FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«1151617181931»
Marius19.12.2011 14:31
pai din ce a declarat Ward pana acum, n-ar avea un meci mai usor si o centura mai tare daca l-ar alege pe Bute, decat daca s-ar bate cu Kessler? :)

Pai din moment ce pe Kessler l-a batut deja, tu ce crezi?

Declaratiile sunt declaratii si asa trebuie sa ramana. Eu unul cred ca nici Bute si nici Ward nu au vreun interes acum sa se bata in meci direct, pentru ca au prea multe de pierdut si daca nu exista vreo presiune uriasa din partea cablistilor nu cred ca se vor lupta...

Sunt de aceeasi parere cu primul antrenor al lui Bute. La un moment dat, c-o fi in 2012 sau 2013, Lucian va urca la semigrea pentru ca toata Canada asteapta un meci cu Jean Pascal si reteta financiara nu ar fi deloc de ignorat, ba dimpotriva. De aia cred ca va mai face un meci sau doua la supermijlocie, ma indoiesc chiar ca vor fi cu Froch, dupa care va renunta la titlul IBF si va urca la semigrea unde va avea sansa rapid sa se bata pentru centura si unde nici nu pare ca ar avea adversari redutabili (din moment ce Hopkins e in varf la aproape 50 de ani ... )

joseph19.12.2011 14:44

este posibil orice, dar in cazul asta nu inteleg de ce a mai asteptat sa se termine S6 si n-a trecut mai devreme. n-ar avea sens nici dpdv financiar pentru ca un meci cu Jean Pascal o sa stranga destui canadieni si peste cativa ani, chiar daca intre timp isi pierde Bute 0-ul.

http://www.guardian.co.uk/sport/2011/dec/1...d?newsfeed=true

meciurile cu Froch se pare ca au sanse sa devina sigure intr-un timp destul de scurt... si daca ne luam dupa promotorul lui Froch, se pare ca Interbox a fost mai aproape de adevar in disputa legata de oferta lor pentru un meci cu Kessler(care sustinea ca nu se bate cu Bute pentru ca n-a vazut niciodata o oferta financiara mai proasta)

Marius19.12.2011 15:05

Pentru ca meciul cu Pascal e unul, poate doua si el n-are nicio intentie de a se retrage din box in urmatorii 2-3 ani. In plus, Bute si Interbox si-au demonstrat pana acum pragmatismul in ceea ce priveste deciziile de viitor, asa ca, logic, de ce sa renunti la un meci cu Mendy, in urma caruia iei un milion, pentru un meci cu Pascal, meci pe care oricum il poti avea dupa ceva timp?

Despre meciurile cu Froch, eu le astept. As vrea sa fie macar unul, nu doua, numai sa fie. Insa pana nu se semneaza si nu se anunta o data concreta, sunt circumspect.

Am citit ieri ca Interboxul ar fi primit o oferta din partea managerului lui Hopkins pentru un meci la vara... pe cine sa mai crezi?

In fine, 0-ul ala e foarte important pentru Bute, asa cum e normal sa fie pentru ca a muncit mult de tot pentru el. Face 32 de ani in februarie, da? De ce sa nu se retraga la 35-36 neinvins, mai ales ca are capacitatea asta? 0-ul ala ii aduce mult din cota pe care o are acum.

Lari19.12.2011 15:22
Cretinii aia de BoxingScene scriu asa: "Because Ward vs. Bute is the next logical fight".

Clipboard02.jpg

Lari19.12.2011 15:45

Taaaci, mah, ca se intarată tarâța-n ei:

Clipboard02.jpg

Kellerman19.12.2011 16:30
Pai scuza-ma, dar in momentul asta Ward e cel mai tare si lucrul asta va reiesi, foarte probabil, din analizele facute la final de an de publicatiile de profil. Sunt sanse mari sa fie desemnat boxerul anului 2011, va fi nr.1 la supermijlocie aproape sigur, e pe val...

Acum de ce ar risca cineva toate astea doar sa-si satisfaca orgoliul? Cum am mai spus, acum, pe 19 decembrie 2011, Bute este ala care ar trebui sa aiba interesul de a alerga dupa un meci cu Ward daca vrea sa dovedeasca ceva...

