FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Box

«1141516171831»
Marius10.11.2011 04:54
@Marius

Eu sunt imbecil ca n-am argumente?

Daca o luam asa, esti prostut (ca sa fiu indulgent) pentru ca nu stii sa citesti ce-am scris. Iar replica ta in cauza, da, e complet imbecila.

In plus, mi se pare fabulos cum un fin cunoscator ca tine poate compara doi sau trei sportivi prin rezultatele INDIRECTE. Pana nu ii pui in ring pe aia pe care ii compari, poti sa faci tu analize peste analize ca tot n-o sa ai o imagine corecta. Dar daca tu consideri ca stii mai bine...

Si eu zic s-o "lasam moarta", dar lasatul asta functioneaza de ambele parti? Sau o "lasa moarta" doar aia care nu-s de acord ca Bute se pisa la orice ora pe ambii frati Klitschko?

RedScorpyON10.11.2011 09:10

Nu,ma,don King,ii comparam prin cifre! Eu ti-am zis ca am curaj ca la urmatorul meci al lui Bute cu unul dintre zmeii astia(care defapt s-au luptat cu aceeasi oameni pe care Bute i-a spulberat,dar ei sunt zmei) facem pariu,pe bune,pe un pumn in mufa. Eu ma bag! Tu?

Marius10.11.2011 12:26
Nu,ma,don King,ii comparam prin cifre! Eu ti-am zis ca am curaj ca la urmatorul meci al lui Bute cu unul dintre zmeii astia(care defapt s-au luptat cu aceeasi oameni pe care Bute i-a spulberat,dar ei sunt zmei) facem pariu,pe bune,pe un pumn in mufa. Eu ma bag! Tu?

La cata minte ai, nu ma mira ca te bagi... oriunde. Si cica el nu e suporter-tip :)

Iar cu comparatia prin cifre m-ai dat gata, ca sportivii, Bika sa zicem, au evolutii constante, nu variabile, iar concentrarea este aceeasi la fiecare partida, indiferent de miza ei. Hai ca esti amuzant, fanule.

RedScorpyON10.11.2011 17:46

Chiar ma bag oriunde,daca ai aflat asta imi pare rau pt tine :) Eu atat am de zis,sa nu ma obosesc sa scriu posturi kilomterice pt ca te-am vazut ca esti hater. Zi daca te bagi la pumn in mufa daca esti asa critic de box?

Marius10.11.2011 18:19

Fanule, ajung la concluzia ca atunci cand ti-am zis ca esti prostut, de fapt te-am alintat. Eu inca sper ca nu toti fanii Bute au inteligenta, pentru ca e pacat. Zau :)

Daca tii neaparat cat esti de tare in pumn, probabil compensand lipsa inteligentei, nu trebuie sa pariezi pe un meci de box sau pe orice fel de meci. Iesi pe strada, cauta un individ de marimea ta macar si desfasoara-te. Sportul insa ar fi bine sa ramana sport.

Apropo, nu esti ruda cu drogalaul de la Ploiesti?

RedScorpyON10.11.2011 19:16

Daca aveai oo si erai sigur pe ceea ce vede ochiul tau,ziceai da,chiar daca,evident nu s-ar fi intamplat! Eu in prostia mea urasc oamenii care urmeaza modele astea. Si acum e o moda sa te iei de Bute pt ca s-a luat Doroftei... Argumentele tale erau uneori idioate,faceai analiza pe text la declaratiile lui Bute, faceai studii de caz pe declaratii de pe afara,le suceai,le invarteai,tot sa zici ca ii e frica lu' Bute! Omul a zis clar ca se bate cu oricine si vii tu sa ne spui ca vezi Doamne e fricos. Daca Pavlik avea si el OO accepta bursa de 1,5 mil(oferta oficiala) si se batea. Dar el vroia probabil cat Tyson,ca e JMecher...

Lari11.11.2011 11:48

BUTE, LA SOSIREA IN Romania:

Sunt foarte fericit să revin acasă cu centura de campion mondial. Nu a fost un usor, chiar dacă nu l-am câștigat inainte de limita asa cum se asteptau cei mai multi. Dar a fost un boxeur foarte experimentat, iar eu am respectat strategia pe care am stabilit-o cu antrenorul meu. Mi-am dozat efortul să câștig fiecare repriză in parte. Iar doi dintre cei trei arbitri mi-au acordat victoria in toate cele 12 reprize.

Sunt singurul boxeur care l-a invins atat de clar pe Johnson, la finalul celor 12 reprize.

