M-am uitat peste comentarii la gsp si prosport. Abia au asteptat unii sa o ia Bute, ca sa isi verse frustrarile. Adevarul este ca si daca Bute castiga si lua bataie in viitor, tot asa se intampla. S-ar fi gasi unii sa zica despre Froch ca e terminat, ca e la finalul cariererei, etc. si tot nu ar fi recunoscut nimic.
Lucian a murit pe mana lui, din pacate.
Am stat, m-am uitat la reluari, am incercat sa vad daca a fost lovit chiar la inceput rau si daca de aia nu s-a mai miscat si doar a stat. Nu a fost asa. Pur si simplu a inceput meciul stand si incasand. E aiurea.
Toata lumea a cazut de acord ca Froch e inferior lui Bute. Chiar si englezii. Nu cred ca se astepta cineva la un astfel de rezultat. Nici Froch nu cred ca se astepta din moment ce a declarat ca, daca lua bataie, avea de gand sa isi anunte retragerea. Dar s-a intamplat. Lucian nu a mai fost Lucian si l-a lasat pe fraier sa dea.
Si ma uit acum iar la reluari si il vad pe Lucian cum sta in corzi si Froch e langa el, cu mainile jos, aruncand stanga, dreapta, stanga, dreapta, din fundul gradinii. Jocul de picioare nu a existat la Lucian. Parca era plantat, nu putea sa se miste, sa iasa din colt. Sa zici ca a pus Froch presiune pe el, bullshit. Ca ala doar statea si dadea. Nu e de parca il urmarea peste tot si nu ii dadea nici o sansa.
Lucian statea, statea si Froch. Lucian se apara pe loc, Froch dadea. Atat. Si pana la urma unul din pumnii aia a lovit unde a trebuit si gata.
Nu pricep nici reactiile lui Larouche. Sau mai bine zis lipsa reactiilor. La un moment dat, dupa runda 3, Bute avea ochiul stang umflat. Antrenorul trebuia sa ii dea doua palme si sa-i zica in pauza sa se miste. Nu s-a intamplat nimic.
Jabul inexistent. Nu si-a folosit jabul deloc. Alt lucru pe care nu il inteleg.
Lucian s-a prezentat ca un sac de box, nu ca un adversar. I-o fi fost mila de Froch, s-o fi speriat, o fi jucat la pariuri. Dracu' stie ce l-a apucat. Cert este ca Bute a pierdut meciul pe mana lui Bute.
Daca ar fi jucat la fel in oricare din celelalte 30 de meciuri ale sale, rezultatul ar fi fost acelasi: meci pierdut.
Ce a facut el e o prostie si, din pacate, le da aripi celor care il urasc.
Am vazut deja ca Direll a inceput sa isi bata joc. De parca el e cineva
.
A luat si ala bataie o data de la Froch si acum se crede mare boxeur.
De asta ma enerveaza rezultatul acestui meci. Lucian putea castiga fara probleme. Trebuia doar sa fie acel Lucian din meciurile cu Johnson sau Mendy, sa se miste mult, sa stea la distanta, sa foloseasca contra.
N-a fost inteligent, a pierdut, asta este. Trebuie sa invete, sa se ridice, sa mearga mai departe.