In caz contrar, americanul sta linistit pana la vara, in aprilie Kessler se va bate si, in conditii normale, va castiga titlul mondial WBO si prin iulie-august putem sa avem iar un Ward-Kessler, de data asta cu 3 centuri puse in joc.

Prietenas de la oras, cine e cel mai tare ? Ward ? pai nu Bute e campionul mondial ? adica nu te supara, dar Ward este in SPATELE lui Bute. A, tu vorbesti de SuperSix ? pai prietene, tu stii ce e supersex ? e o competitie organizata in scopuri de MARKETING PUR, atat, nimic mai mult, o competitie in care s-au batut niste ciolanosi si melteni, cum e carl floci de exemplu. Intreaba orice om care se pricepe cat de cat la box sa iti zica opinii despre finala supersex dintre 2 maimute, sa vezi ce iti va spune. Un profesionist, nu un meltean.

Bute jongleaza cu astia. Mark my words.

RedScorpyON19.12.2011 16:57

Ce vorbesti,ma? Pai Ward ala e alt om,e un fel de Barcelona in box,face tiki taka...

Parerea mea,dupa ce-am vazut, pe Froch nu-l prind 6 reprize in picioare,iar daca Bute e in forma,pe Ward nu-l prind 8...

Stop being so haters!

Marius19.12.2011 17:34
Prietenas de la oras, cine e cel mai tare ? Ward ? pai nu Bute e campionul mondial ? adica nu te supara, dar Ward este in SPATELE lui Bute. A, tu vorbesti de SuperSix ? pai prietene, tu stii ce e supersex ? e o competitie organizata in scopuri de MARKETING PUR, atat, nimic mai mult, o competitie in care s-au batut niste ciolanosi si melteni, cum e carl floci de exemplu. Intreaba orice om care se pricepe cat de cat la box sa iti zica opinii despre finala supersex dintre 2 maimute, sa vezi ce iti va spune. Un profesionist, nu un meltean.

In afara de limbajul de "bagabont" certat cu scoala si de faptul ca nu prea le ai ierarhiile din box, ai ceva concret?

Bute e campion mondial la categoria supermijlocie in versiunea IBF. Ward e dublu campion mondial la aceeasi categorie, in versiunile WBC si WBA, plus ca a castigat, daca nu ma insel, si titlul vacat de campion al Ring Magazine pentru versiunea asta.

Oricum, iti multumesc pentru ca m-ai luminat in legatura cu SuperSixul, eu credeam, ca la fel ca meciurile lui Bute, si alea din turneu au fost organizate dintr-un sentiment nobil al boxerilor, care voiau sa ofere ceva frumos admiratorilor. Dar acum imi dau seama ca e doar marketing. Cine-ar fi crezut?

Cat priveste jonglatul, fiecare are dreptul la o parere, nu? Cat de indreptatita e aceasta, o va demonstra, poate, istoria, dar pana atunci ce sa facem? Sa ne scoatem ochii unii altora sau sa incercam sa discutam, ideal ar fi argumentat si coerent?

red&blue_boy19.12.2011 18:07
Cat priveste jonglatul, fiecare are dreptul la o parere, nu? Cat de indreptatita e aceasta, o va demonstra, poate, istoria, dar pana atunci ce sa facem? Sa ne scoatem ochii unii altora sau sa incercam sa discutam, ideal ar fi argumentat si coerent?

Mda, asa e , doar ca am impresia ca multi dintre noi s-ar bucura in cazul unei eventuale infrangeri suferite de Bute la Froch sau Ward.

Marius19.12.2011 19:17
Mda, asa e , doar ca am impresia ca multi dintre noi s-ar bucura in cazul unei eventuale infrangeri suferite de Bute la Froch sau Ward.

Nici chiar asa, nu cred ca a fost cineva care sa planga in pumni la victoriile lui Bute. Doar ca unii dintre noi nu sunt pe deplin convinsi ca Lucian e boxerul pe care il prezinta o parte a presei. Nu zice nimeni ca nu e un sportiv foarte bun, insa uneori e ridicat pe un piedestal pe care eu unul nu sunt convins ca merita inca sa stea.

red&blue_boy19.12.2011 19:49

Sa zicem ca asa e, ca Bute e pe un piedestal prea inalt, dar zic si eu, cati campioni avem noi in box si alte sporturi, de ne permitem sa fim asa critici, asa exigenti doar cand vine vorba de Bute?...

