Sa-ti dau add? Nu frate. Nu am ce face eu? Vrei sa ma spamezi. Pai stai intai sa imi fac si eu un cont fals ca al tau. Apoi iti dau add. Ca sa ce? Vrei sa ma injuri. Big deal. Crezi ca ma afecteaza? Vezi ca s-ar putea sa stiu unde stai si s-ar putea sa iti fac si o vizita daca esti obraznic. Doar s-ar putea
...ma-ntelegi?
Ma rog, nu am de gand sa ma bag intr-un concurs de "cine stie sa injure mai bine" cu tine. Asa ca o sa iti dau din nou ban.
Ma bucur sa vad ca inteligenta ta electronica incepe si se termina cu jocurile pe pc. E foarte bine.
Prieteni, dupa cum am zis si inainte, din treburile astea trebuie sa invatati.
De acum inainte aceasta sectiune nu va mai fi locul in care voi puteti face ce vreti. Respectati regulamentul si respectati-l pe Ionut. Daca zburati o data de aici, ati zburat pentru totdeauna. Credeti-ma, asa cum l-am gasit pe chitara(si el va poate confirma ca i-am trimis pm fix inainte de a posta aici in care i-am adus la cunostinta ca stiu ca e el) va pot gasi pe toti. Puteti sa schimbati la ip-uri cat vreti. Nu doar asa va putem identifica. Odata ce ati zburat de aici, adio campionat fifa.
Purtati-va frumos, civilizat si jucati-va cum trebuie. E doar un joc.
domnul grosso alias chitara - ban. Poti sa iti faci cate conturi vrei. Oricum nu vei mai juca aici niciodata.