A fost un pas mare pentru mine. Toata presa din America a vorbit foarte frumos despre performanta mea si am tras un semnal de alarma pentru ceilalti pugilisti de la categoria mea. Acum cred ca toti acestia se vor gandi de doua ori inainte sa accepte o lupta cu mine.

Glen Johnson a avut capul tare. L-am lovit tare cu stanga in repriza a patra si am simtit un curent puternic care mi-a trecut prin mana. Din acel moment, stanga nu a mai avut aceeasi forta. Acum ma simt mult mai bine, nu mai sunt probleme.

A fost o experienta importanta pentru mine. Am avut si am nevoie de astfel de meciuri, pentru ca, pe viitor, vor veni adversari mult mai bine pregatiti. Am nevoie de meciuri tari in picioare.

Dupa repriza a opta, l-am simtit mai slabit, dar experienta l-a facut sa reziste cu brio pana la final. Cand a vazut ca este net inferior a stat la panda si a asteptat o lovitura sa ma faca KO. Nici eu nu am atacat, pentru ca m-am gandit ca, daca e sa pierd, sa pierd onorabil, dupa 12 reprize.

Pentru mine a fost un an perfect. M-am simtit bine, n-am avut probleme. Trei meciuri au fost perfecte pentru mine, dar la acest nivel este greu din punct de vedere fizic si psihic. Ai nevoie de minim trei luni de pregatire inaintea fiecarui meci si este foarte greu, atat fizic, cat si psihic.

In 2012 nu stiu daca vor fi trei meciuri. Mi-as dori acest lucru, dar voi vorbi cu promoterul meu, Interbox, si vom lua impreuna decizia cea mai buna.

Pe 17 decembrie am fost invitat la Atlantic City, la finala Super Six, intre Andre Ward si Carl Froch. Sa speram ca invingatorul va accepta o lupta cu mine de unificare a centurilor. Ward nu cred ca va accepta un meci cu mine in primavara anului viitor, insa Froch cred ca ar accepta un meci in Canada.

In 2008 am facut o mare greseala la meciul cu Andrade si era sa ma coste cariera. In ultima repriza, am vrut sa fac spectacol si, la un fir de ata, era sa ma coste cariera. La fel puteam sa-l fortez si pe Johnson, dar de ce sa risc, pentru ce? Mi-am facut datoria, imi asigurasem victoria si nu am vrut sa mai risc. Vreau sa ajung sa am grija de familia mea, nu vreau sa ajung sa vorbesc singur pe strada in viitor din cauza unor lovituri inutile.

Acum zece ani, imi doream o medalie olimpica, dar nu ma mai gandesc la trecut. E faptul consumat. Daca as fi ramas sa boxez la Olimpiada, poate nu mai eram unde sunt astazi, nu am de unde sa stiu.

Ward este mai tehnic decat Froch, care in schimb este mai agresiv si mai bun incasator. Intrebarea pe care mi-o pun este daca Ward va rezista loviturilor lui Froch, pentru ca mi-e greu sa cred ca Froch va castiga la puncte. Pana la urma, cred ca am sa-i iau pe rand. Kessler si Pavlik m-au refuzat. La fel se poate intampla si acum. Castiga Ward si pe urma nu vrea sa boxeze cu mine. Ce sa le fac eu?

Acum o sa ma duc la Galati, la mama, o sa incerc sa ma relaxez in acest sfarsit de saptamana si, apoi, voi vedea.

Vreau sa multumesc postului TV care a preluat meciul, precum si oamenilor de afaceri care au ajutat in acest sens. Le multumesc din tot sufletul celor care s-au uitat la meciul meu si sper ca, de acum, meciurile mele sa fie cumparate mai timp, pentru a fi timp de promovare.

red&blue_boy27.11.2011 06:42

JoJo Dan a pierdut la puncte disputa cu Aydin Selcuk . Romanul a boxat o fractură de maxilar in runda a treia.