N-ar strica sa fim putini mai ingaduitori, sa fim mandri ca un roman e acolo sus, ne face cinste, ca altii poate ascund in spatele vorbelor teama de-a lupta cu el.

Marius20.12.2011 06:14

Mie mi se pare ca reactiile negative nu sunt neaparat la adresa lui Bute, cat mai mult la adresa celor care il ridica in slavi, de multe ori nemeritat.

Uite cum incepe un interviu pe alocuri destul de ok:

"Pugilistul roman Lucian Bute, numarul 1 mondial la categoria supermijlocie si detinator al centurii IBF..."

EVZ: Lucian, cum a fost la Atlantic City?

Lucian Bute: A fost interesant. În primul rand, ca organizare. M-a surprins insă faptul că la meci au asistat putin peste 4.000 de spectatori, intr-o sală de 15.000 de locuri. Dacă meciul Ward - Froch ar fi avut loc la Montreal, in tribune ar fi fost 10.000 de oameni.

Ai declarat că pe Froch il vei face KO, iar pe Ward il vei bate la el acasa

Nu stiu de unde au aparut aceste declaratii. La sosirea in Statele Unite, acolo unde am fost impreună cu peste 40 de apropiati, am sustinut o conferință de presa organizată de cei de la Showtime.

Am spus că sunt constient că ambii pugilisti care urmează să se intalnească in finală stiu că sunt aici, că am venit să-i urmaresc. Am mai spus că ambii finalisti sunt valorosi, că vreau să mă bat cu invingatorul. Îmi amintesc de declaratiile lui Ward, facute nu cu mult timp in urma in care spunea că trebuie să se bată cu mine după ce incheie socotelile cu Showtime si cu Super Six. După meci, insa surpriză! Zice că vrea să ia o pauza că nu se mai bate cu mine.

Care să fie cauza? Îi e frică lui Ward?

Nu e vorba neaparat de frica Probabil că promotorii lui vor altceva. M-am convins că nu doreste să vină la Montreal. În acest caz, am spus că merg unde vrea el. Mă bat oriunde. Nu vreau să zică lumea că eu stau in cusca mea, că nu vreau să ies din Canada. După discutiile cu ei, cred că o luptă cu Ward e putin probabila Poate spre sfarsitul anului viitor, poate in 2013...

Să fie altceva?

Mă gandesc si la faptul că el a terminat contractul cu Showtime si vrea să semneze cu HBO. Iar pentru HBO, si nu numai, un meci Bute - Ward e o adevarată prajitura S-a dovedit incă o dată că nu e vina mea că nu vor să se bată cu mine. Eu mă bat in Canada cu 20.000 de oameni in tribuna ei cu 4.000 de spectatori, dintre care jumatate intră cu invitatii.

Pană la urma cu cine te vei lupta?

În afara lui Ward, ar mai fi două variante. Prima e Carl Froch. Nu mai are scapare. A boxat in finala Super Six, e guraliv, vorbeste mult! A doua variantă ar fi Bernard Hopkins. A spus că vrea să scadă in greutate pentru a se bate cu mine. El e la "semigrea". M-am vazut cu Hopkins la Atlantic City. Ne cunoastem de multă vreme. Chiar le spunea celor care am venit cu mine si care faceau poze cu el că vrea să vină la Montreal să se bată cu mine.

Se aude si de un challenger oficial al IBF.

Week-end-ul trecut, in Mexic, trebuia să se dispute partida dintre mexicanul Librado Andrade si americanul Don George. Acasă la Andrade. Prin contract, George a cerut ca ringul să aibă dimensiuni olimpice, mari adica Lui Andrade ii convenea ringul la dimensiuni minime, ca să-l inghesuie pe George. Gala s-a tinut, meci cu meci, iar cand a venit ora main-event-ului promotorii lui George au masurat ringul, au ajuns la concluzia că nu e conform contractului, si-au luat omul si au plecat acasa

La cat timp trebuie să-și apere centura un campion mondial?

La nouă luni, obligatoriu. Ce se intamplă in aceste nouă luni, e treaba fiecaruia. Poti să te bati si o dată pe lună!

Ce iți face mana lovită la meciul cu Johnson?

