FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Divizia A - Procesul Etapei

«1121314151632»
ManiaCU16.12.2009 10:47

Ma scuzati ca am postat discutia pe forum. Ideea e ca nici macar nu am avut o discutie cu acest frustrat, doar am fost logat pe mess si cand m-am intors am gasit debitatiile lui. Sunt sigur ca daca ar mai fi fost online, ar fi existat o discutie "picanta" intre mine si el, ca nici eu nu-s vreo usa de biserica cand vine vorba de limbaj becaliot. Oricum ar fi, sunt pe zi ce trece mai uimit de anumite persoane de pe acest forum, care nu au o alta ocupatie in afara acestui joc mirific. Toate aceste frustrari ale lor sunt alimentate de mine pentru ca... recunosc, sunt un jucator iresponsabil, care nu-si joaca etapele la timp si nu isi da interesul in acest campionat cu traditie. Drept urmare, imi cer scuze fata de ei si ma gandesc sa ma retrag "in glorie" pana nu e prea tarziu.

mihai141116.12.2009 10:57

iar te retragi?macar joaca pana la sfarsit si te retragi apoi

eu am o intrebare: de ce stati logati pe mess cand nu sunteti,sau de ce stati online cu statusuri nus,dnd etc?

Sergyu1616.12.2009 11:17

Ba frate omu mai are si alte treburi nu sa stea toata ziua sa joace fifa. Obsesia asta ma enerveaza la culme , sa joci fifa nu inseamna totul. Mihai a amanat meciul cu mine desi m-a cautat din 5 in 5 ore cred. quitarr , tot timpul scrie ca el nu amana , ca i-a cautat de nu stiu cate ori . Sper sa nu o ia ca pe o ofensa , dar e bine sa ramanem in limitele bunului simt si sa nu incepem razboaie de acum.

ManiaCU16.12.2009 11:20

Nu am zis ca ma retrag, doar am dat de inteles.

Raspuns: Eu unul stau pe mess logat mereu pentru ca sunt intr-un camin unde se comunica des, se lasa mesaje. etc.

mihai141116.12.2009 12:06

pai le vezi cand te loghezi :))

sau stati pe invizibil :P

DoctorLov16.12.2009 12:35

Cred ca ne uitam putin diferit la problema. FcSteaua.ro nu incurajeaza acest fel de limbaj fie el si pe messenger sau pe alte cai. Nu va inteleg expresiile de " obsedati de fifa" sau " mai are omul si alte lucruri de facut". Si explic si de ce: daca te inscrii intr-un campionat fifa, mai mult chiar, ramai 2-3 sezoane in el cred ca ai observat ritmul in care se disputa, 2 etape la 3 zile in medie. Care e problema deci ? n-aveti 1 ora in 3 zile pentru fifa ? Atunci cred ca ati nimerit unde nu trebuie :)

In concluzie, da-i ignore lui quitarr si nu esti obligat sa joci meciurile cu el. Cred ca ati observat tenta toleranta cu care s-au tratat etapele intarziate si in acest sezon si in cel precedent. Putina toleranta si ignoranta din partea voastra in ceea ce priveste prostia si proasta crestere a unora n-ar strica deloc :)

Sergyu1616.12.2009 13:29

Nici nu am spus ca se incurajeaza asa ceva. Doar sunt enervat de limbajul la care s-a ajuns , pentru fifa. M-am inscris sa ma distrez , nu sa castig campionate. M-am inscris sa ma relaxez , nu sa injur alte persoane. Intr-adevar nu e maniacu cel care sa joace meciurile la timp , dar putea sa spuna frumos ca nu da de el. in fine prea mult offtopic . Din partea mea poate sa zica ce vrea , jucam meciul si atat. Nici salut nici altceva, ne dam ipurile si gata.

s0r1n11116.12.2009 14:23

Fac o scurta paranteza daca imi permiteti si apoi puteti continua. :D

16.sory_2812 vs. julica_maniaku 3-3

ManiaCU16.12.2009 14:42

Et 20. Fallenangell002000 vs. Julica_maniaku 1-5

quitarr16.12.2009 17:56
Show Recent Messages (F3)

quitarr: sal

quitarr: etapa jucam ?

quitarr: auzi

quitarr: vezi ?

quitarr: sa imi bag **** in ratatu' din tine

quitarr: sin in gatu matii

quitarr:

quitarr: sper ca vezi si asta

quitarr: sau poate auzi

quitarr has signed out. (12/15/2009 11:34 PM)

Eu nu o sa joc cu astfel de labagii. Rog sa se ia masuri.

Puteti sa-mi anulati de pe acum etapele cu el.

