FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Divizia A - Procesul Etapei

«1141516171832»
Viper2218.12.2009 14:51

Etapa 22 :

heruand20 vs. Mihai1411 0-4

i0nutz8318.12.2009 15:31

Asta se intampla exclusiv din vina mea, am fost mult prea tolerant cu anumite specimene care intr-adevar, in afara de sectiunea FIFA nu au nicio treaba cu forumul.

De acum va promit ca lucrurile se vor schimba si orice postare de-a voastra dincolo de limitele bunului simt sau ale regulamentului va fi sanctionata ca atare.

S-a ajuns la prea multe mizerii, din partea unor oameni aroganti pentru care viata se rezuma la un amarat de joc virtual. Si eu joc fifa, am un job, sunt abonat la Steaua, asta de vreo 7 sezoane, dar nu cred ca m-am bagat in discutii de genul celor de mai sus cu oameni care fac sacrificii mult mai mari pentru clubul asta, incluzand bani cheltuiti cu nemiluita, deplasari de mii de kilometri si tot asa.

Aviz quitarr &co, sunt cu ochii pe voi.

DoctorLov18.12.2009 20:49

Am citit cu mare interes ultimele discutii purtate. Sunt pur si simplu socat de felul in care administratorii acestui site se comporta si vorbesc. Inainte sa postez, am citit bine regulamentul ca sa vad daca intr-adevar s-a incalcat regulamentul in asemenea masura. In primul rand, moderatorul Adrian e complet pe langa subiect si sunt de parere ca nu cunoaste regulamentul in detaliu.

Sa o luam pe rand, ne ameninta ca scoate nonstelistii din sectiunea Fifa, ca ne decimeaza Liga.

Citez din regulament:

7.Suporterii altor echipe

Nu numai suporterii Stelei pot fi participanti la acest forum. Acceptam cu placere sa dialogam cu suporterii oricaror echipe daca acestia respecta regulamentul forumului si dialogul se mentine in limitele bunului simt.

Totodata, impreuna cu ceilalti moderatori care toti sunt de acord ca discutiile sunt off topic nu le sterg, nu avertizeaza pe nimeni. In schimb se permite sa fim injurati de catre utilizatorul 'Maye', citez: "Fifisti de pidza.". Deci e ok sa injuri daca te ai cu moderatorii, am inteles.

Din nou, Adrian il ameninta pe quitarr in stilul "ti fac io pi tini" ca il baneaza, ca ia el in calcul tot ce a facut dar din marinimia sa a trecut cu vederea atunci cand trebuia avertizat.

Citam din nou: "Si daca ti se pare ca nu e corect, iti spun eu ca e. Ca iau in considerare toate prostiile facute de tine, de la offtopic, la injuraturi, la jigniri la adresa ultrasilor." Asa ceva, stimabililor, se numeste incompetenta scrisa negru pe alb si o grava ofensa adusa bunului simt.

MoWeed18.12.2009 20:58

DoctorLov, ai vazut pana acum vreun moderator in afara de i0nutz83 care sa imparta sanctiuni in topicul de FIFA? In 99% din cazuri nu ne-am bagat. Asta desi un campionat care, initial, s-a vrut un campionat pentru utilizatorii forumului a ajuns sa fie compus in marea majoritate de useri care s-au inscris pe aici numai pentru a juca FIFA.

Dar, eu unul, n-o sa tolerez cum unul care s-a inscris pe forum numai ca sa joace FIFA sa-si dea cu parerea despre lucruri despre care n-are habar. Si la fel cum Maye s-a luat de voi si quitarr ala s-a luat de cozmin.

Mentionez ca eu nu sunt ultras, nici macar nu merg la meciurile Stelei foarte des(asta datorita faptului ca nu stau in Bucuresti). Tinand cont de situatia asta, nu am comentat niciodata despre gruparile ultra pentru simplul fapt ca nu-mi place sa vorbesc despre lucruri pe care nu le cunosc in amanunt.

DoctorLov18.12.2009 21:05

MoWeed, daca i0nutz nu e online nu puteti sa dati voi sanctiuni sau sa stergeti postari de tip "flame" ? Ce e mai rau e ca unii moderatori au facut flame, si asta mi se pare inacceptabil

Maye18.12.2009 21:06

Domnul Profesor in Dragoste hai vedeti-va voi de meciurile voastre de copii , ca va traiti viata controlandu-l pe Gerrad.

Aici 95 % sunteti inscrisi numai pentru a juca si nu pentru a participa activ la viata acestei echipe.