Mă sacaie, dar sper ca pană in aprilie să fie bine. Nu pot să lovesc cu ea, dar totul e in regula Am facut vineri un RMN, iar acum astept rezultatele:

Ai luat cetățenia canadiana Aici se aude că ai luat-o!

Altă inventie a presei. Vineri am fost si am sustinut un examen scris, care a constat in 20 de intrebari. Întrebari legate de Canada, istorie, etc. Trebuie să raspunzi la cel putin 15. Raspunsul vine in cateva saptamani, prin posta acasa Nici nu stiu dacă am raspuns bine. Am primit telefoane de felicitare. Le-am spus insă tuturor că această chestiune va dura.

Nu iți e dor de un Craciun romanesc. Cu porc, cu...

Stai linistit. Am un prieten la câțiva kilometri de Montreal, care are are o ferma E frumos. O să taiem un porc, romaneste!

Kellerman20.12.2011 12:45
Mie mi se pare ca reactiile negative nu sunt neaparat la adresa lui Bute, cat mai mult la adresa celor care il ridica in slavi, de multe ori nemeritat.

Cauta-ti alt sport la care sa te uiti.

Aici exista un singur raspuns. Din felul in care boxeaza Ward si floci, nu trebuie decat sa deschizi ochii si sa vezi ca Bute ii va bate fara nici un fel de probleme.

Intelegi ?

e ca si cum ai spune ca unii din presa o considera pe Steaua de acum cea mai tare din parcare (ceea ce se intampla deja prin presa noastra) dar in fapt, totul e fix pe dos. cine are ochi sa vada, e ok, cine nu ... oh well, FORZA Steaua FORZA Steaua HEI HEI HEI. SPRE 24!

Intreaba orice om care are cat de cat habar de box sa iti spuna despre calitatea luptei dintre floci si ward din finala, sa vezi ce o sa iti zica.

Marius20.12.2011 12:55

Mai bine cauta tu pe altcineva pe care sa bati la cap si in fata caruia sa-ti impui valoroasele opinii.

Kellerman20.12.2011 12:57

Aici nu exista opinii. Exista un singur adevar, Bute >>> superpix.

Lari25.12.2011 22:30

Besides Pacquiao-Mayweather, Ward Vs. Bute is the Top Fight to Make in 2012: Fan's View

While boxing fans continue to wait and hope to see Manny Pacquiao and Floyd Mayweather square off against one another, there are other must-make fights that we can look forward to. Hopefully, one of these highly anticipated matches will finally live up to the hype and offer a memorable, captivating day for boxing, delivered on the biggest stage. For 2012, that fight may just be Andre Ward vs. Lucian Bute.

Ward vs. Bute would offer boxing fans a match between two of the top 10 pound for pound fighters in the world. They are each undefeated titleholders, and together, they hold three of the four major belts at 168 lbs. Ward and Bute showcase very different styles and personalities, and livening up the match even more would be the inevitable nationalism and pride displayed in a USA vs. Canada match.

The winner would be an undisputed divisional champion. More importantly, he would become the type of huge, undefeated star with legit championship credentials that the sport desperately needs and craves.

In late 2010, Showtime locked up Bute to a multi-fight deal, entirely based on matching him up against the best guys from the Super Six. It's time that deal starts paying dividends.

Andre Ward emerged as the winner of the Super Six Tournament when he defeated Carl Froch in December, putting himself at the top of the peak after surviving the two year tournament marathon.

Meanwhile, Bute has continued to improve while taking on the best available non-Super Six contenders. He's morphed himself into an explosive puncher with some of the most vicious and effective body shots in the game.

In 2011, boxing fans were able to enjoy a few "must-make" fights, while the biggest fight in the sport, Mayweather vs. Pacquiao, continued to elude us. Taking things from bad to worse, the "must-makes" which were made largely disappointed and failed to live up to those high expectations.

Timothy Bradley vs. Devon Alexander was an ugly, indecisive snoozer. Wladimir Klitschko vs. David Haye was an ugly, slightly more decisive snoozer. And so it goes.

Ward vs. Bute is as good as it gets though, and hopefully their styles, and their wills to win, will mesh in such a way as to produce fistic fireworks.

Each man may take a bout in the interim, but if Ward and Bute meet by this summer, I'll be one happy boxing fan. I'll also be headed up to Montreal to take in the raucous scene.

