Carl Froch a fugit si el cat l-au tinut picioarele dar, vorba aia "Bute. cum te prinde cum te f**e". Si te prinde eventual. anusul lui Froch nu va mai fi la fel.
Carl Froch a fugit si el cat l-au tinut picioarele dar, vorba aia "Bute. cum te prinde cum te f**e". Si te prinde eventual. anusul lui Froch nu va mai fi la fel.
Chisora & Haye :

Circar mare Chisora asta.
El spre deosebire de haye macar a incercat sa se bata, n-a boxat defensiv.
Chisora & Haye :
poate doar pentru ca amandoi au luat bataie.
Ma gandeam daca toata scena de la conferinta nu a fost o facatura ca sa promoveze o eventuala lupta a celor doi in viitor.
Dar tinand cont ca Haye a atacat si lovit cu o sticla care putea foarte usor sa-l taie pe Chisora in zona gatului, mai degraba cred ca nu a fost aranjata treaba.
In orice caz, Chisora&Haye love to entertain Klitchko brothers.
Chisora & Haye :
ain't them black?
poate doar pentru ca amandoi au luat bataie.
Pentru ca ambii isi bat joc de acest sport.
ain't them black?
Rasistule ![]()
Bomboana de pe coliva :
Nemtii l-au arestat pe Chisora. Politia il cauta si pe Haye
Autoritatile germane l-au arestat pe aeroprot pe Derick Chisora, in timp ce se pregatea sa paraseasca orasul Munchen cu destinatia Anglia.
Nemtii il cauta si pe David Haye, numai ca acesta s-a ascuns in gaura de sarpe si nu a putut fi gasit.
"Domnul Chisora a fost arestat dupa ce politia l-a gasit la aeroport in aceasta dimineata. In acest moment nu stim unde este domnul Haye, inca il cautam. Nu a fost la hotel si nici la aeroport", a declarat un purtator de cuvant al politiei germane.
Cei doi au avut o altercatie violenta la finalul meciului dintre Klitschko si Chisora, in sala de conferinte.
Onlinesport.
Si Klitchko brothers isi vad de treaba, de centuri ! ![]()
Lucian Bute: "Am fost criticat pentru faptul că nu am luptat departe de Canada. Îmi aduc aminte cand Joe Calzaghe (n.r. - fost pugilist galez) a luptat departe de casă la finalul carierei sale si a avut parte de respectul cuvenit si asta intentionez să fac si eu.
Aș vrea să-i multumesc lui Carl pentru că a acceptat lupta si că va urca in ring impotriva mea. Marile lupte cer mult timp pentru negocieri, dar sunt fericit că această partidă va avea loc. Și eu, si Carl am avut cariere asemanatoare pană acum. Pentru mine este momentul oportun să plec de acasă si să imi apar centura. În inima mea, cred că eu voi fi câștigatorul. Carl este un luptator puternic si agresiv. Va avea 9.000 de fani care il vor incuraja, pe cand eu nu voi avea atat de multi. Această intalnire are toate ingredientele pentru o luptă mare".
Carl Froch: "Nu a luptat de multe ori in afara orasului sau (n.r. - Montreal), dar ca să-și pună centura in joc ?in curtea mea? inseamnă că ori este prea increzator, ori este prea prost. Cred că este foarte increzator si de ce nu ar fi, că doar e campionul. Vin după o infrangere, iar cand am facut asta după un meci cu Kessler eram atat de pregatit să-l bat pe Arthur Abraham, incat am facut-o. Asa simt si acum.
Este nemaipomenit să revin in Nottingham, a trecut prea mult timp. Sunt atat de incantat de acest meci si trebuie să ii multumesc lui Lucian Bute pentru că a acceptat asta. L-am provocat in ultima perioadă pentru că nu accepta să lupte contra adversarilor de top, pentru că nu a intrat in turneul Super Six, dar a batut pe oricine a avut in fata sa.
