. E posibila si treaba asta?

Eu cred ca da. Bute e si el om. Mai greseste si el.

Acum hai sa admitem ca nici Froch nu e unul de lepadat, un neispravit. La ce presiune a fost si pe el aseara, daca pierdea am inteles ca se gandea la retragere, eu zic sa-i admiram barem curajul cu care a intrat in lupta de la inceput, s-a vazut ca vrea sa se bata.In schimb, la Lucian n-am vazut nimic din astea.

Da, omul a jucat cu cutitul la os si a dat 110%, asta e clar. El a dat 110%, Lucian nu a dat nimic, deci rezultatul e normal.

Nu te contrazic, eu nu sunt asa priceput in toate chestiile legate de box, nu pot sa spun ca e un sport care ma atrage, insa urmaresc meciurile importante, de impact, plus cele alor nostri. Eu ziceam referitor la garda, ca si Vitali lupta fara garda, cu mainile lasate, asa am vazut eu. Ca isi foloseste mult jabul, e altceva.

Ti-am explicat la ce foloseste jabul.

E greu sa stai cu mainile sus tot timpul. Va sugerez sa incercati acasa sa vedeti cat puteti sa stati cu mainile la cap, in garda.

Faceti mainile pumni, strangeti bine si apoi ridicati pumnii la nivelul tamplei. De curiozitate incercati asta si vedeti daca puteti sta asa mai mult de 5 minute.

Daca puteti, vedeti cat puteti sa stati de mult.

ziceti-mi apoi daca e usor sau nu.

E foarte greu, mai ales cand mai iei si pumni. Astea te consuma.

Daca mai pui aici si faptul ca folosesti mainile si ca sa dai, oboseala se va multiplica de cateva ori.

Unii tin garda sus tot timpul. Altii, ca Froch, care stiu ca au o barbie de fier, isi permit sa o lase jos. Mainile lor sunt astfel un pic mai fresh.

Lucian lupta cu mana stanga sus si dreapta jos. Lupta cu dreapta jos nu pentru ca sa se dea mare ci pentru a-si apara ficatul, ca el e stangaci si lupta cu garda inversa, ficatul fiindu-i astfel expus.

Naiba mai crede, ca asa se spunea ca face si cu Froch. Din ce stiu, danezul l-a batut pe englez...

Haideti sa va spun de ce am zis eu ca cei 3 mari crai nu sunt peste Bute.

1. Froch - a luat-o atat de la Kessler cat si de la Ward

Froch eun boxeur limitat, unidimensional as spune. Are doar lovitura aia din fundul gradinii. Care il ajuta mult, intr-adevar.

El duce bine loviturile si are maini grele si e agresiv rau. In rest 0 tehnica, 0 inteligenta, 0 joc de picioare, 0 precizie, etc.

Minusurile sunt mult mai multe in cazul lui.

A ajuns in top, insa, pentru ca stie sa foloseasca la maxim plusurile.

Bute este mult mai tehnic, mult mai inteligent, mult mai rapid, mult mai boxeur decat el. Bute are putere de ko si va spun ca, daca ar fi boxat cu el asa cum a boxat cu ceilalti adversari, il putea face KO.

In timp, dupa multe lovituri, englezul ar fi cazut. Dar Lucian a vrut ko-ul rapid. Cu un om cu barba de fier, e greu asta. De asta a si zis Lucian ca l-a vazut pe Froch zambind dupa ce l-a lovit.

A zambit pentru ca a simtit lovitura, a simtit cat e de puternica, a fost zguduit dar a rezistat. Dupa 8-9 reprize, oboseala si multe lovituri, un nou pumn ca ala i-ar fi stins becurile, va garantez.

Bute are un arsenal mult mai mare ca al lui Froch. Insa nu s-a folosit de el deloc. Froch insa, cu treburile alea putine pe care le stie, le-a folosit la maxim si a avut rezultat.

La agresivitatea lui, Lucian trebuia sa raspunda cu multa miscare si stat in centrul ringului.

