FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Divizia A - Procesul Etapei

«1161718192032»
RobYnho20.12.2009 14:44

D'aia exista moderatori.

i0nutz8320.12.2009 15:04

- userul Doctorlov este penalizat cu 20 de puncte pentru jigniri aduse altor useri sau moderatori ai campionatului de fifa, art. 9 lit. b din Regulamentul campionatului;

- se vor aplica inca 30 de zile restrictie (dupa expirarea celei aplicate de MoWeed) pentru incalcarea art. 1 pct 2 din Regulamentul general al forumului;

- userul in culpa isi poate sustine in continuare meciurile din campionat cu conditia ca toate rezultatele sa fie postate de adversar, la momentul potrivit

- evident, prezentele sanctiuni vor atrage excluderea imediata din campionat la urmatoarea abatere

Vom stabili cel mai tarziu maine la pranz cine se va ocupa in continuare de clasament si etape.

quitarr20.12.2009 16:19

dupa ce ca s-a ocupat de etape si clasament ca nimeni altul de aici , in locul adevaratului moderator, zeul zeilor, Fernando de la Caransebes, pardon Ionut de la Targoviste, voi il banati si sariti toti cu gura pe el.. Deci asa comunism ca aici n-am mai vazut , Ionut dupa ce ca nu te mai ocupi de ceea ce ti-a fost incredintat sa te ocupi tot tu esti cel care in loc sa-i multumesti omului il banezi. Asa da dreptate. Banuiesc ca o sa urmez eu fiindca nu sunt de acord cu ceea ce faceti voi aici, ma astept la asta. hai noroc !! ma duc sa impodobesc bradu' :)

Maye20.12.2009 16:24

Paraseste locul daca nu iti convine.Oricum esti aici doar pentru joc si nu pentru discutiile ce tin de viata clubului.

i0nutz8320.12.2009 16:40

@quitarr: nu m-a obligat nimeni sa ma apuc de treaba asta, am preluat ideea de la SteauaToronto prin februarie - martie 2006. Oricum, nu e de competenta ta sa tragi astfel de concluzii.

As avea suficiente motive sa iti aplic o restrictie, dar aman momentul pentru Ajun. Sa-ti aduca si tie Mosu' ceva ;)

quitarr20.12.2009 16:41

maMaYe dar nu te-ai gandit ca poate nu comentez pe alte subiecte pentru ca nu imi place ?

sau poate nu am gasit un subiect la care sa am ceva de spus ?

ce acuma doar nu ma apuc de postat doar ca sa vada pcr-u ca m-am ocupat si de alte subiecte de partid

si oricum am vazut tendinta de contradictie pe acest forum asa ca nu are rost sa ma bag in discutii aiurea asa cum o fac aici cu tine

de unde ati aparut voi atatia eroi sa faceti legea aici pe sectiunea de fifa zeilor

da Ionut nu e de competenta mea sa trag concluzii

dar o concluzie o trage oricine nu trebuie sa fie competent

este o concluzie personala spusa public , o parere

asa era si in comunism nu aveai voie sa iti exprimi parerea liber

cat despre cadou .. e neinteresant sincer

blindica20.12.2009 16:51

Deviza subdiviziunii de fifa se pare ca este : Nici un sezon fara scandal . :(

Eu il votez pe peridrome daca tot s-a oferit.E baiat fair-play,vorbeste frumos,e constant,punctual.Si are in buletin doua din numele mele.

Dar va propun sa se aplice regulamentul pentru meciurile nejucate si sa se mareasca numarul de amanari la 5.NU mi se pare corect unii sa-si joace meciurile,cu tot cu serviciu si alte activitati sociale, si altii sa aiba restanta din etapa nr.1.Desigur,intelesi sa fie cei ca Ronaldo,care poate juca in weekend,dar macar isi respecta cuvantul.

Am plecat la serviciu :(

MoWeed20.12.2009 17:27

@quitarr

Nu te obliga nimeni sa ramai daca nu iti convine. Mai insulta pe cineva si vei avea soarta lui DoctorLov..