If Pacquiao vs. Mayweather happens, great. Until then, I'll be waiting for Ward vs. Bute in 2012.

Sources : Boxrec.com, Showtime TV Coverage, ESPN.com/Boxing, Yahoo! Sports

Jake Emen runs the boxing news website ProBoxing-Fans.com. You can find more of his writing, along with interviews, rankings and breaking news stories at the site, or you can follow ProBoxing-Fans.com on Twitter, @ProBoxingFans.

Kellerman26.12.2011 09:29

Astia asteapta o lupta captivanta, breathtaking, etc etc, dar il face Bute KO in prima repriza, nici nu se pun aia bine pe scaun. :)

Lari15.01.2012 11:11

Peste 300 de persoane i-au cantat legendarului boxer Muhammad Ali la multi ani, sambata la Louisville (Kentucky), orasul sau de origine, demarand festivitățile pentru cea de-a 70-a aniversare a marelui campion cu cateva zile mai devreme, transmite AFP.

Cel ce s-a autoproclamat "cel mai mare" fară ca cineva din lumea ringului să-l poată contrazice, va implini marti 70 de ani, insă Centrul cultural Muhammad Ali a deschis sarbatoarea incă de sambata printr-o cină de gala in prezenta sarbatoritului,

Marele sportiv, slabit de maladia Parkinson, a participat la eveniment alaturi de sotia sa, Lonnie, si i-a salutat pe toti participantii la cina de gală care au platit cate 1.000 de dolari pentru invitatie, bani ce urmează să fie donati in scopuri caritabile.

Printre invitati s-au aflat fostul antrenor al lui Ali, Angelo Dundee si solistul folk american John Mellencamp.

Această cină festivă marchează lansarea de catre Centrul cultural Muhammad Ali a unei saptamani dedicate marelui sportiv - 'Seven Days for Seven Decades' (șapte zile pentru sapte decenii).

Agerpres

Au gymnase de Mohamed Ali à Brooklyn, la passion comme à la grande époque

Dans le club de boxe de Gleason's Gym, sous le pont de Brooklyn à New York, Mohamed Ali, qui fête mardi ses 70 ans, reste l'inoubliable champion, vénéré par les hommes et femmes qui viennent s'y adonner avec passion à leur sport préféré.

La salle est au premier étage d'un batiment ordinaire, dans ce quartier populaire du sud-est de New York. Mais dès la porte franchie, on y plonge dans l'univers de la boxe. Les murs y sont couverts d'affiches d'anciens champions de boxe, la salle abrite quatre rings, des sacs d'entrainement, des tapis de course.

On y voit partout des images de Mohamed Ali, considéré par beaucoup comme le plus grand boxeur de tous les temps. Et le propriétaire des lieux, Bruce Silverglade, raconte avec fierté le lien qui unit Gleason's Gym au champion.

"C'est là qu'il est venu s'entrainer pour le combat qui a stupéfait le monde", raconte-t-il à l'AFP, en évoquant le combat en 1964 entre Ali (né Cassius Marcellus Clay le 17 janvier 1942 à Louisville, Kentucky), et le champion du monde en titre dans la catégorie poids lourds Sonny Liston.

C'est lors de ce combat qu'il commence à forger sa légende, l'emportant à la surprise générale contre le tenant du titre, en six rounds.

Bruce Silverglade, 75 ans, se souvient comme si c'était hier de "cette grande année". "C'était un combat très attendu. Il était opposé à Sonny Liston, qui était quelqu'un de très féroce, très craint sur le ring. Et voilà qu'arrive ce jeune Ali, qui récitait de la poésie, qui criait contre tout le monde. Tout le monde voulait voir le match".

Plus tard dans sa carrière, Siverglade aura l'occasion de rencontrer Ali à plusieurs reprises, et à l'admiration pour le boxeur s'est ajouté le respect pour l'homme, qui souffre depuis 1982 de la maladie de Parkinson.

"Ali est différent. Il était connu dans le monde entier. Et tout en étant l'homme le plus connu du monde, il a continué à rester l'homme bon qu'il a toujours été. Quand il venait à Gleason's Gym, il prenait le temps de parler avec tout le monde, de serrer la main des gens", ajoute M. Silverglade.

Le gymnase compte actuellement quelque 1.050 membres, dont 450 boxeurs amateurs. Parmi les 600 autres, 320 sont des femmes.