Si cu ce dracu v-am jignit cand am spus ca sunteti de "pidza"?Eu nu vad nicio injuratura si daca ar fi , ar fi doar parerea mea.

Va bagati unde nu va fierbe oala si sper ca mod-ul de pe acest thread sa isi faca treaba si sa epureze locul.

DoctorLov18.12.2009 21:08

Dimpotriva Maye, tu esti cel care s-a bagat unde nu-ti fierbe oala. Ai postat la sectiunea de Fifa fara sa scrii vreun cuvant legat de fifa. Daca discutiile erau off topic, nu cred ca se impunea ca tu sa le intretii

MoWeed18.12.2009 21:09

Pai DoctorLov eu ce am zis? De acum inainte, cel putin eu, voi urmari atent sectiunea de FIFA a forumului. Daca-l mai vad pe vreunu ca vorbeste iar aiurea va fi sanctionat.

V-a lasat i0nut mai liberi si, in loc sa aprecieze asta, unii si-au luat-o in cap, vad. Lasa ca cei care nu vor intelege de vorba buna vor intelege de nevoie

Maye18.12.2009 21:12

Domnule Doctor...citeste mai sus si ai sa vezi ca nu am fost off topic.Casca ochii!

Si ca sa nu fi catalogat din nou offline ... L-am transferat pe Villa la Inter in 08 pentru 35.000.000 euro.

DoctorLov18.12.2009 21:19

offline nu-i fi fost, ca doar ai postat :P

Nu reusesc sa te identific, nu retin cand am jucat in italia :)

Maye18.12.2009 21:22

Offline sunt eu mai des , cand beau.

Pai fa exercitii de memorie.

On topic : Genoa - Inter 0-3.

Off topic : 08 nu jucati?

Ronnie18.12.2009 21:31

Ce cauta Maye pe topicul de Fifa? Ba, tu, asta, vrei si tu avertisment?

Maye18.12.2009 21:35

Incerc sa joc si eu FIFA , ce ? eu nu am voie?

Hai ba cu warn`ul :D

marianb18.12.2009 22:19

citesc de juma de ora nu pricep nimic, deci pacpac v-am ciuruit mai incer dimineata poate o iau invers, poate pricep ceva, oricum incercati sa sariti ca geoana poate va iese :steag_cruce_invers:

cozmin18.12.2009 23:17

Macar celor care declara ca sunt aici exclusiv pentru fifa le este restrictionat accesul la celelalte rubrici, de exemplu la "discutii despre suporteri" ?

ronaldo_020118.12.2009 23:21

Etapa 18

ronaldo_0201 vs. quitarr 6-1

f234567k19.12.2009 00:10

L-a batut Dumnezeu pe quitarr.

i0nutz8319.12.2009 07:17

Mai bine v-ati juca etapele decat sa intrati in polemici in care sunteti depasiti ;)

Stanici19.12.2009 10:44
MoWeed, daca i0nutz nu e online nu puteti sa dati voi sanctiuni sau sa stergeti postari de tip "flame" ? Ce e mai rau e ca unii moderatori au facut flame, si asta mi se pare inacceptabil

Moderatorii au ramas cam prosti cand au vazut ca niste oameni inscrisi exclusiv pentru FIFA isi permit sa isi bata jucaria de niste suporteri stelisti tocmai pe siteul suporterilor stelisti. Si, moderatorii, fiind la randul lor stelisti, s-au suparat si ei, ca sunt oameni, nu boti. Si nu poti ramane impasibil, cand iti aduci aminte cata foame sau frig sau oboseala ai facut in vreo deplasare nebuna la Cucuietii din Deal, si vine doctorandul in stelism de chitara si se pisa pe tine si pe ai tai.

ronaldo_020119.12.2009 12:18

Etapa 10

ronaldo_0201 vs. ady_adinho 4-2

Adrian19.12.2009 12:25
Am citit cu mare interes ultimele discutii purtate. Sunt pur si simplu socat de felul in care administratorii acestui site se comporta si vorbesc. Inainte sa postez, am citit bine regulamentul ca sa vad daca intr-adevar s-a incalcat regulamentul in asemenea masura. In primul rand, moderatorul Adrian e complet pe langa subiect si sunt de parere ca nu cunoaste regulamentul in detaliu.

Sa o luam pe rand, ne ameninta ca scoate nonstelistii din sectiunea Fifa, ca ne decimeaza Liga.