Adrian20.12.2009 17:46
dupa ce ca s-a ocupat de etape si clasament ca nimeni altul de aici , in locul adevaratului moderator, zeul zeilor, Fernando de la Caransebes, pardon Ionut de la Targoviste, voi il banati si sariti toti cu gura pe el.. Deci asa comunism ca aici n-am mai vazut , Ionut dupa ce ca nu te mai ocupi de ceea ce ti-a fost incredintat sa te ocupi tot tu esti cel care in loc sa-i multumesti omului il banezi. Asa da dreptate. Banuiesc ca o sa urmez eu fiindca nu sunt de acord cu ceea ce faceti voi aici, ma astept la asta. hai noroc !! ma duc sa impodobesc bradu' :)

Prietene, tu esti prost?

Cum plm iti permiti sa vorbesti asa de omul datorita caruia voi aveti sectiunea de fifa?!

Vi se pare ca ati fi putut juca fara el? Daca el nu vorbea cu administratorii sa faca aceasta sectiune si sa permita unor nostelisti sa joace, voi acum ati fi frecat-o la rece jucand in singleplayer.

Bai chitara, de ce nu il iei tu pe doctorlov si va faceti voi Liga voastra, pe forumul vostru? Si acolo puteti sa va dati cu parerea despre tot ce vreti voi.

Si m-am pus iar pe verificat si l-am verificat pe domnul chitara. din 267 doar 8 mesaje nu sunt in sectiunea fifa. Din acestea: 2 mesaje sunt de fapt acelasi mesaj: un mesaj de salut pe care l-a postat in momentul inscrierii pe forum.

4 mesaje repeta acelasi lucru: "platim pt el?"

si ultimele 2 mesaje sunt 2 mesaje in care saracul ii ia apararea lui becalii, zice ca nu il prea afecteaza Steaua si isi bate joc de ultrasi. Le pot pune daca mi se cere. Desi, nu stiu cum de nu a fost sanctionat atunci pentru ceea ce a zis.

E vina noastra. Se pare ca nu putem vedea chiar tot ce se intampla pe acest site. Nu e nimic. A gresi e omenesc. La fel de omenesc e si corectarea greselilor.

Ionut

Gandeste-te bine pe cine mai pastrezi din acesti utilizatori nesimtiti.

Lista deja cuprinde pe doctorlov si quitarr, oameni care clar nu indeplinesc cerintele necesare pentru a juca in acest campionat.

Daca mai sunt persoane dubioase, te rog frumos spune-ne(mie, lui MoWeed sau altor moderatori) ca sa verificam si sa vedem cine merita sa joace si cine nu.

Vad ca acest cocalari plini de tupeu isi cam iau lumea-n cap si nu se mai poate.

Chitara mi-a si trimis mesaj privat ieri sau nu mai stiu cand in care recunostea ca a gresit si incerca sa se scoata. Am crezut ca s-a linistit. Vad ca nu.

Si, ca sa stie lumea, sa nu se mai tot mire:

Aici nu e democratie. Aici e forumul suporterilor stelisti si exista niste reguli care trebuie respectate. Cand aceste reguli sunt incalcate, la revedere!

Nu va mai dati voi victime si alte treburi.

p.s.

Ionut

Ti-am mai zis, e si vina ta. Esti mult prea ingaduitor cu acesti oameni. Asa ai fost tot timpul. Si astia nu prea stiu sa aprecieze. Ba, mai mult, incep sa creada ca li se cuvine totul. Multi din cei de aici nu prea merita sa joace sau sa posteze pe acest forum.

Da' lasa, daca nu stiti sa apreciati ce face Ionut pentru voi si, mai ales, daca nu stiti sa apreciati acest forum, o sa va ajutam noi, moderatorii aia mari si rai, sa vedeti.

Maye20.12.2009 19:22
maMaYe dar nu te-ai gandit ca poate nu comentez pe alte subiecte pentru ca nu imi place ?

sau poate nu am gasit un subiect la care sa am ceva de spus ?

ce acuma doar nu ma apuc de postat doar ca sa vada pcr-u ca m-am ocupat si de alte subiecte de partid

si oricum am vazut tendinta de contradictie pe acest forum asa ca nu are rost sa ma bag in discutii aiurea asa cum o fac aici cu tine

de unde ati aparut voi atatia eroi sa faceti legea aici pe sectiunea de fifa zeilor

Nu iti place nici un subiect de pe fcsteaua.ro?Atunci locul tau nu e aici.Ia-l pe Tangua si pe doctor si pe mergeti pe alte forumuri.

Hai viteza!

Vlad Bogdan20.12.2009 19:56

Ce cretin. Va rog eu banati-l pe ip.