Ali "est venu ici plusieurs fois", raconte à l'AFP l'entraineur panaméen Hector Roca, 73 ans, autre mythe du monde de la boxe.

"Même malade, dit-il, "il reste une personne bien, un très grand".

Hector Roca a entrainé 19 champions du monde et avait notamment été le coach de l'actrice Hilary Swank pour le film "Million Dollar Baby" de Clint Eastwood, tourné dans les murs en 2004.

Ce week-end il enseignait les premiers rudiments de la boxe à Joseph McCurdy, 10 ans, qui vient s'entrainer une fois par semaine avec sa mère.

"C'est vraiment bien d'être ici. J'aimerais être un champion. Hector est très gentil avec moi", explique le petit élève lors d'une pause.

Non loin de lui, Don Aragon, 32 ans, apprend à boxer depuis l'an dernier. Il dit avoir "beaucoup de respect pour Ali", un boxeur "très combatif".

"Je ne connaissais pas l'histoire du gymnase quand j'ai commencé ici. Et puis j'ai vu tous ces noms" célèbres. "C'est impressionnant", dit cet habitant de Long Island, qui travaille dans le secteur bancaire.

Car Ali n'est pas le seul à s'être entrainé au Gleason's Gym: Jack LaMotta, Wilfred Benitez, Pipino Cuevas, Roberto Duran, Julio César Chavez, Larry Holmes, Michael Spinks, Thomas Hearns et Mike Tyson, sont tous un jour passés par là. Au total, une liste de 131 champions.

Le gymnase avait été créé dans le quartier du Bronx en 1937 par un boxeur irlandais qui avait changé son nom de Peter Robert Gagliardi en Bobby Gleason pour attirer les New-Yorkais d'origine irlandaise. Le gymnase a ensuite déménagé à Manhattan en 1974, puis en 1984 à Brooklyn, après son rachat par Bruce Silverglade.

Outre "Million Dollar Baby", c'est là qu'a été tourné "Raging Bull" en 1980, qui a valu à Robert de Niro un Oscar pour son rôle de Jake LaMotta.

AFP

Kellerman15.01.2012 11:16

Cica se bate Bute cu Froci pana la urma, DE DOUA ORI.

LUX! :D aahhaahha. abia astept sa vad 2 K.O-uri marca Bute. Froci asta nu trece de 5 reprize in nici un meci.

Lari27.01.2012 09:55

Kellermane, uite, bai, ca si aia de la ShowTime stiu ca Bute o sa-l bata pe Froch :D

Clipboard02.jpg

vlad04.02.2012 11:30

Gaurel despre adjective: feminin, masculin si neutru. Canada de gen feminin, SUA de gen masculin si bineinteles: California- genul neutru.

Dirrell se teme să boxeze in Canada impotriva lui Bute, sustinand că se teme că va fi furat.

"Este nenegociabil, nu mă duc in Canada. Nu este din cauza Canadei, pentru că astia te-ar fura oriunde. Este o intreagă inselatorie cu canadienii! Publicul joacă un rol important in lupta Cand se pune presiune, judecatorii pot fi influentati si să considere o lovitură slabă ca fiind una bună doar pentru că publicul e in extaz.

Sincer, vreau să mă bat cu Bute pe un teren neutru. Este campionul si eu sunt challengerul. Dacă se crede cu adevarat campion, atunci să ne batem pe un teren neutru! Nu-i zic să vină la mine acasa dar putem să mergem in California si s-o facem!", a afirmat Dirrell.

Pai Gaurel,puteti veni sa va bateti si la Bucuresti,ca-i tot teren neutru ,nu va duceti pana la Galati, la Bute acasa.

Daniel-Ionut09.02.2012 11:50

Carl Froch a fost desemnat de IBF challenger obligatoriu la titlul mondial la categoria supermijlocie. Acum Bute are sansa sa ii inchida gura :boxing:

red&blue_boy09.02.2012 12:40

O sa i-o inchida. :)

Kellerman09.02.2012 12:51

Perfect, eu mai mult as vrea sa le inchida gura alora care il contesta, nu neaparat sa ii inchida gura lui Froch. :D

Lari09.02.2012 13:16

Detaliile:

Clipboard02.jpg

«1151617181931»