Lari05.12.2011 02:23

Jo Jo Dan, un erou

Despre meciul lui Ion Ionut, cunoscut in lumea boxului profesionist sub numele de Jo Jo Dan, cu turcul Aydin Selcuk, in general, nu se stiu prea multe pentru ca nicio televiziune n-a catadicsit sa-l preia, desi ora de disputare a fost una atractiva iar pretul nu a fost unul astronomic! Ceva in jurul a 10.000 de euro In conditiile in care pe meciul lui Bute cu jamaicanul Johnson o televiziune de top din tara a oferit 1000 (o mie) de euro, o suma injositoare, ma intreb de ce ma mai mir! Ar trebui sa fiu bucuros ca am transmis in exclusivitate la Radio Romania atatea meciuri ale baietilor nostri! Ei bine, nu sunt Pe toti, pe Bute, pe Diaconu, pe Jo Jo, ii stiu de cand activau la juniori, am vazut cu ochii mei, in diverse prilejuri, cat au muncit ca sa ajunga aici si pot afirma ca merita mai multa expunere! Daca am avea cateva sute de astfel de boxeri, as intelege dilema televiziunilor de a le prelua meciurile de pe diverse meridiane si de a-si face scrupule ca nu-si scot banii din cauza orelor matinale, ca si cand n-ar exista si reluari seara Dar noi, in prezent, ii avem doar pe cei amintiti mai inainte, toti sariti de 30 de ani, si va dau scris aici ca dupa ce ei vor pune manusile in cui nu vom mai conta in profesionismul de mare calibru ani buni, pentru ca stiu ce vine din urma, adica mai nimic

M-a durut infrangerea lui Ionut din Hairi Gur Spor Salonu, sala din Trabzon! Daca m-ar ajuta memoria si as avea puterea sa scriu despre marile deziluzii traite in decursul anilor langa marii nostri campioni, ar iesi o carte de tot plansu', la modul propriu! Dar asta-i sportul- imi spun de fiecare data, incercand sa nu le pun prea mult la suflet Si m-au mai durut si unele titluri si comentarii rautacioase facute dupa ureche la adresa evolutiei romanului, ca si cand acesta a facut doar act de prezenta in fata turcului. Se stie acum, doar, ca Selcuk i-a rupt gura lui Jo Jo In ce conditii, nu prea intereseaza pe nimeni Cand scriu aceste randuri, in camera, bazaie televizorul pe un post de sport in care celebrul MM dezvaluie cum a fost amenintat la telefon de Narcis Raducan ca se drogheaza si ca are amanta! Ei, da, asta intereseaza! Si inca foarte mult! In goana dupa un rating si mai mare, moderatorul a cerut sa fie sunat si Narcis Mi-e sila

Trec pe un post de muzica si revin la chinul de a-mi aminti de inclestarea lui Ionut cu Aydin pentru titlul WBC silver la categoria semimijlocie. Trebuie spus, din start, ca Ionut e un barbat adevarat, care a avut curajul sa mearga din nou in Turcia, de data asta chiar in orasul in care s-a nascut Selcuk, dupa meciul de anul trecut de la Instanbul cand victoria i-a fost atribuita intr-un mod mai mult decat dubios turcului. Atunci, doi arbitri l-au vazut invingator la limita pe Selcuk, iar unul detasat pe Ionut. De aceea, conducerea versiunii profesioniste WBC a ordonat revansa pe care Ionut nu concepea s-o piarda stiind ca, in caz de victorie, i se vor deschide portile catre galele de renume din SUA. Sa nu-si inchipuie cineva ca Ionut isi facea iluzii ca va boxa cu Floyd Mayweather, chiar daca ar fi devenit challenger al titlului mondial detinut de acesta, dar oricum urmatorul meci, poate cu Devon Alexander, ar fi fost unul foarte important

