FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«1181920212231»
Adrian26.05.2012 17:08

Exact asa cum am zis, Bute are acum peste 4 kile in plus. Daca Froch nu a mintit(ca poate doar a vrut sa se dea mare) si chiar umbla la 76 de kile.... nasol pentru el... :D

Abia astept meciul.

Am vazut ca s-au dus romani acolo ca sa ceara dreptate pentru Craiova. JENANT!

Chiar era imposibil sa nu se bage si fotbalul in evenimentul asta. Dobitocii aia i-au facut pe romani din nou de rusine.

Ronnie26.05.2012 17:18
Am vazut ca s-au dus romani acolo ca sa ceara dreptate pentru Craiova. JENANT!din nou de rusine.

Oamenii aia au ajuns la disperare. Din partea mea au tot respectul, mai jenant este sa stai cu mainile-n san si sa te minti ca Steaua este pe maini bune, cum fac ai nostri.

Si ca o parere subiectiva, mi se rupe de ce cred strainii despre noi.

danimarcu26.05.2012 17:36

Mai jenant a fost chiar Bute,care le-a aratat obrazul unor romani care strigau impotriva lui Dragomir! :thumbdown:

Tocmai si-a pierdut un fan in seara asta pentru gestul lui.

Din partea mea au tot respectul cei care merg la evenimente importante si aduc la cunostinta unui public cat mai larg problemele fotbalului nostru murdar!

Adrian26.05.2012 21:16

Meciul live video: http://www.unsports.me/9377/1/Watch-Lucian...vs-Carl-Froch-/

Danimarcu

Daca Bute le-a batut obrazul acelor baieti, foarte bine!

Fotbalul la fotbal, boxul la box. E normal ca Bute sa fie deranjat de asa ceva.

Fotbalul romanesc a fost mediatizat destul. Boxul romanesc, aproape deloc. Drept dovada o gala cu centura pe masa e data la o televiziune de rahat. Si si aici vin niste dobitoci sa vorbeasca despre fotbal?

Mira-m-as ca maine sa nu scrie ziarele ca titlu principal "Craiova reprezentata si in Anglia" si ceva mai mic "Bute si-a aparat titlul a 10-a oara".

Te-ai dus in Anglia la gala lui Bute ca sa vorbesti despre Craiova?!

De ce n-ai protestat cand a trebuit?

Eu nu-mi aduc aminte ca meciurile universitatii sa se fi jucat cu stadionul gol. Ei protesteaza impotriva lui Dragomir cat e Universitatea in b sau c sau unde e. Cand o sa revina in a, totul o sa fie ok. Sa ma lase aia in pace. Daca vor sa faca ceva, sa se adune toti, cu miile si sa mearga in fata ligii si a federatiei si sa protesteze acolo, nu la gala lui Bute.

danimarcu26.05.2012 21:32

Multi,foarte multi din cei care-l sustin sunt si suporteri de fotbal.Sunt buni sa-l sustina,dar nu si sa-si sustina o cauza...Suporterii aia au profitat de o ocazie mediatizata sa-si spuna of-ul ,nu e nimic rau in asta.

Bute ramanea filosof daca tacea,parerea mea!

In seara asta nu ma mai uit la meci si nu ma intereseaza daca bate sau nu.

Am vazut din gestul lui in ce barca se afla si ma deranjeaza,mai ales ca vine din partea unuia sportiv pe care-l apreciez foarte mult...

Adrian26.05.2012 21:45

Daca il sustin pe Bute si sunt asa mari fani ai boxului, de ce nu protesteaza ca un meci in care un roman isi apara centura pentru a zecea oara e dat pe The Money Channel?

Asta e moda, frate. Nu-i nimic serios. Suporterul roman de fotbal nu poate sa faca nimic serios. El e doar de suprafata, traieste doar pentru a-si face poza si a o pune pe facebook. Atat.

Sa te duci la Gala lui Bute ca sa strigi pentru Craiova e o prostie. Mai ales daca nu strigi niciodata pentru Bute la meciurile Craiovei.

Atunci era Bute nesimtit. Daca acesti suporterasi strigau pentru el la meciurile Craiovei si cereau sa fie respectat, atunci Bute nu avea ce sa le bata obrazul. Dar asa...

In seara asta nu ma mai uit la meci si nu ma intereseaza daca bate sau nu.

De ce? Pentru ca a avut curajul sa se arate deranjat de lipsa de interes a romanilor pentru performantele lui?

Kellermane, nu mai corecta nimic. Lasa sa fie Canada in dreptul lui Bute, ca Romania nu il vrea. Romania e preocupata de Craiova.