Labagiu esti tu cred .. asta faceai de nu puteai sa raspunzi

sa pui ce am scris pe forum inseamna ca esti dus rau

eu stiu ca ai multi prieteni aici ,eu sunt relativ nou dar sa ma ignori asa... macar un da sau nu atunci cand te intreb daca jucam etapa

era a 3-a oara in zile diferite cand am intrebat civilizat daca jucam iar tu nu ai raspuns,,am zis ca daca te injur raspunzi :)

esti un nesimtit si nu esti primu' care face asta e plin de oameni care se inscriu in campionat aiurea n-au nici o treaba cu fifa sau cu spiritul de competitie

eu nu sunt frustrat chiar vreau sa imi joc etapele sa te superi ca te injur si sa zici ca nu mai joci cu mine denota ca esti un copil prostanac ce isi ia jucariile si pleaca

in concluzie TU nu meriti atentia mea de a juca fifa cu tine ci nu invers. Esti un nesimtit iar nesimtitii au adus si tara asta acolo unde e prin nepasare si ignoranta

mi-am pierdut cam mult timp pt postul asta si nu meriti pt mine esti un nimic.

Si cred ca ar trebui pedepsiti cei care aduc injurii aici gen Roby gen ca e genu lui .. betiv si gura mare .. el o sa il dea si pe Becali jos =)

i0nutz8316.12.2009 18:45

Dincolo de faptul ca s-a postat pe forum o discutie privata, s-au proferat si aici jigniri, motiv pentru care atat maniacu, cat si quitarr vor fi penalizati cu cate 1 punct.

Daca aveti dispute rezolvati-le pe privat si lasati-le acolo, nu faceti circ pe forum.

@quitarr: tu arunci multe lucruri doar ca sa te afli in treaba, e cazul sa te potolesti.

ManiaCU16.12.2009 19:40

Et 21: Julica_maniaku vs. i0nutz83 2-1 , meci superb.

Referitor la ce a spus "Guitar Hero" asta, nu prea sunt multe de comentat, textul este foarte ambiguu.

Da dragul meu, ai dreptate, sunt un copil si am jucarii... insa am fost la mama mea care mi-a zis ca ar fi bine sa-mi joc etapele cu tine, sa ti-o dau acolo unde te doare mai tare... Fifa !

Nu sunt nesimtit deoarece eu nu te-am jignit pe tine, nu mi-as permite... a te masturba e un lucru perfect normal si firesc, nu inteleg de ce te ataci atata. Stii doar vorba aia referitoare la cele doua categorii: "aia care o fac si aia care nu recunosc." Se pare ca tu esti mincinosul.

"Esti un nesimtit iar nesimtitii au adus si tara asta acolo unde e prin nepasare si ignoranta."--> De aici reiese faptul ca esti fan M.Geoana :)

Referitor la ce-ai spus despre Roby: "el o sa il dea si pe Becali jos =)"--> Clar! Esti cu Nea Gigi. Macar ai putin respect pentru oamenii care mai incearca sa schimbe ceva, ai respect pentru siteul asta ce se vrea a fi ultimul bastion al stelismului.

Hai sanatate si la multi ani ! Ne gasim pe terenul virtual...

i0nutz8316.12.2009 19:50

Si apropo de asta, mai era unul cu geoana pe aici, cosmin_marin ala. M-a plictisit vreo doua ore dupa exit-poll-ul de la turul 2. I-am spus ca vorbim dimineata si nici pana azi nu am mai dat de el ;)

quitarr16.12.2009 20:35

intre a te masturba si a fi un labagiu e distanta mare prietene

eu am zis ca tu esti un labagiu nu am zis ca eu nu ma masturbez

si nici in politica nu am vrut sa o dau cu tine nu cred ca esti destul de istet pt asta

nu sunt fan geoana dar nu-mi place nici basescu

asa cum nu sunt fan Gigi dar nu-mi plac nici "ultrasii" care mai rau fac decat bine

in fine eu vroiam sa jucam etapa :)) iar daca nu esti la calc eu cred ca de bun simt ar fi sa lasi un mesaj ceva cand revii - macar asa ca omu' .. sau un offline ceva

eu cred ca discutia asta ar putea avea loc si doar intre noi doi nu tre' sa facem circ aici

he vedem pe teren asa cum ai zis

Viper2216.12.2009 21:15

Etapa 20 :

I0nutz83 vs. Heruand20 4-6

cozmin16.12.2009 21:37

Sal All.Cum fac sa intru si eu intr-un campionat?

RobYnho16.12.2009 22:20
betiv si gura mare

Si yo te iubesc, baaaaa. :))

mihai141117.12.2009 01:22

si eu sunt fan geoana ca mi-a dat brichete :))

la noi nu exista ultrasi,la noi sunt niste specimene care se bat precum chiorii,vorba vine se bat,sar 15 insi pe 1 si mari ultrasi se vad,sau aprind 2 torte pe care le arunca in teren sa le fie suspendat terenul etc,mai sunt aia care injura jandarmii si apoi o iau rau de tot pe coaja (faza asta e distractiva,mereu ma amuz cand ii vad plini de sange pe jos incatusati,si ei se jura ca n-au facut nimic,saracii stateau linistiti cantau si pac pac jandarmii i-au casapit)

ultrasi si huligani adevarati sunt in anglia,germania,turcia,grecia si olanda,mai sunt si italienii,dar doar 2 echipe au ultrasi adevarati, ss lazio si catania

blindica17.12.2009 08:11
In concluzie, da-i ignore lui quitarr si nu esti obligat sa joci meciurile cu el. Cred ca ati observat tenta toleranta cu care s-au tratat etapele intarziate si in acest sezon si in cel precedent. Putina toleranta si ignoranta din partea voastra in ceea ce priveste prostia si proasta crestere a unora n-ar strica deloc :)