La pumnii lui puternici dar lenti, Lucian trebuia sa raspunda cu eschive si contre rapide. Am zis rapide, nu puternice. Nu trebuia sa caute KO-ul. Trebuia sa loveasca pentru a puncta. Lucian e tehnic, are precizie. In cel mai rau caz ar fi castigat meciul la decizie.

Miscare, jab si contre - asta trebuia sa faca Lucian.

2. Ward - i-a batut pe Kessler si Froch

Ward e tehnic, mai tehnic ca ceilalti doi, duce bine, are experienta. Este din multe puncte de vedere ca Lucian. Un singur lucru ii lipseste: puterea de a face KO.

Aici e Lucian peste el. Aici si la capitolul viteza. In rest cred ca sunt ambii la fel.

3. Kessler - a luat-o de la Ward, l-a batut pe Froch.

Pe Kessler l-am vazut mult timp cel mai bun dintre cei 3. Cred insa ca s-a muiat si nu mai e boxeurul de odinioara. Dintre toti, el e singurul care chiar poate spune ca s-a batut cu grei. Ma refer aici la Joe Calzaghe, care l-a si batut pe danez.

Asta se apropie de ceea ce inseamna a fi boxeur complet. Ca le stie pe toate foarte bine.

Parerea mea insa e ca accidentarile l-au muiat bine de tot si ca acum nu prea il mai trage inima sa boxeze.

Din punctul meu de vedere e la acelasi nivel cu Bute. Avantajul pe care il are Lucian in fata lui e faptul ca e stangaci. E foarte greu sa lupti cu stangacii.

Calzaghe era stangaci si l-a batut pe kessler. As fi curios sa aflu daca a mai luptat cu alti stangaci.

Repet inca o data parerea mea despre Kessler: NU MAI VREA MECIURI TARI. Cred ca se gandeste la retragere.

Recent am inteles ca a si urcat in categorie si ca acum lupta la semigrea.

Astea pot fi semne ca incearca sa se cam lase. E doar o parere, nu trebuie sa fie lege.

greenyes27.05.2012 22:09

Am terminat de vazut meciul.......

Si nu stiu pe cine am vazut.....

Cu ochiul meu de amator am vazut o gramada de situatii in care Bute "l-a iertat" pe asta, plus, in momentul cand asta arunca pumni Lucian intra in pozitie de incasator??????, mai ales incepand cu mijlocul reprizei a 3 a.

Cand incepea ala sa arunce cu pumnii Lucian, dupa ce a intrat in pozitia incasatorului umil, statea si incasa, nici macar nu eschiva, nu se dadea din calea lui, se lasa pe corzi si incasa.

Asta nu e Lucian.

Nu exista nici o explicatie logica in toata desfasurarea acestui meci. Am vazut conferinta de presa iar Lucian era ca un imparat, la un momendat Froch parea vizitatorul nu gazda. Emana incredere, emana respect.

Nu stiu, ca si cei care au spus acelasi lucru inaintea mea, eu nu l-am vazut pe Lucian.

Pot parea ciudate chestiile astea, dar de cand pana cand aplauzi asa frenetic adversarul dupa ce pierzi in felul in care ai facut-o, nu dupa nu stiu ce lupta in care dai tot ce ai, ci dupa ce ai devenit deodata, ca la un semnal, sac de box care sta si incasezi tot fara a incerca sa te aperi???.

Pana la jumatatea reprizei a 3-a Lucian a eschivat, s-a miscat, a aruncat pumni, chiar daca tot timid, iar loviturile lui parca il menajau pe asta. Plus, cum am spus si la mai sus, au fost cateva momente cand Lucian l-a avut in vizor si l-a lasat, de baiat bun ce e. Dar cat de cat parea ca boxa. Dupa jumatatea reprizei a 3-a ....... nimic.......ala dadea Lucian statea si incasa.

Problema e ca unul care nu l-a vazut pe Lucian inainte zice ca asta e valaorea lui. Pacat.

Cum a spus cineva mai sus, nu stiu ce e mai dureros, sa stim ca a fost ceva necurat la mijloc sau ca a pierdut pe bune???