Citez din regulament:

7.Suporterii altor echipe

Nu numai suporterii Stelei pot fi participanti la acest forum. Acceptam cu placere sa dialogam cu suporterii oricaror echipe daca acestia respecta regulamentul forumului si dialogul se mentine in limitele bunului simt.

Totodata, impreuna cu ceilalti moderatori care toti sunt de acord ca discutiile sunt off topic nu le sterg, nu avertizeaza pe nimeni. In schimb se permite sa fim injurati de catre utilizatorul 'Maye', citez: "Fifisti de pidza.". Deci e ok sa injuri daca te ai cu moderatorii, am inteles.

Din nou, Adrian il ameninta pe quitarr in stilul "ti fac io pi tini" ca il baneaza, ca ia el in calcul tot ce a facut dar din marinimia sa a trecut cu vederea atunci cand trebuia avertizat.

Citam din nou: "Si daca ti se pare ca nu e corect, iti spun eu ca e. Ca iau in considerare toate prostiile facute de tine, de la offtopic, la injuraturi, la jigniri la adresa ultrasilor." Asa ceva, stimabililor, se numeste incompetenta scrisa negru pe alb si o grava ofensa adusa bunului simt.

Ia uite din ce gradina cu varza sare iepurele. Marele doctor love e doctor in drept.

Bai doctore, ia uita-te matale si la postarile colegilor tai, postari in care domnul quittar si altii se fac labagisti si se injura fara nici o problema. (am si ingorsat partea din articolul citat de tine care explica destul de clar situatia)

Nu au respectat regulamentul.

Nu le-am zis nimic cu alea, ca am crezut ca e normal sa se incinga spiritele cand vine vorba de un joc. Puteam sa ii sanctionez linistit cand au facut alea si gata, va stricam jocul. Cate un ban fiecarui om care injura si sa vedem cine mai intra pe site.

Nu am facut-o si mare greseala pentru ca, imediat dupa, s-a trezit domnul quitar sa vorbeasca despre ultrasi facandu-i in toate felurile. Citeste prietene ultimele 3 pagini ale acetui topic si vei vedea.

De aia au intrat utilizatori ca Maye aici sa injure. La fel si Cozmin, care a vrut sa se inscrie in campionat si a fost luat la misto. Pai nu merge asa.

In primul rand, daca tot o dai in regulamente, doctore dragoste, tu nu indeplinesti conditiile de inscriere in acest campionat. Tu nu ai activitate pe forum.Tu ai activitate doar pe sectiunea de fifa. Pot, astfel, sa trag linistit concluzia ca nu esti stelist, doar fifist.

Din cate stiu eu, noile reguli spun ca trebuie sa ai activitate si pe forum, nu doar vechime. Trebuie sa fii si stelist.

Uite ca tu nu indeplinesti cerintele.

Si acum mai strigi si abuz?

Tu strigi abuz cand tu nu ai nici macar semnatura sau avatar cu Steaua?! La fel ca multi altii de pe aici care posteaza doar ca sa joace fifa.

Daca voi credeti ca sunteti liberi sa faceti ce vreti, gresiti. Asta e forumul Stelei si nu o sa va permit sa va bateti joc de stelisti. Sa iti fie clar si tie si celorlalti ca tine.

Oricum, din sezonul urmator se vor schimba lucrurile pe aici.

p.s.

Am verificat personal toate postarile lui Doctor Love, toate cele 427 de postari sunt in sectiunea FIFA. E destul de clar ca omul nu are activitate pe forum si, deci, nu ar trebui sa faca parte din acest campionat.

Nu e corect ca el sa joace in timp ce utilizatorii ca si Cozmin, stelisti adevarati care nu sunt aici doar cu scopul de a juca fifa, sunt jigniti aici si nu pot sa joace din cauza ca nonstelistii le iau locurile.

i0nutz8319.12.2009 13:11

@Adrian: Perfect adevarat. I-am atras atentia in repetate randuri acestui doctorlov sa nu mai faca pe lupul moralist. Omul a suferit sezonul trecut la faza cu clasamente si etape, l-am lasat sa se ocupe el acum insa atitudinea asta il va costa. Cat de curand.

RobYnho19.12.2009 13:13

Propun ca si alti useri sa fie verificati de pe acest thread.

i0nutz8319.12.2009 13:14

@robynho: Verificati in ce sens ?

MoWeed19.12.2009 13:15

Roby fac pariu cu tine ca, cel putin jumatate din cei din campionatul de fifa nu au postari decat aici?

«1141516171832»