Omul asta e prea prost pentru viata asta. Da-ti ma foc!

edit : Ce ti-au facut ma toti oamenii astia?

Adrian20.12.2009 20:04

Dupa cum vedeti, la fel ca doctorul, baietasul si-a dat arama pe fata odata ce a fost amenintat cu luarea jucariei. Oricum, din astia ca el sunt multi.E bine ca a facut asta pentru ca acum poate sa zboare.

Si, domnule chitara, eu nu ma opun unei intalniri face to face, daca chiar doresti asta. Sa vedem atunci daca iti merge gura la fel de bine cum o fac degetele pe tastatura.

p.s. consider ca au vazut destui oameni prostiile scrise de dobitocul respectiv. Din lipsa altor moderatori pe forum, o sa ii blochez eu contul si o sa ii sterg postarea.

p.p.s. sa nu isi faca griji domnul guitarr, nu va mai juca aici niciodata. Nu doar ip-urile ne spun lucruri despre utilizatori. avem si alte modalitati de a-i identifica pe cei care vor sa scape cu clone. iar faptul ca comunitatea fifa e mai mica ne ajuta enorm :)

guitarr, cine stie, poate iti fac o vizita.Sa vedem daca ai gura asa de mare :)

i0nutz8320.12.2009 20:05

Ban definitiv quitarr. Nu mai e nevoie de explicatii.

- excludere definitiva din campionatul de fifa

klaus_e8920.12.2009 20:57

Etapa 1 : Klaus_e89 vs. ¡ulica_maniaku

Etapa 16 : klaus_e89 vs. s3rgyu_adriano_13

Etapa 17 : ady_adinho vs. klaus_e89

Etapa 18 : klaus_e89 vs. badboy_steaua

Etapa 20 : Klaus_e89 vs. F1or_cs

Etapa 21 : Heruand20 vs. Klaus_e89

Etapa 22 : ¡ulica_maniaku vs. Klaus_e89

Etapa 23 : Klaus_e89 vs. marianbolohan

imi cer scuze bolo ca te-am tot refuzat dar a fost o saptamana infernala ... ultimele sedinte situatii etc. in rest nimeni nu s-a agitat sa jucam etapele desi am fost serile online ... astept in continuare

Sergyu1620.12.2009 21:07

Klaus eu am fost la munte. Imi trebuie putin sa imi revin :P . Scuze pentru ceilalti o sa joc etapele cat pot de repede.

AliN4u20.12.2009 21:13

Cum plec , cum va faceti de cap ..

klaus_e8920.12.2009 21:24

citeam asa printre randuri unele posturi din recentul scandal si mi-a sarit in ochi faza cu "nu vor mai avea voie in campionat daca au posturi doar pe topicul de fifa" sau alte ineptii gen "daca stai pe forum doar pentru fifa esti nonstelist (cuvantul asta chiar exista?)" ... faceti-ma si pe mine sa inteleg : ce legatura are ?

"activitate pe forum" este o conditie pentru a juca in campionat ... si FIFA 2010 face parte din forum, deci postand in aceasta sectiune ai activitate ...

EU sunt unul dintre cei care sta pe fcsteaua.ro/forum (din 2006) doar pentru FIFA ! Deranjeaza pe cineva asta ? Pun pariu ca nu sunt singurul ...

Astept si eu niste argumente pertinente ...

ontopic: astept semne de viata de la voi sa ne jucam etapele !

Adrian20.12.2009 21:29

Activitatea pe forum vine ca o confirmare a faptului ca esti stelist.

Daca iti faci griji tu ca nu ai activitate pe forum si ca poti fi dat afara, iti faci degeaba. Ai si vechime, fiind inregistrat in 06 si esti si membru AISS-o confirmare a faptului ca esti stelist. Daca ti-e greu sa fii activ pe forum, e treaba ta. Desi, sincer, nu mi se pare prea corect sa vii aici doar pentru fifa. Pana la urma, tine de respect fata de forum. Si nu e chiar asa de greu sa contribui.