Dar cand analizezi felul in care a pierdut ESTE TOTAL ILOGIC, si cand ii mai stii si calitatile pe care le are Lucian, care au fost total ignorate incepand cu jumatatea reprizei a 3-a.....nu ai cum sa spui ca asta e mai bun ca Lucian.

Nu a lovit O SINGURA DATA SERIOS LA CORP, ce sa mai vorbim la FICAT, tot arunca dreapta spre ala si-si lasa capul descoperit parca il invita pe ala sa-l croseteze cu dreapta.

Nu am vazut O SINGURA LOVITURA data sanatos, ca in celelalte meciuri, si asta era cel mai important al carierei sale.

Avand in vedere contextul in care a avut loc aceasta partida, declaratiile facute de Froca precum ca Bute nu are valoare, ca e nimeni, ca nu a boxat cu adversari valorosi, Lucian accepta si vine in barlogul ursului, se comporta ca un campion la conferinta de presa, tehnicitate net superioara, lovituri net superioare, transformarea subita din repriza a 3 a e super ciudata, ca de altfel toata evolutia sa in ansamblu.

Nu stiu care au fost interesele dar din pacate si-a stircat imaginea in ultimul hal.

Ar fi culmea culmilor sa nu se desfasoare revansa cand ea e stipulata in contract.

Asta nu are nici o sansa in meciul urmator, cel mult prinde 5 reprize.

Mare pacat. Unul care stie box cred ca inebuneste cand vede meciul facut de Bute.

red&blue_boy28.05.2012 04:16
Si daca ala de aseara nu a fost Bute si a fost doar un accident. E posibila si treaba asta?

Eu cred ca da. Bute e si el om. Mai greseste si el.

Normal ca e posbil, eu sper ca asta sa fi fost.

Ti-am explicat la ce foloseste jabul.

E greu sa stai cu mainile sus tot timpul. Va sugerez sa incercati acasa sa vedeti cat puteti sa stati cu mainile la cap, in garda.

Da, e greu sa stai tot cu mainile sus, in garda, insa si unul care sta cu ele jos trebuie pe langa jab sa aiba si un joc de picioare bun, o miscare buna in ring.

Cum am zis, la meciul urmator al lui Bute, care sper eu sa fie revansa cu Froch, ne vom lamuri mai bine in legatura si cu ce s-a intamplat acum.

Alexandru H.28.05.2012 04:27

E de necrezut cum Lucian Bute a putut să ramană atata timp campion mondial fară să stie un lucru primordial pentru un boxer: să incaseze - Sugar Ray Robinson.

Vad ca pe aici a revenit entuziasmul... il bate la revansa in 5 runde, Froch e o bestie, Bute e inteligent... din ceea ce vad, boxul e pe puncte iar punctele contabilizeaza loviturile, nu jocul de picioare. E foarte misto ca dai intr-unul folosindu-ti si inteligenta, dar aceeasi lovitura data din instinct e recompensata cu acelasi numar de puncte. Iar a fi un bun incasator mi se pare o virtute suficient de utila pentru sportul asta pentru a nu trebui sa ii minimalizam realizarile lui Froch.

Altceva... ca am observat ca iar se fac clasamente in care romanul nostru e vazut drept superior tuturor boxerilor de la aceeasi categorie. Dupa umila mea parere, valoarea unui boxer e data strict de valoarea adversarilor, nu ajunge sa bati 10 boxeri slabi pentru a te considera cel mai bun, uneori mai trebuie sa te astepti si la un Froch, la un Ward. Nu neg, o fi Bute mai bun decat toti ceilalti la categorii de astea teoretice (inteligenta, miscare scenica, puterea pumnului etc.) dar la finalul zilei conteaza si cum le folosesti in infruntarile cu adversari seriosi.

red&blue_boy28.05.2012 06:36

Antrenorul romanului n-a avut reactie la tactica aleasă de Froch si a luat decizii neinspirate. Mister KO si-a luat 97 de pumni de la britanic

Lucian Bute a acceptat să vină in Anglia pentru a-și câștiga respectul lumii boxului, dar a plecat cu imaginea sifonată si cu increderea ciobită serios. Învins sambată noapte la Nottingham prin KO 5 de englezul Carl Froch, după o prestatie marcată de amatorismul echipei sale tehnice, galățeanul va coborî cel putin o treaptă pe scara ierarhiilor pugilistice dar si pe cea a umilintei. În acest moment, Bute trebuie să-și reconsidere planurile.