Dupa o pregatire spartana de trei luni la Montreal, Ionut, poate prea increzator in posibilitatile sale, poate prea entuziast, poate dornic sa-i amuteasca din start pe cei 5000 de spectatori fanatici, poate prost sfatuit de antrenorul Pierre Bouchard, cine stie?!, s-a aruncat din start asupra turcului. In transmisiunea directa a meciului la radio mi-am exprimat surprinderea fata de aceasta tactica, pana cand turcul m-a lasat cateva momente fara replica dupa ce a reusit sa-l surprinda pe roman cu un croseu scurt de dreapta dupa ureche si sa-l trimita la podea. Ionut s-a ridicat imediat, dar, ca si la Instanbul, practic, a inceput meciul cu un handicap de doua puncte pe care, din fericire, l-a recuperat in urmatoarele doua reprize pe care le-a castigat. Apoi a alternat momentele stralucitoare de box cu unele mai confuze, care i-au convenit turcului, un boxer cu un stil de mardeias de cartier, capabil oricand, din apropiere, de niste lovituri surprinzatoare si napraznice. Inaintea reprizei a 11-a, din calculele mele, si apoi am vazut ca si din cele facute de doi arbitri corecti (!), turcul avea un punct in fata. Ca sa fie dat invingator, Ionut trebuia sa castige ultimele doua reprize. A inceput fantastic penultima repriza, prinzandu-l pe turc cu o serie interminabila de directe Selcuk a refuzat sa cada, tinut in picioare de spectatorii care nu strigau, ci urlau de ma mir cum nu s-a daramat sala! Ionut a insistat, i-a mai administrat turcului doua crosee care l-au facut sa se clatine serios, moment in care arbitrul italian din ring a intrerupt meciul, nejustificat zic eu, pentru cateva secunde, timp in care nu stiu ce i-a soptit la ureche lui Selcuk Cei doi au reluat lupta, s-au mai ciocnit o data, dupa care turcul, trezit din pumni, nu stiu din care joben a scos un alt croseu norocos cu care l-a mai trimis o data pe roman la podea Ionut s-a ridicat imediat, dar meciul era pierdut! In loc de 10-9 pentru Ionut, repriza a fost castigata de Selcuk cu 10-8 Intr-o secunda de neatentie s-a daramat un munte urias de truda Degeaba in ultima repriza a primit turcul un avertisment pentru obstructii repetate, doi arbitri l-au dat, in mod corect (!), desi la limita (113-112), invingator. Decizia celui de-al treilea nu mai conteaza A vazut alt meci Daca Ionut ar fi castigat repriza a 11-a ar fi fost, sigur, desemnat invingator de doi arbitri si ar fi intrat in posesia titlului. Nu stiu daca ar fi intrat si in posesia centurii lui Aydin si ar fi ajuns cu ea intreg la vestiare, in conditiile in care, desi a castigat meciul, turcul intr-un acces de nebunie, cu creierul infierbantat de loviturile lui Ionut, imediat dupa gongul final, in loc sa se bucure, s-a repezit sa-i bata pe antrenorii canadieni ai romanului. Noroc ca a fost oprit de cativa apropiati, ca altfel l-ar fi bagat in spital pe antrenorul personal al lui Bute, Stephane Larouche, venit sa-i dea o mana de ajutor cumnatului sau, Bouchard. Eu am ramas iar mut in comentariu, nemaivazand niciodata asa ceva Nu mai vorbesc de paharele din plastic si de brichetele aruncate pe ring de spectatorii care asteptau surescitati decizia. Refuz sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca victoria i-ar fi fost atribuita romanului La amatori, Selcuk a batut un arbitru Acum cred ca ar fi incins vreo trei Meciul de box disputat sambata, 26 noiembrie 2011, intr-un oras-port la Marea Neagra certifica spusele lui George Orwell: Sportul serios nu are legatura cu jocul cinstit. Are legatura cu ura, invidia, lauda de sine, dispretul fata de toate regulile si placerea sadica de a privi brutalitatea. Cu alte cuvinte, este razboi fara impuscaturi!

Amarat, am plecat cu cei cativa ziaristi romani si apropiati de-ai lui Jo Jo la hotelul in care era cazat, sa-l asteptam in hol pentru a sta putin de vorba cu el si a-l imbarbata. Promotorul sau, Cristian Ganescu, ne-a spus ca va veni repede dupa ce va fi cusut la o arcada la spital. Minutele treceau si Ionut nu mai venea La un moment dat, vestea a cazut ca un traznet: are fractura de maxilar si va ramane pentru a fi operat in Spitalul Universitar din Trabzon!!! Dimineata am aflat amanuntele Din repriza a doua pana la final Ionut a boxat cu mandibula crapata! Va dati seama cata dorinta de victorie a avut in suflet acest baiat, de n-a spus nimanui prin ce trece Nimeni nu si-a dat seama, in conditiile in care el nu scoate niciodata proteza din gura Eu nu mai stiu vreun boxer care sa evolueze timp de 10 (!!!) reprize cu maxilarul fracturat Poate cititorii foarte avizati ai insemnarilor mele despre box vor semnala si alte cazuri, dar eu nu pot decat sa ma inclin in fata probei teribile de eroism pe care a trecut-o Jo Jo Dan! Cu ce pret si cu ce dureri, nu ne poate spune decat el cand va putea vorbi

PS: Ii multumesc lui Sed Lex pentru sugestia de a realiza un serial de emisiuni cu meciuri de antologie din istoria boxului profesionist. M-as bucura sa fiu solicitat, dar nu cred ca vreo televiziune e interesata de Careul Magic V-am spus, sunt mult mai interesate de maximele lui Gigi si MM