Adrian26.05.2012 22:03

Inca o data:

Linkul pentru meci aici: http://www.unsports.me/9377/1/Watch-Lucian...vs-Carl-Froch-/

Eu il vad destul de bine. Acum depinde de conexiune.

Super meci la Cocos, intre Frampton si Hirales, pentru centura. Sunt frumoase meciurile greilor, ca vezi ko-uri spectaculoase, dar nu se compara cu meciurile din categoriile mai usoare.

La categoriile mai usoare tehnica si viteza sunt de baza. Chiar daca boxeurii sunt mai mici si nu au putere de KO la fel de mare ca greii, aici se vede boxul adevarat.

danimarcu26.05.2012 22:09
De ce? Pentru ca a avut curajul sa se arate deranjat de lipsa de interes a romanilor pentru performantele lui?

Nu,pentru ca mi-a aratat o alta fata, pe care nu stiam ca o are.

Pun pariu ca e fan Mitica ,Sandu si Ciobanul!

Iar tu Adriane,stii bine ca am o parere buna despre tine,ai dreptate intr-o oarecare masura in ce spui mai sus,dar cred ca nu mai spuneai nimic daca in locul oltenilor erau suporteri stelisti care strigau impotriva lui Gigi!...

Adrian26.05.2012 22:16

In primul rand, linkul de meci: http://www.unsports.me/9377/1/Watch-Lucian...vs-Carl-Froch-/

Ca sa nu se piarda.

In al doilea rand, puteau sa fie acolo 30 de mii de oameni strigand impotriva oierului jegos si tot parerea asta o aveam.

Ma dezgusta faptul ca, desi fotbalul romanesc nu aduce performante deloc, in timp ce alte sporturi o fac in mod constant, tot fotbalul e mai mediatizat.

Fotbalul la fotbal.

Daca vrei sa protestezi la Gala lui Bute, protestezi ca nu da meciul pe Pro TV sau Antene sau TVR sau orice alta televiziune pe care sa o prinda tot romanul.

Nu,pentru ca mi-a aratat o alta fata, pe care nu stiam ca o are.

Pun pariu ca e fan Mitica ,Sandu si Ciobanul!

Aoleu!

Da' Bute nu are voie sa fie om? Nu are voie sa fie deranjat de faptul ca la GALA LUI se vorbeste despre fotbal?

In rest presupuneri jenante. Ca Bute e un om cu mult bun simt, muncitor, respectuos, demn de admirat.

Faptul ca un singur gest de-al sau te-a dezgustat asa grav, vine sa imi confirme din nou ceea ce stiam de multa vreme. Si anume ca Bute ar trebui sa renunte la cetatenia romana si sa lupte pentru Canadieni. Ca aici nu e locul lui. Aici nu e iubit, lumea nu-l respecta.

Lays26.05.2012 22:53

mda. vad ca astia de la Money Channel freaca menta prin studio in loc sa transmita din sala :rolleyes:

Adrian26.05.2012 23:16

Runda 1

Froch a inceput tare, necaracteristic. Lucian l-a studiat. L-a si prins cu o stanga la corp si una la barbie. Englezul duce bine. Ca mi s-au parut amandoua lovituri destul de tari.

Runda 2

Am impresia ca Lucian cauta lovitura decisiva. Trebuie sa aiba grija ca asa poate sa piarda meciul.

Runda3

Runda castigat de Froch. Lucian a stat si a incasat.

Runda 4

Froch a pierdut din energie. Sta si sta si sta si sare pe Bute numai cu lovituri din fundul gradinii.

blindica26.05.2012 23:30

L-a batut meritat. N-am mai vazut de mult un boxeor atat de ofensiv. ( bine, nici nu urmaresc des)

Raulredblue26.05.2012 23:30

Cred ca la rezultatul asta nu se astepta nimeni. Pacat

Lays26.05.2012 23:30

dafuq just happend?

red&blue_boy26.05.2012 23:30

Parca nu imi vine sa cred, dezamagirea e mare...

Adrian26.05.2012 23:32

Nu-mi vine sa cred. Lucian a pierdut.

Nu a boxat nimic. A stat doar si a incasat. A facut pe Froch in loc sa fie Bute. PACAT!

Bute nu s-a miscat, a stat doar in corzi si a incasat. Pacat.

Parca n-a vrut sa lupte. Si antrenorul sau s-a dus sa il opreasca pe arbitru in timp ce il numara. Tot.

WTF?!

Nu mai inteleg nimic.