Patru ani, sapte luni si sapte zile trecuseră de cand Lucian Bute câștigase centura de campion mondial IFB la supermijlocie, in fata columbianului Alejandro Berrio. De atunci, si-a aparat de nouă ori centura, dovedind calități si inima Prestatiile sale au fost de fiecare dată solide, bine pregatite, indiferent de numele celui care i-a stat in față. Lumea boxului, cea americană in special, dar si destule voci din Romania, au pus victoriile sale pe seama faptului că au fost obtinute in fortareata sa, la adapostul publicului de la Montreal sau Bucuresti, dar si că adversarii au fost alesi bine, desi jumatate dintre cei cu care a boxat fuseseră challengeri obligatorii (impusi de IBF).

Succesele si modul in care au fost acestea obtinute au sudat in timp relatia dintre Lucian Bute si antrenorul sau, Stephan Larouche. "Am incredere totală in el. Este mai mult decat un antrenor, este un confident, un prieten", spunea Lucian inaintea meciului cu Froch. Ce s-a intamplat insă sambată la Nottingham ridică insă un mare semn de intrebare vizavi de cat de pregatit a fost nu atat Lucian Bute pentru un asemenea meci, ci mai ales cat de avizat este Stephan Larouche pentru a gestiona astfel de momente de varf.

PRIMA GREȘEALĂ'. L-au subestimat pe Froch

Marea surpriză pe care Larouche a pregatit-o pentru acest meci a fost un "blocaj-contră", cu ambele brate. Pe stanga finalizată cu upercut la ficat, pe dreapta cu croseu scurt la barbie. Nu s-a tinut insă cont de forta englezului - are cea mai grea lovitură de dreapta de la supermijlocie - si nici de faptul că boxeri precum Arthur Abraham sau Mikkell Kessler n-au putut să-i blocheze loviturile. În aceste conditii, Lucian a incasat lovituri grele chiar prin blocaj. Eroare fatală: pacalit de ultimele meciuri, Larouche a crezut că Bute poate duce lovituri grele. Nimeni insă nu l-a lovit pană acum asa cum a facut-o Froch. Iar britanicul nu a lovit dur numai o data ci de 97 de ori. Acesta este numarul de pumni care

si-au atins tinta.

A DOUA GREȘEALĂ'. "Planul B" a esuat

Bute si echipa sa s-au asteptat ca Froch să vină ca un tavalug incă de la inceput, cu serii de lovituri. Strategia de meci a fost construită plecand de la această premisa A existat si un "Plan B", pentru situatia in care Froch s-ar fi aparat, insă acest plan a esuat. Englezul a stat in mijlocul ringului de la inceput, n-a atacat, si a "furat" primele două reprize cu cateva serii de cate trei lovituri. După două runduri, Lucian s-a dus la colț derutat. Era clar că si adversarul il studiase, că venise cu o strategie de meci nouă pe care echipa sa o lucrase prea putin sau deloc.

A TREIA GREȘEALĂ'. A intrat in panică

Fară indicatii valoroase din colt Bute a revenit in repriza a treia cu altă tactică falimentara A parasit centrul ringului si s-a dus pe corzi, incercand să-l atragă in cursă pe Froch. Bute a sperat că acesta va ataca si va reusi să-i gasească ficatul cu upercutul sau devastator. N-a facut insă altceva decat să incaseze alte lovituri dure. Momentul cheie s-a produs in repriza a treia, cand Froch a gasit un croseu devastator de stanga, iar Lucian l-a luat disperat in brate. Englezul a simtit atunci că romanul este victimă sigura