Adrian Fetecau

Lari18.12.2011 18:16
"Nu vreau să fiu lipsit de respect față de Bute, dar el s-a relaxat si a asteptat infruntand boxeri de nivel B si C, in timp ce eu mă luptam cu greii in Super Six. De ce l-aș infrunta? Ar fi un meci bun pentru Carl Froch, pentru că stiu că nu ii place de Lucian.... sau cu Andre Dirrell. Parerea mea este că el trebuie să aibă o victorie in fata unui pugilist de nivel A inainte de a mă invita. El incă nu merită această sansă si acesti bani. Oricum, avand in vedere ce am câștigat, merit să imi aleg urmatorul meci la valoarea financiară dorită de mine", a spus Andre Ward.
vlad18.12.2011 19:53
"Nu vreau să fiu lipsit de respect față de Bute, dar el s-a relaxat si a asteptat infruntand boxeri de nivel B si C, in timp ce eu mă luptam cu greii in Super Six. De ce l-aș infrunta? Ar fi un meci bun pentru Carl Froch, pentru că stiu că nu ii place de Lucian.... sau cu Andre Dirrell. Parerea mea este că el trebuie să aibă o victorie in fata unui pugilist de nivel A inainte de a mă invita. El incă nu merită această sansă si acesti bani. Oricum, avand in vedere ce am câștigat, merit să imi aleg urmatorul meci la valoarea financiară dorită de mine", a spus Andre Ward.

Pai si de ce nu-i inchide gura lui Lucian? De ce nu demonstreaza ca este zeu pe pamant?

E penibil Andre Ward!

Antepenultimul adversar al lui Ward a fost Sakio Bika. Boxer de nivel A+. Boxer pe care Lucian l-a batut pe la inceputuri. Penultimul adversar al lui Froch a fost Glen Johnson. Pe jamaican l-a casapit cu usurinta Lucian de curand.

Provoaca amnezii loviturile la cap iar Froch si Ward au incasat din plin dupa cum se vede.

Maye18.12.2011 20:40

Eu am vazut azi noapte meciul, din pricina unei insomnii. Nu m-au impresionat.

f234567k18.12.2011 21:04

Mi-am pus alarma special pentru meciul asta. Froch mi s-a parut foarte slab, a pierdut clar. Intr-o partida cu Ward nu l-as da niciodata pe Bute ca victima sigura. S-a vorbit atat de finala asta de parca astia doi erau extraterestrii.

Liviu: VPM18.12.2011 21:04

ward il bate pe bute!

Lari19.12.2011 01:25

Nici Carl Froch nu mai pare dispus să se bată prea repede cu campionul mondial IBF. Chiar dacă in ultima perioadă si, mai ales, in ultima saptamină nu a ezitat nici o clipă să-l atace pe Bute, afirmind că romanul nu se ridică la nivelul sau, după finala pierdută lucrurile s-au mai schimbat. Prin vocea promoterului sau, Eddie Hearn, britanicul a lasat să se inteleagă că si-ar dori intii un meci impotriva lui Kessler.

Noi controlam tot ceea ce se va intimpla. Am avut mai multe intilniri cu posibili viitori adversari. Carl Froch va reveni si va lupta din nou pentru o centură mondiala Sper că vom reusi să aranjam ceva pentru Marea Britanie, merită acest lucru după atitea deplasari, a explicat Eddie Hearn.

Avem in vedere două meciuri, cu Lucian Bute sau revansa cu Mikkel Kessler. Ultima, la Nottingham, in vara ar fi un eveniment imens. Este treaba mea să rezolv asta, a adaugat promoterul lui Froch.

În aprilie, cu titlul pe masă

Un alt nume vehiculat pe lista posibililor adversari pentru Lucian Bute este Mikkel Kessler, insă o partidă impotriva acestuia nu va fi posibilă decit in a doua jumatate a anului 2012. După ce a refuzat de două ori să urce in ring contra romanului, danezul a ales să boxeze impotriva lui Robert Stieglitz, campionul mondial WBO. Meciul dintre cei doi ar fi trebuit să aibă loc in aceeasi zi in care Lucian Bute si-a aparat pentru a noua oară titlul IBF, insă a fost reprogramat pentru 4 aprilie 2012, din cauza accidentarii lui Kessler.

Acceptă sau nu Froch?

Chiar dacă lucrurile par destul de complicate, Lucian Bute si oficialii din echipa sa sunt optimisti in ceea ce priveste viitorul adversar al romanului. Constienti că sansele ca Ward să accepte un meci pentru primavara lui 2012, acestia iși indreaptă acum atentia spre Carl Froch, mizind pe Dorinta acestuia de a pune in practică declaratiile pe care le-a facut de-a lungul vremii.

Froch nu a impresionat, este foarte puternic din punct de vedere fizic, dar asta e tot. Mi-ar placea să lupt cu Ward, dar cred că va lua o pauza În aceste conditii, urmatorul pe listă este Carl Froch, a marturisit Lucian.

