Daca te interesai inainte sa apesi pe taste, ai fi aflat de la "zeul ionut" ca regulamentul nu a fost mereu in aceasta forma. Astept sa apara precizarea conform careia sa nu am dreptul de inscriere intr-un nou sezon daca sunt activ doar la sectiunea de fifa.
Evident tu esti un prost cu gura mare care habar nu are despre ce vorbeste si spera ca oamenii sa il creada.
Imi pare rau pentru tine, fostule jucator de fifa din acest campionat, dar nu stii regulamentul. Ionut a scris foarte clar la inceputul acestui nou sezon niste cerinte pe care toti cei care vor sa joace in acest campionat trebuie sa le indeplineasca.
1. Sa fie stelisti.
2. Sa fie activi pe forum. NU PE ACEST TOPIC!
Dovada:
FCSteaua.ro declara deschisa sesiunea de inscrieri pentru - probabil - ultimul sezon de fifa 2009.
Startul noului campionat va fi dat in jurul datei de 15 iulie.
cerinte obligatorii:
- seriozitate, varsta minima 18 ani
- vechime forum minim 1 an + activitate pe forum
- jocul fifa 2009 instalat fara patch-uri, addon-uri, prostii
- ip rootabil
- conexiune buna la net
- id de messenger
Mi-a luat ceva vreme sa il caut dar nah...gasit.
Daca cineva contesta faptul ca sunt stelist sa aduca dovezi, nu vorbe. Faptul ca nu imi petrec timpul citind si postand pe acest forum, nu inseamna ca nu fac parte din fenomenul Steaua. Si dupa cum vad ca vorbesc si judeca moderatorii, ma si felicit ca nu postez aici.
Gresesti prietene. Eu nu trebuie sa demonstrez ca tu nu esti stelist. Tu trebuie sa demonstrezi ca esti. Ca sa poti juca aici. Faptul ca nu te intereseaza nimic de pe forumul Stelei in afara de FIFA e o dovada destul de clara ca nu te intereseaza Steaua.
ionutz e mai mult moderator aici cu numele, fiind absent majoritatea timpului. Observ din postarile sale ca e si un pupincurist de prim rang, probabil asa a si devenit moderator. La mai mare i0nutze!
Si, din moment ce aceasta e parerea lui despre Ionut si despre cei care conduc acest site, eu zic ca ar trebui sa ii facem o favoare si sa il banam definitiv de pe site. Evident, totul tine de Ionut. Daca tu crezi ca merita o sansa, omul nu o sa fie banat. Desi, eu ma indoiesc ca, la ce prostie, tupeu si cocalarism are in el, se va schimba.
p.s. Verificand postarile lui, am gasit una foarte interesanta in care baiatul ii lua apararea unui dinamovist care a fost exclus de la fifa. Interesant! Un stelist adevarat, nu am ce zice.