Asta e cea mai bună soluție,nu-l mai bagi frate in seamă că altfel te umpli de draci.Și pe mine m-a injurat quitarr,nu sezonul acesta,așa e el,vocabularul său.Și asta fiindcă i-am reproșat că intră prea târziu să jucăm,deci eu eram cel consecvent atunci.Nu-mi vine să cred că aveți ideea că Băsescu iși dorește o schimbare...amândoi sunt praf la politică.Unul e marionetă,altul mânuiește fără cap.Cosmin Marin era cu PNL,l-a votat sigur pe Crinel.M//e Dinamo!!

quitarr17.12.2009 10:03

Mihai - d-asta am pus ultrasii in ghilimele :) si crede-ma ca astia de aici ca si aia de afara sunt din acelasi aluat de prostie nebuna.. doar ca aia se mai impusca uneori se omoara , sunt si mai prosti.

ionut - nu vad de ce eu as arunca chestii aiurea si nu vad de ce as fi depunctat nu eu am postat discutii de pe mess aici ,doar imi expun punctul de vedere la afirmatiile unora.

el crede ca daca a postat aici e mare erou' de fapt e ceva caracteristic femeilor . se numeste ... chica bomb

si pe tine blind stiu ca te-am injurat .. ne-am si impacat de atunci nu stiu de ce mai rascolesti acum

oricum cea mai tare faza cu tine a fost cand intr-un meci mai demult ti-am dat gol dupa care la vreo 3-4 secunde s-a intrerupt conexiunea iar pe mess ziceai ca tu nu ai vazut golul :))

am lasat de la mine daca esti blind esti blind asa ca nu poti spune ca eu nu sunt kind -)

ManiaCU17.12.2009 10:47

Daca voi intelegeti prin: "oameni care vor sa schimbe ceva" ca eu m-am referit la ultrasi, sunteti nebuni. Cred ca ne-am bagat in niste discutii care chiar ne depasesc total, nu era cazul sa ajungem de la un simplu "M.Geoana" la formarea guvernului. Politica, ultrasi... unde erau demagogii, gazetarii si pamfletarii de pe siteul asta :) In sectiunea fifa !? O sa fac o propunere adminilor, doar e seceta de articole acum de sarbatori.

@.... Am postat aici sa vada lumea ce "baiat" esti tu, poate-poate devii si tu mai respectat, daca cumva se sperie lumea de tine si nu mai sta online, de frica sa nu le mai arunci cate o vorba "grea". Cand o sa te faci mare, ai sa-ntelegi mai bine si o sa-mi multumesti.

A inceput sa-mi placa la nebunie discutia asta, sunt mandru ca i-am mai dezlipit degetele lui "guitar" de pe "a,s,d,cu,w,e", asa mai exerseaza si el arta nescrisa a scrisului.

quitarr17.12.2009 12:10
@.... Am postat aici sa vada lumea ce "baiat" esti tu, poate-poate devii si tu mai respectat, daca cumva se sperie lumea de tine si nu mai sta online, de frica sa nu le mai arunci cate o vorba "grea". Cand o sa te faci mare, ai sa-ntelegi mai bine si o sa-mi multumesti.

A inceput sa-mi placa la nebunie discutia asta, sunt mandru ca i-am mai dezlipit degetele lui "guitar" de pe "a,s,d,cu,w,e", asa mai exerseaza si el arta nescrisa a scrisului.

nu vreau sa devin mai respectat vreau doar sa imi joc etapele

poti sta cat vrei online .. vreau doar sa ai bunul simt sa lasi un mesaj

ma bucur ca esti mandru de ceva dar in afara de etapele de aici si rar cate un amical cu bolohan nu prea am nici timp nici cu cine sa joc fifa astfel incat sa mi se lipeasca degetele pe taste

ti-am spus nu mai vreau sa continui discutia aici o putem face in privat

cand o sa te faci mare ai sa intelegi deocamdata iti place circ

mihai141117.12.2009 16:12

pe roby nu-l penalizam cu 3-4 puncte :D?

RobYnho17.12.2009 16:36

Daca tot suntem in decembrie, facem un mic "Remember '89". "Doboram" liderul. :))

cozmin17.12.2009 17:08

sunteti numai idioti aici vad dupa ultimele discutii.Jucati-va in plm meciurile si lasati ultraseria, n-aveti voi nicio treaba...

«1121314151632»