Mă astept ca Lucian să-l infrunte pe Froch. Ward va vrea să se odihneasca să ia o pauza Dar, dacă telefonul sună si Ward vrea să boxeze cu Bute, vom sari in sus de bucurie. Un meci Ward-Bute ar fi o partidă extraordinară de sah. Iar asta e bine, pentru că Lucian stie să joace sah, a explicat si Stephan Larouche care a facut citeva comentarii legate de britanic: Froch nu are nici o defensiva Apararea sa este nasul. Lucian are loviturile necesare pentru a-l face knock-out.

Avantaj, Bute!

Desi s-a discutat intens pe tema valorii adversarilor pe care i-a intilnit Lucian Bute, putini sunt cei care stiu că cinci dintre acestia s-au luptat si cu cei care il contestă atit de vehement, respectiv Ward, Froch si Kessler. Rind pe rind, Glen Johnson, Brian Magee, Edison Miranda, Librado Andrade si Sakio Bika au urcat in ring impotriva celor trei si, aproape de fiecare data Lucian a iesit in avantaj.

ADVERSARI COMUNI ANDRE WARD (25-0)-LUCIAN BUTE (30-0)

Sakio Bika

-ce a facut Bute: mai 2007, victorie prin decizie unanimă (116-111, 118-109, 118-109)

-ce a facut Ward: noiembrie 2010, victorie prin decizie unanimă (120-108, 118-110, 118-110)

Edison Miranda

-ce a facut Bute: aprilie 2010, victorie prin knock-out tehnic in runda a treia

-ce a facut Ward: mai 2009, victorie prin decizie unanimă (119-109, 116-112, 119-109)

ADVERSARI COMUNI CARL FROCH (28-2)-LUCIAN BUTE (30-0)

Glen Johnson

-ce a facut Bute: noiembrie 2011, victorie prin decizie unanimă (119-109, 120-108, 120-108)

-ce a facut Froch: mai 2011, victorie prin decizie majoritară (116-112, 117-111, 114-114)

Brian Magee

-ce a facut Bute: martie 2011, victorie prin knock-out tehnic in runda a zecea

-ce a facut Froch: mai 2006, victorie prin knock-out in runda a unsprezecea

ADVERSARI COMUNI MIKKEL KESSLER (44-2)-LUCIAN BUTE (30-0)

Librado Andrade

-ce a facut Bute: octombrie 2008, victorie prin decizie unanimă (117-109, 115-111, 115-110)

-ce a facut Bute: noiembrie 2009, victorie prin knock-out in repriza a patra

-ce a facut Kessler: martie 2007, victorie prin decizie unanimă (120-108, 120-108, 120-108)

gsp

Marius19.12.2011 09:24

Americanul Andre Ward a câștigat turneul SuperSix si a devenit regele categoriei supermijlocie. Chiar dacă toată lumea a inceput să vorbească despre o eventuală intalnire intre Bute si Ward, primul antrenor al lui Mister K.O., Felix Paun, crede că ar fi o idee proasta romanul avand sanse foarte mici de reusita

Mult asteptata finală SuperSix s-a terminat asa cum se astepta toată lumea: Andre Ward l-a invins pe Carl Froch, la finalul celor 12 reprize arbitrii decizand in unanimitate că americanul a fost mai bun. Astfel, cu titlul WBA deja in palmares, Andre Ward si-a adjudecat si centura in variantă WBC, iar acum toată lumea iși pune aceeasi intrebare: urmează meciul cu Bute?

Ward nu-l vrea incă pe Bute

Imediat după gongul final al ultimului act din SuperSix, intrebat despre posibilitatea de a boxa impotriva lui Lucian Bute, Andre Ward a evitat să se pronunte: Nu e potrivit să vorbim despre acest subiect. Merit o pauza Vom discuta despre acest lucru pe viitor. Bute trebuie să mai boxeze impotriva unui adversar de nivel A pentru a putea avea sanse cu mine. De aceeasi parere cu pugilistul american este si primul antrenor al lui Lucian, Felix Paun. Era clar că Ward va câștiga finala SuperSix, este regele acestei categorii. Este tanar si a batut crema acestei categorii. Nu avea cum să-i stea in cale Froch. Eu cred că nici Lucian nu are sanse in fata lui Ward. Poate un cinci la suta dar nu mai mult. Doar cu o lovitură norocoasă ar putea câștiga Bute. Dar nu cred că o intalnire intre cei doi va avea loc vreodata Boxerii profesionisti iși cunosc valoarea, limitiele si stiu foarte bine ce sanse au inaintea unui meci. (...) În plus, Ward nu va lupta decat in America pentru că detine două centuri, iar acolo, chiar dacă Lucian s-ar tine aproape de el, la puncte nu va avea nicio sanșă. Bute nu are cum să riste atat de mult, caci dacă va pierde centura ii va fi foarte greu să o ia de la capat, si nu cred că e momentul să cadă de pe un cal frumos, ne-a declarat antrenorul din Pechea.