A PATRA GREȘEALĂ'. Trebuia să-l oprească la colț

La finele reprizei a patra, Bute a ajuns la colț abia tinandu-se pe picioare, după un croseu de dreapta devastator dat de Froch după ce batuse gongul de finalul reprizei. Privirea ii era incetosata era clar că nu mai poate continua. În loc să-l oprească la colt pentru a nu-l expune unor imagini care au facut oricum inconjurul lumii, Larouche l-a intrebat pe Lucian dacă mai poate continua. Bute a clatinat din cap, de la stanga la dreapta, incert, dar antrenorul l-a aruncat totusi in lupta Dacă strategia echipei sale s-a dovedit a fi defectuoasa nici Bute nu a gasit solutii individuale pentru a iesi din criza

În loc de epilog

Sambata la Nottingham, Lucian Bute a pierdut centura de campion mondial IBF la supermijlocie, la al zecelea meci in care si-a pus-o in joc. Nu este o tragedie, au fost si alti mari boxeri care au fost invinsi in meciuri pentru titlu, insă derutant este modul in care a cedat. "Acesta nu a fost Lucian", a fost concluzia lui Rudel Obreja. La această dilemă poate raspunde numai Bute, in ring, la urmatoarele meciuri.

prosport

"Nu cred că Bute va dori revansa pentru că m-am uitat in ochii lui in runda a treia si am vazut ceva care se scurgea din el, ceva ce numai un boxer poate vedea. Nu cred că va dori să lupte din nou, să lupte din nou cu mine. Sincer. El a venit aici neinvins si a sfarsit batut intr-un mod devastator. Asta nu se intamplă des cu pugilistii de top. Nu mă laud. Nu vreau să ranesc pe nimeni, nu sunt mandru cand ranesc pe cineva, dar asta trebuie să fac in ring. A fost o performanță pentru mine si cred că este o perfomanță care va pune capat unei cariere. Nu stii niciodata Nu stiu din ce aluat este facut el, vom vedea", a declarat Froch.

south-side28.05.2012 07:20

In momentul de fata parerea mea e ca exista doua ipoteze:

1-ori s-a lasat batut sa incaseze banii. Si daca il bate pe ala la revansa se va vedea clar ca a fost blat. Daca nu il va bate este valabil direct punctul 2

2-ori e slab, a dat prima oara de un adversar mai puternic, desi si asta e mediocru. Nu poti veni cu declaratii de genul mi-a fost un pic frica atunci cand iti aperi totul a 10-a oara.

Eu unul n-am rezistat pana la sfarsit, la runda a 3-a am inchis, incepuse ala sa-l faca pilaf.

Oarecum edificatoare declaratia aia cu am vazut ceva in ochii lui a lui Froch, se referea bineinteles la frica, frica pe care numai cei care lupta in ring o simt in adversar. Si daca e asa, nu cred ca va recupera acest dezavantaj pana la revansa. Parerea mea dupa ce am vazut si citit in weekend.

Adrian28.05.2012 07:34

Nu cred ca se pune problema de blat.

Parerea mea, si cred ca asta s-a si intamplat, e ca presiunea l-a dat gata pe Bute. La cat s-a zis de el ca e slab si ca nu se bate cu adversari puternici, cred ca Bute a dorit foarte mult sa demonstreze ca e bataus ca si Froch si ca poate sa se bata parte in parte cu el. Asta a fost greseala lui. Cred ca a vrut sa il faca KO pe englez rapid si sa inchida gura odata pentru totdeauna celor care il contesta.

Trebuia sa nu asculte ce zic toti haterii si sa isi faca jocul lui.

Cred ca putem sa cadem toti de acord, indiferent ca suntem fani ai lui Bute sau cei mai inversunati dusmani, ca in weekend cel care a luptat NU A FOST BUTE! Si asta nu din cauza lui Froch ci strict din cauza lui Bute.

Kellerman28.05.2012 09:29

Tocmai aia e Adrian. Dupa cum a spus si Badea aseara in 3 emisiuni, NU EXISTA O EXPLICATIE LOGICA PENTRU CARE A PIERDUT. Pur si simplu NU EXISTA.

