Totusi, de ce il numesc unii de pe aici pe Froch "boxer prost"? Omul vad ca e deja la a treia centura castigata, a mers in Super Six unde chiar nu s-a facut de rusine si l-a facut si KO pe Bute fara drept de apel. Dupa lupta asta mi-e greu sa-l vad pe Bute mai bun decat Froch...
Ar fi de dorit si un pic de obiectivitate...
Froch este un brawler, un bataus. El, ca boxeur, e foarte limitat. Tehnica 0, viteza 0. Singurele lui puncte forte sunt pumnii grei si barbia de fier.
Asta e Froch si nimic mai mult. Obiectiv vorbind, fara urma de ura sau orice altceva. E slab. Nu degeaba chiar si expertii din Anglia il dadeau pe Lucian favorit in fata lui.
Ieri, comentatorii englezi atat l-au laudat dupa meci de parca a gasit leacul pentru cancer. Nu le venea sa creada ca asta l-a batut pe Bute. Au zis ca e cel mai bun meci facut de Froch in toata cariera, chestii din astea. Au cerut la un moment dat sa ii fie recunoscute meritele acestui boxeur care a fost "mult timp subestimat chiar in propria tara". Toti se asteptau sa o ia, asta e adevarul.
Daca si oamenii lui il vad slab, ce vrei?
Iar vad discutii despre super6.
Super6 a fost o competitie pe care au organizat-o niste baieti si unde au invitat ei niste boxeuri. Ca sa se dea smecheri, au zis ca e cea mai tare competitie din lume. Asa au zis ei, nu au sarit altii sa zica. Apoi au zis ca cei care nu lupta acolo sunt nasoli.
E ca si cum mi-as face eu un grup pe yahoo, as invita cativa prieteni de la Poli sa discutam despre fizica cuantica si apoi ne-am autointitula cei mai savanti dintre savanti.
S-a spus ca in super6 au luptat cei mai grei dintre cei mai grei. Pe bune?
Competitia a inceput in 2009 si hai sa ii enumeram pe participanti:
1. Carl Froch
2. Mikel Kessler
3. Andre Ward
4. Andre Direll
5. Jermain Taylor
6. Arthur Abraham
Pe parcurs s-au accidentat cativa si au fost invitati:
7.Glen Johnson
8. Allan Green
Astia ar fi trebuit sa fie best of the best.
Asta desi Bute nu era printre ei si era deja de 2 ani campion IBF.
Stiti cine nu mai era printre ei? Bernard Hopkins.
Dar ei tot erau cei mai buni dintre cei mai buni.
Pana sa inceapa super6, ia interesati-va sa vedeti ce performante au avut astia 8. Apoi a inceput super6, Froch a luat bataie de la Ward si Kessler si a devenit peste noapte o forta a naturii, cel mai bun si cel mai smecher de la Ali incoace.
Kessler l-a batut pe Froch si a luat-o de la Ward, s-a retras din competitie si apoi s-a batut cu necunoscuti, dar asta nu l-a oprit in a deveni un smecher de nivel mondial.
Ward, care a castigat competitia asta, ar putea sa spuna ca merita sa fie numit smecher de nivel mondial. Dar avand in vedere ca primul lucru pe care l-a facut dupa castigarea competitiei a fost sa il refuze pe Lucian, ma cam indoiesc ca e un smecher adevarat.
Restul baietilor sunt restul baietilor. Necunoscuti toti care bat din gura desi nu s-au batut cu adversari mai puternici ca cei intalniti de Bute. Dar daca au participat la super6...
Danimarcu
1.
are si el momentele sale de "glorie",cum a fost aratatul obrazului bietilor suporteri care strigau impotriva lui Dragomir,dar si altele...
Bietii suporteri! Buhuhuhuhu... hai sa plangem si sa ne para rau de ei ca ei sigur plang si sunt alaturi de noi in lupta cu jegul. Buhuhuhuhu
(
Saracii suporteri olteni, cat sunt ei de saraci, ca au avut bani sa mearga la o gala de box in Anglia...
Atat sunt ei de saraci, saracii, incat nu i-am auzit sa sara la bataie cat stiinta era in a. Atunci nu protestau. Dar acum ca a fost retrogradata...ehehehei...
Auzi, da' suporterii Gloriei nu sunt si ei saraci? Oare cei ai Timisoarei?
Aia 3 suportei ai Sportului Studentesc nu meritau si ei o lacrima din partea noastra cand Sportul a fost dusa de pe loc de cupe europene in Liga secunda?
Hai sa lasam asta cu bietii suporteri olteni. Ok?
2.
Te-ai gandit vreodata ca daca nu ai face asta ai fi mult mai credibil si mai apreciat?
Nu stiam ca am vrut vreodata sa fiu credibil sau macar apreciat.
Spre deosebire de unii de aici(nu ma refer la tine-zic de acum, sa nu se interpreteze), pe mine ma doare-n cot de cum sunt vazut pe acest forum. De cateva saptamani bune le tot zic sa ma scoata de la redactori. Ca eu nu vreau sa fiu redactor, ca nu ma ajuta cu nimic. Asta in timp ce altii tin cu disperare de posturile de mozi si redactori, ca nu cumva sa le scada valoarea. E nasol sa nu ai numele scris colorat pe site.
Eu doar vorbesc despre acest sport, dezbat. Imi zic parerile.
Eu nu am venit aici sa educ oameni. Daca sunteti interesati de box, puneti mana si urmariti cat mai multe gale. Mai mult, cautati o sala si apucati-va de acest sport. Nu trebuie sa il faceti de performanta, doar pentru miscare, pentru voi. Atat. 3-4 ore de antrenament de box pe saptamana o sa adauge 5-6 ani de viata in plus. Poate chiar mai mult. Asa puteti invata care e diferenta intre un boxeur bun si unul slab.