Curand, va urca in categorie

Dacă un meci cu Ward nu pare că va avea loc prea curand, Felix Paun crede că 2012 va fi totusi un an foarte important pentru Lucian, pugilistul urmand să urce in categorie. Eu cred că Lucian va lasa liber titlul mondial in varianta IBF, deoarece «face» foarte greu cantarul, iar acest lucru ii poate afecta sanatatea in timp. (...) Pe de altă parte, dacă intră la semigrea din postura de fost campion mondial, după două meciuri poate lupta pentru titlul mondial la categoria semigrea. Trebuie să aleagă cu mintea limpede si să cantarească toate avantajele si dezavantajele. Ochiul meu de antrenor spune că va urca in 2012 la urmatoarea categorie, cu toate că si acolo sunt nume grele, dar nici unul nu este la nivelul lui Andre Ward, a conchis primul antrenor al lui Bute.

Ward e la cateogoria lui cum e Barcelona la fotbal. Cu Froch, Lucian are mai multe sanse, poate chiar ar fi favorit, ramane de vazut dacă si Carl este dispus să lupte in Canada. Acum, că a ramas fară centura s-ar putea să accepte., Felix Paun

alt nefericit care habar n-are ce inseamna boxul :)

red&blue_boy19.12.2011 09:49

Daca tot e sa urce in categorie, ar fi bine ca inainte de asta sa aiba Bute un meci si cu un nume mare, daca nu cu Ward, barem cu Froch .

joseph19.12.2011 10:00

http://www.dailymail.co.uk/sport/boxing/ar...e.html?ITO=1490

daca Bute nu a demonstrat ca merita sa se bata cu el... sunt curios cu cine o sa mai boxeze Ward in urmatoarea perioada si cum a ajuns demn de o asa lupta?!

Marius19.12.2011 10:32

Americanii scriu ca negociaza cu Kessler.

f234567k19.12.2011 11:27

Bine, Marius! Ai pus aici primul articol negativ la adresa lui Bute iesit pe piata dupa finala Super Six. Cum a ramas si cu Froch e cu mult peste Bute? Banuiesc ca nu mai ai aceeasi parere daca ai vazut meciul....E bun Ward, nu a zis nimeni ca nu e. Intr-o partida cu Bute ar pleca cu prima sansa datorita palmaresului si imaginii, dar de aici pana la a spune ca Bute nu are nicio sansa cu el mi se pare cale lunga. Acum sa vedem cine de cine se ascunde:)

Kellerman19.12.2011 11:55

se caca pe el de frica ward sa boxeze cu Bute, tot nu se vede ?

prieteni, finala a fost dezastruoasa, o calitate slaba. era absolut logic si previzibil ca froci o va lua in mecla, ca doar gura e de el, cat despre Ward, n-are lovitura decisiva. are talent, e tanar, dar nu are nici pe departe viteza de reactie si lovitura lui Bute.

Pariez ce vreti voi pe victoria lui Bute intr-un posibil meci cu Ward, prin KO. Ward nu termina meciul in picioare.

Marius19.12.2011 12:25
Bine, Marius! Ai pus aici primul articol negativ la adresa lui Bute iesit pe piata dupa finala Super Six. Cum a ramas si cu Froch e cu mult peste Bute? Banuiesc ca nu mai ai aceeasi parere daca ai vazut meciul....E bun Ward, nu a zis nimeni ca nu e. Intr-o partida cu Bute ar pleca cu prima sansa datorita palmaresului si imaginii, dar de aici pana la a spune ca Bute nu are nicio sansa cu el mi se pare cale lunga. Acum sa vedem cine de cine se ascunde:)

Am pus aici parerea unui antrenor de box, care, intamplator, l-a antrenat chiar pe Bute. Speram ca asa sa trecem peste "bariera" experientei in acest sport, cine are si cine nu are voie sa vorbeasca :)

Daca vrei parerea mea personala, eu zic ca un meci Bute - Froch ar fi echilibrat pentru ca Lucica nu are explozia lui Ward si nici nu sta la bataie. Intr-un fel, Bute si Froch seamana, cu un plus pentru an nostru la capitolul tehnica si altul pentru englez la capitolul forta in lovitura. In conditii normale, un astfel de meci s-ar termina dupa 12 runde, fara KO, si ar fi decis de locul in care se disputa.