Am gresit cand am spus ca Bute a trantit meciul, retrag ce am zis. Nu el l-a trantit ci staff-ul. Are dreptate Badea cand spune ca daca Bute trantea meciul nu si-o lua atat de tare, isi descoperea un ficat ceva si o lua mai usor, nu incasa atata bataie. Se poate ca antrenorul sa ii fi zis sa foloseasca alta tactica, si atunci era logic ca si-o va lua. Dupa cum a spus si Doroftei, antrenorul joaca meciul. Cum zice el, asa se joaca. Bute pana a realizat ca tactica e gresita, totul a fost prea tarziu.

gio_stgloria28.05.2012 09:35

"Nu cred ca va dori revansa pentru ca m-am uitat in ochii lui Bute in runda a treia si am vazut ceva care se scurgea din el, ceva ce numai un boxer poate vedea. Nu cred ca va dori sa lupte din nou, sa lupte din nou cu mine. Sincer. El a venit aici neinvins si a sfarsit batut intr-un mod devastator. Asta nu se intampla des cu pugilistii de top. Nu ma laud. Nu vreau sa ranesc pe nimeni, nu sunt mandru cand ranesc pe cineva, dar asta trebuie sa fac in ring. A fost o performanta pentru mine si cred ca este o perfomanta care va pune capat unei cariere. Nu stii niciodata. Nu stiu din ce aluat este facut el, vom vedea", a spus Froch.

Visul pugilistului britanic este acum sa unifice titlurile mondiale. Froch este convins ca il poate invinge pe americanul Andre Ward intr-un meci revansa.

"Am inca visul de a unifica titlurile mondiale. Cred ca Ward va urca in categorie ca sa se lupte cu Chad Dawson sau Dawson va cobori ceea ce ar fi o greseala. Daca voi lupta asa cum am facut-o cu Bute, as putea invinge orice boxer la categoria mea. Nimeni nu ma poate atinge. Daca il prind pe Ward cu cateva lovituri la barbie precum cele pe care i le-am dat lui Bute, e terminat. Andre Ward a avut o seara buna si Carl Froch a avut una rea, de aceea a castigat. Dar intr-o revansa - mai ales daca va fi disputata aici - am senzatia ca as putea invinge pe orcine din lume dupa felul in care am luptat cu Bute, inclusiv pe Andre Ward", a mai spus britanicul.

______

Acum imi doresc mai mult ca niciodata sa vad revansa . Sper sa se realizeze. Froch s-a trezit dintr-o data din cersetor rege si sper ca Lucian sa-l readuca cu picioarele pe pamant.

Kellerman28.05.2012 10:24

Prietene, Froch nu l-a atins 12 reprize pe Ward. Esti nebun ? Ward s-a dus direct la discoteca dupa meci.

Adrian28.05.2012 10:37

Kellerman

Badea mai si exagereaza. Chestii murdare se fac si in box, nu neg. Dar nu cred ca a fost vorba de asa ceva la meciul lui Bute. Pur si simplu e om si el si a dat-o-n bara. Atat. S-a intamplat si la case mai mari.

A luat-o si Steaua cu 5-0 de la Bacau intr-un moment cand Steaua domina fotbalul romanesc.

A luat-o si Realul de la o echipa de Liga a patra(sau nu mai stiu).

A luat-o si Fedor Emelianenko de la oameni care erau mai slab cotati ca el.

A luat-o si Anderson Silva, care sparge record dupa record in UFC.

Au luat-o si Muhammad Ali, Tyson, fratii Klitschko, Doroftei, Froch, Kessler, etc.

Treburile astea se intampla.

Si de obicei se intampla cand nu te astepti.

Daca e baiat destept se ridica mai puternic din meciul asta. Daca nu, asta e.

Bute oricum trebuie respectat. Pentru ca el a inceput Boxul in Romania, nu in Anglia. Ati vazut si voi in ce conditii se pregatesc acum boxeurii in Romania. Ganditi-va in ce conditii se pregateau acum 10-20 de ani, cand Bute era aici.

Noroc ca a plecat in Canada, ca daca nu...

Asa ca oricum ce a facut el e performanta si merita sa il respectam si sa fim mandri de el.

danimarcu28.05.2012 10:47
A luat-o si Steaua cu 5-0 de la Bacau intr-un moment cand Steaua domina fotbalul romanesc.