*Alecs*26.05.2012 23:33

M-am lamurit si cu Bute cel atat de mult laudat. Sa-i aduca boxer din Super Six, sa-i aduca boxer din Super Six s-a strigat. Poftim, i-au adus...

Pe viitor ar trebui sa se tina cont si de parerile unor experti care spuneau ca pana acum nu toti adversarii au fost pe masura.

Raulredblue26.05.2012 23:34

uneori cred ca daca joci prea tacticizat, risti sa pierzi. Bute s-a miscat mult, dar a lovit foarte putin. Froch a meritat din plin victoria. Chiar nu ma asteptam la un meci asa slab din partea lui Bute.

gio_stgloria26.05.2012 23:34

Desi a pierdut Bute si-mi pare rau , pot sa spun ca de mult timp nu mai vazusem spectacol intr-un meci de box. :)

red&blue_boy26.05.2012 23:37

Nu stiu ce sa zic, parca a fost alt om, alt boxer, nu cred ca asta e valoarea lui reala, cum s-ar grabi unii sa spuna acum...

Insa nu stiu ce a vrut Bute de la meciul asta, ce tactica a vrut sa abordeze,ca ma gandesc ca nu cea de incasator repriza dupa repriza. Pacat, se pare ca l-am cam subestimat pe Froch, ca e doar gura mare, iata ca stie sa si boxeze, al naibii de ofensiv ba chiar.

Adrian26.05.2012 23:41

Abia au asteptat unii penibili sa piarda Bute, ca sa isi poata da drumul la voci si sa se elibereze de frustrari.

Glen Johnson a boxat in super six. Bute l-a batut.

A luat bataie de la Froch pentru ca n-a boxat. Nu stiu care a fost tactica lui pentru acest meci, dar, daca a fost sa stea cu spatele la corzi si sa incaseze, a fost proasta.

Am impresia ca el a vrut sa profite de faptul ca Froch boxeaza cu mainile jos si de aia l-a lasat sa il calareasca.

L-a prins pe englez cu cateva lovituri puternice da' daca duce, n-ai ce sa-i faci.

Trebuia sa se miste tot timpul, sa iasa din corzi...

Va puteti caca pe supersix. Froch nu-i boxeur. El a stat si a dat ca un taran. Si i-a intrat. Atat.

red&blue_boy26.05.2012 23:42
uneori cred ca daca joci prea tacticizat, risti sa pierzi. Bute s-a miscat mult, dar a lovit foarte putin. Froch a meritat din plin victoria. Chiar nu ma asteptam la un meci asa slab din partea lui Bute.

Slab de tot. Daca asta a fost tactica lui, sa se miste mult, sa-l oboseasca pe Froch, vad ca s-a inselat amarnic.

Apoi, si cand a mai prins Bute cate o lovitura, a dat si s-a retras, n-a fortat, n-a dublat nimic.

Desi a pierdut Bute si-mi pare rau , pot sa spun ca de mult timp nu mai vazusem spectacol intr-un meci de box. :)

Asa e, din pacate insa pentru Bute...

Raulredblue26.05.2012 23:45

Adrian, tind sa iti dau dreptate cu loviturile lui Froch. Si eu am vazut acelasi lucru. Mainile jos, nu miscare, si loveste ca taranul repede si unde apuci, ca trebuie sa intre ceva. Imi aduce aminte de vremurile cand eram copil, si ma bateam prin spatele blocului. Inchideam ochii si dadeam repede unde apucam. Cam la fel si el, doar ca tinea ochii deschisi:)

*Alecs*26.05.2012 23:49

Da, ne putem caca pe Super Six acum ca a pierdut cu unul de acolo :) ) Dar inainte cand i se reprosa ca nu lupta cu cine trebuie, lasa domne ca ii bate Bute si pe Ward si pe toti de acolo de le suna apa in cap.

Initial, Glen Johnson nici nu facea parte din Super Six. L-a inlocuit pe unul ca s-a accidentat sau ceva de genul.

red&blue_boy26.05.2012 23:51
Abia au asteptat unii penibili sa piarda Bute, ca sa isi poata da drumul la voci si sa se elibereze de frustrari.

Nici nu ma mir. Eram sigur ca se va intampla. Doar asa facem noi romanii.

Hai acum sa-i dam si noi una lu' Bute, doar ne permitem , mai avem vreo 4 campioni mondiali, din care doi in boxul profesionist...

Si eu sunt dezamagit de rezultat, de cum a luptat Bute, dar cred ca ce-a realizat el si pana acum e o mare performanta pentru sportul romanesc.

«1181920212231»