Daca se va intampla ce scriu englezii, adica doua meciuri Bute - Froch, unul in Canada si altul in Anglia, as zice 1-1.

Despre Ward - Bute cred ca Lucian n-ar avea decat sansa KO-ului daca s-ar bate in SUA, motiv pentru care nu-l vad batandu-se cu Ward in SUA si nici pe Ward, dublu campion mondial totusi si nr.1 la supermijlocie, ducandu-se in Canada dupa Lucian.

Trebuie sa realizezi ca in momentul asta Bute ar trebui sa aiba interesul unei lupte cu Ward si nu invers, pentru ca americanul vine dupa victorii cu Kessler, Abraham si Froch si are si doua titluri mondiale, culmea, fix alea care conteaza WBC si WBA.

red&blue_boy19.12.2011 13:15

Stii cum e, fapte, ca din gura toti sunt tari. Daca e asa bun, de ce tot se da dupa copac Ward? Ce naiba, il bate pe Bute si gata, e cel mai tare.

Hai ca nu e chiar asa simplu pentru el sau Froch sa se bata cu un stangaci...Eu cred ca Bute are sanse mari cu oricare dintre asa-zisele "nume mari". De parca Bute ar fi unu' de pe strada, care acum s-a bagat in box.

Marius19.12.2011 13:31

Pai scuza-ma, dar in momentul asta Ward e cel mai tare si lucrul asta va reiesi, foarte probabil, din analizele facute la final de an de publicatiile de profil. Sunt sanse mari sa fie desemnat boxerul anului 2011, va fi nr.1 la supermijlocie aproape sigur, e pe val...

Acum de ce ar risca cineva toate astea doar sa-si satisfaca orgoliul? Cum am mai spus, acum, pe 19 decembrie 2011, Bute este ala care ar trebui sa aiba interesul de a alerga dupa un meci cu Ward daca vrea sa dovedeasca ceva...

In caz contrar, americanul sta linistit pana la vara, in aprilie Kessler se va bate si, in conditii normale, va castiga titlul mondial WBO si prin iulie-august putem sa avem iar un Ward-Kessler, de data asta cu 3 centuri puse in joc.

joseph19.12.2011 14:24
Pai scuza-ma, dar in momentul asta Ward e cel mai tare si lucrul asta va reiesi, foarte probabil, din analizele facute la final de an de publicatiile de profil. Sunt sanse mari sa fie desemnat boxerul anului 2011, va fi nr.1 la supermijlocie aproape sigur, e pe val...

Acum de ce ar risca cineva toate astea doar sa-si satisfaca orgoliul? Cum am mai spus, acum, pe 19 decembrie 2011, Bute este ala care ar trebui sa aiba interesul de a alerga dupa un meci cu Ward daca vrea sa dovedeasca ceva...

In caz contrar, americanul sta linistit pana la vara, in aprilie Kessler se va bate si, in conditii normale, va castiga titlul mondial WBO si prin iulie-august putem sa avem iar un Ward-Kessler, de data asta cu 3 centuri puse in joc.

pai din ce a declarat Ward pana acum, n-ar avea un meci mai usor si o centura mai tare daca l-ar alege pe Bute, decat daca s-ar bate cu Kessler? :) unde e logica baiatului asta sau el gandeste doar cu inima lui de luptator?

oricum... daca nu schimba unul dintre ei categoria, se vor bate in 2012-2013, pentru ca nu mai sunt prea multe meciuri mari disponibile la categoria asta. chiar sunt curios sa vad ce adversari isi mai gaseste dupa Kessler si eventual Direll(care e clar mai slab cotat decat Bute)... desi nu m-ar surprinde nici daca s-ar intoarce la stilul de pana in S6(lupte numai acasa si cu adversari slab cotati)?!?

Feb-Mar

Ward-Dirrell mandatory

Kessler-Steiglitz

Apr

Bute-Froch

Jun-Aug

Ward-Kessler (WBA,WBC,WBO unification)

Bute-Froch rematch

Oct-Nov

Ward /Kessler winner vs Bute/Froch winner (IBF,WBA,WBC,WBO)

asta e o alta posibila varianta aparuta zilele astea si pare destul de logica, dar ca la toate meciurile de box.. logica nu prea conteaza daca nu se inteleg si promotorii la bani si locatie

«1141516171831»