Steaua-Bacau 1-5

In rest ai dreptate,nu inteleg ce se tot dezbate atat in presa ,doar e si el om .Prin definitie o competitie sau un meci are castigatori si pierzatori,nu neaparat cel mai bine cotat trebuie sa castige...

Ronnie28.05.2012 11:23

Bute a gresit tactica dar totodata Bute e mai inteligent decat Froch. Cineva de p-aici se contrazice singur.

Marius28.05.2012 12:24
Prietene, Froch nu l-a atins 12 reprize pe Ward. Esti nebun ? Ward s-a dus direct la discoteca dupa meci.

Badea wannabe?

Nu stiam de ce mi se pare cunoscut "discursul" tau, dar azi dimineata am vazut emisiunea lui Badea in reluare si am inteles.

@ Adita

Pacat ca exemplele date de tine nu prea se potrivesc. Pentru Bute, meciul cu Froch era o finala de Champions League, nu ca un meci de campionat intr-o perioada fasta pentru un club.

In rest, ma bucur sa vad ca ai ajuns la o concluzie rezonabila si n-o mai dai in lalele cu fantezii despre blaturi si expuneri de calitati.

Marius28.05.2012 12:30

Doroftei: "Ce nu inteleg e de ce ai stat aproape? Daca as fi fost langa tine in sala nu te-as fi lasat niciodata sa stai langa mine la manusi".

Bute: "Sigur ai dreptate, nu ar fi trebuit sa fac asta".

Doroftei: "Noi am vazut de afara".

Bute: "Din pacate, m-a surprins si am acceptat lupta de aproape".

Doroftei: "Daca nu bei o bere la mine sa stii ca degeaba vii in Romania".

*Alecs*28.05.2012 12:32

Am mutat topicul aici, canalizam discutiile intr-un singur loc

Jurnalistul american Scott Gilfoid de la site-ul de specialitate Boxing News 24 este de parere ca Lucian Bute ar putea face contestatie la Federatia Internationala de Box, pentru ca echipa lui Carl Froch a incalcat regulamentul.

"Vad multi fani ai lui Carl Froch cum se bucura pentru asa-numita victorie impotriva campionului IBF Lucian Bute, noaptea trecuta, insa pentru mine cu greu poate fi numita 'victorie'. Nu stiu cum se conduc luptele in Marea Britanie, insa in restul lumii un luptator este descalificat cand cineva din echipa sa intra pe ring in timp ce meciul este in curs de desfasurare.", scrie americanul Scott Gilfoid pe boxinnews24.com.

Eddie Hearn, promotor din echipa lui Froch, a intrat pe ring in timp ce Bute se afla la podea, fiind numarat de arbitru, aminteste Scott.

"Ce naiba a fost asta? In acel moment meciul ar fi trebuit oprit, iar Froch descalificat. Stiu ca este dureros, insa Froch ar fi trebuit sa piarda meciul din acel moment. Regulile sunt reguli."

Jurnalistul american aminteste de faptul ca exista deja un precedent, dandu-l exemplu pe Carlos Molina, care a fost descalificat in SUA dupa ce un membru al echipei sale a intrat in ring, in timp ce el se afla la podea, numarat de arbitru.

"Stiu ca probabil Bute nu o sa faca acest lucru si nu o sa protesteze la Federatia Internationala de Box, insa daca ar face-o ar avea o sansa buna ca victoria lui Froch sa se transforme total.", concluzioneaza Scott Gilfoid.

Sorsa: YAHOO News Romania

Asta ar mai lipsi, sa castige meciul la "masa verde", sa vina haterii sa zica (,) ca numai asa poate Bute sa castige.

Mai bine asa decat sa castige prin astfel de chestii. Chiar daca regulile sunt reguli, las-o asa ca ii rupe bostanul in revansa.

Daca am ajuns sa ne luam dupa Badea e grav.

gio_stgloria28.05.2012 15:15

Vorbeste Badea despre Bute acum pe zu , zici ca-l aud pe Kellerman. :))

Ronnie28.05.2012 15:50

Badea-i frustrat.

«1222324252631»