Lipsa de interes pentru Steaua va face pe voi sa aratati rau.

klaus_e8920.12.2009 21:40

Nu imi fac griji, doar ca am considerat ca interesul fata de Steaua ni-l putem arata si altfel: prin abonament, prezenta la meciuri (chiar daca mai rar) sau privind altfel situatia nu consider necesar sa arati lumii intregi cat esti tu de stelist ... Sunt o gramada de persoane care pur si simplu iubesc Steaua dar nu se duc la meciuri, prefera sa priveasca meciurile si sa planga in fata televizorului ... Intram in discutii prea complicate si fara sfarsit ... Parerea mea personala (cu care am si incheiat orice discutie pe tema asta) este ca fiecare iubeste Steaua in felul lui si ca numarul de posturi pe forum, prezenta pe stadion, prezenta in deplasari nu sunt repere ...

BADboySteaua20.12.2009 21:45

@Status quitarr: "ma pish pe fcsteaua.ro/forum ce panarame cum nu le convine ceva ban si excludere din campionat...oricum ma gandeam sa parasesc campionatul nu mai prezenta interes e praf"....cum poti sa scrii asa ceva cand era 'trup si suflet' pt fifa, non stop masuri cu 'cine joaca fifa?',oricum cu ultimele cuvinte si-a demonstrat frustrarea nu mai poate,cred ca e in doliu de sarbatori :wall: iauzi nu mai prezenta interes :))

Vlad Bogdan20.12.2009 21:58

Ii iau eu locul lui quitarr daca aveti nevoie de om in locul lui.

Daca nu, astept pana incepe campionatul nou. :D

Adrian20.12.2009 21:59
Nu imi fac griji, doar ca am considerat ca interesul fata de Steaua ni-l putem arata si altfel: prin abonament, prezenta la meciuri (chiar daca mai rar) sau privind altfel situatia nu consider necesar sa arati lumii intregi cat esti tu de stelist ... Sunt o gramada de persoane care pur si simplu iubesc Steaua dar nu se duc la meciuri, prefera sa priveasca meciurile si sa planga in fata televizorului ... Intram in discutii prea complicate si fara sfarsit ... Parerea mea personala (cu care am si incheiat orice discutie pe tema asta) este ca fiecare iubeste Steaua in felul lui si ca numarul de posturi pe forum, prezenta pe stadion, prezenta in deplasari nu sunt repere ...

Klaus

No arguement there.Ai dreptate in tot ce zici. Problema e ca unii vin aici doar ca sa joace fifa si nu ii prea intereseaza Steaua. Ba, mai mult, unii chiar sunt antiSteaua.

Dupa cum am zis si inainte. Unii pot demonstra ca sunt stelisti si fara sa fie nevoie de activitate pe forum. Abonamente, meciuri, etc. Dar unii nu pot. Si, atunci, activitatea pe forum poate spune multe despre un individ:

1. Daca e stelist.

2. Daca e un om cu care sa poti colabora cum trebuie pe forum.

Uita-te ce a scris BadBoySteaua mai sus.

Ce stelist e quitarr?

Vine aici, injura partenerii de joc,il injura pe Ionut(omul datorita caruia pot ei juca in acest campionat) injura ultrasii, isi bate joc de tot.

Ionut a vrut sa fie bine. A acceptat si nonstelisti avand in credere in ei ca se vor comporta cum trebuie. Nu a fost sa fie asa. Pacat.

p.s.

atat de neinteresant e acest campionat incat chitara si-a si facut clona deja. va las pe voi sa ghiciti care e el.

Sergyu1620.12.2009 22:04

Ca o propunere. Haideti sa lasam aici doar pentru rezultate , voi ca moderatori si administratori va faceti treaba , ce credeti ca se cuvine. Asta sa fie mai usor pentru urmatorul care se va ocupa de campionat. Cat despre astfel de specimene . No comment. Cand ii ziceam ca e obsedat de fifa , sarea ca ars. A demonstrat acum. Ce varsta trebuie sa ai ca sa iti pui status ce a pus el? Maxim 14. Ce minte trebuie sa ai? Foarte putina!

grosso20.12.2009 22:10

doar ma amuz cu voi ratatilor nu am nici 14 ani nici 30 sunt bine cum sunt chiar ma plac cand ma uit in oglinda :))

nu sunt obsedat de fifa dar nu pot sa ma abtin cand vad ca unii sufera ca ei sunt moderatori si se supranumesc ZEI

Adrian20.12.2009 22:11

Domnule chitara

Da' parca ziceai ca nu te pot gasi.

Nu?

mai ai voie la inca o postare inainte sa te banez. sa le explici si celorlalti cum te-am facut eu de rahat.daca stii :))

«1161718192032»