Am un mare respect pentru Lucian, este un sportiv de nivel inalt, dar si eu sunt. Nu este nicio problemă intre noi si nici nu are de ce să fie, lupta va vorbi de la sine".
Bute e din nou prea domn iar Froch e prea prost. Asta este. Caracterul unui om nu se schimba peste noapte. Froch ar fi trebuit sa fie mai umil avand in vedere ca Bute ii acorda onoarea de a lupta cu el chiar la el acasa.
In locul lui Bute nu ma pozam cu steagul Romaniei. Romanii nu merita sa le fie facuta reclama de catre acest supercampion. Mai ales avand in vedere ca isi bat joc de el pe unde apuca, in loc sa se mandreasca cu el.
In locul lui as fi purtat doar steagul Canadei. Oricum, faptul ca steagul Canadei e alaturi de cel al Romaniei pe umerii sai e o palma destul de dura data romanilor.
Doar la noi se poate ca un astfel de om sa fie mai respectat in tara adoptiva decat in tara mama.
Dupa ce o sa-l bata pe Froch, si o sa-l bata, o sa vedeti cum sar expertii sa ne spuna din nou ca Bute si-a ales un adversar slab, care a luat bataie de la Kessler si Ward si ca e bun doar daca ii bate pe aia.
La fel cum, dupa ce ii va bate si pe aia, lumea va zice despre el ca e bun doar daca ii bate pe fratii Klitschko.
Mare dreptate ai, Adrian! ![]()
Cat adevar in zici tu Adrian
daca si acum se mai mananca rahat de Bute e deja prea mult, a acceptat sa se bata cu ala la el acasa, ce vor mai mult de la el?
PS mi-am luat ieri bilet( nu vreau nimic, doar ma laud:D)
Aici te contrazic Adrian.
Eu zic ca e invers. Sa nu ii consideram romani pe aia care arunca cu rahat in Bute, lasa-l pe Lucian sa poarte cu mandrie tricolorul. Nu trebuie sa renunti la tricolor doar pentru ca niste bozgori isi bat joc de tine.
exista oameni in toata lumea ( inclusiv Canada ) care il critica pe Bute din cauza adversarilor pe care ia avut, nu doar in Romania, asa ca terminati cu tampeniile astea.
apropo, mi se pare mie sau canadienii astia sunt cei mai enervanti oameni de pe pamant? ![]()
Peste tot sunt oameni pe care succesul altora ii face sa isi bage unghia-n gat. Dar romanii ar trebui toti sa se bucure si sa se mandreasca cu Bute.
Din pacate, romanii sunt in mare parte papagali. Pana sa iasa Doroftei sa vorbeasca despre Bute, nu zicea nimeni nimic. Abia apoi au sarit si ei. Doar dupa ce a zis Doroftei, au inceput sa isi dea seama ca Bute boxeaza, vezi Doamne!, cu adversari slabi.
Daca nu le zicea Doroftei, azi nu stia nimeni de Froch, Kessler sau Ward.
nu a ales el adversarii, cand a fost provocat de unul din cei considerati de top, a acceptat sa vina la el acasa sa boxeze, deci de ce trebuie criticat? ca e invidios Doroftei?
Dar romanii ar trebui toti sa se bucure si sa se mandreasca cu Bute.
Ne permitem, se calca pe picioare campionii mondiali si europeni din Romania... ![]()
Intreb si eu, daca Bute lupta pentru Canada, sa zicem ca alegea sa reprezinte Canada,iarasi nu era bine, nu?...
Nu. Nu era bine si nu e bine ca tine steagul Canadei deasupra capului.
Cine nu-l apreciaza, asta este, e fix problema lor. Bute e roman inainte de toate. Ati vazut voi in fotbal jucatori spanioli care joaca in Anglia sa se pozeze cu steagul Angliei ?
Eu il apreciez si pentru ce-a facut pana aici, si sa zicem ca pierde toate meciurile de-aici inainte, desi nu se va intampla asta.
Abia astept sa-i inchida gura lui Froch.Si nu numai lui.